4828
1421062838.jpg
  • IXEMGabeo
    nekem jó az angol felirat is köszi
  • sjucus
    http://www.hosszupuskasub.com/
    még csak angol felirat van, de vasárnap már magyar is szokott lenni.
  • DöflingR
    http://twitter.com/cat_the_cat

Érdemes figyelni a twitterjét, ő vette át seth-től a stafétát..
  • sjucus
    Hosszúpuska oldalán holnap már ingyen is letölthető a felirat. Aki nem tud várni fizessen nyugodtan 500-at.
  • DöflingR
    Jó vicc! Ha nem vicc, akkor anyád!
  • Dean Winchester
    engem érdekel :) hova küldjem a pénzt? de előbb azért mutasd az árut :D
  • Shiwo
    loál
  • rokka
    Sziasztok srácok!
    Elkezdtem egyedül lefordítani angol feliratról és hamarosan végzek is majd megvehetitek 500 ft ért üdv : supernaturalfordító!
  • DöflingR
    nincs.
  • IXEMGabeo
    kérhetek vkitől egy linket ahol Magyar feliratot találok?:D
  • vg
    Érdekes rész volt, pár hülye poénnal(a niggeres jó volt).
  • Victor1103
    Na hát a mai rész is még tele volt melodrámával meg lekizéssel de a vége reménykedésre ad okot, hogy végre visszatér a sorozat a normális kerékvágásba:P
  • IXEMGabeo
    ja és még ráadásl a Colttal meg lehetett ölni Lucifert pedig nem, ez egy újabb ok amiért Luci erősebb...
  • vg
    Basszus, jó fantáziája volt annak, aki annak idején írta a bibliát, meg ezeket a rossz arcú szereplőket.
  • IXEMGabeo
    azaz, de én úgy tudom Azazel céljai között szerepelt az, hogy megnyissa a pokol kapuját felhozva rengeteg társát, de közben már a 70-es években is tervezte, hogy Lucifert a nagyfőnököt előhívják...elment családos emberek házába, hoyg a legkisebb gyerekből démon kölyköket csináljon ugyebár a vért csepegtetett a kisbabák szájába...ugye tudjuk Sam is ilyen, hogy démonvér van benne...na most én Azazelt éppen ezért tartom úgymond Lucifer egyik leghűségesebb szolgájának...
  • vg
    Azazel Lucifer "szelleme", nem? Ilyesmi. Izeee, nem a sárga szemű volt Azazel? Na mindegy.
  • IXEMGabeo
    nem Lucifer volt a legerősebb? Azazel csak egy szolgája volt a sok közül
  • vg
    Sátán után(vagyis Azazel után) csak isten erősebb. Szerintem vele lesznek gondok. Legalábbis jó lenne, ha bemutatnák valahogy őt is.
  • Shep
    Nem igazán értem a fanyalgókat, ok nem volt egy hú de nagy nyitány de ne írjátok már le egyből az egészet majd ha a következő 2-3 részben sem lesz igazán semmi akkor már lehet kicsit félni de addig felesleges szerintem.
  • armageddon666
    De, de addig volt ötlet, és épkézláb story meg világ.

btw ha úgy gondoltam volna: plz ne rontsd el naiv örömömet.
  • Dean Winchester
    jó de ezt Sam azelőtt is tudta,hogy a démonok vannak / voltak / lesznek és hogy bosszút akarnak majd álni Dean-en ergo a család is veszélybe kerül...
    mind1,kicsit nem tiszta minden de első rész után ne is legyen az :D
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi nem érthető? Azt akarta, hogy abbahagyja, merthogy Dean is azt szerette volna (vagy azt gondolta legalábbis róla), de így, hogy már veszélyezteti a családot úgyse valósulhat az meg. A gondolatmenet legalábbis ez volt. :)

Szar rész nem volt, de nekem is csalódás eddig, ahogy kezelik a dolgokat.
  • Dean Winchester
    ugye nem gáz,hogy berakatom ide is a spoiler gombot illetve a spoiler-t nem kell kijelölni ha nem klikk-re lehet olvasni szkriptet?
  • Dean Winchester
    hát szerintem annyira nem is lett szar a rész mint itt sokan írták...

az tény és való,hogy kurva meglepő a nagyvater visszatérése :S
    én 1 választ vártam, isten hozta vissza őket...
    azért kemény volt már :S sam visszatér aztán meg most dean-t magával akarja vinni :SSSSS ezt nem értettem,előtte jót akart neki ,hogy legyen családja most meg már nem akarja h maradjon?:O

kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből :)
  • Balazs15
    császtok

mi volt a mostani premier részben az elején hallható zene?
    thx
  • vg
    Miért, gondolod eddig nem a pénz miatt csinálták?
  • Kandurex
    rémesen gyenge rész volt :(
  • IXEMGabeo
    azér Dean nem volt semmi abban az életben:D sztem ő maga is unta és kényszerből ment ebbe az "élni a családjával" életmódba:D azér látszott inkább a vadászat a neki való
  • Dean Winchester
    csatlakozom...
    majd a kövit remélem fényezik az emberek és akkor 1 rossz rész utan remélem jön vmi brutál
  • armageddon666
    "...nem értem mit akarnak ebből kihozni."

pénzt.

asszem - kommentek alapján - még várok a megnézéssel.
  • ERykk
    Hmm.. Ez egy elég összeszedetlen rész volt. Minekutána az előző évad vége több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt, illett volna legalább néhányra választ adni. Érdekes lesz, nem értem mit akarnak ebből kihozni.
  • morvaigaben
    Jaja, biztos jönnek jobb részek.
    De már eleve hogy Supernatural, rossz nem lehet :P
    Wáá nembíírom jöjjön a következő rész!! :D
  • IXEMGabeo
    igen én is így gondolom...amúgy nekem tetszett a kezdet, ahogy Dean röpke 1 évét bemutatta:D tipikus bevezetés volt, ennél tényleg csak fejlődni lehet én sztem ez a 6. évad eléggé ütős lesz:P
  • Shiwo
    azóta Sam és Dean elég sok mindent tapasztalt, és az sem logikátlan, hogy a djinnek gyengébbek a faternál, szóval nem feltétlen logikátlan a dolog...ahogy írtátok, szerintem is inkább az lesz a bibi most, hogy az eddig ismert ellenfelek helyett úgymond ismeretlenekkel kerülnek szembe..tán még jobban is járnak a teljesen ismeretlen ellenfelekkel, mert azoknak nem a megszokott rutinnal mennek neki és lesznek óvatlanok..amúgy tényleg gyenge rész volt, de tán nem lesz gond,így lesz hová fejlődni az évadban...ha most ugyanolyan "húbammeg" résszel kezdenek, mint amilyenek a másiknak a közepe/vége felé voltak, akkor nehéz lenne tartani a színvonalat..így meg egyre jobb részek jöhetnek
  • IXEMGabeo
    sőt titkon remélem láthajuk Ashéket, Kaly-t az indiai Istent, a halál lovasát, és persze Castielt is akit tudtommal "előléptettek" arkangyallá
  • IXEMGabeo
    valóban érdekes, van 1-2 tényező ami furcsa és később fog kiderülni...végülis jobb, minthogyha már rögtön, mint a 4. évad 1. részében megtudjuk hogy mi van...ott kapásból Dean feljött, Castielről meg azonnal tudtuk, hogy angyal:D itt meg még minden rejtélyes

elég fura volt számomra, hogy Dean/Sam faterját nem hozta fel senki, ha a nagyfaterját igen?... ráadásul azt a részt sem értettem amikor a Golf ütővel majdhogynem kicsinált egy Dzsinnt Sam, nem emlékszem, hogy ezek a Dzsinnek ilyen gyengék lennének:O legalább is a 2. évad végén a faterjuk sokkal erősebb volt. Majd az is kiderült miért hagyták életben a csajszit...

érdekes nyitány volt nem a megszokott módon történt, de ennek csak örülök, ha újabb kérdéseket vetnek fel, gondolom majd később Adam is fel fog tűnni, meg Lucifer, Crowley és még a ember/démongyerek is, mivel sztem velük nem végzett a sorozat...
  • tia24
    Azt én is remélem, hogy jót hoznak ki belőle.

Az új lényekre kíváncsi vagyok... remélem nem ilyen koboldok meg sellők lesznek xD
  • precision
    SPOILER?!

"Már Lucifert is kinyírták, de még így is van valami még erősebb lény szitu nekem már eléggé vontatott"

Nemtom, én értelmeztem rosszul akkor, de nekem nem az jött le, hogy van erősebb lény Lüszinél. "Csupán" annyi, hogy kezdenek meghülyülni a lények (félholdnál pl vérfarkas, amikor az csak teliholdnál szokott) plusz olyanok is előbukkannak amiket eddig nem láttak

Ezzel együtt maga a rész szerintem sem volt valami túl jó, de én bizakodom azért. Lesz ez még jobb is.
  • morvaigaben
    Nagyon szívesen! :)
    Annyit hogy számomra az a jelző rá hogy 'érdekes'.
    De majd beindul :)
  • IXEMGabeo
    köszi szépen kíváncsi vagyok rá ne mondjátok el:)