Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nincs is annyira rossz hangja 😊
már látom hogy a Supnat után lemezt fog kiadni...

Bazinga!

Dean tegnap totál részegen énekelt valahol... itt

Ja, szvsz sem. Egy dolog nem tetszett annyira: /spoiler/ Párszor már meghaltatok, de ezúttal emlékezzetek rá- ez megint olyan, hogy ezzel az erõvel a végén kiderülhetne, hogy az egész apokalipszis csak egy álom volt. Ettõl függetlenül hangulatos, ütõs rész volt.

Mondta a feka angyal, hogy isten magányos a földön... tuti valami öreg csóró koldus lesz.

Malakai
Castiel nem tud belépni a mennyországba, így ezt õ nem deríthette ki, de ettõl függetlenül én se hiszem, hogy õ volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
nem a feka volt az isten, kül cas már rég megtalálta volna, a medáljával...

practitioner of the forbidden arts of death

ForzaInter
ez minden volt csak filler rész nem😊

Yo, Bitch!

zaki
na az ilyen részekért szeretem a supernaturalt 😄

precision
nekem tetszett ez a rész, nem teljesen volt filler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végre megtudhattuk milyen a mennyország, tényleg olyan mint a Matrix, mint ahogy Dean is említi, csak itt egy nagy "virtuális" tér helyett lelkenként van egy-egy, és nincs átjárás köztünk (Ash persze vmiért tud 😊) és ritka alkalmak esetén két lélek osztozhat egy "matrixon" 😊
Zach -re ráférne egy hatalmas seggberúgás 😊
Szerintem a feka kertész maga Isten volt
hát nemtom mit fognak kitalálni, de ha Isten valóban leszarja a dolgot akkor szívás van 1000 -el 😞😄
Castiel csalódottsága meg elég durva, ahogy "rohadéknak" nevezi végén Istent az mindent elárul
most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni annak fényében is, hogy ugye a következõ évad teljesen másról fog szólni mint az apokalipszis

Bazinga!

Kandurex
Elég filléres rész volt, semmi komoly, amolyan elõkészítõ, remélem felpörögnek az események. Vagy ha nem, akkor térjünk vissza a családi bizniszhez, az se baj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#eljen>
Kandurex
Kint az új rész, és van felirat is a szokásos helyeken.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

armageddon666
Ááááh, tényleg, most hogy mondod eszembe jutott hogy ért véget az elõzõ rész 😄

tökre elfelejtettem, nem is tûnt fel hogy spoileres lett volna...

@

bazzz kiba**ott spoiler-t használjuk már

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

kicsit spoileres volt mert erre nem számítottam volna,hogy hirtelen csak kint lesz Sam 😞 mind1. no problem 😊
Én ma nézem meg az új részt !
precision
annyira nem volt rossz rész, de ahhoz képest, hogy mennyit kellett rá várni picit csalódtam :|
na mind1 😊

Bazinga!

Shiwo
ha kitisztul a szervezetébõl (ami X nap), akkor utána már kisebb számára a kísértés... arról meg nem volt szó, hogy hány nap/hét telt el az elõzõ rész óta

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
Jó volt, hiányzott már a két pofa 😊

Fura volt ez a rész,de már sokat vártunk rá😊
Azt nem értettem,hogy akkor most Sam nem szokott vissza a démonvérre? Mert mintha úgy lett volna vége az elõzõ résznek,hogy bezárták õt megint, itt meg meg sem volt említve meg semmi.
Kandurex
Király!

limperatore
NNah kijött az új rész!!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kandurex
Vagy nem, apokalipszis eljön és valami post nuke jövõben játszódnának a további részek...nem is lenne az rossz!

A Merevlemez testvérek hamarosan visszatérnek! 😊

Szerintem ilyesmi nem lesz, mert Dean-nel már eljátszották ezt. Azt tudom elképzelni, hogy simán vége az apokalipszisnek, a Föld vszeg megmenekül (na az lenne a szép húzás, ha a rossz oldal gyõzne, bár mivel le akarják zárni a mitológiát, így nem valószínû). Aztán kap egy reset-et az egész, mindenki elfelejt mindent, mondjuk ez a megoldás sem tetszene annyira, de ha új fõvonalba akarnak kezdeni, ezt még le tudnám nyelni. Az írók biztos kreatívabbak lesznek. 😊 Majd meglátjuk. Viszont Castiel karaktere jó lenne ha maradna valamilyen formában, legyen belõle ember. 😊

Áhh, minden részben kell szerepelnie Sam-nek.

precision
gondolom olyasmi lesz, hogy megakadályozzák az apokalipszist, belebújnak a megfelelõ testbe Luci és Misi, hatalmas fight, Misi nyer, Sam pedig a pokolba kerül, és Dean majd azon fog mesterkedni hogy kihozza onnan

Bazinga!

Bulykin
még amikor a sárgaszemût üldözték akkor sem képzeltem volna hogy az 5.évadra angyal vs démon és világvége feeling lesz 😄 remélem kitalálnak valami hasonló ütõs sztorit majd

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

macselek
Elképzelni se tudom mirõl fog szólni, nagyon kíváncsi vagyok😄

http://www.sg.hu/cikkek/72594/jovore_is_folytatodik_a_supernatural

"Eric Kripke, 5 év után feladja pozícióját, s azt az egyik író, Sera Gamble veszi át"
"ripke ugyanúgy a sorozat mellett fog maradni, befolyása nagy lesz"
"hatodik évad már nem az apokalipszissel fog foglalkozni,"

bíztos volt róla szó de fasza 😄
csak nekem kicsit durva h tinihorrornak nevezik 😄
remélem új történetszálat nyitnak, az apokalipszist le kéne zárni az 5. évadban 😊

immáron biztos, hogy lesz 6. évad...kíváncsi leszek<#taps><#idiota>
CW berendelt
nem lesz rétestészta-effektus...nem lesz...
vagy kitalálnak vmi bravúros fordulatot, vagy ütõs új sztorit rittyentenek Kripkéék
Nem aggódom!

az igaszsáág odaár vann

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

precision
😊
az angyaloknak nincs bõrszínük, csak a porhüvelyeiknek
imádkozz, hogy Isten majd ilyen Jackie Chan féle emberke formájában jelenjen meg, mert így lesznek szép harcjelenetek és helyreáll a rasszok egyensúlya <#hehe><#idiota>

Bazinga!

Kandurex
"He! Happy meal!"

😄

Uriel a feka angyal 😊
Nincs sárga angyal? -> rasszizmus

zaki
lol mekkora rész volt 😄
3-4X röhögtem egy nagyot 😄

telefonos jelenet, meg mikor a boncdoki mondta, hogy mikor már nem ment le a torkán a süti, akkor lenyomta a torkán egy... WC kefével <#idiota> Cas mekkorákat zabált, még mosolygott is, sztem elõször a sorozatban xD Sültkrumplis jelenet ááá :d Meg a végén a kocsis jelenet lol 😄
Lovas is nagy arc volt
Szegény Dean már tényleg egy idegroncs, végén azt hittem frankón odadobja magát misinek 😛

precision
persze hogy kiengedik... a bezárásával az volt a cél hogy az "anyag" kiürüljön a szervezetébõl, mint egy drogosnál az elvonókúra

Bazinga!

én a végére azt vártam,hogy

megjelenik Isten és kap vmi segítséget Dean!
Amúgy amiket írtál azokkal egyetértek!
Sam mondta h kötözzék ki jó alaposan ,na erre odabilincselik a mosdóhoz.Gondoltam legalább kötélellel egy székhely majd ugy bezárni,de jöttek a démonok és igy végülis tökéletes megoldás volt a bilincselés.Aztán samike meg ivott és bedurvult ,na ez pöpec volt.
A telefonálós rész állati 😄Ddd
Cupido szintén..
Sam bezárása sztem rossz megoldás,úgyis kiengedik nincs más megoldás.
nem démon sam csak van benne némi erõ.
Remélem az évad végén ill. az sorozat teljes finaléjánál Sam-et nem viszik el a rossz irányába hanem megtudják tartani a jó oldalon az erejével együtt.
Bulykin
véleményem a részrõl

viccesen indult és durva vége lett, nagyon tetszett😊 a szünet után viszont remélem felpörögnek az események és a fõ történeti szél lesz csak a középpontban

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kandurex
tényleg kemény rész volt,
az éhínség lovasa
is odabaszott<#eljen>

DöflingR
A sorrend sem mindegy😄

macselek
Ha én azt tudnám😄

precision
tényleg jó rész volt
nem gondoltam, hogy ugyanazon rész alatt lesz hányingerem és leszek éhes 😄😄

Rögtön a rész elején, hogy szex közben felzabálják egymást. Na mondom ez durva rész lesz. Aztán a belsõségek... Ráadásul 720p -ben néztem, a gyomorforgató hatás maximális élvezete miatt 😄
Cas egy állat, a telefonos résznél felnevettem 😄😄😄 "Már itt is vagyok. Akkor leteszem..." 😄 Cupido meg egy kövér homár 😄 Az is sírás volt 😄
Jó volt látni hogy Sam újra bedurvult. Mikor egyszerre vagy 5-6 démont intézett el az komoly volt. Az Éhinség lovasa is nagy forma volt.
A rész vége pedig érdekes. Azt hittem az lesz a legvége, hogy Dean szólítja Mihályt, hogy beleegyezzen a porhüvelyes dologba.

Bazinga!

Frosty01
jeez... akkor most mire volt jó ez a hosszú szünet?

macselek
Elvileg március 25. - ig.

Frosty01
meddig is? :S

DöflingR
Remélem is, hogy jó rész.. fõleg hogy megint szünetre megy :\

macselek
Jó rész volt szerintem.