4828
-
IXEMGabeo #2824 most jut eszembe pont ekkor fog kijönni az F12010 Codemasters -
#2823 ja tényleg adja nagyon -
Dean Winchester #2822 na ez rakta rá az i-re a pontot :D megkóstolom :D -
#2821 4. résztől indul csak be, de akkor kúrvára -
vg #2820 Van ez a új sorozat, The Gates, na már, ha ide beszabadulna Sam és Dean jó nagy mészárlás lenne! :) Nézzétek, jó kis light horror sorozat. -
Richard90 #2819 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! :) Nem tudjátok véletlenül ki szinkronizálta Jeff Kober-t a Folsom Prison Blues-ban (Börtönbalhé 2. évad 19.rész)?
A csávó feje előttem van, de egyszerűen nem jut eszembe a neve!
THX! -
#2818 zsír! -
Dean Winchester #2817 http://www.sg.hu/cikkek/76175/ilyen_lesz_az_animalt_supernatural
:DD -
#2816 persze mert még a holnapi józanodásra készülnek :)
5dik évad gagyi lett... minden részben csak a spórolást láttam
tudom válság volt... :) -
vg #2815 Egy új jelenet sincs benne. -
IXEMGabeo #2814 íme -
#2813 2010-Sep-24 Supernatural 06x01 Season 6, Episode 1 -
#2812 Lol:D Ezen felnevettem.:DDD -
Dean Winchester #2811 pontosan :D
"Jensen Ackles 1978. március 1-jén Dallas-ban született" -
IXEMGabeo #2810 xDD ő kb 32 éves... -
#2809 fail:D -
Dean Winchester #2808 és? örülhet h a tortán a tesoját látja :D -
#2807 Még jó, hogy ő Jensen Ackles. -
Dean Winchester #2806 HBD
sry a mellie feliratért :( -
#2805 HBD Jared Padalecki-nek, ma 28 éves -
sjucus #2804 Nekem akkor is tetszik. Jőhetne már a film is!!!! -
Dean Winchester #2803 no bent is az új banner -
IXEMGabeo #2802 klassz -
#2801 úgy marha sablonos lenne, így faszább. -
#2800 nekem sem tetszik annyira :(
talán ha pont egymás mellett lennének, ugy nézne ki mint egy ember csak 1-1 fél arccal, úgy jobban ütne -
Dean Winchester #2799 ja de nincs modi errefele vagy mi?:S már tegnapelőtt belett írva h tegyék be azt semmi cselekvés :( -
sjucus #2798 szerintem ez így jó, ahogy van. Hiszen, ha képletesen nézzük, akkor mindegyikük csak fél ember a másik nélkül. -
#2797 -
Dean Winchester #2796 teljes képet linkelhetnéd vagy betehetnéd. kivi lennék rá :) -
Cat 02 #2795 A teljes képen jobban átjön, de szerintem ezen se vészes. -
Dean Winchester #2794 írtam nekik ,sztem fasza bár a srácok közti vágás nekem nem jön be annyira. -
Fan képből csináltam egy bannert:)
A régi bannerem már unom. -
#2792 bah, ne vitázzatok má, ezerszer különb pólót nyomatok 2ezeré, fotosop tákolmány --> polonyomó, oszt cső : D -
DylanMckay #2791 Hát, erre nem tudok mit mondani, de igazából nem is akarok, mert van számlám amerikából és a vámpapírok is megvannak, csak azt sajnálom hogy neked rossz tapasztalataid vannak a vateráról, amúgy alapvetően én is csak vásárolni szoktam ott, azt is elég óvatosan, azért raktam föl az egyik pólót, hogy képeket meg minden infót meg lehessen találni róla egy helyen. -
vg #2790 Ne dumáljál már hülyeséget, egyértelműen átbaszás a dolog! Itthon megcsináltatod 300ft-ért, majd jössz a "hivatalos póló" baromsággal! De majd az APEH úgyis rád száll, mint a többi nagy vaterás csalóra. -
DylanMckay #2789 Nem néztem utána hogy hol lehet még ilyet kapni, annó haveroknak meg mittomén neten egy-két embernek úgy lett beígérve hogy hivatalos shop-ból jön, úgyhogy ezért sem akartam zig-zug helyekről...
de mondom, akit kicsit is érdekel, és hajlandó áldozni rá, írjon nekem, aztán megbeszéljük, nekem se érdekem hogy itt maradjon, mert az S-es nem jó rám :D -
#2788 Hát, azt a pólót amit linkeltél, tudtommal nem csak a WB shopból lehet rendelni, hanem kisebb webshopokból is, akik szállítanak akár M.o.-ra is. Nem kötekedésképpen írtam, csak én is jártam már úgy, hogy vettem Magyarországon egy adott pólót, közben pedig jóval olcsóbban kijöttem volna ha külföldről rendelem. -
DylanMckay #2787 "Ha az USA-ból rendeled, egy ezressel olcsóbban kijössz kb :)"
Az tény hogy kb egy ezressel olcsóbb, a probléma az, hogy a Warner Brothers shop-ból magyar címre nem küldenek ki az ég világon semmit. Tehát elméletbe szépen hangzik hogy egy ezressel olcsóbb, de gyakorlatban önerőből, kinti ismeretség nélkül nem lehet ilyesmihez hozzájutni. Amúgy a 8500 forintos áron nekem 0 forint hasznom van, úgyhogy egyet kérek, aki soknak tartja az nyelje le a dolgot, ez van, ilyen szinten vannak már ilyen árak. Ha azért bele gondol az ember komolyan, kétszeres postaköltséggel azért átértékelődnek a dolgok..erősen...
Példának okáért, Ferrari F1-es rajongói póló 13-14 ezer körül van, és az még csak nem is Amerikából jön...
Én se ennyiért akartam árulni elhihetitek, de amikor kiderült hogy ide nem küldik ki, már muszáj volt belevágnom, mert be lett ígérve az embereknek...
"Azokat is jómunkásgyerekmelózók varják valamelyik kínai zugvarrodában..."
A póló nem kínai, és nagyon jó minőségű...
Ha van még kérdésetek, nyugodtan dobjatok egy mail-t, szívesen válaszolok, árral kapcsolatban is kompromisszumképes vagyok, de azt elakartam mondani hogy miért ennyi a póló amennyi.. rajongói cucc, slussz-passz -
#2786 ez no comment, 8500ft, nem tudom sírjak-e vagy nevessek :D -
vg #2785 Huhbazmeg, 8500forint egy poló?????????????????????? Idióta aki ilyet vesz.