4828
-
technext #2944 Írói sztrájk volt abban az évben, a sorozatok 80%ának csonka évadja lett.
pl House MD is. -
IXEMGabeo #2943 vki látta már az új részt amúgy? -
#2942 opsz, *gondolták -
#2941 Nincs mit :)
Biztos kifogytak az ötletekből, vagy úgy gondoltál, hogy az angyalos téma már legyen egy új évad :P -
#2940 köszi:) -
#2939 Jaja -
#2938 a 3.évad 16részes összesen? -
#2937 Néhány jelenetnél egész jól néznek ki :D Kíváncsi leszek rá. -
#2936 újabb Supnat Anime részlet :)
-
technext #2935 pedig úgy volt hogy a 3. epizódot fogja ő rendezni :S -
#2934 na ez érdekes hír:
"A Supernatural – 6×04-et Jensen Ackles rendezte" -
#2933 Ima :D -
jozef1976 #2932 Hogy tudta őket Castiel megtalálni,amikor nem is telefonon hívták? Vagy a pecsét a bordáikon már nem játszik? -
vg #2931 Szerintem soha nem az volt a célja, hogy oda visszakerüljön... -
#2930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Sam még mindig Lucifer, csak most ezt a polgárháborút kihasználva vissza akar kerülni a mennybe szal saját magát hozta vissza -
vg #2929 Hát biztos valami nem oké, mert a "régi" Sam nem kurvázott volna... -
IXEMGabeo #2928 szerinted hova térjenek vissza?:D kb minden fellelhető helyszínt kiveséztek már...én még azon csodálkozom, hogy még Jetire nem kellett vadászniuk:O én azt várom mikor kell majd arra...sőt azon is agyaltam a Bűbájos boszorkákból is vehetnének ötleteket az írók. Azt a sorozatot imádtam és mennyire komplikált szar lett később:D abban is démonok, angyalok, időmegállítás, apokalipszis minden vót szinte:D:D egyelőre még az Odaát sztem nem érte el azt a szintet, hogy unalmas a Bűbájosokat pedig meguntam, de ezt a sorozatot én nem bírom megunni még;) sajnos egyszer minden befejeződik -
#2927 szóval vissza térnek az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:/angyalosdihoz -
IXEMGabeo #2926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a rendőrfej nem volt gáz, több ilyen rész volt ami így kezdődött, hogy történt valami egy emberrel. Legdurvább kezdet még asszem talán a 3. évadban volt amikor egy vadászcsajt kapott el egy szellem és kibelezte nekem ez rémlik, na az volt pokoli kezdet, de volt egy pár, pl amikor 5. évadban volt a pókeres-öregedős rész akkor is úgy kezdeni, hogy a csávó elsorvad az öregségtől hirtelen és a csaj végignézi az is ütött:D:D
Prostis jelenetnél én is fogtam a fejem, gondoltam magamba Sam milyen gizda már:D meg az is bosszantott, hogy ilyen csinibabát kellett így belepakolni pár percre felesleges volt. Poénjaikat már ismerjük, ma a kocsi volt a humorközpont, és ez is tetszett nekem főleg mikor Castiel ráesett Sam kocsijára akkor hirtelen felnevettem egyet.
Lényegében nem vagyok elégedetlen amit lehet kihoznak a sztoriból az írok, csak annyit mondtam, hogy egy rész ezáltal sokkal hosszabb is lehetne nem tudnak mindent egyba paszírozni, túl gyors a menete a sorozatnak azt érzékelem, ugyanakkor nem sok minden derül ki, csak a cselekmények gyorsak nincsenek belazulva, talán most ebben a részben mikor előbújtSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval lényegében lassítani kéne kicsit, viszont alakul ez, mert végülis kiderült már kapásból 1-2 dolog.Castiel, akkor voltak jó párbeszédek, de aztán le se ültek máá ment a harc -
Micsu #2925 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a rész elején mikor csak cafatok maradnak a rendőrből az a fej amit a társa vág (fáziskésésben ráadásul mert a kamera ráközelít a halottra) az a legócskább horrorfilmeket juttatta eszembe, a kurvás rész meg még ennél is gázabb volt, "ha ráérsz munkaidő után is hívhatsz", lol kategória a köbön + pár poén is elég szarul sült el sztem, egyébként én eddig absz nem vagyok elájulva az évadtó, megölték a basasst, ez a polgárháborús + "monsterboss" vonal annyira nem adja -
IXEMGabeo #2924 mi? miről beszélsz? ez a sorozat alapból nem zs kategória:) ahogy haladunk egyre jobb lesz azt érzem... -
Micsu #2923 az elején az a pár zs kategóriás kliséhalmaz nagyon tree volt, egyébként nézhető volt -
IXEMGabeo #2922 ez a rész kifejezetten tetszett mostmár kezd beindulni a dolog:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó, hogy Castiel visszatért mondjuk csodálkozom pl hogy hozta vissza Bobbyt még az évadzárón, ezekszerint nem lett "előléptetve." nagy volt az ablakos jelenet és ez a Balthazer sztem fel fog még tűnni. Körvonalazódik miről fog szólni az évad, egyrészt a Mennybéli polgárháború megakadályozásáról, amibe közvetve kapcsolódnak az emberek is, mert most is ez a 3 zsaru eset ez 3 ember halála volt hirtelennyében. Harmadrészt pedig Samről és a nagyfaterről még nem derült ki minden, majd szép lassan a sorozat feltárja nekünk azt is hová tűnt Adam pl és hogyan és ki hozta fel Sam-et. Mintha azt éreznem a 6. évadba egyszerre szerettek volna egy kis szeletet belepakolni így azért ez ötletnek nem rossz csak akkor kb 50 perces kellene legyen minden rész, mert úgy éreztem mindenre nem tudnak időt fordítani. Már most tetszik az évad és sok a titok, de kicsit elcsépeltnek érzem. Megértem annyiból az írót is, hogy szinte baromi nehéz újat kitalálni és nem lehet megcsinálni, hogy tökéletesen minden ügyre időt fordítsanak. És még akkor a Lisa szálat ne is említsük húú lesznek itt még bonyodalmak, mindenesetre ebben a részben picit a nyomozás került háttérbe miután már megtudák h Balthazor az, aki Castiel egykori haverja volt és most Mózes botokat ad el lelkekért cserébe.
Tehát akkor várom a következő részt, ez 10/8 nálam ez a rész, jó volt, de volt jobb is:) -
#2921 megvan közben.. -
#2920 és hol van az a felirat? én csak angolt láttam.. -
Csaba007 #2919 Felirat már van tegnap este-délután óta....:S
jó rész volt,csak olyan hamar vége van mindig. Meg igazából semmi sem történt benne :) -
#2918 hát felirat se lesz mostanában.. semmi hír róla eddig -
IXEMGabeo #2917 haha azt inkább Ice Tea-ra költöm -
vg #2916 500ft-ért megcsinálom neked! -
IXEMGabeo #2915 nekem bejön a csajszi:)
még nem láttam ezt a részt sztem megvárom Magyar felirattal... -
#2914 Ez a rész már szerintem is közelebb állt a supnathoz mint az előző két rész. Csak ezt a Lisa-s szálat ne erőltetnék mert nagyon nem érdekli a kutyát se:/ -
#2913 Na mi ez a pangás? :D
Kinek hogy tetszett az új rész?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem hozta a szintet, ráadásul Deannek igaza van, valami nem ok Sammel...:/
A SOON felirat után jó kis dolgok jöttek! -
IXEMGabeo #2912 akkor csak a 3. évad második része...az viszont fix akkor volt h Dean visszament és megismerte Bent, meg is védte őket egy alakváltótól az mintha a 2. rész lett volna...:D helyesbítek a többinél nyílván nem a 2. részben volt kapásból alakváltó... -
#2911 több utalás van az eredeti taahm-re, tetszett a rész:D -
#2910 106 212 405 602
hát ez nem jött össze :) megfigyeltem :P -
IXEMGabeo #2909 hehe na ja a cím is gyanús volt:D -
#2908 -
IXEMGabeo #2907 elment ez a rész, Két férfi és egy bébi címszóval tudnám jellemezni:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 2. részek mindig az alakváltókról szoktak szólni, ezt már megfigyeltem. Egyenlőre Samuel szerepe nekem gyanús, hogy visszatért, vajon kivel beszélhetett telefonon? mit értett ezalatt, hogy leszállítja neki? ezenkívűl kíváncsi lennék mi lett Adammal, Castiellel, Crowley-val vajon mikor tűnnek fel, úgyis kiderül előbb utóbb... -
#2906 végre impala ! :D -
IXEMGabeo #2905 ismerős?:)