4828
-
#2704 azér az jó, hogy meg lehet nézni a pontozók életkorát, szép kis statisztika van róla minden filmnél. : D -
IXEMGabeo #2703 jaj olyan barmok azok az osztályzatok összevissza pontoznak...nem szabad hallgatni másra előbb meg kell nézni a filmet utána kell ítélkezni:) legalább csak 5 percet utána, ha azt mondod télleg szar akko már legalább a saját belátásod szerint döntöttél... -
#2702 persze, imdb azért valamennyire mérvadó, nade láttam én már olyan 3-4 pontos filmet amire én lazán adtam a 8at, illetve olyan 8-9 pontosat ami nekem 2-3 pont volt :) -
#2701 hát az biztos... én annyira leszarom a kritikákat, kb imdb.com értékelése, illetve a port.hu leírása szokott vezényelni film / sorozatválasztásnál, na meg az unalom szintje ^^
minden egyéb információt kiszűr az agyam :D -
#2700 eleve ki az aki ilyeneket olvas, hogy sorozatjunkie... mármint ez félreérthető mert vannak a junkien hasznos infók is, pl hogy milyen sorozatok várhatók..stb.
de az hogy, vki leírja, hogy megnéztem ennek az új sorozatnak a pilotját, és fos, ne nézzétek, merhogy minek (és közbe mondjuk neked tetszene) az enyhén szólva is hülyeség... most nem a kritikus szakmát húzom le, mert azért vannak olyan nevek, akiknek a véleményével lehet azonosulni vagy kiismerni, és hasznos információt hordoznak a véleményük is (pl. Réz András), de kötve hiszem, hogy ezek a "nethuszárok" ebbe a kategóriába tartoznának :) -
#2699 Ki nem szarja le az elméleteidet a Supernatural topikban? A sorozatot szeretjük, nem a kritikusok személyét. -
Csak77 #2698 Nem, te egy idióta vagy, aki vak is ráadásul. -
#2697 Mindenható ura, mármint Joe-ker? :)
De biztos igazad van, akkor biztos nem csak Joe-ker és Cat, de Winnie, Desmond Wallace, Bruzsy, Mammut, Szucsitg, Fringefan és még sokan mások, ők mind Human, úristn, megvilágosodtam! -
Csak77 #2696 filmbuzin is ezt csinálja... warez cuccokról ír valami "mindenható ura" blog címen... tényleg senkinek nem tünik fel??? -
#2695 lol, ha human írta volna akkor az ő nevét írta volna felülre, nem azt hogy egy vendégblogger írta:D nem értem -
IXEMGabeo #2694 megoszlanak a vélemények látom:)
nekem jobban tetszik egy főszálbeli történet, mint a monoton családi biznisz pont azért nem nézem a Doktor House, CSI Miami féle sorozatokat...nekem a Lost, Odaát, Hösők, Szökés az olyan jellegű sorozatok jönnek be:) sztem ez emberfüggő kár is más véleményébe belekötni ilyen szempontból. igen a 3. évadtól vált igazán tetszetőssé a sorozat, bár személy szerint nekem a 2. évad nagyon bejött, talán a legötletesebb évad volt mondhatni egyensúlyban volt a főszál(megtalálni és megölni a sárgaszeműt) és egy egy töltelék rész, pl nagyon tetszett mikor a Dzsinn fogságba ejtette Saméket...vagy ötletes volt az a rész is amikor feltűntek a Croatoan vírus, amikor bezárkóztak és nem tudták kit kell megölni, vagy amikor Samet megszállta egy démon és kerestük az okát, h miért tett olyanokat, amiket ő maga sem tudott:) szóval én azt mondom úgy ahogy van (2-5.) évadig kifejezetten élveztem az Odaát c sorozatot -
Csak77 #2693 Katasztrófális írás. Bár vendegblogger-ként van írva, biztos lehetsz benne, hogy Human írta. Tele fogalmazási és helyesírási hibákkal. Ne linkeljünk már ilyeneket pls -
Cat 02 #2692 http://www.sorozatjunkie.hu/2010/05/17/supernatural-5x22-–-hattyudal-az-idaig-megtett-ut…-vege/ -
#2691 Dean "Isten szolgája", ez már akkor is kiderült, amikor meg tudta ölni a pap "kamu próféta" lányát, akit csak "Isten igazi szolgája" tudott volna megölni. Ezért volt az eredetileg, hogy Cas öli meg, de ugye neki nem jött össze.
Na, ugyanez történt Zac -nél is. -
Hoz_Hun #2690 Tegnap én is befejeztem. Eddigi leggyengébb évad volt szerintem. A bejezés meg... hát ja, lehetett volna rosszabb is. Nekem nagyon lagymatag volt a befejezés.
Azt továbbra sem értem hogy Zakariást (vagy kit) Dean hogy szúrta le. Tudtommal angyalt csak angyal ölhet meg. -
#2689 Miből gondoljátok, hogy Isten jó? Nekem tulajdonképpen az jött le a sorozatból, hogy Isten hozzáállása a dolgokhoz a "leszarom" kategória. Olyan Istent ábrázoltak akit valójában nem érdekel mi fog történni. Hiába fohászkodsz nem hallgat meg.
Egyébként én is Ability-vel értek egyet. Az első két évadnál nálam is csak töltelék sorozat volt a Supernatural. Megnéztem mert nem volt jobb dolgom kategória. Engem is a 3. évad szipkázott be. A 4. évadban meg felejthetetlen részek voltak. Pl. a Death takes holiday... stb.
Mondjuk a következő évad elején lehet néhány családi bizniszes rész, de utána jó lenne ha ismét valami nagyobb sztori jönne. -
#2688 Az a gond, hogy a fő szál nagyon el lett húzva, sokszor unalmas részekkel végletekig letargiás momentumokkal, ezzel szemben a családi bizniszes részek 1-2-t leszámítva tök poénosak és hangulatosak voltak. Az új évad meg attól tartok nagy csalódás lesz. -
#2687 hát filmbe sose tekertem bele , őszintén szólva, azt lezártam kapásból, ha nem tetszett.
Eddig én se láttam értelmét, de mint említettem, most hétfőn kezdtem az egész sorozatot, és hát kicsit gyorsabban haladtam a kelleténél, hajnalig néztem, stb, és a főszál kifejleténél igenis voltak olyan részek, pl a filmstúdiós szellemesdi, a Warner Bros-os rész, amik nem igazán illettek a képbe, és miközben ment a bal oldalon, jobb oldalon cseteltem, neteztem, stb. (nem szó szerint tekertem át). Szóval a 2. évad óta igenis a fősztori emeli ki igazán ezt a sorozatot, és így, hogy megvan az összes rész, nem igazán bírom kivárni, mi lesz az 5. évad vége. Aztán meg mehet a várakozás persze, most , hogy 5 nap alatt begyűrtem 4 évnyi részt... kb. -
#2686 OFF:
Ezt a beletekerést sosem fogom érteni :S Van 1-2 haverom, akik kiakasztanak ezzel...unalmas volt egy filmben egy jelenet és áttekerik. Akkora buziság ez, mindig fel is baszom magam rajta...hagyjuk is inkább :) -
#2685 igen, az a tinihorror-sorozat kategória, én Ability hozzászólásával értek egyet abszolút, 3. évad zseniális, most nézem az 5.-ket (az első évadot most hétfőn kezdtem, hát igen..) és volt már, hogy annyira érdekelt a fősztori folytatása, hogy az unalmasabb nem ehhez kapcsolódó részekbe még bele is tekertem, egyszerűen már nem izgattak az újabb szellem-démon sztorik, x-aktásdi, annyi pont elég volt belőlük, amennyit az első évadban láttunk. -
#2684 Első évad volt a legjobb és a többiben is azok a részek voltak igazán jók amikor nem a főszál cselekményei voltak napirenden. -
#2683 Remélem nem térnek vissz a családi bizniszhez..
Nem volt rossz az első 2 évad sem, de elég unalmassá válik ha minden részben ez megy -
#2682 Látom sokan akarják a családi bizniszt. :) Nekem a Supernatural az egyik favorit sorozat, de a családi biznisz dolgoktól úgy kiégtem az elején, hogy az eszméletlen. Pont ez a nagy apokaliptikus összkép adta meg a színvonalt, még ha nem is volt tökéletesen kidolgozva. Első két évad nem volt rossz, bírtam az írók humorát, rejtett poénjait, de igazából céltalan volt, az ilyen "minden részben más sztori, semmilyen kapcsolat nincs" dolgokat kevésbé komázom. Az utóbbiak témája meg szerintem kellően nyitott ahhoz, hogy olyannak képzeld el, amilyennek akarod. Pont ez a jó benne, saját magad alkothatod a háttérsztorit. Sok esetben pont ezért tartok jobbnak egy könyvet, mintsem annak megfilmesített változatát. Az utóbbi évadok töltelékrészei is ettől lettek zamatosabbak szerintem. Itt van az 5x08 "Triksztör" rész, szakadni lehetett az agyament baromságokon, jó rész volt, aztán a végén ahogy odarakták Gabikát még ütött is és vitte a sztorit. Nem volt tökéletes évad, közel sem, egy ilyen háttérsztori alaposabb tervezést, nagyobb költségvetést igényelt volna. Ettől függetlenül ez a sorozat szerintem a 3. évadtól lett igazán jó, az utolsó évadok emelték ki a nagy átlagból. Mert tetszik vagy sem, a Supernatural egy nulla volt az elején. Lehetett szeretni, én is szerettem, de ettől még n+1 tucatsorozat volt, ráadásul elég bénácska. Ezért akarom annyira elkerülni a családi biznisz monoton és céltalan mivoltát. Így vegyítve egy nagyobb témával/céllal viszont már a töltelékrészek is szerethetőbbek váltak. -
#2681 ja, ja itt az idő visszatérni a családi vállalkozáshoz! :) -
#2680 Örülnék ha a 6. évadban visszatérnének az 1 rész 1 szörny levadászására. Az első két évad a kedvencem. Az apokalipszis is jó volt, de abból most már elég. -
Paddy #2679 Elgondolkodtató volt az ucsó rész. -
#2678 figyelj nem kell ahhoz ateistának vagy vallásosnak esetleg vallásbuzinak lenni hogy kiszúrja a szemed a logikátlan összefüggéstelen massza amit elénktoltak ebben az évadban....
mindezeket figyelmen kívül hagyva viszont annyira nem lett rossz az évadzáró mint amire számítottam. :\ -
#2677 4 jobb volt, de ez nagyon jó volt. -
#2676 Nekem tetszett a finálé, és összességében az évad is. Bár én nem várok olyan sokat ezektől a sorozatoktól. -
IXEMGabeo #2675 erre azt tudom mondani, h nincs szükség a vallásra, tulajdonképpen közületek mennyi a hívő? bocsi én egy realista vagyok, nem hiszek semmiféle felsőbb hatalomban, se Istenben, se babobában, se horoszkópokban...nekem ez a sorozat egy élvezet és nem nagyon érdekel h éppen belekavarták Istent, élvezetes a sorozat és kész, egy remek sztorival sztem. Aztán nem tudom, ha vallásos lennék ki tudja nézném e a sorozatot, mindenesetre szemétség lenne, ha az egyház nem engedné megírni az ilyen típusú sorozatokat... -
#2674 Én is a végére értem. Összességében a legrosszabb évad volt 1-2 töltelékrészt leszámítva. A 4-5. évadban olyan témához nyúltak, amihez nem elég sem a jelenlegi írói stáb, sem egy sorozat költségvetés.
Arról nem is beszélve, elképzelhetőnek tartom, hogy a nézettség csökkenését a vallásos népség eltűnése is okozta. Nagyon sokan vannak, veszélyes téma ez. -
#2673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bőven! Amilyen szétesett lett a végére az egész... úgy érzem, nagyobbat markoltak, mint amekkorát fogtak. Miért, abban mennyi ráció van, hogy Isten - akár Chuck az, akár nem, tegyük fel, prófétaként a végbeszédben a lényegre tapintott - legyilkoltatja kedves fiát, Gábrielt, megnyomorgatja Mihályt és Lucifert, legyilkoltat ezen felül egy valag angyalt és démont, nem mellesleg több tízezer embert - hogy egy testvérpárt próbára tegyen? Nulla. Pláne annak függvényében, hogy már Gábriel is képes volt egész valóságokat teremteni, tehát még akkor másznak ki legkönnyebben a buliból, ha Kripkéék (obbocsánat, már nem Kripkéék, ugye) azt mondják, hogy Isten valóban próbára tette őket, de ez csak az ő saját kis valóságuk volt, ahogy a "trükkös"-Gabriel esetében is történt.
Mindegy, messzire vezetne a következetlenségek megkavarása, amik még csak azzal sem magyarázhatóak, hogy ez "a sorozat mitológiája." Ígyis, úgyis szar lesz egy szar befejezésből kijönni.
Sajnálom, tényleg; egyszerűen, nekem nem "hiteles" önmagán belül sem így már, valahogy. Amíg "Wendigokra vadásztak", kurvajó volt, mert ott tényleg hihető volt, logikus, ha az állat megdöglik a tűztől, akkor megdöglött a tűztől és kész. Slussz. -
#2672 szerintem komikus rész volt :D Az a fej amit Cas vágott, meg az egész párbeszéd :D -
Dean Winchester #2671 ja értem én azt ,csak hát arra számítottam mint eddig is h odébb löki egy kicsit és kész! Nem az h na ennyi cas szétrobbansz :D kicsit brutálisnak éreztem... de jó ötlet volt. -
IXEMGabeo #2670 Isten visszahozta és előléptette ezekszerint Arkangyallá a tettei miatt? lehetséges ez? hol volt eddig Isten ez is kérdés? végignézte volna simán, ahogy a 2 teremtett "gyermeke" megöli egymást pff na mind1...szeptemberben re -
#2669 Már miért ne robbant volna szét? Egy közönséges ember volt addigra. -
Dean Winchester #2668 spoiler veszély!!!!!
korrekt lezárás akkor lett volna ha a végén nem látjuk ott Sam-et.
de mivel láttuk igy nem zárták le tehát kell a következő évad.
azért kicsit meglepődtem amikor Luci Cas-t egy csettintéssel szétrobbantotta :D
jó rész volt ,de nem az igazi.
előző évadban Dean került a pokolra , most meg Sam...
rossz ez igy. a ketrecbe ugráskor vártam volna,hogy MIhályba átmegy luci és ott egy testben küzdenek meg és sam megmenekül.
Crowley-t én is vártam az utolsó részre,nemtom mivan vele -.-
amikor Cas szétrobbant akkor egy percre azt hittem,hogy a trükkös az de hát ő meghalt... -
#2667 Féltek. -
#2666 Újra átpörgetve az utolsó 4 részt...hm..ezek fényében gyenge volt a végjáték :(( -
IXEMGabeo #2665 én pl azt nem értem az utsó részben Kali és Crowley miért nem segített hol voltak?