The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
De teny, hogy soha nem is tudtam aterezn azt a "fajdalmat", hogy mihez kezdjek magammal a delelotti szerverleallas folyaman 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
En igen sajnos 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Itt senki sem dolgozik? <#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

na, idejében indult!😊

azirafael
Ma visszamegyünk, mert Reorx-on kívül senkinek nem volt meg a FÕBOSS kveszt. Tényleg jó volt... kicsit össze kelett rázódn, de két party halál után már minden simán ment.... Én nem tudom ti hogy éreztétek, de a fõboss kinyirása szinte egyszerûbb volt mint néhány másik eset amikor ránkaggrózott egy rakat szecska...

esetleg lehetne, hogy nem írod be naponta 2x? Inkább gyertek át hozzánk, semmi értelme szétszakadni. Majd késõbb...

aki Laurelin - Forgotten Kingdom, keresd Adorant vagy Spartacot. csocsi
Talán aludjál az éjszakázás után...<#beka2><#beka2>

azirafael
Megkérnék minden kedves klántársat, hogy ha esik neki Wight Barrow treasure (lila kis pénzek amik wight-okból esnek) akkor azt vagy tegye el nekem, vagy küldje el postán! Jeweler master ékszerekhez ezek kellenek.

Elõre is köszi!

Bemapo

DonnieBrasco
Mi ez a negativitás? 😊 Tegnap 4 órán át nyomtam, és mikor ki kellett lépnem a memory leak miatt, simán visszaengedett 😊
Ezúton is köszi a tegnapi bandának a Great Barrows végigdúlását, egy élmény volt 😊
Mikor megyünk vissza a végsõ küldire? 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

inkább ne legyen "szokásos", mert akkor megint este 9 körül lesz 2 órára aktív<#vigyor2>

köszi..megnézem ma a médiába..
Honlapot <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Áááá mi a fenét csináljak 13 óráig???? Áaaaaaa
Szaruman
Szokásos heti karbantartás (minden kedden 10-13 óráig). Honlap még nincs, ha lesz 1-2 ember még, akkor megcsinálhatjuk, 1edül nincs kedvem nekiállni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Na mi a fax van már megint?
Ombredor
Hello!
Nem tudja valaki,hogy van e már valami jó magyar lotro oldal?

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Saccard
csak onnan merészeltem feltételezni hogy ilyen kicsi mert gw-nál sem volt nagyobb és ott ugy töltögette le a területeket amikor uj helyre kerültem... Tény hogy nem volt tul szerencsés de müködött.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

egyébként 6,7Gb a fullos kliens ^^

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

röviden : töröld....
Nem vagy picit naiv hogy azt hiszed egy ilyen kaliberû játékhoz 800megás a kliens??? nem is beszélve arról hogy a free triálra még kb fél évet várni kell. inkább kérj kölcsön egy eredetit rakd fel azt a picinyke 4 gigát és kuncsorogj egy 7napos key-t 😊)) egyéb lehetõséged nem lesz hiába erõlködsz 😊))

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Saccard
Letöltöttem egy 867 mb-os client-et a fileplanet-rõl de azt irja ki hogy a tömörittett fájl ismeretlen formátumu vagy sérült. Nem tudtok segíteni, hogy mit csináljak vele? Kössz!

Köszi a gyors segítséget<#smile>

Mayday
Van a budaorsi Mediaban meg CE, ezt most szombaton lattam, de valszeg mas MM-ekben is lehet meg.

vennek Reflectiong Pool-ok nagyobb városokban, táborokban..neked oda kell állnod.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a group quest-ekkel kapcsolatban. Ha én már végigcsináltam a quest-et, de szeretnék segíteni egy olyan karinak aki még nem, van-e lehetõségem rá? Vagy csak akkor tudsz hozzá csatlakozni, ha még te sem nyomtad végig a questet?

Köszi a segítséget elõre is.

ok lassan csak rá jövök a dolgokra. köszönöm hogy segitettél
Vannak crafting questek és "sima" questek. Ezek nagy része szólózható, más részükhöz csapat ajánlott. Keress meg minket online, ha elakadnál, segítünk.

akkor végülis tökmindegy melyik questet veszem fel?
bocs ha ennyit kérdezek de ez az elsö mmmo-om
Ja látom már..Snowbourn-on vannak zömében honfitársak.. :-)
Jó kalandozást!
ha megvettem a játékot jelentkezem...és rettegjenek az orkok. :-)))
melyik szerverre érdemes menni?és kit keressek majd a játékban?
Bízom benne, hogy ez a szerveresdi csak kezdeti "gyermekbetegség" lesz és nem állandósul.

Vagtazo!

Questek questek és questek...😊 😊 😊 😊

Köszi,sztem a napokban rámegyek a gémre.. :-) collektorst szerettem volna de nemnagyon kapni..na mind1 jó lessz az alap is. És ez a szerver benemenged-ösdi mennyire soxor fordul elö tapasztalataid szerint?
Sziasztok!
Megcsináltam az Epic prologue-t DWARF Championnal és nincs hova tovább elvitt Breee-Town-ba de most merre menjek? Aki tud segitsen köszönöm
Hali!

Sajnos a trialt keyt már odaajándékoztam, de ha beszerzed a progit, akkor lesz társaságod, sokan vagyunk magyarok.

Sziasztok!
Én eddig wow/gw-ztem (igen mindkettöt szeretem.. :-) ritka állatfajta tudom) de nem számitok hardcore játékosnak.(annyit játszom amenyit idöm enged sajna..)Eddig olvastam a hozzászólásokat a lotro-ról és szivesen kiprobálnám.Régota szeretnék már kalandozni középföldén.Ha esetleg valakinek van egy szabad trial key-a azt megköszönöm,de én be is ruházok a játékra ha akad társaság ill. játékos aki segit a kezdetekben.Elöre is köszi és elnézést az off-ért.
HAF Rigel
Igen én vagyok az , Wow is marad , de most ezt is kiprobálom. Majd elválik mit hoz a sors. Este Raid a Wowban , aztán egy ki LoRO . 45 napig van idõm eldönteni hogy marad vagy nem.Bár kedvesemnek nem tetszik neki biztos marad a wow .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

DonnieBrasco
Sehol a neten nem találok receptlistát, amin fenn lennének pl. a scholar receptek artisan-ig, de akár csak expertig is teljesen...
Néztem a warcry-on, az allakhazamon és a lotro.mmodb-in is, de szinte semmi 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Köszi az infót.Remélem a server restart megoldja a beragadt karik problémáját,mert nem egy-két nap,amíg felfejlõdök megint 23-as szintre.

Saccard
okok köszi most ugysem fogok hozzájutni 1 1/2 napig, köszi! Jahh és valaki tud torrented adni a jatékhoz, hogy letöltsem mert mar masodszor akad meg vagy 3 giga utan a fileplanetes letöltés! Kössz!

aki rp Laurelin - Forgotten Kingdom ( Spartac vagy Adoran ) keresd és találd - nehogymá csak mi jáccunk ott magyarok 😄 lol(ka és bolka) lenne

Saccard- tokk majd neked tolni egy trial keyt, csak most melóban nincs nálam a lotro doboz, és benne a kéy 😛, várj még pár órát
Saccard
Off

Tud valaki nekem küldeni trial key-t? Köszi!

On

Szaruman
Hm, inkább a gyakorlat jobb szó.

Szaruman
A játék marha jó, csak a fiúknak nem volt/van elég tapasztalat a programozás terén😉

Hátha valakit érdekel. AZ összes eladási lista élén a Lord Of The Ring Online van. <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship><#worship>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Most lesz server restart, gondolom pont a sok beragadt kari miatt.
Az elvileg megoldja a dolgot. De mint tudjuk a lotroban egy server restart napok alatt meg is van😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Szaruman
Az egész szerver beszart 8-10 között tegnap este. Szal valszeg tudtak róla, h mi van. Angmar/megye nem ment igazán pl.

Lilithn
Én olyan fél kettõ körül már nem tudtam visszalépni.
Nagyon szuper, a fellowim meg gondolom ott álltak és vártak rám. Sosem mosom ki magam. Na mindegy.

I can eat death like nobody\'s business.

Akkor majd bufivel nyomjuk 😊
Szaruman
Az altommal én is be tudok lépni... Fasza😊

Én 4:30körül az altommal beléptem, akkor még nem volt semmi gond.