Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
például a szupercsapatot is szívesen megnézem vagy adták atv-ben a macgyvert azt is megnéztem 😄
van régi nagyon sok jó sorozat és megkell mondani egynémyelyik jobb mint a mostaniak! na off vége 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

infó by sorozatjunkie
Nálunk nics ez az adó és azt hittem, hogy már megy az 5. évad. Akkor még nem maradtam le semmirõl!<#bee1>#bee1>
Remélem valaki ezt az évadot is feldobja majd a netre.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Amúgy CW általában szeptember második felére, október elejére teszi a Supnatot, szóval valószinüleg szeptember 17/24, vagy október 1/8.
Fix idõpontról augusztus végén leghamarabb szerintem...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt tudja valaki az 5. évad mikor lesz elérhetõ? Vagy a tv-ben mikor lesz vége?
Elõre is köszi!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Megnéztem a 21 elején nincs is zene 😊
Amúgy jó kérdés. Biztos abból lesz a fõnök-csecsemõ a pokol eljövetelekor.<#idiota>#idiota>
Ugye Azazel azért választotta ki azokat a kölyköket, hgoy idõvel, amikor összeengedi õket akkor majd lesz egy faszagyerek aki kinyitja a poklot. Mind egyidõsek voltak, mindnek az anyjával megkötögette azt az alkut hogy 10 év mulva engedjék be a lakásba a gyerekhez. Akkor az eslõ évad utolsóelõtti részében miért is ment be megint egy csecsemõhöz, mikor rajtakapták? Hisz a terve lassan a végsõ fázisban volt, minek volt még szüksége gyerekre?
Ugyanott most azt láthatod, hogy Next Episode Sam and Dean are haunted by the past.
4x02, amiben a bosszúálló szellemes pecsét tört meg.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vazz kérdez mielõtt állítasz!
Bocs, hogy így Rád török, de szerintem egyszerûbb lenne!
Lehet, hogy neked van igazad, és elírtam, de attól függetlenül ez lesz a rész címe!
És ha megkérdezted volna hogy honnan tudom, akkor elmondtam volna, hogy a CW-n írták! Szerintem õk, csak tudják 😉
Béke!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Next PC upgrade: 2022
😄😄
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936