Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, ha elfogadható áron van, persze h vennék h egyet. 😄 De hiába kutakodok, nem találok olyat ami tényleg olyan mint a filmben. :S

precision
Ha tudtak csinálni 1-2 olyan részt ahol haladt a fõszál is és volt family biznisz is akkor miért kellett abbahagyni azokat? 😊
Megjegyzem szerintem azok voltak a legjobb részek...

Én a szünet miatt azt reméltem, hogy visszatérünk Luci barátunkhoz és a fõ szálhoz... ehelyett PUDDING -oltunk egyet 😊 No sebaj. Azért még szeretjük a sorozatot. Csak hát lehetne jobban is csinálni.

Bazinga!

DöflingR
Szeretnél venni egyet?😄 Mondjuk nem is mutatna rosszul a polcon😄

Jut eszembe, valaki nem tud egy jó fajta replikát a Colt-ról, amiket neten találtam, elég silányak....?

Arnoux
Jó rész volt, és nem is akarom, hogy elõrébb haladjon a fõ szál. Az ilyen részek miatt szerettem meg a Supernaturalt és örülnék ha lenne még néhány évad. 😊

Ez egy régi (tartalék) rész, mert a Halálos még nincs befejezve az állandóan részeg Dean miatt.

Míg nem láttam ezt a részt én sem értettem mi az a "Puding!!"
De amikor megnéztem alig bírtam abbahagyni a röhögést. Szerintem jó volt ez a rész! Remélem lesz még hasonló jó poén! <#nevetes1>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Castiel majd megtalálja istent Uj Mexikoban Tortilla evés kozben😄<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

mosoporr
Lehet h nem vok fan... de ez akkor is csak 1 puding volt a köv rész meg lehet h csoki lesz...😄
akkor majd tán ti is belátjátok!

ebben egyetértek...
Jah azt kihagytam, h ha most ennyien kiakadnak ezeken a filler részeken, akkor miért is akarnak hatodik évadot? Facebookon követtem csütörtökön az eseményeket, amint leadták amerikában a részt, utána mindenki csak azt skandálta h mekkora király volt, na meg azt h PUDDING. 😄 Egy kezemen meg tudnám számolni hányan követelték a fõszálat vagy hánynak nem tetszett. Szal, ha már szeretjük ezt a sorozatot, örüljünk h még van, lévén h (talán az) utolsó évad, ne akarjuk h ilyen hamar vége legyen.

Egy igazi Supernatural fannak mindegy h milyen, csak Supernatural legyen. 😄 Egyébként is, mit csinálnak a fõszálban? A colt hatástalan, Sam nem akarja beadni a derekát, Dean se nagyon... Castiel nem találja Istent, max. a 4 lovassal folytatódhatna, de az se tarthat sokáig, hisz csak 3 van hátra... :S Arra a Back To The Future 2 részre leszek kíváncsi h ezúttal mit látunk a jövõben.

Shep
Nem értem mi ez a fõszálat vigyék dolog. Ha azt vinnék 3 részes lenne az évad, az meg kinek jó? Egyébként is a legjobb részek a családi bizniszesek. (szerintem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DöflingR
Puding

váááááá
nem néztem meg ,de mit esztek a pudingon 😄D
kivi vok rá...
mosoporr
kb annyi volt ez a rész 😊

Kandurex
PUDING!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DöflingR
Az élet tele van csalódásokkal. 😄

mosoporr
Nem volt rossz de nem erre izgultam 2hónapig. Ezért volt csalódás.

DöflingR
Jó rész volt, de azért kicsit vihették volna elõre is a fõszálat. Nekem ne mondja senki, hogy unja az ilyen részeket😄

Kandurex
Én nem bánnom, h húzzák egy kicsit, jó rész volt ez.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mosoporr
Illett volna fõszál részt adni...mivel Luci a földön jár az egész évadnak annak kéne lennie,nem értem ez mire jó!
vagy szól valamirõl vagy nem a kettõ 1ütt nem hoz jót.
Hálivudból kihaltak a magyarok és lám nélkülünk csak erre képesek!!!

DöflingR
Igen, én is most fejeztem be az epizódot és a puding nagyon odavágott😄

sziasztok már elég régota kovetem a sorozatot az osszes részt láttam de ezt a forumot csak most találtam meg😄
nemrég néztem meg az uj részt és csak annyit mondok,hogy Pudding!!!!😄
(nem raktam spoilerbe mert sztem ezzel nem árultam el semmit😄XD)

PSN ID:misi2mezei

DöflingR
Én még az "oh yo death"-re leszek kíváncsi 😄

Shep
Ja ok, tényleg. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Castiel segített nekik "elsétálni"...

Shep
Az ok ,arra emlékszem, meg hogy Dean nem tudta megölni a Colttal Lucit, de utána, hogy úszták meg ,csak úgy elsétáltak mintha mi sem történt volna?

Shiwo
meghalt a vadász-lebúj tulajdonos (?) csaj meg a lánya

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ha megnézted a részt, majd tudni fogod 😛

Shep
Mivel is lett vége a szünet elõtti utolsó résznek?

DöflingR
Bátor voltam és megnéztem a spoilert😄 Mondjuk nem mond semmit 😄😄

Shiwo
hát..igazság szerint inkább a szokásos lelkizõs töltelék-rész, egy-két jó poénnal megfûszerezve

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pudding!!! 😄D

Ability
Jaú volt? :] Én egyelõre kivárok vele.
Shiwo
én már meg is néztem 😊

ejjj eljött a nagy nap 😄 most vettem észre,hogy kint van az újabb rész ^^
DöflingR
13,14-re kíváncsi leszek😄

MerlinW
Nem, csak egyelõre ennyi dátum publikus.

[merlinw.org]

csak 15 részes lesz? 😞
zaki
ja, poénosak ezek a címek 😄
back to the future 2 is 😄
meg az 05X07-es the curious case of dean winchester <#idiota>

Bulykin
lulz, My Bloody Valentine😄 Dean játszotta abban filmben a fõszereplõt😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MerlinW
2010-Jan-21 Supernatural 05x11 Sam, Interrupted
2010-Jan-28 Supernatural 05x12 Swap Meat
2010-Feb-04 Supernatural 05x13 Back to the Future II
2010-Feb-11 Supernatural 05x14 My Bloody Valentine
2010-Feb-18 Supernatural 05x15 Dead Men Don't Wear Plaid

[merlinw.org]

ezek a képek... bár én Jaredet nem a 8. helyre raktam volna... :-)

PrasCo
Nekünk is. <#alien>
<#vigyor2> jóóó rész volt 😄 és csak 1 hetet kell várnom a kövi részig xD
precision
ejj de irigyellek 😛

Bazinga!

na srácok s05e10nek nekilátok mert jövõhéten jön a 11.rész 😛
mvel az uccsó részt nem néztem meg mivel nagyon istenítettétek igy kibirtam h ne nézzek bele ,mert féltem nem bírnám ki a kövi részig 😛
na nekilátok 😄
ForzaInter
A CW csak egy kicsit hype-olt a TVD-t és a LUX-ot, de azért pár szemfüles zsurnaliszta megtudta, hogy egyre valószínûbbnek tûnik a Supernatural 6. évad. A CW szinte biztos, hogy beválallná és Dawn Ostroff, a CW-fõnöke elmondta, hogy Eric Kripke is jónak érzi a jelenlegi szezont és nem fogyott ki az ötletekbõl, ergó csak rajta fog múlni.

Húú, remélem lesz 6. évad.😊

Yo, Bitch!

Azért Castiel sem piskóta ezeken a képeken.😊<#buck>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Én néha direkt itt hagyom, sztem tök jó hangja van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;