Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
practitioner of the forbidden arts of death
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zach -re ráférne egy hatalmas seggberúgás 😊
Szerintem a feka kertész maga Isten volt
hát nemtom mit fognak kitalálni, de ha Isten valóban leszarja a dolgot akkor szívás van 1000 -el 😞😄
Castiel csalódottsága meg elég durva, ahogy "rohadéknak" nevezi végén Istent az mindent elárul
most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni annak fényében is, hogy ugye a következõ évad teljesen másról fog szólni mint az apokalipszis
Bazinga!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tökre elfelejtettem, nem is tûnt fel hogy spoileres lett volna...
@
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Én ma nézem meg az új részt !
na mind1 😊
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azt nem értettem,hogy akkor most Sam nem szokott vissza a démonvérre? Mert mintha úgy lett volna vége az elõzõ résznek,hogy bezárták õt megint, itt meg meg sem volt említve meg semmi.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Eric Kripke, 5 év után feladja pozícióját, s azt az egyik író, Sera Gamble veszi át"
"ripke ugyanúgy a sorozat mellett fog maradni, befolyása nagy lesz"
"hatodik évad már nem az apokalipszissel fog foglalkozni,"
bíztos volt róla szó de fasza 😄
csak nekem kicsit durva h tinihorrornak nevezik 😄
CW berendelt
nem lesz rétestészta-effektus...nem lesz...
vagy kitalálnak vmi bravúros fordulatot, vagy ütõs új sztorit rittyentenek Kripkéék
Nem aggódom!
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
az angyaloknak nincs bõrszínük, csak a porhüvelyeiknek
imádkozz, hogy Isten majd ilyen Jackie Chan féle emberke formájában jelenjen meg, mert így lesznek szép harcjelenetek és helyreáll a rasszok egyensúlya <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Bazinga!
Nincs sárga angyal? -> rasszizmus
3-4X röhögtem egy nagyot 😄
Lovas is nagy arc volt
Szegény Dean már tényleg egy idegroncs, végén azt hittem frankón odadobja magát misinek 😛
Bazinga!
megjelenik Isten és kap vmi segítséget Dean!
Amúgy amiket írtál azokkal egyetértek!
Sam mondta h kötözzék ki jó alaposan ,na erre odabilincselik a mosdóhoz.Gondoltam legalább kötélellel egy székhely majd ugy bezárni,de jöttek a démonok és igy végülis tökéletes megoldás volt a bilincselés.Aztán samike meg ivott és bedurvult ,na ez pöpec volt.
A telefonálós rész állati 😄Ddd
Cupido szintén..
Sam bezárása sztem rossz megoldás,úgyis kiengedik nincs más megoldás.
nem démon sam csak van benne némi erõ.
Remélem az évad végén ill. az sorozat teljes finaléjánál Sam-et nem viszik el a rossz irányába hanem megtudják tartani a jó oldalon az erejével együtt.
viccesen indult és durva vége lett, nagyon tetszett😊 a szünet után viszont remélem felpörögnek az események és a fõ történeti szél lesz csak a középpontban
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nem gondoltam, hogy ugyanazon rész alatt lesz hányingerem és leszek éhes 😄😄
Cas egy állat, a telefonos résznél felnevettem 😄😄😄 "Már itt is vagyok. Akkor leteszem..." 😄 Cupido meg egy kövér homár 😄 Az is sírás volt 😄
Jó volt látni hogy Sam újra bedurvult. Mikor egyszerre vagy 5-6 démont intézett el az komoly volt. Az Éhinség lovasa is nagy forma volt.
A rész vége pedig érdekes. Azt hittem az lesz a legvége, hogy Dean szólítja Mihályt, hogy beleegyezzen a porhüvelyes dologba.
Bazinga!
practitioner of the forbidden arts of death