4828
1421062838.jpg
  • Malakai
    Változatosság kedvéért most Castiel hal meg, de ő is visszatér a köv évadban persze, hisz sok a rajongója... :)
  • Frosty01
    most majd samy fiú murdel meg :)
  • Cat 02 #2502
    Volt már vidám évadzáró ? Mert pl legutóbbin meghalt Dean
  • Frosty01
    el se merem képzelni hogy a nagy összecsapás majd a végén valami putriban lesz és kb 20 démon meg tizenvalamennyi angyalos csóka integet majd egymásnak 20 percen keresztül és nézi a falba a másikat, majd dean leszúrja a bökővel lucit, és egyből mindenki happy kisüt a nap és vidáman felbontanak egy egy sört
  • Frosty01
    kár hogy eddig nem csnált mást csak integetett meg a falhoz vagdosták :/

olyan gáz harcjelenetek vannak mostanában
  • mumpic

Castiel egész csereszabatos Connor MacLeoddal
  • macselek #2498
    Ja amúgy a következő rész a 100. ha valakit érdekel:)
  • ForzaInter
    Isteeneeeem:D

idióta
  • kommersz
    :DSA:D:SAD:SA:Dsa
    geci leestem a szekrol:DSA
  • zkas
  • armageddon666
    olvasd el még egyszer mit írt, mert te bőgsz le... :S
  • Brosnan
    Aha álmodtam,vagy inkább nézd meg mielőtt mondasz valamit,így csak lebőgsz..:S
  • macselek #2492
    Promo 1
    Promo 2
    Promo 3
  • Cat 02 #2491
    Lehet csak álmodja, előzeteseknek sosem szabad hinni.
  • Kandurex
    Linket! Hol az az előzetes?
  • Brosnan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A következő rész előzeteséből rálehet jönnie,hogy igent fog mondani.Csak már nem fogadják el...
  • Kandurex
    Már miért kellene szerencsétlen Castielt büntizni? Bünteti ő magát eléggé :D
  • Shiwo
    valahogy az az érzésem, hogy nem sikerül a sorsukat elkerülni, megszállják mindkettőjüket, de az uccsó pillanatban Isten lerendezi őket és Sam meg Dean valahogy túléli...akár azt is eltom képzelni, hogy Cas mondjuk büntiből a földön marad és beáll ő is vadásznak....
  • Dean Winchester
    a vége méggyengébb ugye?

egyébként jó volt de a végén remélem nem az lesz mint amire 99% unk számít!
    vagyis sztem dean azt akarja de jönni fog Sam és nem fog sikerülni vagy vmi :D mindenesetre várom a folytatást de nagyon!
  • Csak77
    gyenge rész volt, idegesítően rossz színészekkel
  • precision
    hát szerintem nem az fog történni mint amire számítunk
    tuti valami meglepetés lesz
    legalább is remélem :)
  • Shiwo
    volt egy-két vigyorra késztető rész...Michael Shansk feltünése, Cas üzenetrögzítője, meg hogy kiítta az italboltot..a vége meg kemény nagyon...Dean be akarja dobni a törülközőt...
  • Shep
    Lesz egyáltalán következő évad?
  • Kandurex
    jó rész volt, szvsz már az egész évad a angyalos - apokalipszises dolgokról fog folyni, talán a következő évadban lesz megint családi biznisz :(
  • Kandurex
    arra,
  • Shep
    Hát akkor Dean most arra készül amire gondolok?
  • Csak77
    Dehogynem, úgy összeakadt a szája mint annak a rendje.
  • sjucus
    Na jó, ivott. De nem hiszem, hogy "totál részeg" volt. :)
  • Dean Winchester
    nem volt rossz rész de nem is a legjobb sztem...
    mostmár várom,hogyan fogják folytatni hiszen elvileg mindennek vége :(
    amikor Joshua megjelent akkor azt hittem,hogy Zakarias nem fog hinni neki és elküldi a picsába :D Joshua meg jól segberúgja zak-at ... erre zak simán lelépett :D
    Istennel találkozni fognak sztem és beszélni fognak vele ,hogy tenni kéne valamit (másra most így hirtelen nemtudok gondolni)
  • precision
    nincs is annyira rossz hangja :)
    már látom hogy a Supnat után lemezt fog kiadni...
  • Csak77
    Dean tegnap totál részegen énekelt valahol... itt
  • gabesz012
    Ja, szvsz sem. Egy dolog nem tetszett annyira: /spoiler/ Párszor már meghaltatok, de ezúttal emlékezzetek rá- ez megint olyan, hogy ezzel az erővel a végén kiderülhetne, hogy az egész apokalipszis csak egy álom volt. Ettől függetlenül hangulatos, ütős rész volt.
  • Csak77
    Mondta a feka angyal, hogy isten magányos a földön... tuti valami öreg csóró koldus lesz.
  • Malakai
    Castiel nem tud belépni a mennyországba, így ezt ő nem deríthette ki, de ettől függetlenül én se hiszem, hogy ő volt.
  • Frosty01
    nem a feka volt az isten, kül cas már rég megtalálta volna, a medáljával...
  • ForzaInter
    ez minden volt csak filler rész nem:)
  • zaki
    na az ilyen részekért szeretem a supernaturalt :D
  • precision
    nekem tetszett ez a rész, nem teljesen volt filler
    végre megtudhattuk milyen a mennyország, tényleg olyan mint a Matrix, mint ahogy Dean is említi, csak itt egy nagy "virtuális" tér helyett lelkenként van egy-egy, és nincs átjárás köztünk (Ash persze vmiért tud :)) és ritka alkalmak esetén két lélek osztozhat egy "matrixon" :)
    Zach -re ráférne egy hatalmas seggberúgás :)
    Szerintem a feka kertész maga Isten volt
    hát nemtom mit fognak kitalálni, de ha Isten valóban leszarja a dolgot akkor szívás van 1000 -el :(:D
    Castiel csalódottsága meg elég durva, ahogy "rohadéknak" nevezi végén Istent az mindent elárul
    most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni annak fényében is, hogy ugye a következő évad teljesen másról fog szólni mint az apokalipszis
  • Kandurex
    Elég filléres rész volt, semmi komoly, amolyan előkészítő, remélem felpörögnek az események. Vagy ha nem, akkor térjünk vissza a családi bizniszhez, az se baj.
  • Dean Winchester