Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szerintem jobb az angol nyelvû verzió, mert sokkal jobbak a hangok mint a szinkronos részekben. Általában a szinkronizált filmek poénjai jobbak("magyarosan"), mint eredeti nyelven de ez a Supernatural-ban szerintem nem igaz. Jobban tetszenek és érthetõbbek a viccek...meg gyorsan felszedhet az ember magára egy kis szó kincset angolból...
Ez az én véleményem, ne öljetek meg!<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor2>#vigyor2>
RocknRolla ----> SMS:25746 SZB-re megyek!
Volt már ? Bár igazából semmi sincs benne.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerezz magadnak egy barátnõt 😊
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Ezért jó,hogy megtalálható a soriban, a horror,dráma,poén,szerelem ..stb mûfajok!
Igy van ha valami jó azon mit kell megmagyarázni?😄
a sérülések eltûntek,engem ez valahogy nem tudott izgatni ...
odagondoltam,hogy 3 hónap telt el az az eset óta és kész de amúgyis a filmbe ez simán belefér!
nem ugy mint a pb-ben (aki nem látta a final breaket az ne olvassa tovább)
nagyon nagy bakinak éreztem azt,hogy mineki ölt bünõzõtt és felmentették õket majd jön sara aki önvédelembõl lelövi scoék anyját és sara-t ezért lecsukják na ez nevetséges volt 😄
Persze tinicsatorna, nem rondíthatják a lánykák bálványait. 😄
Az, hogy különbözõ stílust kevernek, hogy néha komolytalan, sõt, vannak kimondottan poénkodásra vett részek, mûfaj kifigurázások, az nekem pont, hogy tetszik. És én nem írói megingásnak, hanem abszolút direkt dolognak érzem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Haveromnak a 4-es kell.Majd alábeszélek neki felirat alapján<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Szükséges? Szerintem nem... LOSTot már próbálták nekem magyarázni, hogy mekkora ász sorozat meg hú de jó... talán ha legelejétõl szenvedek vele még tetszhetett is volna... de így véletlenszerûen 2 részt megnézve belõle (még régen az elsõ évadból), hát nem éreztem ingert a beszerzésére... 😊 Mondjuk Odaáthoz is úgy kerültem, hogy egy haverom mondogatta, hogy nézzem meg mert mekkora jó sorozat már... de valahogy nem nagyon érdekelt... Aztán rászántam magam és nem bántam meg 😊 azóta nézem, és tetszik, és hogy miért tetszik? Számít az? Szerintem akkor jó valami, ha nem kell magyarázni, hogy miért az, egyszerûen érzem hogy az...
@
hát körülbelül ilyen minõséget vártam volna el úgy zusammen az egész sorozattól. az utolsó rész végét már tátott szájjal néztem, odatették, az tuti.
és akkor egy verdikt a teljes képrõl:
igazából már elmondtam minden sérelmemet a sorozattal kapcsolatban, ezért most megpróbálom egy kicsit más megvilágításba helyezni. szóval elsõsorban nem magával a szériával van a probléma. az alapfelállás bár klisés, de teljesen vállalható, a zsánerhez igazodó hangulatteremtés egyszerûen csillagos ötös. az operatõri munka, a világítás, a trükkök mind kimagaslóak, fõleg úgy, hogy egy sorozatról van szó. ahhoz képest, hogy kertévén fut, vér nagyon is jelen van, itt-ott látszik, hogy már a határon táncolnak, voltak olyan jelenetek, amik szó szerint sokkolóként értek. (borotva pengék a szájban belülrõl kamerázva(!), körömletépés és egyebek) az igazi probléma a írókkal/producerekkel van. nem terveztek, nem volt koncepciójuk, már az elejétõl hanyag módon álltak neki a sorozatnak. látszott, hogy nem gondolkoztak elõre, mindent menet közben találtak ki. alig volt kontinuitás a részek közt. példának okáért az egyik részben szarrá verik Dean fejét, meglövik, megvágják, stb, a következõ részben mindebbõl semmi sem látszik. nem akarok más sorozatokkal példálózni, de most mégis megteszem. vegyük a Lostot. a legelsõ részben a repülõszerencsétlenség közben megsérült Locke arcán ott van a heg 5 évaddal (!!) késõbb is. Sayid karját meglõtték a 3. évadban, az 5-ikben látszódott a helye, pedig csak egy pillanatra láthattuk a vállát. de ott van. ezt úgy hívják, hogy lelkiismeretesség és alaposság. ezek nincsenek meg a Supernatural készítõiben sajnos. nem tehetek róla, nekem kell a kontinuitás. lehet, hogy az az oka, hogy nem szeretem az epizódikus jellegû sorozatokat vagy csak szeretem, ha valami hiteles. a másik nagy probléma, hogy nem döntötték el, milyen mûfajokat vegyítsenek. lehetett volna feketekomédia vagy horror, drámai jegyekkel. mindkettõ lett, ami hatalmas hiba. a kettõ kioltja egymást és komolytalanná teszi az egészet. ez is az átgondolatlanság hiánya. (itt jegyezném meg, hogy a Kripke szerint eddig félresikerült nõi karakterek után, most belerakják Paris Hiltont. ezt úgyis megbánják majd, azt a nõt csak megbánni lehet. nem tudom megérteni a logikájukat, de már nem is akarom.)
summa summarum, ez nem az én sorozatom. nézhettek hülyének, hogy ezzel szemben mégis végignéztem, rájöttem én erre már korábban, de a 3-4. évad valóban fejlõdést mutatott, ezért kitartottam. nem bántam meg, de az biztos, hogy nem én leszek az elsõ, aki szeptemberben letölti az 5x1-et. azt hiszem, elég sokat érveltem a véleményem mellett. amiért a legjobban haragszom a sorozatra, az az, hogy kizárólag a hype miatt érhette meg az 5. évadot, (twilight fanok ezt is szeretik, utánanéztem) de igazából senki sem tudja megmagyarázni, hogy miért is olyan jó. míg az igazán jól megírt sorik (örök kedvenc Veronica Mars) cancelt kapnak. ez van.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
felirat meg van sok feliratos oldalon!
Szerintem Sam magyarhangja nagyon gáz lett. Sokkal élvezhetõbb, ha az eredeti hangján szól. (Fõleg, amikor mérges, nagyon édes!!)
Elõre is kössz!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
kedvenc sorozatom
(\__/) ( X.x) ( } . { )
volt persze 1-2 gyengébb rész, de belefér, és azokon sem szenvedtem, mint pl a prison breaknél :c
énse bántam meg,mondom nálam egy rész volt az a realitys ami nagyon gáz volt de ha azt nézzük meg örüljünk hogy kaptunk egy ilyen szar részt is különben nem lehetne rosszat mondani a sorozatról!
@
csak te kb 100 rossz dolgot irsz és egy fél jót 😄
@Cyberdevil: lehet, hogy tévedés volt, nem tagadom. Gondolj bele: a készítõk maguk vallják be, hogy egyes részeket mennyire elkúrták. ha már õk ezt mondják, akkor én is nyugodtan mondhatom, nem? egyébként meg több sorozat topikjába is szoktam írogatni, mindenhol leírom a véleményemet róluk. ez egy olyan sorozat, amirõl rossz véleményen vagyok. miért csak a jókat lehet leírni?
Nekem a leggagyibb az volt, amikor valamilyen istenség szórakozott az emberekkel, és egy ilyen nagyon gagyi jelmezes ufó elrabolt egy srácot. 😄 A rész vége annyira nem volt gáz, de az az ufós jelenet betett keményen.
Szolnokboy: nem sok rész maradt hátra neked, szerintem majd évadzáró után alkoss egy összképet a sorozatról. Következõ évad nem ígérkezik szarnak, ráadásul nekem a 4. évad nagyon tetszett.
4x18: nekem tetszett ez a rész, gondolj bele, hogy van Isten prófétája, aki elõre látja a jövõt, azért ezzel eléggé meg lehet majd csavarni a késõbbi részeket.
ez jó volt, pont.
4x17
hát ez igen érdekes volt, mondjuk már egyszer elsütöttek egy ehhez hasonló szitut, de végülis nem volt rossz. nagyon filler rész volt, amit még meg is próbáltak megmagyarázni, de ennél a magyarázatnál rezgett a léc, nem kicsit.
4x18
na ennyi. itt elvesztettem minden reményt, hogy egyszer kiismerem az írókat. nyíltan felvállalják, hogy mennyire pocsék részeket (említve volt a bogaras és a szellemhajós) csináltak korábban, amivel még nem is volna gond önmagában, de hogy nem sokkal ezelõtt UGYANOLYAN, ha nem trágyább részekkel borzongatnak, az már olyan fokú trehányságról és átgondolatlanságról árulkodik, hogy! látszik, hogy ezeknek a szerencsétlen íróknak fogalmuk sincs róla, hogy mit csinálnak. mi lesz, pár évaddal késõbb megint nyíltan megbánják majd a plüssmacis meg a klasszik horroros epizódokat?
btw olvastam róla, hogy a Kripke nevezetû kreátor tévedésnek nevezte Ruby, Jo és Bela karakterét. ez milyen már? a végén még kijelenti, hogy tévedés az egész sorozat, úgy ahogy van.
Mert haver állandóan ezt akarja! szedjem le neki!
Next PC upgrade: 2022
<#buck>#buck>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
igazából semmi extra, teljesen élvezhetõ filler részek voltak, fõszállal mindig foglalkoztak többé kevésbé. a gimis rész volt egy kissé gáz, nem értem, miért nem játszhatta a 10 évvel fiatalabb Deant Ackles megfiatalítva. ráadásul ez a másik gyerek nagyon béna is volt.
4x15
kimondottan tetszett ez a szellemvilágos cucc, nagyon jól kihasználták annak minden lehetõségét, a végén pofás kis drámát kaptunk.
btw hol találnak ilyen jó nõket ehhez a sorozathoz? Ez a Tessa (a kaszás csaj) gyönyörû, ahogy az elõzõ részben (4x14) a dokicsaj, akit Sam meghõmérõzött, Katie Cassidy, az a *démon bige valahol a 3. évadból meg még lehetne sorolni a végtelenségig. A részeket sorban törlöm, ahogy megnéztem, egyetlen eggyel tettem kivételt (1x19), azt is a vendégszereplõ csaj miatt, akit megint csak Sam kapott el. Hát eddig õ viszi a prímet. 😊
*

#1931: következõ rész az elõzõ folytatása, az is jó.
az alapötlet végülis nem volt olyan rossz, de ez a maci... szerintem céges buli lehetett az íróknál és heves alkoholizálások közepette születhetett meg az ötlet vagy nem tudom. lényeg, hogy tévedés volt, abból is a nagyobb fajta. felejtsük el.
4x9
ez nem jó volt. ez kurva jó volt. az elsõ olyan rész, ami igazán tetszett az elejétõl a végéig. a flashbackek, anna, a templomos rész, a vége, nagyon zsír volt. ha ilyet is tudnak, miért jut eszükbe ilyen 4x5 meg 4x8?? felfoghatatlan.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯