Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mi van ha Lucifer valójában az isten? xD
na jó azt kétlem... de nagy fordulat lenne <#vigyor5>
és akkor a pápa kiátkozna mindenkit 😄

Szedjétek le a repackot, elsõ version nuked lett.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Azt megvárom! <#nyes>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

armageddon666
Én sem örültem neki, de valahogy jó volt Castiellel Dean 😄 illetve Sam is külön...

Egyébként ki fog derülni hogy Lucifer valójában jó xD és majd akkor jön az egyház 😄

@

jajajaja

régen gondoltam,hogy a két tesó egymásnak fog esni egyszer naon ..
viszont nem örltem,hogy megint elõjöttek ezzel,hogy külön válnak a srácok.
anno 1 részig birták? :S most kivi vok meddig fogják 😄
MrSpock
Megnéztem én is is azthittem majd nagyon elfog csúszni meg oltári zavaró de tényleg kb 1 perc volt mikor Cas-Dean beszélgetnek.
Jó kis rész volt,és érdekesen alakulnak a dolgok.Valszeg ha lezárják a sorit szerintem végsõ összecsapás lesz Dean-Sam között,és valszeg ott jön el a végzet.Bár kitudja,lehet lesznek benne csavarok.

Go Jeff Go!!!!

macselek
Nekem a 7. percig csúszik utána helyre áll, de az összes ilyen elvileg, amíg nem jön javított verzió.

ForzaInter
kb 1 percig csúszik, utána jó lesz végig

Yo, Bitch!

neketek nem csuszik a hang???
nekem igen : (
erre van valami megoldás?
Köszi, a probléma megoldódott.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Sziasztok!
A 3. rész felirata nálam csak nagy nehézségek árán jött be, az is csak feketén. Semmit nem látok belõle. Tud valaki segíteni? Elõre is köszi!

hát kiváncsi vagyok hogy fogják megoldani... 😊

Dehogy is õ, az valami gyerek lesz majd.

óó most néztem a 3. részt... Cas tényleg egy állat xD de nem hinném hogy õ az isten, mert akkor nem kéne felizzania annak az amulettnek? 😊

Shiwo
akkor a pápának bemutatják a forgatókönyvet, ami természetesen happy enddel végzõdik..

(ennyi erõvel a Dogmát is betilthatták volna...nem tom próbálkoztak-e vele 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

csaknem tiltatja be... 😄
mindenesetre nagyon jó ez az évad is!

nemtudom ti hogy vagytok vele, de anno a 4. évadban az a rész amikor a csajnak az apjától voltak gyerekei és azok gyilkolászták ott a családot.. na az elég para volt... 😄

Basszus! Most már egyre kiváncsibb vagyok a folytatásra. Csak nehogy az legyen, mint a Da Vinchi-kód -nál, hogy az egyház fellázad a film ellen, még a végén azért nem lesz folytatás, mert a Pápa betiltatja... <#buck><#falbav>

armageddon666
Ha az angyalok Isten fiai, akkor mi Jézus? 😄 Félangyal-félember? 😄

Egyébként régi filozófusok (azt nem tudom sajnos melyik(ek?) 😞) már elmélkedtek úgy, hogy ha volt is Isten, már nincs... vagy elment, vagy meghalt, vagy valami...

Hogy mi van a halál utáni halál után, az meg plothole... és elõkerül szerintem minden olyan helyen, ahol a halál utáni világban harcolnak... (angyalok, démonok) szal ha azok nem halnak meg nem izgi, szal meg kell halniuk, de ha meghalnak akkor hova kerülnek onnan? ... én már nem is törõdöm ezzel 😊

@

Kandurex
...jobban belegondolva, Õ nem egyszerûen megöl, hanem kitöröl a világegyetembõl térben és idõben..nesze neked feltámasztás. Kinek van kedve neki beszólni? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez az...dumálgatunk itt mindenféle entitásról, Luciról, meg Mihályról...

....de bazz, az Istennel ki merne packázni?

Szóval nem tudom, hogy lehet majd ide kavarni, de ne felejtsük el, hogy van egy fia is, aki nem feltétlenül mindenható...lehet ezt még csavarni.

precision
jó kis rész volt 😊 Castiel egy állat 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt az Isten dolgot én se tudom hova tenni... mer ok hogy a fiai itt "bohóckodnak", és tény az is hogy Lucifer biztos erõs, vagy erõsebb lesz ha Sam testébe kerül... de hát mégiscsak Isten, ne szórakozzanak már 😊 méghogy meghalt, hogyne 😊 nyílván azért nem dobják be a készítõk Istent még a képbe, mert kb egyet csettintene és problem solved 😊 biztos lesz vmi oka hogy eddig miért nem jelent meg

Bazinga!

Még a végén Nietzsche-nek lesz igaza, ez az Isten meghalt, vagy az angyalok, démonok halála és utána hova kerülnek dolog nem feltétlenül hiba. Lehet h az író arra játzsik h ezt emberi aggyal nem lehet felfogni, el kell fogadni vagy ilyesmi.

Shep
Ó, majd kiderül, hogy Cas maga Isten.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ability
Én már az elõzõ részben felfigyeltem arra, hogy Istent nem tekintik az abszolút legnagyobb hatalomnak, kb. egyenragúvá tették Luciferrel és Mihállyal.
macselek
Én ezt nem értem, hogy a rákba halna meg Isten?😄 Ez is csak azt mutatja mennyire nem tudja még az ember hova tenni a halált. Meg hogy az angyalok és a démonok is halnak összevissza ebben a sorozatban, anélkül hogy akárki megkérdezné, hogy õk mégis hova kerülnek miután meghalnak. Na mindegy, ettõl függetlenül az egyik kedvenc sorozatom, lehet tele van ilyen és ehhez hasonló hibákkal, de akkor is szórakoztató és ez a lényeg.😊

BaliBoy
A írója a sorozatnak vagy nem tudom már kije lenyilatkozta, hogy amennyiben lesz rá igény akkor tovább folytatja. Azt monda, hogy soha nem volt eltervezve, hogy hány évados legyen.

Lehetne kirakni egy szavazást a topikba, hogy él-e még Isten. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kandurex
Azt azért kétlem, Istennek minek porhüvely? 😊

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lassan azon se csodálkoznék, ha kiderülne, Dean nem Misi porhüvelye, hanem istené...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem arról volt szó, hogy lehet még egy (6.) évad?

Shep
Hát várható volt, hogy ez lesz az utolsó, de ki tudja, ha jó a nézettség lehet kiokoskodnak valamit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
Haj, haj, de egyben azt is jelentheti, h tényleg ez lesz az utolsó évad, ez így nagyon kemény.

Shep
Na kezd egyre érdekesebben alakulni a történet. Jó rész volt ez is.

Ha nem kell felirat, akkor tudom ajánlani ezt, itt meg tudod nézni online.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

köszönöm!

sjucus én a mininováról szedtem le a részeket és a feliratot az opensubtitles-ról...

hello.
új részeket láttátok már? <#vigyor3>

Valaki tudja hol lehet letölteni az 5. évad eddigi részeit?
Elõre is Thx!

ForzaInter
Nagyon rég láttam már a filmet, így már nem emlékeztem erre, de kösz😄

Yo, Bitch!

Kandurex
Halálos fegyver, Murtaugh és M. Riggs nyomozók...nem ismerõs? 😊

"öreg vagyok én már ehhez"

ForzaInter
jó, de ebbe mi a poén? hajjak meg nem értem, hülye vagyok😄

Yo, Bitch!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ForzaInter
És ennek mi köze a sorozathoz? Meg egyáltalán mi ez? Nem értem..

Yo, Bitch!

Kandurex
Jaaaa...😊)

DöflingR
Ez egy link, ha esetleg valaki színvak lenne és nem látná hogy kék 😄😄😄

DöflingR
Kandurex
nekem nem tûnt fel, mirõl van szó?

danikarate
Feltûnt! Dõltem a röhögéstõl! 😄😄

ForzaInter
Azokból az emberekbõl lesz démon, akik alkut kötnek egy démonnal, így a pokolba kerülnek, és késõbb démonná válnak.

Nem a szellemekbõl lesznek a démonok, csak azok akik nem mennek a kaszással azok ott maradnak a földön, és egyre csak dühösebbek lesznek, és belõlek lesznek a gonosz szellemek idõvel, de õk nem kerülnek pokolba..

Yo, Bitch!

gbc csabika
Ez melyik is volt?

gbc csabika
A kaszás nem démonokat, hanem dühös szellemeket mondott😊