Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezzel én is így voltam 😄 bazz 2 évadot néztem szinronosan ugytudom, vagy csak egyet?😄 na mind1.
amikor felirattal néztem akkor eleinte alig tudtam megkülönböztetni sam és dean hangját annyira azonosnak tûnt 😄
de dean szinkronja sztem nem volt gáz,viszont samé vmi oltári 😄
azt mondod árnyalatnyi (persze értem a célzást)
kb szinkronhangban tök magas , eredeti meg tök mély xD szal tudtak vmit a szinkronkeresõk 😛
de nem volt vele gáz..
úgylátszik manapság már tré heteronak lenni 😄
kirekesztettnek érzem magam 😞 lassan kisebbségben leszünk 😞 😄
Bazinga!
Minden topicban ilyen témák mennek mostanában? tbbt topicban most tudatosult bennem hogy Shelly meleg 😄DDDDD
Barátnõmmel néztük régen a My Name Is Earlt, amiben pont a redneckség megkapó bája, és az egyszerû emberek által elõadott komoly témák sokasága volt a lényeg, az a szinkronnal elszállt, egy nagy idiótaság lett belõle, aki csak szinkronosan ismeri a haverok közül nem érti hogy nekem mi tetszett rajta. 😞
Meg tegnap vagy ma vagy mikor láttam a Big Bang Theoryt talán a comedy centralon, hát az is egész más mint eredeti hanggal, még csak nem is volt vicces.
Én is nehezen tudok dönteni, hogy ki a szimpibb, Lucifer vagy Michael 😊
Bazinga!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
@
a vámpírok és a romantika olyan párosítás mint a francia krémes tetejét megkenni vastagon erõspistával... egyszerûen nem illik össze a kettõ 😊
no persze a lányoknak bejön azt tudom... de én nem vagyok lányból, szal cancel... lehet hogy jobb mint egy twilight (hozzáteszem, azt sem láttam vagy olvastam), de maga az alapszituáció, meg a sztori sem fogott meg... sebaj, -1 nézõ 😄
Bazinga!
én asszem az elsõ évadot szinkronosan néztem, mivel haver úgy hozta át dvd -n, mondom akkor ezt a letöltést megspórolom, megnéztem úgy 😊
a legnagyobb wtf Sam igazi és szinkronhangja közti különbség... van egy _enyhe_ árnyalatnyi különbség, ha a hangmagasságot nézzük 😄😄😄 mikor elõször meghallottam az igazi hangját a szinkronos "kislányos" hangja után azt hittem leborulok a székrõl 😄
Bazinga!
Boone meg egy selyemfiú😄 szvsz jól alakítja a vámpírt😄
nem muszáj misztikus téma, lehet bármi... csak legyen jó 😄
sry h ide offolok, de úgyis szünet van meg miegymás, sazl 😊
Bazinga!
tipikus tvájlájt izé... jóképû vámpír megkérkezik a suliba kislányok egybõl nedvesednek rá, de az összes, ráadásul maga színész sztem elég gyenge az idióta nézéseivel... aztán a fõszereplõ csajjal történõ "párbeszédei" is komolyak, amik kimerülnek abban hogy halálszerelmes nézéssel bámulják egymást és vigyorognak
aztán a Lost -os Boone mint gonosz vámpír... alap hogy õ is szépfiú style 😊
hát a részemrõl cancel 😊
Bazinga!
mer elkezdtem nézni a pilotot, és a legelsõ jelent még tetszett is
de most ilyen lánykák ülnek az autóban és arról beszélgetnek romantikus dolgokról cseverésznek 😄
na mind1, mostmár végignézem ezt a részt és meglátjuk mi lesz
Bazinga!
Bazinga!
Azt hittem valamit elszúrtam, hogy nem lett letöltve. Este majd megpróbálom.
Gyenge angol tudással megnéztem így is. Hát ez sem volt rossz, de ebben az évadban volt már pár sokkal jobb rész is.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
letöltöttem a legutolsó részt, de nincs hozzá magyar felirat. Tud valaki segíteni, honnan lehet magyar feliratot letölteni hozzá?
Elõre is kössz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
nagyon tetszett ez a dilis dolog, fõleg az a része amikor Dean kezdett begolyózni😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
jó volt ez ,legyen egy fõszál és két családi biznic 😄
jóóóóó rész volt