4828
-
#2504 Változatosság kedvéért most Castiel hal meg, de ő is visszatér a köv évadban persze, hisz sok a rajongója... :) -
#2503 most majd samy fiú murdel meg :) -
Cat 02 #2502 Volt már vidám évadzáró ? Mert pl legutóbbin meghalt Dean -
#2501 el se merem képzelni hogy a nagy összecsapás majd a végén valami putriban lesz és kb 20 démon meg tizenvalamennyi angyalos csóka integet majd egymásnak 20 percen keresztül és nézi a falba a másikat, majd dean leszúrja a bökővel lucit, és egyből mindenki happy kisüt a nap és vidáman felbontanak egy egy sört -
#2500 kár hogy eddig nem csnált mást csak integetett meg a falhoz vagdosták :/
olyan gáz harcjelenetek vannak mostanában -
Castiel egész csereszabatos Connor MacLeoddal -
#2498 Ja amúgy a következő rész a 100. ha valakit érdekel:) -
#2497 Isteeneeeem:D
idióta -
#2496 :DSA:D:SAD:SA:Dsa
geci leestem a szekrol:DSA
-
zkas #2495 -
#2494 olvasd el még egyszer mit írt, mert te bőgsz le... :S -
Brosnan #2493 Aha álmodtam,vagy inkább nézd meg mielőtt mondasz valamit,így csak lebőgsz..:S -
#2492 Promo 1
Promo 2
Promo 3 -
Cat 02 #2491 Lehet csak álmodja, előzeteseknek sosem szabad hinni. -
#2490 Linket! Hol az az előzetes? -
Brosnan #2489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A következő rész előzeteséből rálehet jönnie,hogy igent fog mondani.Csak már nem fogadják el... -
#2488 Már miért kellene szerencsétlen Castielt büntizni? Bünteti ő magát eléggé :D -
#2487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahogy az az érzésem, hogy nem sikerül a sorsukat elkerülni, megszállják mindkettőjüket, de az uccsó pillanatban Isten lerendezi őket és Sam meg Dean valahogy túléli...akár azt is eltom képzelni, hogy Cas mondjuk büntiből a földön marad és beáll ő is vadásznak.... -
Dean Winchester #2486 a vége méggyengébb ugye?
egyébként jó volt de a végén remélem nem az lesz mint amire 99% unk számít!
vagyis sztem dean azt akarja de jönni fog Sam és nem fog sikerülni vagy vmi :D mindenesetre várom a folytatást de nagyon! -
Csak77 #2485 gyenge rész volt, idegesítően rossz színészekkel -
#2484 hát szerintem nem az fog történni mint amire számítunk
tuti valami meglepetés lesz
legalább is remélem :) -
#2483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt egy-két vigyorra késztető rész...Michael Shansk feltünése, Cas üzenetrögzítője, meg hogy kiítta az italboltot..a vége meg kemény nagyon...Dean be akarja dobni a törülközőt... -
#2482 Lesz egyáltalán következő évad? -
#2481 jó rész volt, szvsz már az egész évad a angyalos - apokalipszises dolgokról fog folyni, talán a következő évadban lesz megint családi biznisz :( -
#2480 arra, -
#2479 Hát akkor Dean most arra készül amire gondolok? -
Csak77 #2478 Dehogynem, úgy összeakadt a szája mint annak a rendje. -
sjucus #2477 Na jó, ivott. De nem hiszem, hogy "totál részeg" volt. :) -
Dean Winchester #2476 nem volt rossz rész de nem is a legjobb sztem...
mostmár várom,hogyan fogják folytatni hiszen elvileg mindennek vége :(
amikor Joshua megjelent akkor azt hittem,hogy Zakarias nem fog hinni neki és elküldi a picsába :D Joshua meg jól segberúgja zak-at ... erre zak simán lelépett :D
Istennel találkozni fognak sztem és beszélni fognak vele ,hogy tenni kéne valamit (másra most így hirtelen nemtudok gondolni) -
#2475 nincs is annyira rossz hangja :)
már látom hogy a Supnat után lemezt fog kiadni... -
Csak77 #2474 Dean tegnap totál részegen énekelt valahol... itt -
gabesz012 #2473 Ja, szvsz sem. Egy dolog nem tetszett annyira: /spoiler/ Párszor már meghaltatok, de ezúttal emlékezzetek rá- ez megint olyan, hogy ezzel az erővel a végén kiderülhetne, hogy az egész apokalipszis csak egy álom volt. Ettől függetlenül hangulatos, ütős rész volt. -
Csak77 #2472 Mondta a feka angyal, hogy isten magányos a földön... tuti valami öreg csóró koldus lesz. -
#2471 Castiel nem tud belépni a mennyországba, így ezt ő nem deríthette ki, de ettől függetlenül én se hiszem, hogy ő volt. -
#2470 nem a feka volt az isten, kül cas már rég megtalálta volna, a medáljával... -
#2469 ez minden volt csak filler rész nem:) -
#2468 na az ilyen részekért szeretem a supernaturalt :D -
#2467 nekem tetszett ez a rész, nem teljesen volt filler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végre megtudhattuk milyen a mennyország, tényleg olyan mint a Matrix, mint ahogy Dean is említi, csak itt egy nagy "virtuális" tér helyett lelkenként van egy-egy, és nincs átjárás köztünk (Ash persze vmiért tud :)) és ritka alkalmak esetén két lélek osztozhat egy "matrixon" :)
Zach -re ráférne egy hatalmas seggberúgás :)
Szerintem a feka kertész maga Isten volt
hát nemtom mit fognak kitalálni, de ha Isten valóban leszarja a dolgot akkor szívás van 1000 -el :(:D
Castiel csalódottsága meg elég durva, ahogy "rohadéknak" nevezi végén Istent az mindent elárul
most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni annak fényében is, hogy ugye a következő évad teljesen másról fog szólni mint az apokalipszis -
#2466 Elég filléres rész volt, semmi komoly, amolyan előkészítő, remélem felpörögnek az események. Vagy ha nem, akkor térjünk vissza a családi bizniszhez, az se baj. -
Dean Winchester #2465