4828
-
IXEMGabeo #2984 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!húú, nem volt semmi rész, ötletes volt, hogy Deant átalakították vámpírrá, nekem csak az volt furcsa, hogy ezt a lányt, akit elküldött a hosszúhajú toborozni ezt a Kristent nem láttam meghalni... érdekes volt, hogy Sam hagyta hogy a vámpír megfertőzze Dean-t akinek az események visszapörgetése után nyílvánvalóvá vált h valami nem oké az öccsével...azt viszont nem tudni még, a vámpírhadsereg mihez kell, és, hogy vajon ki lehet az alfájuk...meglátjuk majd úgyis -
IXEMGabeo #2983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úú, hogy hívják az 5. rész elején lévő lányt? Kristennek szólította a vámpír srác...nagyon csinos volt, de ki volt ő?:P amúgy most nézem a részt, ha vámpíros akkor nem lehet rossz, azok mindig jó részek voltak, főleg mikor anno a 3. évadban Gordon vált vámpírrá, az nagyon ütős rész volt:D -
#2982 én 10 percig szenvedtem vele.. -
#2981 Na megérkezett a normális felirat a HP-ra. -
#2980 Adtam neki még egy esélyt de később még durvább hibák vannak benne, megvárom inkább a minőségi alkotást. -
#2979 Szánalmasan szar felirat, tele értelmezhetetlen mondatokkal, félrefordításokkal, ráadásul szarul is van időzítve... -
#2978 Ja az eleje azért jó volt. :) -
sjucus #2977 Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal, hogy nem tetszett. Oké, az eleje poénos volt, mint anno a Helyszínelők paródiás rész, de a többi elég gagyi volt. A fordításról nem is beszélve, bár a végén kiírták, hogy "nyers fordítás". Hát ez tényleg nyers volt, talán hallás után készítették + fordító programmal?! -
#2976 Nekem nem különösebben tetszett eleve, a végén az meg főleg gagyi volt, ahogy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...meglátta Sam arcát. Egyrészt ez a testvérek egymás ellen uszítása téma nagyon nem jó, hogy újra ugyanúgy előveszik. Másrészről meg ahogy meg volt csinálva, hogy visszapörögnek a képek és akkor a kameraman szemszögéből látja, ahogy Sam áll és mosolyog, pf. :P -
sjucus #2975 köszi! -
sjucus #2974 köszi! -
#2973 Jaja, végre egy igazán jó rész, remélem meg is marad a javuló tendencia:) -
vg #2972 Állat rész volt, jól kifigurázták a Twilight dolgot. Jókat röhögtem. :) -
#2971 Jó ég mennyire szar ez a feliratozz.hu-n lévő felirat, olyan félrefordítások vannak benne már az első 5 percben, hogy félelmetes. Értem én ,hogy nagy munka meg szabadidőt áldoz fel ezért valaki de ha már belevág akkor alapvető szókapcsolatokat tudjon már normálisan lefordítani, vagy hagyja a fenébe az egészet. Inkább kivárom a hossszupuskásat. -
IXEMGabeo #2970 ok thx...én mondjuk torrentz-zek az is jó és gyors.. -
vg #2969 Minek torrent? Vannak sokkal jobb megoldások, például -
IXEMGabeo #2968 torrentz.com
nézegess -
sjucus #2967 sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Karbantartás miatt nem elérhető az NCore (innen szoktam letölteni a filmet). Honnan lehet még leszedni a legújabb részt?
Előre is köszi!!! -
vg #2966 Smallville... (ott is megpurcant) -
IXEMGabeo #2965 nekem nem tetszett túlzottan magabiztos nagyképű feje volt helyes h Bobby elégett:D -
#2964 Tessék. -
eatmerr #2963 tetszett ez az új rész, nekem nagyon bejött.
a csaj egy random démon volt:D
business news: nézd meg az 5-6. évadot, nagyon változatossá válik.
-
vg #2962 De ki volt a csaj??? (színésznő) -
#2961 Szerintem is jó rész volt, de... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...ez, hogy a démonokat is csak el kell égetni, eee.. nem tetszik. :P -
IXEMGabeo #2960 jók azok is...attól függ melyik fajta, én most az egyiket spanyolul nézem úgy még viccesebb, mert levették a műsorról gondolom sejted melyiket xDDD
amúgy sztem nem unalmas az Odaát a 4. és 5. évad sok színt hozott az angyalosdi-mennyország, időutazás, Lilith, Ruby, meg Lucifer is...stb. -
#2959 én néztem belőle 2-3 évadot de egy idő után meguntam... kb minden rész egyforma, már nincsenek új ötletek...
de még így is sokkal-sokkal jobb, mint az uncsi, nyálas, igénytelen szappanoperák, amit a barátnő szokott nézni igyekszem leszoktatni róla őt... -
vg #2958 Szerintem jó rész volt, csak tudnám honnan a fenéből volt olyan ismerős a csaj akit Bobby elégetett... -
#2957 Hát én nem vágtam magam hanyatt ettől a résztől sem. Azt hiszem most már szinte tuti, hogy ez lesz az utolsó évad, hacsak nem történik valami óriási javulás. -
sjucus #2956 Köszi szépen!
-
IXEMGabeo #2955 itt találtam -
sjucus #2954 hali! Légysz írd meg hol találtál magyar feliratot? Köszi! -
IXEMGabeo #2953 megnéztem és sztem jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végre láttuk Crowleyt ismét, akiről kiderült, hogy ideiglenes góré a pokolban, ráadásul jó volt látni, hogy megszorongatták Bobbyék:D
az egész rész amúgy Bobbyról szólt, ami végülis tetszetős volt. Régebben is mikor nem bírt felébredni a 3. évad egyik részében az is róla szólt és remekül sikerült. Poén volt az ágdarálós jelenet xD a szomszédja kapásból nem akart többet vele találkozni vajon miért...
különleges évad, nagyon nehezen indul be a sztorija, és még rengeteg titkot fel kell, hogy tárjanak, rengeteg "személy" kell, hogy benne legyen még. -
IXEMGabeo #2952 megvan találtam, köszi:D -
IXEMGabeo #2951 vasárnapra szokott lenni felirat most nem látok, vki dobna nekem egy linket?:) -
#2950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Supernaturalben eddig is elég lassan építették fel a történetszálat. Ebben az évadban lehet hogy minden rész másról szólt, de valami kevés közük volt egymáshoz. -
Cyberdevil #2949 javítom, nem első-második rész, hanem első második évad* -
Cyberdevil #2948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De miért szól minden rész másról? Tök olyan érzésem van mintha filler részek lennének egymás mellé rakva, kezdi elvenni a kedvem... Mielőtt belekötne valaki, lehet h az első-második rész is ilyen volt, de az mégis ezerszer élvezhetőbb volt. Kedvencem ez a sorozat, és végignézem, de kérem szépen, ne szóljon már minden rész másról... -
IXEMGabeo #2947 mostmár egyre jobb lesz...múltkori nekem már nagyon bejött még akkor is, ha gyors volt a menete -
#2946 Nem volt rossz, de remélem több hasonló rész nem lesz. -
#2945 majd ha lesz felirat ;)