10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Ragnar360 #3244 Ja vicceltem :)) , azért is volt ott a smile . -
#3243 viccelsz? :D
lol neked kell nem én akarom eladni :D -
#3242 Mondom, nem éri meg a lifetime. Kb 2 évre előre fizeted, sztem nem éri meg. -
Ragnar360 #3241 hát ezaz , de te cakkonpakk fizettél annyit :P...lásd kivel van dolgod , 40-et adok érte :P :)) -
#3240 Srácok ezt hogy tudom letölteni? http://www.mininova.org/tor/739260 -
DrcRider #3239 Köszi srácok a választ! Hát, nem tudom...
26-os captain, 2 arannyal - másfél hónapja játszom. Nem tudom, lesz-e kedvem újrakezdeni.
Beszélek németül, meg van egy frankó honlap, amelyről tudok tájékozódni, de azért magyar társakkal más lenne. A fene vigye - nem tudtam, hogy nem mindegy, melyik világot választom. Az tévesztett meg, hogy ki van írva a világ választásnál, hogy a gyakrabban felkeresett világokat vastaggal jelöli - gondoltam, a szerverek terheltsége esetén (vagy nem megy egy szerver), megyek át egy másikra.
No, mindegy, alszok rá egyet.
-
#3238 100e huf ért a tied ;) -
#3237 Én személy szerint, csak mivel POs vagyok 36e hufot fizettem+ 189 ft kezelési költséget, nem volt semilyen adó semilyen apróság, de mivel ezt pénteken csináltam a bank levonta a pénzt + valamiért ugyan anyit fedezetnek, de ezt a fedezetet hétfőre vissza is kaptam.
Nem értem mi nem buli abban hogy egy fizetős játéknál eldöntheted hogy fizetsz vagy nem (töbször vagy 1x) -
Ragnar360 #3236 max ha vki eladja a lifetime acc-ot -
Ragnar360 #3235 WTFFFF wattafakkk ez de szemétség ...azt hittem ,h 47k + apróságok...hát akkor igy már sztem nem buli :SSSS -
janus84 #3234 Cirka 47k + adó + kezelési költség + játék (12.900) + ami a bankkártya megcsinálásával és lemondásával jár
Bocs az elöbbi post(ok)ért. Nem tudom, hogy sikerült, most látom mit míveltem -
#3233 Igen, azt kifelejtettem, h lifetime, mer arról volt szó, h meggondolja:) De akkor sikerült megoldani.
Van némi adó, de az bele van kalkulálva, ha minden igaz (nekem pl az uccsó képen már az adóval 1ütt van, $41.xxx). -
Ragnar360 #3232 Ok , köszi , majd akkor megérdeklödjük a banknál , h mi a szitu ez ügyben , meg , h meddig tart mig aktiválják azzá , amugy én ugytom , h évente v. havonta vonnak le ezért dijat ,(1-2e , elvileg)ha online fizetö képes bkarid van , de lehet bankonként változó nemtom ...meg uy kellene megcsinálni h , ha befizettem a lifetimeot akkor utánna ezt vissza is mondom , mármint a bankba a szolgáltatást.
Akkor cirka 47e -re jön ki ha beleszámoljuk a 12 990-et is ? -
janus84 #3230 Amúgy minden kb ugyanúgy néz ki az alsó bazinagy nyílnál is, ahogy Szarumán elmondta. Próbálgasd meg, cancelezni is lehet. Amíg nem jár le az ingyen időd addig nem fog pénzt levonni a számláról. -
janus84 #3229 Idézet: "Itt a fölső bazi nyílra böksz."---> na itt a baj!
Az alsó bazinagy nyílra kell bökni, csak ott elérhető a lifetime.
A kérdésedre a válasz pedig: Banki átutalásnál van adó és kezelési költség. Lényegében többet kell fizetned, mint ami oda van írva. Azt, hogy mennyivel pontosan nem tudom, de több tízezres tételnél valószínű több ezres tétel lesz. -
Ragnar360 #3228 Átnyálaztam :) , nem is olyan bonyolult :D , viszont ahol kilehet választani , hogy mennyire akarsz befizetni , ott csak 1 és 3 hónap van (vagyis , h 1 és 3 havonta vonjon le )de a lifetime NINCS :/
Meg , ha jól tudom akkor a banknak is perkálni kell (:@) azért ,h alkalmas legyen a kari ilyen fizetésekre , erről tudsz vmit ? -
Ragnar360 #3227 Köszi szépen , mindjárt átnyálazom :) . -
#3226 (sry, ha széthúzza a topikot, lusta voltam szerkeszteni a képeket)
Szal. Veszed mutter kártyáját. Fölmész ide.
Akkor ezt látod:
Itt ugyanazzal kell bejelentkezni, amit a játékban megadsz (majd). Ha még nincs acc, akkor click here to create a new-re mész. Ha megvan, bejelentkezel.
Ha megvan, akkor jön ez:
Itt ha még nincs semmi, akkor create new subscript.
Utána vmi ilyesmi:
Itt a fölső bazi nyílra böksz.
Utána ez lesz:
Itt az első radio-button kell.
Itt kiválasztod, h mennyi időre fizetsz elő:
Mitán kiválasztottad, előjön ez. Itt adod meg a bankkártya adatait.
Név a kártyán
A kártya száma (a 16 jegyű szar)
A kártya lejárati ideje
A 3-4 jegyű azonosító
A kártya elkészültének ideje (?) (ha van)
Issue number: fingom sincs
Remélem, h nem csesztem el semmit, és tudtam segíteni. -
#3225 Leírom részletesen, pill. -
Ragnar360 #3224 Hát anyumnak van - OTP , asszem az mastercardos tán , v nemtom...nekem is lehetne ilyen kártya mert 18 elmúltam , csak eddig még nem kellett , ha más nincs akkor anyuméval megoldjuk , csak mondjkátok mit hogy :DD -
#3223 Még bankkártya sincs? Egyátalán bankszámlád van? -
Ragnar360 #3222 VKi elmondaná akkor ,hogy lépésröl lépésre ,hogy müxik a dolog ha lifetime-ot szeretnék ...Jó lesz a leg1xerübb mód is csak tényleg fontos lenne a dolog . Pl bankkari igényléstöl kezdve stb..
Köszi előre is. -
gmomo #3221 Okay, thx! -
#3220 Sztem egylőre a last enclave, de még alakulóban van a magyar community. Atm összesen nincs sztem annyi magyar, h egy raidguildet összehozzunk. -
gmomo #3219 Üdv!
Én jelenleg buddy key-el játszom(már úton van a gamma) és az érdekelne, hogy a FAQban lévő guildek(snowburn) közül melyik lenne a jobb nekem, ha sajnos nem tudom megígérni hogy napi 3-4órát játszom, de azért szeretnék egy kis raid lehetőséget is....? :)
Thx! -
stenTHEfamous #3218 köszi szarumán + blob a válaszotokat :) akkor sztem első menetbe kifogom próbálni (ugy e a 30 naposat..) aztán meglátom mennyire tetszik előrefizetek 1 évet, aztán hogylesz majd meglássuk ..Nehéz benne fejlődni? szal a max levelt mennyi idő kb. elérni? :D én nyár végére tudok jönni veletek játszani mert diákmeló kell meg nemhiszem hogy a mostani gépemen döcögésmentesen elfutna... -
Lorienel #3217 Teljesen jó hírholnap nem dolgozom. Vagy miattamtették át csütörtökre? -
Lyan Kyj #3216 afk 2 week, jó játékot mindenkinek! -
Lyan Kyj #3215 nekem megy
más:
itt egy kis known issues a kieg óta: KATT -
#3214 Biztos olastátok / olvassátok majd, de azért beirom: ezen a héten ismét eltolják a heti szerverkarbantartási időpontot 26-odikáról (kedd) e hét csütörtökre. Tehát, kedden NEM lesz server down, csütörtökre várjátok azt, szokászos 9-14-ig.
De h most miért állnak a szerverek?:) -
#3213 Karaktert átvenni egyik szerverről a másikra nem lehet. Előlről kell kezdened a snowbourn szerveren ha magyarokkal akarsz játszani... kb 60+ magyar van most 2 quildben a szerveren. -
#3212 Tudom ajánlani, h a snowbournon csinálj 1 újat:) -
#3211 nem lehet=re -
#3210 hát az nem hisem hogy lehetséges, nekem is bonyi volt de aztán rájöttem és jót nevettem mekkora marha voltam :D -
Ragnar360 #3209 huh , köszi , de ez elég macerás , most nemtom , h milesz :SS
nincs bankkarim , kp-val fizetnék XD :)) -
DrcRider #3208 Sziasztok! A Vanyar világban hoztam létre a karakteremet. Akkor még nem tudtam, hogy a magyarok általában melyik világban játszanak. Ha egy másik világban akarok nyomulni, nem adja meg lehetőségnek a karakteremet - újat akar velem csináltatni.
Kérédem, át tudom hozni a karakteremet egy másik világba? És ha igen, akkor hogyan?
-
#3207 relatív ez a nem, mint én pl hogy napokig nem tudok játszani nekem megéri. -
#3206 No
Akkor a lifetimes acc hajszál pontosan a mai árfolyam szerint 46781.72785 Hungarian Forint
10hufal drágább csak mint a po-soknak volt az nem rosz
A founder kulcs (amit kapsz a gamához)beírása után kiválasztod mivel szeretnéd befizetni ezt a csekély összeget, mivel én bankkártyával fizettem csak ezt tudom.
Lesz egy adatlap ahová beírod a
-neved
-Terhelendő bankkártya adatai:-Terhelendő bankkártyaszám
-Lejárati dátum (hhéé)
-Érvényesítési kód (CVC2/CVV2) (A kártya hátoldalán, az aláíráscsíkon szereplő szám utolsó három számjegye.)
ennyi.
de figyelj arra hogy legyen a kártyán még 1x annyi mert a bank von le fedezetet a tranzakció végéig, de azt utána visszakapod. (nálam legalábbis így volt)
aztán play game
ha valami segítség kell élesben szólj nyugodtan.
-
ronhaven #3205 áfa -
#3204 1: adó
2: nem (kb 2 évre előre olcsóbb)