Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nah jah, nem semmi egy rész volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sam és Dean az elején jól belekerült a kakába...Gabriel hozta a formáját...Luci nem gyengén nyomja, hogy kiirtotta a többi "istenséget"...a végén meg hogy Pestis-t Matt Frewer játsza, azon jót vigyorogtam..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na ez már valami 😊 Odabaszott nem gyengén.
Jöhet a következõ rész...

Bazinga!

Malakai
Nem lehet egyértelmûen vonatkoztatni a "valós" elképzelésekbõl, egyrészt különbözõ hitvilágban különbözõképpen írják le; másrészrõl mert a Supnat úgyis módosított mindezen, saját mitológiája van, amirõl viszont nincs részletes leírás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
Amúgy ti ugyanazt a sorozatot nézitek amit én? Szerintem eléggé az arcunkba tolták a készítõk a dolgot... mármint abban a részben ahol a pap lánya vmi démonidézõ volt, a kamu próféta. Õt pl csak Isten igazi szolgája ölheti meg. Deannek sikerült. Ennyire egyszerû, hogy miért is tudta megölni Zak -et.

Bazinga!

Shiwo
lehet pont azért sikerült meglepnie, mert Zaknak eszébe nem jutott, hogy egy halandó képes megölni..

Shiwo
a szeráf és az arkangyal ugyan az ? csak mert ha a 2517-ben linkelt wikin átváltotok a magyarra, ott azt írja, Uriel a szeráfok vezetõje....bár az arkangyalok között írja Urielt, szal akkor arkangyalként a szeráfok vezetõje ?

mosoporr
Alapjába véve értelmetlen volt... Lucifer nem szerepeltetése miatt Zak volt a fõgonosz és szerintem egész jó karakter volt,ez után majd megint hozhatják az 1napos szellemeket,és persze rögtön adódik a kérdés h Lucinak akkor mért nem így ment neki...meg azt is kétlem h Zak reflexei rosszabbak mint 1 alkesz emberé 😄.
Asszem tényleg túl sokat ivott a csapat h már csak ilyen megoldásokra telik.
A slussz poén meg h ugyan abban a részben gatyára verte 1gyengébb angyal 😄

De de. épp ezért tényleg ellentmondás és még magamat is megcáfoltam... :S Amúgy, ott van Uriel is, õ is arkangyal volt elvileg, még se mutatott túl sokat... Zakariást meg Dean ölte meg, itt lesz a kutya elásva, azelõtt meg kinyírta a próféta csajt is és kiderült h õ bizony Isten igazi szolgája. Azért csak nem lehetnek ilyenek a készítõk hogy ekkora hibákat vétenek, ugye nem?

armageddon666
Zakariás valahogy így írta le magát, nem? 😄 (3 pár szárny)

@

Szerintem azért nem azzal mentek neki mert Lucifer nem egy olyan mezei angyal mint a többi szvsz. Azért Mihályt meg a többi nagyobb kaliberû angyal-t biztos nem lehet elintézni azzal. Bár, Zakariás-t is hazavágta, pedig õ se volt egy mezei angyal... Ellentmondás ide vagy oda, megkérdeznénk a készítõket tutira ez lenne a válasz: Hát Lucifer az más, nem lehet olyan könnyen megölni...

Shiwo
én lassan azon se lepõdnék meg, ha isten Deanben bújkálna...

macselek
De ha meg igen, akkor felmerül a kérdés, hogy mi a halálért nem egy olyannal felszerelkezve mentek legyakni az ördögöt a colt helyett?😄 Castielnek tudnia kellett volna. De ez lehet hogy csak egy következetlenség az írók részérõl.

Azt mondta, hogy angyalt csak angyal ölhet meg. De lehet, hogy olyan szerkóval bárki tudja 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

macselek
Szerintem rosszul emlékszel. Azzal a késsel bárki megölheti õket. Meg asszem mondták is valamelyik részben, hogy hullanak az angyalok is a démonokkal folytatott harcban. De erre meg lehet én emlékszem rosszul.😄

mosoporr
Lehet rosszul emléxem de nekem mintha úgy rémlene h angyalt csak angyal ölhet...
Ez az egész évad tök spórosnak tûnik,most még1el kevesebb gázsit kell kifizetniük Luci is kb 2részben szerepelt.Elkúrták 😞

precision
link

persze lehet próbálkozni máshogy is (másféle kereséssel) de a válasz akkor is google 😊
esetleg deviantart.com keresõjébe is beírhatod hogy supernatural

Bazinga!

Challanger
Sziasztok!

Egész véletlenül nincs valakinek összegyûjtve jó sok (lehetõleg nagyfelbontású) képanyag a Supernaturalból? Lehetnek promó képek, poszterek, borítók, vagy az adott részekhez készült fotók, stb...

Egy digipack-ot, illetve gyûjtõdobozt szeretnék készíttetni a sorozathoz, és szükségem lenne minél több jó minõségû képre.
Már én is elkezdtem gyûjtögetni, de hátha valaki ügyesebb volt nálam.

Elõre is köszi a segítséget!
precision
lol 😄😄😄😄

Bazinga!

a 4. évad végén már meghalt egyszer 😛

DöflingR
Cas a legarcabb 😊

Malakai
Változatosság kedvéért most Castiel hal meg, de õ is visszatér a köv évadban persze, hisz sok a rajongója... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
most majd samy fiú murdel meg 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Volt már vidám évadzáró ? Mert pl legutóbbin meghalt Dean

Frosty01
el se merem képzelni hogy a nagy összecsapás majd a végén valami putriban lesz és kb 20 démon meg tizenvalamennyi angyalos csóka integet majd egymásnak 20 percen keresztül és nézi a falba a másikat, majd dean leszúrja a bökõvel lucit, és egybõl mindenki happy kisüt a nap és vidáman felbontanak egy egy sört

Frosty01
kár hogy eddig nem csnált mást csak integetett meg a falhoz vagdosták :/

olyan gáz harcjelenetek vannak mostanában

mumpic

Castiel egész csereszabatos Connor MacLeoddal <#vigyor>

macselek
Ja amúgy a következõ rész a 100. ha valakit érdekel😊

ForzaInter
Isteeneeeem😄

idióta

Yo, Bitch!

kommersz
😄SA😄:SAD:SA😄sa
geci leestem a szekrol😄SA

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

<#falbav><#taps>

armageddon666
olvasd el még egyszer mit írt, mert te bõgsz le... :S

@

Aha álmodtam,vagy inkább nézd meg mielõtt mondasz valamit,így csak lebõgsz..:S
macselek
Lehet csak álmodja, elõzeteseknek sosem szabad hinni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
Linket! Hol az az elõzetes?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A következõ rész elõzetesébõl rálehet jönnie,hogy igent fog mondani.Csak már nem fogadják el...
Kandurex
Már miért kellene szerencsétlen Castielt büntizni? Bünteti õ magát eléggé 😄

Shiwo
valahogy az az érzésem, hogy nem sikerül a sorsukat elkerülni, megszállják mindkettõjüket, de az uccsó pillanatban Isten lerendezi õket és Sam meg Dean valahogy túléli...akár azt is eltom képzelni, hogy Cas mondjuk büntibõl a földön marad és beáll õ is vadásznak....

a vége méggyengébb ugye?<#nevetes1>

egyébként jó volt de a végén remélem nem az lesz mint amire 99% unk számít!
vagyis sztem dean azt akarja de jönni fog Sam és nem fog sikerülni vagy vmi 😄 mindenesetre várom a folytatást de nagyon!
gyenge rész volt, idegesítõen rossz színészekkel

precision
hát szerintem nem az fog történni mint amire számítunk
tuti valami meglepetés lesz
legalább is remélem 😊

Bazinga!

Shiwo
volt egy-két vigyorra késztetõ rész...Michael Shansk feltünése, Cas üzenetrögzítõje, meg hogy kiítta az italboltot..a vége meg kemény nagyon...Dean be akarja dobni a törülközõt...

Shep
Lesz egyáltalán következõ évad?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
jó rész volt, szvsz már az egész évad a angyalos - apokalipszises dolgokról fog folyni, talán a következõ évadban lesz megint családi biznisz 😞

Kandurex
arra,

Shep
Hát akkor Dean most arra készül amire gondolok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogynem, úgy összeakadt a szája mint annak a rendje.

Na jó, ivott. De nem hiszem, hogy "totál részeg" volt. 😊

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

nem volt rossz rész de nem is a legjobb sztem...
mostmár várom,hogyan fogják folytatni hiszen elvileg mindennek vége 😞
amikor Joshua megjelent akkor azt hittem,hogy Zakarias nem fog hinni neki és elküldi a picsába 😄 Joshua meg jól segberúgja zak-at ... erre zak simán lelépett 😄
Istennel találkozni fognak sztem és beszélni fognak vele ,hogy tenni kéne valamit (másra most így hirtelen nemtudok gondolni)