4828
-
vg #2784 "hivatalos Odaát pólóm"
Azokat is jómunkásgyerekmelózók varják valamelyik kínai zugvarrodában... -
#2783 Szerintem jól emlékszel, az anyuka azután lett Mary Winchester, h hozzáment John Wincheterhez. Előtte szerintem Mary Campbellnek hívték, akinek a szülei Samuel Campbell és Deanna Campbell voltak. -
Dean Winchester #2782 ja,anyut hívták így :( -
sjucus #2781 Az anyjuknak az asszony neve volt Mary Winchester, nem?
Hiszen az apjukat hívták john W.-nek.
Vagy rosszul emlékszem? -
#2780 Ha az USA-ból rendeled, egy ezressel olcsóbban kijössz kb :) -
ricsa008 #2779 azta mindenit ennyiből már de sok mindent lehetne csinálni ....
de jól néz ki az tény -
DylanMckay #2778 Sziasztok! Van amerikából pár hivatalos Odaát pólóm, egyet meg is hirdettem vaterán:
http://www.vatera.hu/odaat_supernatural_hivatalos_polo_amerikabol_173976674.html
Van még egy Castiel-es is, M-es méretben, nem kötelező licitálni, mail-ben is megtudunk egyezni bármelyikről... ha érdekel, írj a [email protected] címre! -
#2777 Én sem emlékszem, de ha jól tudom, az anyjukat Mary Winchesternek, hívják. Róla van szó, legalább is a képek alapján. :) -
Cat 02 #2776 Apaira én sem emlékszem -
IXEMGabeo #2775 nagyfaterjuk? volt a sorozatban apai ágon nagyapjuk? -
Dean Winchester #2774 jöhetnek a hírek mert én nem olvasok semmi olyan oldalt :D -
#2773 Pár érdekesség, ha esetleg valaki nem olvasná (a bugyuta, helyesen írni nem tudó, szutyok, stb) sj-t, vagy akármelyik másik oldalt ;)
-Jensen Ackles rendezheti majd a Supernatural - 6×03-at.
-Folynak a tárgyalások Mitch Pileggi-vel (Winchester nagypapa), hogy a Supernatural 6. évadban visszatérő szereplő legyen.
-
#2772 na, zsír! nézni fogjuk! :) -
Csak77 #2771 mit vártál a Magyarország legbugyutább blogjától? Normális mondatokat? Helyesírást? Ugyan! -
#2770 ez zsír lesz, csak a cikk szutyok -
#2769 Fura lesz anime angolul :D mondjuk Supernatural japánul is... eleve rajzoltan :D De bírom mind az animéket, mind az Odaátot, úgyhogy fasza ^^ -
#2768 Na ez érdekes lesz :) -
IXEMGabeo #2767 ok láttam... -
#2766 Ugyanezt mondtuk mi is. -
IXEMGabeo #2765 Mark Pellegrino volt Lucifer, a háború lovas a Lostban volt MIG...nem ugrik be a színészneve...amúgy feltűnt a sorozatban 1 rész erejéig Paris Hilton is... -
#2764 Jaja:) -
#2763 Sőt, legviccesebb, hogy Jacob és MIB ugrott át. :) -
#2762 Mar regebben eszrevettem,csak nem irtam be hogy jovolt latni 2 fo Lost karakter is a sorozatban:)Luciferre gondolok es az egyik lovasra:) ugy emlekszem talan a haboru lovasa volt.
-
#2761 Pont ezt akartam írni, a kettőnek más a foglalkozási köre. Amúgy meg nem értem mi ez a pattogás, egyelőre azt sem tudni milyen módon lehet majd megszerezni a díszdobozt. Legalábbis nekem még homály. -
Cat 02 #2760 Max APEH bsz meg szerintem :) -
#2759 :)))
eladok egy "papírdobozt" és jön az ASVA és lecsuk 10 évre
oh yeah. -
Csak77 #2758 Ez ne, tundibündi. Ha eladná, akkor már igen. Idióta. -
#2757 Nem kell vele foglalkozni, buta. :) -
#2756 #2753 :)
mit foglalkozna az asva egy "dobozzal" -
Csak77 #2755 Reményük ASVA kémei nem olvassák ezen sorokat... -
kamen24 #2754 Hogy és mennyiért lehet ezt a nagyon király díszdobozt beszerezni?
Eszméletlenül adja! -
Hoz_Hun #2753 Ezek csak diszdobozok, a lemezeket nem tartalmazzák. Azt magadnak kell megvenned vagy "beszerezned". -
Hoz_Hun #2752 Na előbányásztam neked. Itt írj RaptorZ ezügyben:
Házi készítésű borítók, díszdobozok -
Hoz_Hun #2751 Írjál RaptorZ-nek, a lentebb megadott linken szerintem eléred, de asszem a xpress-en is van fórum ahol tuti eléred. Készit neked is, bár lehet várni kell rá egy picit. A másik nagy digipakk mágus TZoli több mint 100 digipakkot rakott már össze és nagyon jó munkát végez (ő speciel a kollégám). -
Hoz_Hun #2750 Ez "home made" digipak teeeee... nem "official". -
Csak77 #2749 Muhahaha, mivel a két főszereplőért enyhén szólva nem kapkodnak, és ők sem akarnak munkanélküliek lenni, nem kell félteni a sorozatot. -
Dean Winchester #2748 thx
http://www.sg.hu/cikkek/74655/meg_akarjak_olni_a_supernaturalt -
#2747 2010 szeptember -
RaSzTaH #2746 van esetleg lehetőség ilyen megvételére tőled?:) (gondolom nem csak 1 példányban készül) - felirat van-e rajtuk?:)
Köszi -
IXEMGabeo #2745 szép:)