Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amúgy sztem jó rész volt, öreg Dean jó arc volt, kicsit hasnolított Clint Eastwoodra 😄
- Dehogy van...jön a savad!" <#hehe>#hehe>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dean öreg lett hát dõltem rajta 😄DD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
63: hmmm jó persze,de azért egy fasza banner nem árt 😄 meg hát csak legyen már rajta akirõl szól ezaz egész 😊
de ha mégis, akkor vágjon össze valaki egy trailert a sorozathoz, és legyen az a banner ^^,
@
picit tán lehetne körbe a szélén sötétebb tónusú mint középen, ill az egész sötétebb, s a villámra kivilágosodó..
esetleg lehetne 1 olyan verzió, hogy kezdõdne a felirattal, hogy "AKKOR" majd pár kép a régebbi évadokból (fiatalabb Sam/Dean, az apjuk, az aranyszemû, Ruby, Lilith, Alastair,stb) majd "MOST" és lehetne az 5. évadból kép (Castielrõl, Chuckról, Luciferrõl, 5. évados Sam/Dean) zárókép meg a filmbeli felirat
vagy ez így túl nagyméretû lenne ?
legalább sztem 😄
meg ha bejössz a topicba nincs semmi késztetés,hogy nekiláss a sorozatnak 😄
elõszõr meg is lepõdtem mi az istent hallok a fülesembõl :d
am az 54ben levõ sztem tök fasza..
viszont az 57es háttrere nagyon jó
szóval az 54esben levõ Dean,Sam fej kéne az 57eshez kb
+a 49est mountoljátok be 😄
de tökre nem értem. szerintem ide írtam be és nem máshova, akkor viszont VALAKI csúnyán kitörölte, pedig nem is írtam semmi rosszat.
practitioner of the forbidden arts of death
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a vörös onnan jött, hogy kezdéskor is vöröses köd van a felirat mögött..igaz, ott világos háttérre megy, de az nem ad olyan éles kontrasztot a vörössel, mint a fekete
én is azt a háttért akartam, de sehol sem találtam elfogadható minõségben... ezért választottam az "sg kéket", hogy beleolvadjon a fejlécbe
Bazinga!
középen meg túl egyszerû a supnat felirat :S
talán ahogy kezdõdi a sori az a véres feketés kép sztem passzolna is a skacok hátteréhez (rem nincs gond a kritkás véleményért -mert én még ilyet se tudok 😊
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
ilyen cellák egymás mellett és az évadok fõbb képeit egymás mellé tenni.
egy ötlet volt 😄
Milyen kurva jó már a Winchestereknek? 😄 Ha Dean hal meg az angyalok hozzák vissza, ha Sam, akkor meg Lucifer 😄
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
asszem elfelejtették h Lucifer a földön jár...aztán pokert nézünk helyette.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
<#ticking>#ticking>