Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja am a sorozatok nem korhoz kötöttek ha valami jó az jó!
például a szupercsapatot is szívesen megnézem vagy adták atv-ben a macgyvert azt is megnéztem 😄
van régi nagyon sok jó sorozat és megkell mondani egynémyelyik jobb mint a mostaniak! na off vége 😊
A Dark Angel az egyik kedvencem volt nekem is, én tavaly valamikor néztem meg újra. Persze ízlések és pofonok.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Dehogy. Nekem nagy kedvencem, mind a mai napig elõveszem. Nagyon sokan szeretik rajtam kívül, de ha valakinek nem jön be azt is megértem. Mostanra már jó 10 éves a sorozat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azt tegyük hozzá, hogy az a sorozat egyszerüen rossz, mai szemmel egyszerüen nézhetetlen.

armageddon666
áááh, itt már hasonlít rá 😄

@

Azt azért figyelmeztetés képpen mondom, hogy a DA elsõ szezonjában abban az egy részben egy elmebeteg soroztagyilkost játszik és meg is hal. A második szezonban hmm... amolyan "ikertestvére" szerepében játszik tovább (a poén lelövése nélkül nem fejthetem ki bõvebben). Szóval ne lepõdj meg. A másodikban szezonban viszont majdnem mindegyik részben szerepel (és ott nem elmebeteg).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

armageddon666
elhiszem... ha megerõltetem magam bele tudom képzelni de akkoris 😄

@

Pedig ez õ. 😊

armageddon666
EZ KIIIIIIIIIIII???????????????!!!!! (úristen de teljesen másképp néz ki mint Dean 😄)

@

köszi 😊
Abban még tiszta fiatal. Ott kedveltem meg és a Supernaturalnál mondtam "Jé de hisz ez Alec a DA-ból!"

Az elsõ évadban csak egyszer, de a második évadban végig szerepel.

hány rész erejéig ill hanyadik évadban volt ? (lehet megnézem 😊
Dean (a Supernaturalon kívül) a Dark Angel-ben volt marha jó. Alec (azaz X5-494). Kedveltem a karakterét már abban is. Mondjuk Jessica Albával együt nyomni elég hálás szerep. 😊

5. évad Szeptember 10-én indul!!!
infó by sorozatjunkie
Oziris666
És nem is alakít benne rosszul(pedig neki új szerepkör)...

nálunk még a 3as évad sem ment, noha külföldön már kapható a dvd, szinkronosan... az 5-ös évadra még úgy 3-4 évet simán várhatsz.

Köszi!
Nálunk nics ez az adó és azt hittem, hogy már megy az 5. évad. Akkor még nem maradtam le semmirõl!<#bee1>
Remélem valaki ezt az évadot is feldobja majd a netre.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Én úgy tudom h szeptembertõl.

Malakai
Vége <#kerdes>
Amúgy CW általában szeptember második felére, október elejére teszi a Supnatot, szóval valószinüleg szeptember 17/24, vagy október 1/8.
Fix idõpontról augusztus végén leghamarabb szerintem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!
Azt tudja valaki az 5. évad mikor lesz elérhetõ? Vagy a tv-ben mikor lesz vége?
Elõre is köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

macselek
Szívesen

N3TuddKi
ez az a szám. köszönöm a segítséget!

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
köszi. utánanézek

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
én kevertem össze. a 4x22re gondoltam.

Minden évadzáró ezzel a számmal kezdõdik😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

igen de az a 22-ik elején szól.
Megnéztem a 21 elején nincs is zene 😊
macselek
Most hirtelen nem tudom jóra gondolok -e, de szerintem az a Carry on my wayward son a Kansastõl.

errõl jut eszembe,hogy a véres valentin-t is csak Dean miatt néztem meg 😄
Megnéztem az új Péntek 13 filmet, amiben "Sam" a fõszereplõ... nos, azt eddig is tudtam, hogy nem valami nagy színész a srác, de hogy szinte minden létezõ arckifejeze(van vagy 3db) amit a sorozatban használ felfedezhetõ a filmben kicsit vicces volt! 😊 Amúgy jó film, érdemes megnéznie aki szereti a sorozatot is!

Az vmi speckó aláfestõ zene lesz, a 4x21 elején.

N3TuddKi
mi az a zene ami a 4x21 elején van?

Neeem, nem. Még meg is köszönte a csaj, hogy közbeléptek mikor már a plafonra küldte Azazel.
De soká lesz még szeptember...

mosoporr
kicsit zavaros már de ott nem valmi issza emlékezés volt?

Megszokásból.<#ravasz1>
Amúgy jó kérdés. Biztos abból lesz a fõnök-csecsemõ a pokol eljövetelekor.<#idiota>

Érdekes kérdés vetült fel bennem.
Ugye Azazel azért választotta ki azokat a kölyköket, hgoy idõvel, amikor összeengedi õket akkor majd lesz egy faszagyerek aki kinyitja a poklot. Mind egyidõsek voltak, mindnek az anyjával megkötögette azt az alkut hogy 10 év mulva engedjék be a lakásba a gyerekhez. Akkor az eslõ évad utolsóelõtti részében miért is ment be megint egy csecsemõhöz, mikor rajtakapták? Hisz a terve lassan a végsõ fázisban volt, minek volt még szüksége gyerekre?
Malakai
Ami úgyszintén nem rész cím volt, hanem csak egy reklámszöveg a 4x01 ismétléséhez.
Ugyanott most azt láthatod, hogy Next Episode Sam and Dean are haunted by the past.
4x02, amiben a bosszúálló szellemes pecsét tört meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Lehet mégis returns from hell... ebben az esetben viszont nem nézted el egy évaddal? -.-

@

"sehol mert Dean returns to Hell lenne ha az lenne szal csak kitalálta 😊 sztem.."

Vazz kérdez mielõtt állítasz!
Bocs, hogy így Rád török, de szerintem egyszerûbb lenne!
Lehet, hogy neked van igazad, és elírtam, de attól függetlenül ez lesz a rész címe!
És ha megkérdezted volna hogy honnan tudom, akkor elmondtam volna, hogy a CW-n írták! Szerintem õk, csak tudják 😉

Béke!
DöflingR
😄

"Boby meg a régi Ruby az a jó csaj" 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Boby meg a régi Ruby az a jó csaj a Harpers Island sorozatba szerepelnek nagyon jó az a sorozat is!

Next PC upgrade: 2022

az már ruby volt sztem
zaki
kár 😞

macselek
Am most néztem meg megint a 4x01-et és ugyanaz a csaj játssza Rubyt, mint akivel Sam kavart a rész elején. Csak a színésznõ ugyanaz, vagy azt a csajt szállta meg Ruby?

Nem fog, mert az a faszi egy korházos sorozatban jáccik. Asszem.

Én ebbe a sorozatba csalódtam a legkevesebbet a 4 évad alatt. Jöhetett ide sorozatírósztrájk, gazdasági válság, de a színvonal végig maradt. Max 1-2 rész volt gagyi, az is a szellemírtós banda.. Várom az 5. évadot😊

Nagyon jóra sikeredett ez az évadzáró...Lucifer coming out..
😄😄

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Kandurex
Újra néztem a templomos jelenetet, Lucifer hangja és az egész környezet zseniális...nagyon várom a szeptembert!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯