Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ability: köszi, akkor lehet, hogy a 8-ast csuklóból kihagyom. az a baj, hogy ha valóban olyan pocsék rész az is, megint elmegy a kedvem a sorozattól jó pár napra, még úgy is, hogy mondtad, hogy a 9-10-es már jó. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
azt hittem, hogy a 3. évadbeli reality-s résznél nincs alább. tévedtem. ez a 4x5 annyira felesleges és erõltetett volt, hogy konkrétan ez volt az elsõ rész, amit nem tudtam végignézni. ha már koncepciót váltanak, akkor minek raknak be ilyen idétlen epizódot? 4 napig nem tudtam rászánni magam a következõ részre, ami megintcsak elég gyenge lett.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
épp csak a link maradt le...😊
a conon vetítették
a névnapomon😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
továbbra is sínen vannak, fõszálat követjük, eddig elégedett vagyok. Castiel mind a színész, mind karakter szempontjából nagyon jó, az eddigi legjobb mellékszereplõ a sorozatban, az új Ruby nem szimpi, dehát mondjuk Katie Cassidy-t igen nehéz volna überelni. 😊 Az idõutazós rész értelemszerûen beleesik az idõutazós téma szinte minden csapdájába(paradoxonok, idõhurkok, stb), de nem baj, nem ettõl a sorozattól vártam, hogy más megközelítésbe helyezi. de legalább visszatértek és lezártak egy régebbi szálat, helyes.
sjucus: az a gond, hogy rögtön feltûnik, nem szándékosan veszem észre. 😄
Ability: igen, most már látszik, hogy igazából mi volt a nagyon nagy baj az elsõ 2 évaddal. az, hogy nem volt egy valamirevaló fõszál, csak egymás tetejére voltak dobálva a részek mindenféle koncepció nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem tetszett.Na jó, van olyan rész, amelyik nem fúrta be magát a szívembe, de többségében jó. Nem csak egy téma köré gyûlnek össze az epizódok, hanem az összes horrorral kapcsolatos sztorit végigboncolják. Van benne vámpír, farkasember, szellemmé vált áldozat és persze a városi legendák.<#smile>#smile>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na, ez jó volt! Most elõször láttam a rendes írói munkát, amikor tényleg újat próbálnak kitalálni. Sok kisebb csavar volt a részben, Sam hazudik Rubyról, gondolattal démont ûz és Castiel is jó húzás volt, kár, hogy egy kisebb fajta Constantine utánérzéssel mellékhatásként. Remélem, nem lesz sok filler epizód ebben az évadban, hanem maradnak a fõszálnál.
Motel szoba, éjjel.
Dean erõlködik. Mivel... (ezt nem értem...😊)
A motel szoba ajtaja kinyílik, és egy gyönyörû, 30 éves nõ nyit be rajta egy démon kegyenccel együtt.
A gyönyörû hölgy:
Mindig is tudtam, hogy csak egy nagy rakás, ostoba és kiállhatatlan ember vagy, Dean. De soha sem gondoltam, hogy ennyire fontos személy vagy. Mármint, hogy neked kell hidegre tenni a Sátánt? Neked? Ha tudtam volna, már évekkel ezelõtt letéptem volna a szép kis pofidat.
Dean: (megborzong)
... Ruby....
A gyönyörû hölgy: (szemét forgatja)
Próbálkozz újra. Kutakodj régebbrõl.
Dean:
Meg
Aha, õ a mi régi elsõ évados ellenségünk Meg, a démon. Egy új köntösben. Mosolyog.
Nekem is volt egy-két rész, ami annyira nem kötött le, de összességében szerintem nagyon jó sorozat!😊
" a kedvenc sorozatom lett belõle és alig várom,hogy jöjjön a következõ évad"
am akaraterõ és kitartás van nálad 😊
ha azon a szinten maradt volna mint ahogy elkezdte akkor lehet már abbahagyta volna,bár nemtudom 😄
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
@
Én ha uncsinznák és találnék egy sorit amit elkezdenék nézni és a 3.résznél már látom,hogy ez még mindig szar akor ráhagynám és keresnék egy másik sorozat után!
Nekem a sn nagyon bejött az elsõ résztõl kezdve az uccsóig!Bár a legroszabb rész az a realitis rész volt na azt überelni tuti nem fogják!
Szóval én személy szerint csak dícsérni tudom a sorit!Hogy mi az oka?
Egyszerûen jó,jók a színészek,jók a poénok,a cselekmények is faszán megvannak oldva!
Én viszont nem örültem,hogy elmentek a mitologia irányába (bár ha nem mentek volan el lehet ucsi lett volna) szó mi szó nekem a családi biznisz meg amikor ketten voltak jobban bejött...
Nekem a sorozat 9/10 et simán megér 😊 sõt ha a kategóriát nézzük akkor a 10/10 et is...
Yo, Bitch!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyébként ha elmondja valaki nekem, hogy mitõl is olyan jó ez a sorozat vagy mire ez a nagy hype, akkor én azt elfogadom. ha van benne ráció, persze csak akkor. véleményem szerint itt egy kicsit twilight szindróma áll fenn. bárkit, akit kérdeztem, hogy miért olyan jó, nem tudta megmondani.
na ismételten egy teljesen felesleges és bárgyú epizód, nem mellesleg Blair Witch koppintás. azt az elõbb elfelejtettem, hogy rengeteg pofátlan lopás van a sorozatban a klasszikus horrorfilmekbõl, mentségére legyen mondva, legalább nem tagadják.
hogy miért néztem? nem is tudom. 😊 tény, hogy van egyfajta bája és vonzereje , lehet, hogy azért, de személy szerint inkább azt mondanám: mert nyár van és belefér ez a napi 1x (esetleg 2x) 40 perc, ha már elkezdtem, maximum jót röhögök (vagy rosszabb esetben felb*sz agyilag) a blõdségen. mindazonáltal az eddigi legrosszabb sorozat, amit néztem.
Padaleckivel nincs baj, ilyen W. Millernél kb 50X jobb 😛
a 3. évad elejétõl viszont mintha összeszedték volna magukat az írók, érdekes, izgalmas, jól megírt történetek, a poénok néha nagyon is jók, nagyon remélem, hogy így is marad.