Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó azt kétlem... de nagy fordulat lenne <#vigyor5>#vigyor5>
és akkor a pápa kiátkozna mindenkit 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Egyébként ki fog derülni hogy Lucifer valójában jó xD és majd akkor jön az egyház 😄
@
régen gondoltam,hogy a két tesó egymásnak fog esni egyszer naon ..
viszont nem örltem,hogy megint elõjöttek ezzel,hogy külön válnak a srácok.
anno 1 részig birták? :S most kivi vok meddig fogják 😄
Jó kis rész volt,és érdekesen alakulnak a dolgok.Valszeg ha lezárják a sorit szerintem végsõ összecsapás lesz Dean-Sam között,és valszeg ott jön el a végzet.Bár kitudja,lehet lesznek benne csavarok.
Go Jeff Go!!!!
nekem igen : (
erre van valami megoldás?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
A 3. rész felirata nálam csak nagy nehézségek árán jött be, az is csak feketén. Semmit nem látok belõle. Tud valaki segíteni? Elõre is köszi!
(ennyi erõvel a Dogmát is betilthatták volna...nem tom próbálkoztak-e vele 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mindenesetre nagyon jó ez az évad is!
nemtudom ti hogy vagytok vele, de anno a 4. évadban az a rész amikor a csajnak az apjától voltak gyerekei és azok gyilkolászták ott a családot.. na az elég para volt... 😄
Egyébként régi filozófusok (azt nem tudom sajnos melyik(ek?) 😞) már elmélkedtek úgy, hogy ha volt is Isten, már nincs... vagy elment, vagy meghalt, vagy valami...
Hogy mi van a halál utáni halál után, az meg plothole... és elõkerül szerintem minden olyan helyen, ahol a halál utáni világban harcolnak... (angyalok, démonok) szal ha azok nem halnak meg nem izgi, szal meg kell halniuk, de ha meghalnak akkor hova kerülnek onnan? ... én már nem is törõdöm ezzel 😊
@
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
....de bazz, az Istennel ki merne packázni?
Szóval nem tudom, hogy lehet majd ide kavarni, de ne felejtsük el, hogy van egy fia is, aki nem feltétlenül mindenható...lehet ezt még csavarni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehetne kirakni egy szavazást a topikba, hogy él-e még Isten. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
új részeket láttátok már? <#vigyor3>#vigyor3>
Elõre is Thx!
"öreg vagyok én már ehhez"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem a szellemekbõl lesznek a démonok, csak azok akik nem mennek a kaszással azok ott maradnak a földön, és egyre csak dühösebbek lesznek, és belõlek lesznek a gonosz szellemek idõvel, de õk nem kerülnek pokolba..
Yo, Bitch!