4828
1421062838.jpg
  • morvaigaben
    Itt megtalálod amit keresel
  • IXEMGabeo
    üdv, hol van hozzá magyar felirat? egyelőre nem nagyon találtam
  • tia24
    Hát ez most az íróváltásnak köszönhető?

Amúgy szerintem azért nem volt senkinek meglepődött feje, mert már megszokták, hogy folyton visszatér Sammy :-D

És a nagyapjuk hogy került vissza? Szerintem tuti vaj van az öreg füle mögött...

De annyi biztos: Deannek jól áll családapa szerep is :-P Mikor megjelent bezárni az ajtókat mackónadrágban meg pólóban... :D:D
  • Victor1103
    Igaz, hogy nagyon szeretem a sorozatot, de ez a rész nekem nagyon csalódás volt.
    Konkrét ok: Már Lucifert is kinyírták, de még így is van valami még erősebb lény szitu nekem már eléggé vontatott, meg a mindenki( főleg Sam ) többször meghalt, de mindig feltámad vagy visszatér... Az, hogy már annyiszor ment a huzvona hogyan mentsék meg egymás életét és a végén mikor nem sikerül úgyis feltámadnak szóval hagyni kéne a picsába bekövetkezni ha már rutinosan mindig az újraéledés a végeredmény. Ettől függetlenül remélem beindul a sorozat és értelmes epizódokat kapunk, de ha az évad feléig se történik érdemi változás akkor szerintem jobb lett volna ha az 5.dik évad fináléjával hagyják abba:/
  • Nisba
    hát valóban érdekes volt, és ahogy láttam lesznek még itt meglepetések
  • vg
    Háátt, nem volt valami nagy szám. :( Meglepett fejeket vártam, mikor meglátják a visszatért Sam gyereket, meg ilyesmik. Kicsit csalódás vót, sebaj.
  • DöflingR
    Jajj, de sokan lemaradtak arról az infóról, hogy átrakták péntekre:D
  • Malakai
    Vetítés előtt nehéz is, még pár óra ahoz.
  • IXEMGabeo
    nagy színész xD...

elvileg még nem láttam egyik oldalon sem a 6. évad 1. részét:(
  • Malakai
    Első évad tavaszi szünetében rakták át csütörtökre, a Gilmore Girls mögül a Smallville mögé, jobb párosítás is. :)
  • gabesz012
    Egy nappal eltájolódtam. :D Azt hittem csütörtök van... Szóval azt jól írtam, hogy szombat hajnalban, itthoni idő szerint. :) De idáig valóban csütörtökönként volt, talán már a 2. évad óta, mióta a cw-n megy.
  • ForzaInter
    pénteken inkább
  • gabesz012
    Akarod mondani S06. :) Az ep az a rész. Amúgy holnap este, azaz nálunk szombat hajnalban.

Szerintem én még nem nézem meg az új részt, 4 rész van hátra az 5. évad újranézéséből. De eléggé lassan megy, kicsit depisebb időszakom van és rá kellett jönnöm, marhára letargikus, nyomasztó egy sorozat ez, annak ellenére, hogy sok a poénkodás... Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, merre is halad tovább a történet, mikor lesznek újra együtt a srácok, ha Sam egyáltalán visszatér hús-vér emberként.
  • PrasCo
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1127385228&no=2826]#2826[/URL]
  • wordsworth
    Mikorra várható az első rész? (ep6)
  • Dean Winchester
    ítélkezik vagy vélemény nyílvánítani?
    tehát szted ha vki megnéz egy trailert akkor ne merjen véleményt nyílvánítani ??
    értelek...
  • IXEMGabeo
    értem köszi;)

mintha már említették is volna, alig várom már
  • technext
    Exile on Main Street

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sam is mysteriously released from Hell and seeks out his brother, trying to have a normal life. Together the brothers must join forces with their maternal grandfather, Samuel, and begin the fight anew.
  • vg
    Mi értelme van okoskodni, amikor szöveget értelmezni sem vagy képes?? Előzetesből ítélni = nem menő!
  • kirol
    Így van szerintem is. :)
  • IXEMGabeo
    van valami tartalom mi várható az 1. részben?;) trailerre gondolok évadbeharangozóra
  • armageddon666
    > Succubus

vagyis jó :D bár semmit nem tudok a sorozatról... majd utánanézek talán.
  • Dean Winchester
    nem akarok beleszólni de azt írta,hogy "tűnnek" ergo szépen fogalmazott :)
    ha azt írta volna,hogy ezek nem jók akkor neked lenne igazad de így sajnos nincs. :)
    nem tűnik jónak a trailer alapján - simán véleményt nyilvánított én ebből nem szűrtem le semmi pocskondiázást :S
  • vg
    Pedig a Gates nagyon jó, főleg az évad utolsó része! Ott már van zombi is. :) Teljesen más mint a Supernatural, költségvetésileg is. Nyári hiánypótlónak tökéletes. Ha nem tetszik, ne nézd, de ne pocskondiázd, úgy, hogy még egy részt sem láttál.
  • kirol
    Hát ezek nem tűnnek túl jónak.
  • vg
    The Gates, de van egy még újabb, Lost Girl a címe. Az egy Succubus csajról szól.
  • Dean Winchester
    huhh valaki írt nem olyan rég (1hónapja kb) vmi új horror sorozatot ami az 5.résztől kezd beindulni? esetleg nagy kérés lenne,hogy leírja vki a címét megint?
  • kirol
    Jaja, jó film, már csak a 3D miatt is.
  • vg
    Szerintem szar, én nem tudtam végignézni. Viszont az új Batman rajzfilmben Redhood-nak a hangja, na az jó!
  • Dean Winchester
    kib*szott jó :) nézd meg! nem szabad kihagyni!
  • IXEMGabeo
    OFF: Nem is tudtam, hogy Jensen Ackles játszik a Véres Valentin 3D-ben...milyen a film? véletlen olvasgatás közben nézem mondom jéé mit keres itt Dean?:D bár hozzá nagyon jól illenek a horror szerepek
  • IXEMGabeo
    Sam Winchester a király:D elsősorban ő rá leszek kíváncsi, mint anno Deanre amikor feljött a pokolból...
  • morvaigaben
    Nem bírom máááár :D
    Kíváncsi leszek a kezdésre :)
  • IXEMGabeo
    alig várom:P
  • zaki
    jók ezek a címek :DDDDD
    nagyon betegek az alkotók :D
  • Dean Winchester
    köszi, nagyon örülök ennek az infonak!
    nagyon jó jövőhét szombaton már nézhetjük is az első részt!
  • ForzaInter
    "Two and a Half Men "

erre kiváncsi leszek:D
  • PrasCo
    Supernatural 06x06 Live Free or Twihard
    Ezen most felröhögtem. :D
  • MerlinW
    2010-Sep-24 Supernatural 06x01 Exile On Main Street
    2010-Oct-01 Supernatural 06x02 Two and a Half Men
    2010-Oct-08 Supernatural 06x03 The Third Man
    2010-Oct-15 Supernatural 06x04 Weekend at Bobby's
    2010-Oct-22 Supernatural 06x05 You Can't Handle the Truth