Másodvirágzását éli a használt PC-k piaca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Es egy ilyen gep errefele kijon ugy 150Eurobol...
U.I: már úgy neveznek a használt boltosok, hogy "Secondhand betyár" 😊)))
Fákjúal!
Egy felmérés szerint (asszem 2*), több aranyat lehet egy számítógépbõl kinyerni, mint egy bányából... És a bányának a készlete véges, most a konkrét számadatokat nem tudom, de a végeredmény igencsak jelentõs már néhány tonan számítógépnél is... (kicsit hasonlítana ez a felhasználás a házak tetején elvõ antennákhoz, azoknál is ha nincs szükség rájuk csak veszélyesek, tönkremennek,de ha leadja az ember,többet kap érte a méhben mint bármi másért..)
kelet-európa! hah
amivel jó volt 3-4 éve játszani, azzal most is jó <#ejnye1>#ejnye1>
Ellenben amikor egy-másfél év múlva (talán) lediplomázok, és dolgozni kezdek rendesen, az egyik elsõ fizetésem szg-fejlesztésre fog elmenni...
Kell sz-et fejleszteni, de évente csak azoknak, akik komolyan játszanak vele, egyébként 3-4 évig elég csak kiegészítgetni (DVD-író, stb). Sztm.
http://laslow.hu/blog
sokszor van ugy, hogy a szulok ugy gondoljak, vesznek a gyerknek valami regi gepet, hagy jatszon a gyerek. sajna hamar eszreveszik, hogy nem sok minden fut rajta, amit a gyerek a sulibol az osztaltarsaktol hoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a hazai valamivel tehetõsebb vásárlók cserélik le gépeiket a legújabbakra.
A ,,régi'' gépem egy AMD K6-3+ 500(100MHz FS😎 és nVidia TNT2 kártyával és 256MB rammal.
Otthon még mindig használom, a filmek nagy része elmegy, az újat a koliban használom tanulásra.
Ha nem mentem volna egyetemre, akkor nem vettem volna újat...
Szerintem a valódi kereskedelem mára már átállt a P3-as, 600MHz fölötti kategóriára.
Ami alatta található(a retro), az már csak az általános iskolákban és a bolhapiacon van...
Meg egy-két embernél, akik annak idején rengeteget kiadtak érte és nem akarják fillérekért eladni 433-as gépeiket...
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Starcraft + Diablo III - esemve
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Szóval engem nem kapott el az a fene nagy lecserélési hullám.
Processzort cseréltem kb. 1,5 éve, vettem egy új tápot mikor a régi beszart, meg vettem bele több ram-ot, DVD írót meg egy második vinyót, valamint billentyûzetet és egeret cseréltem.
Szóval az egyetlen csere a gépben mindössze a processzor volt (700 duronról xp2400-ra), a többi csak bõvítésnek tekinthetõ.
Ha nem játszol kevés alkalmazás van aminek kevés a 2gigás xp.
Évenként cserélni kell??? Ezt a faszságot!
Gyerekeknek kezdõ gépnek ideális egy ilyen.
Ezelõtt 6 évvel hogy örültem volna egy ilyennek, amikor csak 486-osom volt...
xbox360+komputer
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Miért jó az nekünk, ha minél többen interneteznek?
És miért kell IT tudásközponttá válni?
Ez érdekes magyarország hovatartozik? ha hozzán befárad 2 nyugdijas az üzletbe gépet vásárólni még õ istudja hogy 1 év mulva cserélni kell. Ez a 3/4 év inkább csak cégekre vonatkozóan helyes adat.