4828
-
#2624 de, először az fordult meg a fejemben :)
btw Samnek gyakorolnia kéne... mondjuk Crowley megszálná, és megpróbálná kiűzni magából... vagy ilyen marhaság csak nekem jut eszembe? :D -
#2623 arra még nem gondoltatok, hogy amit a halál mondott Deannek csak kamu? :D
azért mondta azt amit mondott és azért cselekedett úgy ahogyan, hogy Lüszi kezére hajtsa Sam -et
tudja (legalábbis azt hiszi) hogy ha Lüszi megszállja Sam -et akkor az nem fog tudni ellene mit tenni, Lüszi ereje teljében lesz, sok ember meg fog halni, neki az meg csak jó, hisz ő a Halál :)
de az is lehet hogy amit itt leírtam mind hülyeség, és a Death igazat mondott... majd kiderül
Lüszi igencsak tápos, Isten lehet hogy erősebb nála (sőt valszeg erősebb is) de egy "tróger", nem foglalkozik semmivel
Titánok Harcát néztem nemrég, amellett, hogy egy fos film, van benne szó erről a hit dologról
az Olümposzi Istenek erejét az emberek imádata és hite adja, ha ez elmúlik, legyengülnek, meghalnak
Hádész, Zeusz testvére ugye az alvilágba lett száműzve, nála ez a dolog a félelemmel működik, nem az imádattal és a hittel
az is lehet, hogy itt is ez van, azért ilyen tápos Lucifer (függetlenül attól, hogy nem Isten), mert félnek tőle, az emberek gonoszak...stb.
ő már régen túllépet az angyali mivolton, ezért is képzelhető el, hogy az emberek viselkedése, gondolkodása, félelme erőt ad neki -
#2622 na igen, -
#2621 Mivel semmi se lett tényként lefektetve a sorozatban, így nehéz ellentmondásosnak tekinteni.
Simán lehet rá magyarázatot találni, csak egy példa pl, de inkább spoiler mögött, ne nyavajogjon senki. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl.: A halál egy olyan erő, ami minden felett áll, a földi isten, csak egy kis valami őmellette, merthogy ez egy földi isten, amit erővel táplál az emberek hite, akárcsak sok egyéb lényt.
Ebbe egy picit beleköp, hogy akkor az ördög hogyan tudja fogva tartani, egy varázslattal? És a varázslatnak mi ad erőt, akkor kell vmi mégnagyobb hatalomnak és erőnek lennie...
...de kétlem, hogy a sorozat bármikor is ilyen mélységekbe akarna menni a saját mitológiájában. :)
És ez mind csak spekuláció, ahány ember annyiféleképpen képzelheti el azt, amit a sorozat nem magyaráz. -
#2620 Az egész fikció csak ellentmondásos. -
#2619 Szvsz az egésznek nem lehet köze a mi köznyelvbe használatos hitünkhöz. Halál megmondta, ez egy lófasz bolygó egy csecsemőkorú galaxisba. Nem a kis baktérium hite fogja erősíteni. A hitet az ember találta ki. -
#2618 Ugye vágod, hogy most azon vitatkozol, hogy egy fikcionális dolgot te, hogyan képzelsz el és mások hogyan?
Szerinted csak istent táplálhatja a hívők ereje, mások szerint a keresztény hitvilág egyéb személyeit, lényeit is. -
#2617 Attól hogy nem ő teremtette, még lehet erősebb tőle... -
#2616 Még egyszer: Lucifert nem a hitt teremtette, h erősebb legyen tőle -
#2615 #2609 ... -
#2614 #2613 -
#2613 #2607 -
#2612 #2611 -
#2611 szerintem ő azt írta h azért ilyen erős mert sokan hisznek benne, nem azt h ez hozta létre -
#2610 Félremagyarázol, Luci mióta hittből jött létre? Őt Isten hozta létre, nem az ember hite. -
#2609 a szellemházas szellem sem istenség volt... sőt, nem is valódi szellem, csak a fókuszált gondolatokból, hitből létrejött entitás. -
#2608 ja, simán angyal, mint májkül -
#2607 Ez így nem igazán áll meg a lábán, Lucifer nem istenség, Ő nem lesz erősebb a hittel. -
ravynne #2606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hit :) Minél többen hisznek valakiben vagy valamiben, az annál erősebb és annál jobban megtestesül. Volt egy régebbi rész amiben ugyan ezt említik. Amikor a GhostFacers srácokkal együtt voltak egy szellemházban, ahol a szellemet nehezen lehetett megölni, mert sokan hittek benne, hogy ezt meg azt tudja. Itt is ugyan az a helyzet. Luciban többen hisznek, ergo erősebb a keleti istenségeknél. -
#2605 ezt ne nekem mondd :D -
#2604 de figy halál mindig volt és mindig lesz.. szóval meglehet érteni h ilyen erős. -
#2603 mégis visszaszedtek már jópár csókát a halálból... -
#2602 Ő a Halál maga... persze hogy imba. -
#2601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem úgy jött le hogy csak olyan "csicskák" mint a többi démon :) bár kalin azért meglepődtem, elvileg a pusztításért igen erősen felelnie kell, ennek ellenére nem sokat mutatott fel... :(
imbának pedig inkább ezt a halál gyereket mondanám, valahogy nem akaródzik nekem elfogdani ezt, túlságosan sok csavar van már benne -
#2600 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy pórázon tartja... MAJD "legyalulja" Istent... egyszer... ha "megöregedett" :D
btw hogy van az hogy Isten és Lucifer olyan húdeimbák, a másik 8 isten meg ilyen gyorsan meghaló?... -
#2599 upsz, bocsi ezt elrontottam... SPOILER veszély!!! :) -
#2598 jó jó de... hogy a faszba van az hogy a halál simán legyalulja majd istent, de luciferrel nem bír EL??????[/spoiler] -
Dean Winchester #2597 eddig úgy tűnik :D de hát Dean és Sam-nak nincs ellenfele :P -
#2596 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem Bobbynál lélek vagy járás választási lehetőség lesz.
A Halál gyűrűjének megszerzése meg szerintem jó húzás volt. Nem sablonos, meglepő, és végülis tök logikus.
Crowley csak szerintem túl erős? -
Dean Winchester #2595 -miért fényképzetél le?
-miért nyelveztél?
:DDDDD
nagyon nagy rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azon meglepődtem,hogy a haláltól ilyen könnyű volt megszerezni a gyűrűt.Bobby meg félek csak átmenetelig fog tudni járni és a végén megint tolószékbe fog kényszerülni,de remélem nincs igazam ! -
Dean Winchester #2594 már van felirat !
most seth igen gyors volt , lehet kárpótolni akart minket a múltkori késedelme miatt :P -
#2593 Kemény rész volt. -
#2592 adja :D -
#2591 Ez a Crowley jó arc :D -
zuko #2590 A tvsubtitles.net-en végül találtam olyat ami kell! :) -
#2589 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!heh...ilyen címmel vártam, hogy felcsendül az Iron Maiden száma, de csak nem :( Minden esetre érdekes rész volt. Pár jó poén is volt benne, a halálnak is haláli a humora :D Messze van a jövő péntek, kíváncsi vagyok mi sül ki az egészből...erős a gyanúm, hogy Cas már nem is fogja visszaszerezni az erejét, és a következő évadban csatlakozik Samhez és Deanhez a szörnyvadászatban -
El Protector #2588 Jen Titus - Oh Death
Ez egy jó rész volt, sok jó dologgal [spoiler] Kíváncsi vagyok, hogy Cas most végleg ember marad-e, vagy sem?! a halál óriási arc, az említett zene meg hatalmas, amikor megjelenik :) [/spiler] -
ravynne #2587 Vagy szedj le olyat, amihez van. -
#2586 feliratok.hu
opensubtitles.org
hosszupuskasub.com
Ha ezeken az oldalakon egyiken sincs fent akkor nincs olyan felirat. -
zuko #2585 Sziasztok!
Segítség kellene: A 4. évad 7. részéhez keresek magyar feliratot (TV14), de mindenhol csak a 40830byte méretűt találom az viszont nekem nem jó.
Nincs valakinek másik felirata?
Előre is köszi!