4828
1421062838.jpg
  • Kandurex
    Kint az új rész, és van felirat is a szokásos helyeken.
  • AntiHero
  • armageddon666
    Ááááh, tényleg, most hogy mondod eszembe jutott hogy ért véget az előző rész :D

tökre elfelejtettem, nem is tűnt fel hogy spoileres lett volna...
  • zsotesz
    bazzz kiba**ott spoiler-t használjuk már
  • Dean Winchester
    kicsit spoileres volt mert erre nem számítottam volna,hogy hirtelen csak kint lesz Sam :( mind1. no problem :)
    Én ma nézem meg az új részt !
  • precision
    annyira nem volt rossz rész, de ahhoz képest, hogy mennyit kellett rá várni picit csalódtam :|
    na mind1 :)
  • Shiwo
    ha kitisztul a szervezetéből (ami X nap), akkor utána már kisebb számára a kísértés... arról meg nem volt szó, hogy hány nap/hét telt el az előző rész óta
  • Kandurex
    Jó volt, hiányzott már a két pofa :)
  • Brosnan
    Fura volt ez a rész,de már sokat vártunk rá:)
    Azt nem értettem,hogy akkor most Sam nem szokott vissza a démonvérre? Mert mintha úgy lett volna vége az előző résznek,hogy bezárták őt megint, itt meg meg sem volt említve meg semmi.
  • Kandurex
    Király!
  • limperatore
    NNah kijött az új rész!!
  • Kandurex
    Vagy nem, apokalipszis eljön és valami post nuke jövőben játszódnának a további részek...nem is lenne az rossz!
  • Csak77
    A Merevlemez testvérek hamarosan visszatérnek! :)
  • gabesz012
    Szerintem ilyesmi nem lesz, mert Dean-nel már eljátszották ezt. Azt tudom elképzelni, hogy simán vége az apokalipszisnek, a Föld vszeg megmenekül (na az lenne a szép húzás, ha a rossz oldal győzne, bár mivel le akarják zárni a mitológiát, így nem valószínű). Aztán kap egy reset-et az egész, mindenki elfelejt mindent, mondjuk ez a megoldás sem tetszene annyira, de ha új fővonalba akarnak kezdeni, ezt még le tudnám nyelni. Az írók biztos kreatívabbak lesznek. :) Majd meglátjuk. Viszont Castiel karaktere jó lenne ha maradna valamilyen formában, legyen belőle ember. :)
  • Csak77
    Áhh, minden részben kell szerepelnie Sam-nek.
  • precision
    gondolom olyasmi lesz, hogy megakadályozzák az apokalipszist, belebújnak a megfelelő testbe Luci és Misi, hatalmas fight, Misi nyer, Sam pedig a pokolba kerül, és Dean majd azon fog mesterkedni hogy kihozza onnan
  • Bulykin
    még amikor a sárgaszeműt üldözték akkor sem képzeltem volna hogy az 5.évadra angyal vs démon és világvége feeling lesz :D remélem kitalálnak valami hasonló ütős sztorit majd
  • macselek #2447
    Elképzelni se tudom miről fog szólni, nagyon kíváncsi vagyok:D
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/72594/jovore_is_folytatodik_a_supernatural

"Eric Kripke, 5 év után feladja pozícióját, s azt az egyik író, Sera Gamble veszi át"
    "ripke ugyanúgy a sorozat mellett fog maradni, befolyása nagy lesz"
    "hatodik évad már nem az apokalipszissel fog foglalkozni,"

bíztos volt róla szó de fasza :D
    csak nekem kicsit durva h tinihorrornak nevezik :D
  • kamen24
    bizony, új történetszál lesz
  • zkas
    remélem új történetszálat nyitnak, az apokalipszist le kéne zárni az 5. évadban :)
  • kamen24
    immáron biztos, hogy lesz 6. évad...kíváncsi leszek
    CW berendelt
    nem lesz rétestészta-effektus...nem lesz...
    vagy kitalálnak vmi bravúros fordulatot, vagy ütős új sztorit rittyentenek Kripkéék
    Nem aggódom!

• Pretorianus
    az igaszsáág odaár vann
  • precision
    :)
    az angyaloknak nincs bőrszínük, csak a porhüvelyeiknek
    imádkozz, hogy Isten majd ilyen Jackie Chan féle emberke formájában jelenjen meg, mert így lesznek szép harcjelenetek és helyreáll a rasszok egyensúlya
  • Kandurex
    "He! Happy meal!"

:D
  • Flower
    Uriel a feka angyal :)
    Nincs sárga angyal? -> rasszizmus
  • zaki
    lol mekkora rész volt :D
    3-4X röhögtem egy nagyot :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    telefonos jelenet, meg mikor a boncdoki mondta, hogy mikor már nem ment le a torkán a süti, akkor lenyomta a torkán egy... WC kefével Cas mekkorákat zabált, még mosolygott is, sztem először a sorozatban xD Sültkrumplis jelenet ááá :d Meg a végén a kocsis jelenet lol :D
    Lovas is nagy arc volt
    Szegény Dean már tényleg egy idegroncs, végén azt hittem frankón odadobja magát misinek :P

• precision
    persze hogy kiengedik... a bezárásával az volt a cél hogy az "anyag" kiürüljön a szervezetéből, mint egy drogosnál az elvonókúra
  • Dean Winchester
    én a végére azt vártam,hogy

megjelenik Isten és kap vmi segítséget Dean!
    Amúgy amiket írtál azokkal egyetértek!
    Sam mondta h kötözzék ki jó alaposan ,na erre odabilincselik a mosdóhoz.Gondoltam legalább kötélellel egy székhely majd ugy bezárni,de jöttek a démonok és igy végülis tökéletes megoldás volt a bilincselés.Aztán samike meg ivott és bedurvult ,na ez pöpec volt.
    A telefonálós rész állati :DDdd
    Cupido szintén..
    Sam bezárása sztem rossz megoldás,úgyis kiengedik nincs más megoldás.
    nem démon sam csak van benne némi erő.
    Remélem az évad végén ill. az sorozat teljes finaléjánál Sam-et nem viszik el a rossz irányába hanem megtudják tartani a jó oldalon az erejével együtt.
  • Bulykin
    véleményem a részről

viccesen indult és durva vége lett, nagyon tetszett:) a szünet után viszont remélem felpörögnek az események és a fő történeti szél lesz csak a középpontban
  • Kandurex
    tényleg kemény rész volt,
    az éhínség lovasa
    is odabaszott
  • DöflingR
    A sorrend sem mindegy:D
  • macselek #2432
    Ha én azt tudnám:D
  • precision
    tényleg jó rész volt
    nem gondoltam, hogy ugyanazon rész alatt lesz hányingerem és leszek éhes :D:D

Rögtön a rész elején, hogy szex közben felzabálják egymást. Na mondom ez durva rész lesz. Aztán a belsőségek... Ráadásul 720p -ben néztem, a gyomorforgató hatás maximális élvezete miatt :D
    Cas egy állat, a telefonos résznél felnevettem :D:D:D "Már itt is vagyok. Akkor leteszem..." :D Cupido meg egy kövér homár :D Az is sírás volt :D
    Jó volt látni hogy Sam újra bedurvult. Mikor egyszerre vagy 5-6 démont intézett el az komoly volt. Az Éhinség lovasa is nagy forma volt.
    A rész vége pedig érdekes. Azt hittem az lesz a legvége, hogy Dean szólítja Mihályt, hogy beleegyezzen a porhüvelyes dologba.
  • Frosty01
    jeez... akkor most mire volt jó ez a hosszú szünet?
  • macselek #2429
    Elvileg március 25. - ig.
  • Frosty01
    meddig is? :S
  • DöflingR
    Remélem is, hogy jó rész.. főleg hogy megint szünetre megy :\
  • macselek #2426
    Jó rész volt szerintem.
  • Frosty01
    :$ szégyenlem is :D