4828
1421062838.jpg
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    húú, nem volt semmi rész, ötletes volt, hogy Deant átalakították vámpírrá, nekem csak az volt furcsa, hogy ezt a lányt, akit elküldött a hosszúhajú toborozni ezt a Kristent nem láttam meghalni... érdekes volt, hogy Sam hagyta hogy a vámpír megfertőzze Dean-t akinek az események visszapörgetése után nyílvánvalóvá vált h valami nem oké az öccsével...azt viszont nem tudni még, a vámpírhadsereg mihez kell, és, hogy vajon ki lehet az alfájuk...meglátjuk majd úgyis
  • IXEMGabeo
    úú, hogy hívják az 5. rész elején lévő lányt? Kristennek szólította a vámpír srác...nagyon csinos volt, de ki volt ő?:P amúgy most nézem a részt, ha vámpíros akkor nem lehet rossz, azok mindig jó részek voltak, főleg mikor anno a 3. évadban Gordon vált vámpírrá, az nagyon ütős rész volt:D
  • ForzaInter
    én 10 percig szenvedtem vele..
  • Shep
    Na megérkezett a normális felirat a HP-ra.
  • Shep
    Adtam neki még egy esélyt de később még durvább hibák vannak benne, megvárom inkább a minőségi alkotást.
  • ForzaInter
    Szánalmasan szar felirat, tele értelmezhetetlen mondatokkal, félrefordításokkal, ráadásul szarul is van időzítve...
  • Malakai
    Ja az eleje azért jó volt. :)
  • sjucus
    Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal, hogy nem tetszett. Oké, az eleje poénos volt, mint anno a Helyszínelők paródiás rész, de a többi elég gagyi volt. A fordításról nem is beszélve, bár a végén kiírták, hogy "nyers fordítás". Hát ez tényleg nyers volt, talán hallás után készítették + fordító programmal?!
  • Malakai
    Nekem nem különösebben tetszett eleve, a végén az meg főleg gagyi volt, ahogy...
    ...meglátta Sam arcát. Egyrészt ez a testvérek egymás ellen uszítása téma nagyon nem jó, hogy újra ugyanúgy előveszik. Másrészről meg ahogy meg volt csinálva, hogy visszapörögnek a képek és akkor a kameraman szemszögéből látja, ahogy Sam áll és mosolyog, pf. :P
  • sjucus
    köszi!
  • sjucus
    köszi!
  • ERykk
    Jaja, végre egy igazán jó rész, remélem meg is marad a javuló tendencia:)
  • vg
    Állat rész volt, jól kifigurázták a Twilight dolgot. Jókat röhögtem. :)
  • Shep
    Jó ég mennyire szar ez a feliratozz.hu-n lévő felirat, olyan félrefordítások vannak benne már az első 5 percben, hogy félelmetes. Értem én ,hogy nagy munka meg szabadidőt áldoz fel ezért valaki de ha már belevág akkor alapvető szókapcsolatokat tudjon már normálisan lefordítani, vagy hagyja a fenébe az egészet. Inkább kivárom a hossszupuskásat.
  • IXEMGabeo
    ok thx...én mondjuk torrentz-zek az is jó és gyors..
  • vg
    Minek torrent? Vannak sokkal jobb megoldások, például
  • IXEMGabeo
    torrentz.com

nézegess
  • sjucus
    sziasztok!
    Valaki tudna segíteni? Karbantartás miatt nem elérhető az NCore (innen szoktam letölteni a filmet). Honnan lehet még leszedni a legújabb részt?
    Előre is köszi!!!
  • vg
    Smallville... (ott is megpurcant)
  • IXEMGabeo
    nekem nem tetszett túlzottan magabiztos nagyképű feje volt helyes h Bobby elégett:D
  • ERykk
    Tessék.
  • eatmerr
    tetszett ez az új rész, nekem nagyon bejött.
    a csaj egy random démon volt:D

business news: nézd meg az 5-6. évadot, nagyon változatossá válik.
  • vg
    De ki volt a csaj??? (színésznő)
  • Malakai
    Szerintem is jó rész volt, de...
    ...ez, hogy a démonokat is csak el kell égetni, eee.. nem tetszik. :P
  • IXEMGabeo
    jók azok is...attól függ melyik fajta, én most az egyiket spanyolul nézem úgy még viccesebb, mert levették a műsorról gondolom sejted melyiket xDDD

amúgy sztem nem unalmas az Odaát a 4. és 5. évad sok színt hozott az angyalosdi-mennyország, időutazás, Lilith, Ruby, meg Lucifer is...stb.
  • manome
    én néztem belőle 2-3 évadot de egy idő után meguntam... kb minden rész egyforma, már nincsenek új ötletek...
    de még így is sokkal-sokkal jobb, mint az uncsi, nyálas, igénytelen szappanoperák, amit a barátnő szokott nézni igyekszem leszoktatni róla őt...
  • vg
    Szerintem jó rész volt, csak tudnám honnan a fenéből volt olyan ismerős a csaj akit Bobby elégetett...
  • Shep
    Hát én nem vágtam magam hanyatt ettől a résztől sem. Azt hiszem most már szinte tuti, hogy ez lesz az utolsó évad, hacsak nem történik valami óriási javulás.
  • sjucus
    Köszi szépen!
  • IXEMGabeo
    itt találtam
  • sjucus
    hali! Légysz írd meg hol találtál magyar feliratot? Köszi!
  • IXEMGabeo
    megnéztem és sztem jó rész volt

végre láttuk Crowleyt ismét, akiről kiderült, hogy ideiglenes góré a pokolban, ráadásul jó volt látni, hogy megszorongatták Bobbyék:D
    az egész rész amúgy Bobbyról szólt, ami végülis tetszetős volt. Régebben is mikor nem bírt felébredni a 3. évad egyik részében az is róla szólt és remekül sikerült. Poén volt az ágdarálós jelenet xD a szomszédja kapásból nem akart többet vele találkozni vajon miért...

különleges évad, nagyon nehezen indul be a sztorija, és még rengeteg titkot fel kell, hogy tárjanak, rengeteg "személy" kell, hogy benne legyen még.
  • IXEMGabeo
    megvan találtam, köszi:D
  • IXEMGabeo
    vasárnapra szokott lenni felirat most nem látok, vki dobna nekem egy linket?:)
  • Twetr0x
    Supernaturalben eddig is elég lassan építették fel a történetszálat. Ebben az évadban lehet hogy minden rész másról szólt, de valami kevés közük volt egymáshoz.
  • Cyberdevil
    javítom, nem első-második rész, hanem első második évad*
  • Cyberdevil
    De miért szól minden rész másról? Tök olyan érzésem van mintha filler részek lennének egymás mellé rakva, kezdi elvenni a kedvem... Mielőtt belekötne valaki, lehet h az első-második rész is ilyen volt, de az mégis ezerszer élvezhetőbb volt. Kedvencem ez a sorozat, és végignézem, de kérem szépen, ne szóljon már minden rész másról...
  • IXEMGabeo
    mostmár egyre jobb lesz...múltkori nekem már nagyon bejött még akkor is, ha gyors volt a menete
  • ERykk
    Nem volt rossz, de remélem több hasonló rész nem lesz.
  • Balintrial
    majd ha lesz felirat ;)