4828
1421062838.jpg
  • IXEMGabeo
    ja és kíváncsi leszek nagyon besűrítették a 2 lovas elkapását Pestis illetve Halálét mind2 kemény lesz ám 20., 21. és gyakorlatilag a 22. résszel fejeződne be a sorozat...
  • IXEMGabeo
    sajnálom Gébrielt:S:S meghalt a druszám az egyik kedvenc szereplőm volt Richard Speight Jr. több filmben kéne h szerepeljen sztem zsenálisan játszotta a szerepét és mind a 4 rész csúcs volt amiben szerepelt...legfőképpen az 5x08 volt a csúcs Dr Szexi, Diótörő meg a Knight Rider utánzat:D:D:D szakadtam a csávón milyen ironikus, és valóban Lucifer volt az egyetlen aki igazán ki tudta ismerni a kisöccsét ki más:) egyébként Mark Pellegrino (Lostban Jacob) is zseniális színész kár h csak epizódokban tűnik fel...
  • Flower
    "hungarian"
  • Dean Winchester
    atya ég :O ilyen véget csinálni :D mostmár nagyon várom a következő részt!
  • pcmadrid
    Meg tudna dobni valaki egy jó torrenttel?a 4.évad kellene.Előre is köszi.
  • precision
    jaja, a halálnál a szárny lenyomat az a halál jele, korábban mikor a démonok ölték az angyalokat ugyanígy volt, Zaknél is volt ilyen, Urielnél is
  • zkas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem már nem fog visszatérni, amikor elhitette h meghalt, akkor nem tudta a szárnyakat imitálni, lucinál azok is ott voltak + mondta is h az igazi bökővel meg lehetne ölni, és tuti hogy azzal ment neki lucinak :)
  • Cat 02 #2537
    Áh, nem lehet így megölni. Én is gondolkoztam rajta, hogy ha kap 1 atomot mi van, de szerintem semmi :D
  • jozef1976
    Mondjuk a Colt-ot Gábriel bökőjével kombinálva,akár most is eláshatták volna Lucifert. A fejlövés utáni pár másodperc elég is lett volna,hogy kivéreztessék. Bár ez így nem lett volna egy monumentális finálé...
  • Cat 02 #2535
    Akkor nem lett volna DVD. Szerintem.
  • Shiwo
    lehet pont azt akarták ezzel éreztetni, hogy qva világ lesz, ha Luci megszerzi Sam testét, ha már most ilyen erős.. és mondjuk azért maradt elég sok mitológiai lény és isten még, a későbbiekben is lesz miből mazsolázni...

mondjuk azt nem tartom lehetetlennek, hogy Gabriel visszatér, mert sikeresen elhitette még Lucival is, hogy meghalt..

• Frosty01
    jah, de cink hogy ezeket az ún. "isteneket" ilyen gyorsan lerendezték D:
    tisztán szánalmasnak lettek beállítva, és ez elég cinkes :>

szal későbbiekben már nem lehetnek... elméletileg :c
  • ERykk
    Nagyon kemény rész volt! Kár, hogy kb. 10 percnek tűnt. :(
  • Csak77
    Igazad van, Ő még nem a halál.
  • Shiwo
    szerintem is az...bár lehet nem ártott volna spoilereznetek
  • ronihun
    ez most a pestis nem? és a halál az utolso. bár lehet hogy én tévedek.
  • Csak77
    Tudtam, hogy - ez - a faszi fogja a halált játszani! :D
  • Cat 02 #2527
    Akkor azért volt olyan ismerős :)
    Eureka, Alice
  • macselek #2526
    Faja volt nagyon.
  • Shiwo
    nah jah, nem semmi egy rész volt

Sam és Dean az elején jól belekerült a kakába...Gabriel hozta a formáját...Luci nem gyengén nyomja, hogy kiirtotta a többi "istenséget"...a végén meg hogy Pestis-t Matt Frewer játsza, azon jót vigyorogtam..
  • precision
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na ez már valami :) Odabaszott nem gyengén.
    Jöhet a következő rész...
  • Malakai
    Nem lehet egyértelműen vonatkoztatni a "valós" elképzelésekből, egyrészt különböző hitvilágban különbözőképpen írják le; másrészről mert a Supnat úgyis módosított mindezen, saját mitológiája van, amiről viszont nincs részletes leírás.
  • precision
    Amúgy ti ugyanazt a sorozatot nézitek amit én? Szerintem eléggé az arcunkba tolták a készítők a dolgot... mármint abban a részben ahol a pap lánya vmi démonidéző volt, a kamu próféta. Őt pl csak Isten igazi szolgája ölheti meg. Deannek sikerült. Ennyire egyszerű, hogy miért is tudta megölni Zak -et.
  • Shiwo
    lehet pont azért sikerült meglepnie, mert Zaknak eszébe nem jutott, hogy egy halandó képes megölni..
  • Shiwo
    a szeráf és az arkangyal ugyan az ? csak mert ha a 2517-ben linkelt wikin átváltotok a magyarra, ott azt írja, Uriel a szeráfok vezetője....bár az arkangyalok között írja Urielt, szal akkor arkangyalként a szeráfok vezetője ?
  • mosoporr
    Alapjába véve értelmetlen volt... Lucifer nem szerepeltetése miatt Zak volt a főgonosz és szerintem egész jó karakter volt,ez után majd megint hozhatják az 1napos szellemeket,és persze rögtön adódik a kérdés h Lucinak akkor mért nem így ment neki...meg azt is kétlem h Zak reflexei rosszabbak mint 1 alkesz emberé :D.
    Asszem tényleg túl sokat ivott a csapat h már csak ilyen megoldásokra telik.
    A slussz poén meg h ugyan abban a részben gatyára verte 1gyengébb angyal :D
  • Cyberdevil
    De de. épp ezért tényleg ellentmondás és még magamat is megcáfoltam... :S Amúgy, ott van Uriel is, ő is arkangyal volt elvileg, még se mutatott túl sokat... Zakariást meg Dean ölte meg, itt lesz a kutya elásva, azelőtt meg kinyírta a próféta csajt is és kiderült h ő bizony Isten igazi szolgája. Azért csak nem lehetnek ilyenek a készítők hogy ekkora hibákat vétenek, ugye nem?
  • armageddon666
    Zakariás valahogy így írta le magát, nem? :D (3 pár szárny)
  • Cyberdevil
    Szerintem azért nem azzal mentek neki mert Lucifer nem egy olyan mezei angyal mint a többi szvsz. Azért Mihályt meg a többi nagyobb kaliberű angyal-t biztos nem lehet elintézni azzal. Bár, Zakariás-t is hazavágta, pedig ő se volt egy mezei angyal... Ellentmondás ide vagy oda, megkérdeznénk a készítőket tutira ez lenne a válasz: Hát Lucifer az más, nem lehet olyan könnyen megölni...
  • Shiwo
    én lassan azon se lepődnék meg, ha isten Deanben bújkálna...
  • macselek #2514
    De ha meg igen, akkor felmerül a kérdés, hogy mi a halálért nem egy olyannal felszerelkezve mentek legyakni az ördögöt a colt helyett?:D Castielnek tudnia kellett volna. De ez lehet hogy csak egy következetlenség az írók részéről.
  • Cat 02 #2513
    Azt mondta, hogy angyalt csak angyal ölhet meg. De lehet, hogy olyan szerkóval bárki tudja :D
  • macselek #2512
    Szerintem rosszul emlékszel. Azzal a késsel bárki megölheti őket. Meg asszem mondták is valamelyik részben, hogy hullanak az angyalok is a démonokkal folytatott harcban. De erre meg lehet én emlékszem rosszul.:D
  • mosoporr
    Lehet rosszul emléxem de nekem mintha úgy rémlene h angyalt csak angyal ölhet...
    Ez az egész évad tök spórosnak tűnik,most még1el kevesebb gázsit kell kifizetniük Luci is kb 2részben szerepelt.Elkúrták :(
  • precision
    link

persze lehet próbálkozni máshogy is (másféle kereséssel) de a válasz akkor is google :)
    esetleg deviantart.com keresőjébe is beírhatod hogy supernatural
  • Challanger
    Sziasztok!

Egész véletlenül nincs valakinek összegyűjtve jó sok (lehetőleg nagyfelbontású) képanyag a Supernaturalból? Lehetnek promó képek, poszterek, borítók, vagy az adott részekhez készült fotók, stb...

Egy digipack-ot, illetve gyűjtődobozt szeretnék készíttetni a sorozathoz, és szükségem lenne minél több jó minőségű képre.
    Már én is elkezdtem gyűjtögetni, de hátha valaki ügyesebb volt nálam.

Előre is köszi a segítséget!
  • precision
    lol :D:D:D:D
  • Cat 02 #2507

• zkas
    a 4. évad végén már meghalt egyszer :P
  • DöflingR
    Cas a legarcabb :)