4828
-
#2464 Kint az új rész, és van felirat is a szokásos helyeken. -
#2463 -
#2462 Ááááh, tényleg, most hogy mondod eszembe jutott hogy ért véget az előző rész :D
tökre elfelejtettem, nem is tűnt fel hogy spoileres lett volna... -
zsotesz #2461 bazzz kiba**ott spoiler-t használjuk már -
Dean Winchester #2460 kicsit spoileres volt mert erre nem számítottam volna,hogy hirtelen csak kint lesz Sam :( mind1. no problem :)
Én ma nézem meg az új részt ! -
#2459 annyira nem volt rossz rész, de ahhoz képest, hogy mennyit kellett rá várni picit csalódtam :|
na mind1 :) -
#2458 ha kitisztul a szervezetéből (ami X nap), akkor utána már kisebb számára a kísértés... arról meg nem volt szó, hogy hány nap/hét telt el az előző rész óta -
#2457 Jó volt, hiányzott már a két pofa :) -
Brosnan #2456 Fura volt ez a rész,de már sokat vártunk rá:)
Azt nem értettem,hogy akkor most Sam nem szokott vissza a démonvérre? Mert mintha úgy lett volna vége az előző résznek,hogy bezárták őt megint, itt meg meg sem volt említve meg semmi. -
#2455 Király! -
#2454 NNah kijött az új rész!! -
#2453 Vagy nem, apokalipszis eljön és valami post nuke jövőben játszódnának a további részek...nem is lenne az rossz! -
Csak77 #2452 A Merevlemez testvérek hamarosan visszatérnek! :) -
gabesz012 #2451 Szerintem ilyesmi nem lesz, mert Dean-nel már eljátszották ezt. Azt tudom elképzelni, hogy simán vége az apokalipszisnek, a Föld vszeg megmenekül (na az lenne a szép húzás, ha a rossz oldal győzne, bár mivel le akarják zárni a mitológiát, így nem valószínű). Aztán kap egy reset-et az egész, mindenki elfelejt mindent, mondjuk ez a megoldás sem tetszene annyira, de ha új fővonalba akarnak kezdeni, ezt még le tudnám nyelni. Az írók biztos kreatívabbak lesznek. :) Majd meglátjuk. Viszont Castiel karaktere jó lenne ha maradna valamilyen formában, legyen belőle ember. :) -
Csak77 #2450 Áhh, minden részben kell szerepelnie Sam-nek. -
#2449 gondolom olyasmi lesz, hogy megakadályozzák az apokalipszist, belebújnak a megfelelő testbe Luci és Misi, hatalmas fight, Misi nyer, Sam pedig a pokolba kerül, és Dean majd azon fog mesterkedni hogy kihozza onnan -
#2448 még amikor a sárgaszeműt üldözték akkor sem képzeltem volna hogy az 5.évadra angyal vs démon és világvége feeling lesz :D remélem kitalálnak valami hasonló ütős sztorit majd -
#2447 Elképzelni se tudom miről fog szólni, nagyon kíváncsi vagyok:D -
Dean Winchester #2446 http://www.sg.hu/cikkek/72594/jovore_is_folytatodik_a_supernatural
"Eric Kripke, 5 év után feladja pozícióját, s azt az egyik író, Sera Gamble veszi át"
"ripke ugyanúgy a sorozat mellett fog maradni, befolyása nagy lesz"
"hatodik évad már nem az apokalipszissel fog foglalkozni,"
bíztos volt róla szó de fasza :D
csak nekem kicsit durva h tinihorrornak nevezik :D
-
kamen24 #2445 bizony, új történetszál lesz -
zkas #2444 remélem új történetszálat nyitnak, az apokalipszist le kéne zárni az 5. évadban :) -
kamen24 #2443 immáron biztos, hogy lesz 6. évad...kíváncsi leszek
CW berendelt
nem lesz rétestészta-effektus...nem lesz...
vagy kitalálnak vmi bravúros fordulatot, vagy ütős új sztorit rittyentenek Kripkéék
Nem aggódom!
-
Pretorianus #2442 az igaszsáág odaár vann -
#2441 :)
az angyaloknak nincs bőrszínük, csak a porhüvelyeiknek
imádkozz, hogy Isten majd ilyen Jackie Chan féle emberke formájában jelenjen meg, mert így lesznek szép harcjelenetek és helyreáll a rasszok egyensúlya -
#2440 "He! Happy meal!"
:D -
Flower #2439 Uriel a feka angyal :)
Nincs sárga angyal? -> rasszizmus -
#2438 lol mekkora rész volt :D
3-4X röhögtem egy nagyot :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!telefonos jelenet, meg mikor a boncdoki mondta, hogy mikor már nem ment le a torkán a süti, akkor lenyomta a torkán egy... WC kefével Cas mekkorákat zabált, még mosolygott is, sztem először a sorozatban xD Sültkrumplis jelenet ááá :d Meg a végén a kocsis jelenet lol :D
Lovas is nagy arc volt
Szegény Dean már tényleg egy idegroncs, végén azt hittem frankón odadobja magát misinek :P
-
#2437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze hogy kiengedik... a bezárásával az volt a cél hogy az "anyag" kiürüljön a szervezetéből, mint egy drogosnál az elvonókúra -
Dean Winchester #2436 én a végére azt vártam,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
megjelenik Isten és kap vmi segítséget Dean!
Amúgy amiket írtál azokkal egyetértek!
Sam mondta h kötözzék ki jó alaposan ,na erre odabilincselik a mosdóhoz.Gondoltam legalább kötélellel egy székhely majd ugy bezárni,de jöttek a démonok és igy végülis tökéletes megoldás volt a bilincselés.Aztán samike meg ivott és bedurvult ,na ez pöpec volt.
A telefonálós rész állati :DDdd
Cupido szintén..
Sam bezárása sztem rossz megoldás,úgyis kiengedik nincs más megoldás.
nem démon sam csak van benne némi erő.
Remélem az évad végén ill. az sorozat teljes finaléjánál Sam-et nem viszik el a rossz irányába hanem megtudják tartani a jó oldalon az erejével együtt.
-
#2435 véleményem a részről
viccesen indult és durva vége lett, nagyon tetszett:) a szünet után viszont remélem felpörögnek az események és a fő történeti szél lesz csak a középpontban -
#2434 tényleg kemény rész volt, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is odabaszottaz éhínség lovasa -
#2433 A sorrend sem mindegy:D -
#2432 Ha én azt tudnám:D -
#2431 tényleg jó rész volt
nem gondoltam, hogy ugyanazon rész alatt lesz hányingerem és leszek éhes :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rögtön a rész elején, hogy szex közben felzabálják egymást. Na mondom ez durva rész lesz. Aztán a belsőségek... Ráadásul 720p -ben néztem, a gyomorforgató hatás maximális élvezete miatt :D
Cas egy állat, a telefonos résznél felnevettem :D:D:D "Már itt is vagyok. Akkor leteszem..." :D Cupido meg egy kövér homár :D Az is sírás volt :D
Jó volt látni hogy Sam újra bedurvult. Mikor egyszerre vagy 5-6 démont intézett el az komoly volt. Az Éhinség lovasa is nagy forma volt.
A rész vége pedig érdekes. Azt hittem az lesz a legvége, hogy Dean szólítja Mihályt, hogy beleegyezzen a porhüvelyes dologba. -
#2430 jeez... akkor most mire volt jó ez a hosszú szünet? -
#2429 Elvileg március 25. - ig. -
#2428 meddig is? :S -
#2427 Remélem is, hogy jó rész.. főleg hogy megint szünetre megy :\ -
#2426 Jó rész volt szerintem. -
#2425 :$ szégyenlem is :D