Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
@
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az 5. évadból nincs még kint csak 10 rész
de ha építesz egy idõgépet le tudod tölteni az összest többi részt akár holnap, vagy tegnapelõtt
Bazinga!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
én ûgy tudom hogy tv mûsort nem illegális megosztani<#miaz>#miaz>, de végülis tökmindegy, nekem tányérostévén jön (nem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt nem hiszem el!!!!!
Még csak felénél van a sorozat. Honnan lehet majd letölteni a többi részt??????
http://ipon.hu/hir/legalizalodik_a_mininova/9840
<#rinya>#rinya><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
A legnagyobb poén, hogy van pár színész aki feltûnik a 4.-5. évadban, pedig (egy másik karaktert játszva) már az 1.-2. évadban meghalt! 😊
igy most elvagyok h nincs rész,de ha megnézem ezt az uccsó-t (mármint az évben az utolsó) akkor magammal b***k ki - a kommentekbõl ítélve -
Lucifer meg kemény arc, egy kicsit megcsikizte a colt golyója... azt nem értem hogy miért nem engedte bele az egész tárat Dean, biztos ami biztos... valszeg akkor sem halt volna meg, de jobban fájt volna neki 😊
Hát megérkezett a Halál is a Földre... most hogy a colt kilõve, nemtom hogyan akarják felvenni "Lüszivel" a harcot... lehet az lesz, hogy Dean mégis neki adja a testét Mihálynak, mást nem igazán tudok elképzelni, elképesztõ tápos a Sátán.
Cass is nagy volt 😊 "I can do THIS!" és belelöki a tûzbe a csajt és átsétál rajta 😄D
Ja és a vége is nagy volt 😊 "Oh Hello Death"
Ha a köv héttõl megint poénos családi bizniszes rész lesz akkor vkit felgyújtok. Tessék ezt a vonalat tovább vinni 😊
Bazinga!
Egy kis részet a következõ részbõl, aki nem akarja ne nézze meg. Peace 😊
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
// gáz rész volt, de most már ennyi komédia után csak betolnak valami végigizgikörömrágósfélét
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ám 1080p-t nézte vki ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de én még mindig azt mondom, hogy Lucifer kint mászkál, tonnányi démon kint mászkál, Mihály is kint mászkál, rájuk vadásznak ezerrel... és nekiállnak családbizniszelni
hát oké végülis... kint vagyok a semmi közepén, fut felém egy oroszláncsorda mert meg akarnak enni, de semmi gond, iszom addig egy kávét meg elolvasok egy könyvet
Bazinga!
Az elején azt hittem, hogy egy nem jutott eszünkbe semmi érdekes, így csinálunk egy fun epizódot lesz belõle, de aztán csak illett a sztoriba és még fun epizód is lett 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!