Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjegyzem szerintem azok voltak a legjobb részek...
Én a szünet miatt azt reméltem, hogy visszatérünk Luci barátunkhoz és a fõ szálhoz... ehelyett PUDDING -oltunk egyet 😊 No sebaj. Azért még szeretjük a sorozatot. Csak hát lehetne jobban is csinálni.
Bazinga!
De amikor megnéztem alig bírtam abbahagyni a röhögést. Szerintem jó volt ez a rész! Remélem lesz még hasonló jó poén! <#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
PSN ID:misi2mezei
akkor majd tán ti is belátjátok!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem néztem meg ,de mit esztek a pudingon 😄D
kivi vok rá...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
vagy szól valamirõl vagy nem a kettõ 1ütt nem hoz jót.
Hálivudból kihaltak a magyarok és lám nélkülünk csak erre képesek!!!
nemrég néztem meg az uj részt és csak annyit mondok,hogy Pudding!!!!😄
(nem raktam spoilerbe mert sztem ezzel nem árultam el semmit😄XD)
PSN ID:misi2mezei
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
back to the future 2 is 😄
meg az 05X07-es the curious case of dean winchester <#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2010-Jan-28 Supernatural 05x12 Swap Meat
2010-Feb-04 Supernatural 05x13 Back to the Future II
2010-Feb-11 Supernatural 05x14 My Bloody Valentine
2010-Feb-18 Supernatural 05x15 Dead Men Don't Wear Plaid
[merlinw.org]
mvel az uccsó részt nem néztem meg mivel nagyon istenítettétek igy kibirtam h ne nézzek bele ,mert féltem nem bírnám ki a kövi részig 😛
na nekilátok 😄
Húú, remélem lesz 6. évad.😊
Yo, Bitch!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ