4828
-
#2664 a kereszténységnek vannak olyan válfajai amik Jézust nem tekintik Isten fiának, "csak" egy tanítónak
gondolom emiatt nem került be -
Jannus #2663 Nem csak te! Én 29 évesen!
De ez így jó, és ennél jobb és tisztább sorozat befejezést nem láttam.
Tiszteletem érte az alkotóknak. -
#2662 Szerintem azért maradt ki Jézus, mert Isten és Jézus egylényegű. Tehát, ha Istent nem tudták megtalálni, Jézust se tudták volna. -
#2661 Szerintem is jó kis rész volt. Engem 1 valami zavart egy kicsit. Ebben az évadban minden volt. Majdnem: angyalok, démonok, lovasok, proféták, más kultúrák istenei... stb. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért pont Isten 1 szülött fiát, Jézust miért hagyták ki. Én azért megpróbáltam volna őt is felkeresni hát ha tud valamit tenni az ügy érdekében. -
#2660 #2642 :) És nem csak neki fordult meg a fejében ez az elmélet. -
Cat 02 #2659 Csak akkor szopás, mikor nincs következő évad :D Mondjuk ez pl korrekt lezárás lenne szerintem, de azért folytassák44!4 -
Cat 02 #2658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az már maga a ketrec volt, nem csak egy ajtó a pokolba. Én arra gondoltam, hogy mag a ketrec csak Lucifert bírja el, Mihály már sok volt neki. Mondjuk áramingadozás miatt lehet tényleg szellem lesz -
#2657 ezt úgy hívják cliffhanger :)
bevett szokás az idegek húzására és az érdeklődés fenntartására, hogy nézzed a következő évadot is -
Csak77 #2656 Nekem annyira nem tetszett, nem is értettem igazán... főleg Chuck eltűnését. Na meg az utolsó képsor. Nem értem. -
#2655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja hogy neked tovább is ment a rész, és már tudod is, hogy ő Lucifer és nem Sam és/vagy Sam szelleme :) Én Sam szellemére tippelnék amúgy... valszeg belehalt a zuhanásba, Lüszit meg Mihály lezúzta vagy berakta a ketrecbe -
Cat 02 #2654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ott áll és nézi Deant nem ? -
#2653 SPOILER!!!
te mit néztél? :) Lucifer ketrec nem ért semmit? :D Akkor most hol van Lüszi, elárulnád? :D:D -
#2652 deant megtörték az volt az első pecsét de végül az előző évadba Sam engedte ki lucit szóval ő indította el -
ravynne #2651 Tényleg a legjobb évadzáró volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elején azért egy kicsi bakit vettem észre. Amikor a kocsin ülnek, Sam azt mondja, hogy ő indította el az egészet. De én úgy emlékszem, hogy azzal indult, amikor Dean leszállt a pokolban a kínpadról. Mintha az lett volna, hogy ha egy igaz szívű embert megtörnek, akkor az lesz az első pecsét. De lehet arra utalt, hogy eleve ő Luci porhüvelye. No de nem is ez a lényeg :)
Nagyon jó rész volt. A vége nagyon ütős lett, ahogy Sam ott állt. A köv. évadban lehet az lesz, hogy Dead Istent kutatja fel. De már nagyon várom. -
#2650 hmm... érdekes elképzelés :D Akár... -
#2649 Azta ez nagyon jó rész volt.25 éves fejjel megkönnyeztem rohadjak meg ,de hát ilyen a mentalitásom e van! -
Cat 02 #2648 Csak engem zavar, hogy dolgoznak valamin fél évadon át, sikerül nekik, aztán nem ér semmit ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pecsét törések, Lucifer ketrec -
#2647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt hittem lezárják az angyalosdit, és végre visszatérünk a jó öreg családi üzlethez..:/
egyébként jó volt, bár, kicsit alulmúlta a várakozásaimat a befejező rész. :(
...még ha indul is valami folytatás szeptemberbe. -
#2646 Hát érdeklődve várom ,hogy tudják ezt folytatni. Látszik ,hogy eredetileg ennyire volt ez tervezve. Kicsit félek ,hogy a folytatás már túlságosan erőltetett és élettelen lesz. -
#2645 1. SPOILER vazzeg!
2:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Castielt Isten hozta vissza, felturbózva... mondta is. -
IXEMGabeo #2644 legjobb évadzáró volt tele érzelemmel minden...azt nem értem Castiel hogy jött vissza miután Lucifer szétrobbantotta?:O na és a végén Sam ott állt Lisáék háza előtt, itt is felmerül egy csomó kérdés, Chuckot belevenni is ötletes volt, ahogy végig haladt a történettel...fúú messze van még a következő évad remélem evvel nincs vége:( -
#2643 nem -
#2642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet chuck volt Isten? -
Nisba #2641 következő évad szeptember második felében indul...jaj de messze van még! -
zkas #2640 Az eddigi legjobb évadzáró volt (Y)
-
sjucus #2639 Mikor kezdődik a köv. évad vetítése? Tudja valaki? -
sjucus #2638 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez nem semmi rész volt. Szegény Bobby is meglepődött, amikor Cas szétpukkant! :) Azért a végén Sam legalább egy enyhe mosolyt megereszthetett volna, vagy valami sátáni arcot, hogy tudni lehessen ki is ő most. Dean megesküdött neki, hogy utána nem fogja visszahozni(ha jól értettem), de valahogy biztosan megszegi majd. Bár ez így már elég sablonos lenne-mindig visszahozzák egymást. -
#2637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen, elég kemény rész volt..gondolom ha nem rendelék be volna a köv évadot, akkor ugyanígy lett volna vége, csak Sam nem áll a lámpa alatt...Casből meg arkangyal lett, vagy mi ? ... és Chuck eltünése..csak nem ő volt, akit annyira kerestek ? ....huhh..még meg kell emészteni ezt a részt...és kíváncsian várjuk a köv évadot... -
#2636 aztakurvamilyenrész..... -
#2635 ÓHOGYAZA!!! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó kis rész volt :) tetszik az új Castiel :) de a vége azér kibaszott nagy wtf... ahogy Sam/Luci ott áll... :D Nem lehet tudni azért, hogy most Lucifer e vagy Sam e az, mert igaz, hogy a lámpa kialudt, de eléggé Sam ábrázata volt, és nem gonosz
vagy lehet, hogy Sam szelleme? mer van egy sanda gyanúm, hogy a köv évadban az lesz, hogy Sam szellemként lesz jelen és menni fog a family biznisz + mód keresése Sam visszahozatalára
:) -
IXEMGabeo #2634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sikerült? -
#2633 hát szerintem így lassan 1 hét után már aki nem látta, és olvassa a topikot, az magára vessen :D -
#2632 Crowley szerintem őszintén félti a seggét... Mint láthattuk már, Lucifert nem igazán izgatják a démonok... ugyanúgy undorodik tőlük, mint az emberektől. -
IXEMGabeo #2631 hmm.. ne olvassa el a kommentemet az, aki nem látta az s05e21-et -
IXEMGabeo #2630 <spoiler>: üdv, tetszett ez a rész, jobb volt mint az előző és Crowley jobb fej volt, ahogyan eltűnt és megjelent az csúcs volt és örültem neki h Bobby tud járni ideiglenesen aztán ki tudja, remélem nem marad a lelke a vitrinbe sokáig, Cas is nagy volt a puskával " ez a valami nagyon hasznos" xD
(Pestissel túl könnyen bánt el Cas, aztán hirtelen eltűnt fura volt, Halálhoz nem is választhattak volna megfelelőbb színészt, két teória van vele kapcsolatba, vagy érdeke hogy Sam csalja tőrbe Lucifert, hogy aztán... majd az megszállja, vagy pedig Dean ezt meg fogja akadályozni, megszegi a szavát amit kétlek, és közbeavatkozik, egy pokoljárat után nem fog az mégegyszer meghalni...) Mellesleg Crowley fog még itt ugyanúgy csinálni valamit mint anno Ruby, okos démon az...
Engem még mindig érdekelne mi van Kalival, és a démonember kölyökkel asszem a 6. részből, és persze a Mihállyal megszállt Adammel... <spoiler> -
#2629 De van mindkettőjüknek egy tetoválásuk, de az csak a démonok ellen működik szerintem. Hisz ha nem így lenne, akkor egész egyszerűen nem is lehetnének porhüvelyek. -
Cat 02 #2628 Volt tetkójuk is. Mikor a rendőrőrsön voltak és mindenkinek adtak, akkor mutatták. -
Paddy #2627 Supe-supe-supernatural!!!!:) -
#2626 csontjába van beleégetve egy jel, ami miatt nem találják meg az angyalok :D -
zkas #2625 Sammybe nincs vmi beleégetve, vagy tetoválva amitől nem lehet megszállni?
Régen volt az a nyaklánc, utána vmi tetoválás.
Így nehéz gyakorolni egy démonnal. :D ... bár biztos meg lehet szüntetni ezt a védelmet