Rákkeltőek az édesítőszerek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a patkany kb legellenallobb emlosallat. Veszelyes kemiai anyagokra, viz-taplalekmegvonasra (jobban, mint a teve), de meg a nuklearis sugarzasra nezve is nagyon szivos.
De attól még nyers fûtõanyag az ember számára, semmivel sem tartalmaz többet, mint ami szükséges.
Az igaz hogy megdobja a cukorszintet.
Dehát azért van 😊
Hogy bírjad utána, mint az állat.
Ha keveset veszel belõle egyszerre be, semmi bajod nem lesz.
U.I.: mutathatnál nekem kilós C vitamint, mert érdekelne 😊
Egyébként lehet hogy te édesszájúságnak nevezed, de azért a különbözõ lekvárokat én még mindig szeretem.<#finom>#finom>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Caro: Régi mondás, hogy azért élj egészségesen, hogy megélhesd a rákot.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
ha nem akarsz rákosan meghalni, akkor halj éhen szomjan!! :-)
A mangalica már nagyon régóta nem kedvelt állatfaj(gyk. középkor-kora újkor), azért, mert viszonylag kevés húsa van. Ezért váltotta fel annó az angol sertés, mert annak több, jobb húsa volt. Csak pont most kezdenek emiatt rá visszatérni.
Nekem végülis mindegy, mert én marhás vagyok 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Gyk.: semmi köze nincs a szív és érrendszeri betegségekhez.
Persze egy ilyen profitorientált világban nem tudni, hogy kinek lehet hinni.
A gyógyszergyártásnak nem lenne szabad így mûködnie.
Kizárólag állami cég csinálhatna szerintem ilyet.
A glükóz a világ legtermészetesebb cukra, és a legegyszerûbb is.
Csak sajna szõlõcukor néven mindenhol dextrózt osztogatnak, amit hosszabb ideig tart emészteni, és ezért a szervezet nem tudja csak úgy benyomni, ahova kell.
hogy a súlyos, végsõ stádiumban lévõ betegeken tudjon segíteni, és a médiának ezeket az embereket nem kéne hitegetni mindem marhasággal, így is van elég bajuk, és a hozzátartozóiknak is! Konkrétan a kemoterápia, sugárkezelés, sem mindíg hatásos, és ha az ember már nem tud mit tenni, ne a legdrágább
külföldi izéket vegye meg, mert olykor akár 1 tea vagy gyógyfû /a felírt gyógyszerekkel együtt is hatásos lehet/, de nem a súlyos betegeknél!!!!!!!Nem azt mondom, hogy gyógyíthatatlan....de nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak, és energiaterápiákkal+más zöldséggel nem hitegetnék senkit! Szinte ami létezett mindent kipróbáltunk...de nem volt értelme. Aki kezdeti stádiumban van, nekeik nagy az esélyük a gyógyulásra, de ezt õk is tudják...
Például a zöldteáknak is nagyon jó a hatásuk, tényleg mûködnek és több ezer éve használják, valószínûleg nem véletlenül. Például ki látott elhízott ázsiait, vagy vesebajos kínai emberkét? Náluk ezek a betegségek szinte ismeretlen fogalomnak számítanak és a rákosok is jóval kisebb számban vannak jelen! A konyhájuk pedig zsírosabb mint a miénk...a zöld teáról még annyit, hogy nem drágább mint bármely más tea, sõt! És pl a szabadgyököket leköti, koleszterint nem engedi felszívódni...de még rengeteg természetes módja van, hogy valaki megtartsa egészséges állapotát, mindenféle csillagászati áru bogyó nélkül. Mellesleg a bogyókat is növényekbõl/is/ gyártják! Na errõl ennyit. Zöld teák álltalános tulajdonságairól itt
1 link. Talán lesznek akik kipróbálják. Remélem. Fekete teák használata erõteljesen mellõzendõ, károsabb mint a kávé!!!!!Zöldtea
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
De, az is tévhit, hogy a madáreleség a hosszú élet titka.
A mangalica az alapjában véve zsírsertés. (amit pont az elmebajos trendy gondolkodásmód írtott ki majd teljesen.) Azt jelenti, hogy testében a ma megszokottnál nagyobb mennyiségû zsír található. Mondhatnánk, hogy ezért elavult, ám nem mindegy, hogy ez milyen zsír. A mangalica sertés zsírja ugyanis telítetlen zsírsavakban gazdag, tehát könnyen emészthetõ, és legfõbbképpen a szív- és érrendszer számára jótékony zsírsavakat, úgynevezett omega-zsírsavakat tartalmaz. (Az õshonos magyar faták közül érdekes módon a szürke marha is hasonló paraméterekkel bír. Amit szintén sikerült az "okosoknak" leredukálni.)
Vitatkoznék veled.
A szalonna jellemzõen nem omega-3 (TELÍTETLEN) zsírsavakat tartalmaz, hanem TELÍTETT zsírsavakat. Na bumm!
Ugyanígy a tojás is.
Senki nem mondta, hogy ne egyél szalonnát vagy tojást, csupán a mennyiséen van a lényeg, és függ persze a leadott kalóriáktól is.
Tény, hogy a szalonnában, tojásban lévõ koleszterin a sejtek létfontosságú építõköve. Koleszterin nélkül nincs emberi élet! Csak az a baj, hogy ezt sokan túlzásba viszik, és akkor a fölös koleszterin szépen lerakódik az érfalakra, a sejtek közé.
A megoldás?
- Kevesebb koleszterin evés
- Több mozgás
- Koleszterint oldó telítetlen zsírsavak fogyasztása (omega 3). Ilyenek vannak a halakban (fõleg tengeri, de a busa is kiváló), és a növényekben. Az elsõ helyen a lenmag van, de az olíva sem megvetendõ!
A fentiek megfelelõ kombinációja az idvezítõ!
Most akkor néhány szót az aszpartámról is:
Én bevallom évek óta a következõ receptet alkalmazom.
Tea ízesítéséhez: 1 kávéskanál (kk) méz, 1 kk cukor, 1 kk Canderel (aszpartám)
Naponta 2-3-szor nyúlok ezekhez, így aszem a határértékekekn belül vagyok, és vígan élem a világom. :-)
Lehet, sõt nagyon valószínû, hogy e cikk olvasása után felére csökkentem napi aszpartám bevitelem (elég lesz az, amit a gyári termékekbõl megeszek), és kizárólag mézzel és kristálycukorral fogok édesíteni.
Nem fognak "ezek" engem elkapni! :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Persze, mese habbal. Ha ez ilyen egyszerû lenne. Nem kell mindent elhinni ám. Az állítások szerint rákellenes hatása van, megelõzésre is hatásos. De ezt elmondhatjuk a C vitaminról, meg majd összes vitaminról enzimekrõl... Amúgy az alma, cseresznye, õszibarack és szilva teljes magvában tartalmaz laetrilt. Sõt nem is sorolható egyértelmüen a vitaminok közé sem.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egy vitamin, ami a rákos sejteket szétszedi, megöli, csakhogy, a modern táplálkozásban nem eszünk olyan kaját, amiben ez a vitamin meglenne.
Ennyi a nagy csoda! Ezt kutatják már sok sok éve dollár milliárdokért "nagyon okos emberek" - És persze jól élnek ebbõl. Na mind1
[ Egyébként sokminden benne van
a cenzúrázott egészségben is. ]
Keressetek rá google-val a { B17 rák } szavakra, és láss csudát. Több független helyen, azaz, nagyon sok helyen publikálják, és elemzik a vitamin és a rák közti összefüggést. <#nezze>#nezze>
Ennyi
Egyetek ilyen kaját is, és kész!! <#wave>#wave>
Next PC upgrade: 2022
Y
nincs olyan cucc, ami igy vagy ugy de ne lenne az emberi szervezetre karos hatassal, mindenben van valami ami nem jo, talan burokba kellene elni...vagy marad ez, ami most van.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Különben meg: "A napi emberi bevitel a testsúly kilóinkénti 2-3 mg körül mozog, ezt a mennyiséget kapták méretükhöz arányosítva a patkányok."
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
marketingesek, jelölt/önjelölt orvosok elhisznek agymosnak reklámoznak. Amcsiban nemojrég a tojás,a szalonna stb. egyenlõ volt a halállal. Volt ott cholesterin mentes mütojás, 0%-s tej stb..brrr. Közbe ugye kiderül szép sorban, hogy pont az ellenkezõje igaz. Ami természetes táplálék'õsi'kaja pont az a jó. Pl. A magyar mangalica fehér szalonna, a tojás mind, mind egészséges. Omega3-mal telitett B vitaminban gazdag cholesterin csökkentõ szivbarát csemege.
-A marhák megint feltalálják a spanyol viaszt.-
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
xbox360+komputer
Az Aspartam alig 10 éve van kereskedelmi forgalomban, nyilván idõ kell még mire kiderülnek róla a dolgok.
Elnézést a Sorokért:)
Süssina nevü pl.
Errõl is ki fog derülni mi ? 😊
A reklámok és a valóság régóta két külön dolog, nincs közük egymáshoz.