Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érettségi után 😄

Frosty01
kíváncsi vagyok mikor lesz felirat :/

practitioner of the forbidden arts of death

oké igazad van😊 az évad elején lévõ Chuck-os rész asszem az 5. volt a leggyengébb valóban😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
jó,perfekt nem vagyok, de 90%-ban megértem, hogy mirõl van szó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az, hogy Crowley pontosan micsoda, azt meg csak egyszerûen elfelejtettem és lusta voltam utána nézni...mondjuk messzirõl jött démon azt mond, amit akar, szval még lehetnek meglepetések...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Néha elgondolkodok, hogy figyelik-e az emberek amit néznek, vagy csak bámulnak.
Crowley egy olyan démon, akinek pl.: az útkeresztezõdéseknél eladják az emberek a lelküket, vagyis azoknak a fõnöke lehet, mert nem hat rá a Colt. Számtalan utalás volt csak a mostani részben is. Ott volt a saját pokol kutyája, vagy hogy Boby lelkét kéri ideiglenesen. Másrészt nem azt mondja, hogy meg van a harmadik gyûrû, hanem a fiúk már úton vannak érte

Sorry, de ha nem tudsz olyan jól angolul, akkor várd meg a feliratot, mielõtt olyan kérdésekbe mész bele, amire a válasz egyértelmû.
Shiwo
akkor lehet valamit félreértettem a végén (angolul néztem), de mintha Crowley arról beszélt volna Bobby-nak, hogy megvan 3 gyûrû, a negyedik megszerzéséhez kell a lelke, vagy valami ilyesmi... ha jól rémlik, annó már akkor volt róla szó, hogy Bobby-t szeretnék holtan látni, amikor a felesége "feltámadt"

mondjuk nekem ez a Crowley qrvára gyanús..tuti nem egy szabvány démon-példány...szerintem egy súlycsoportban lehet Lilithtel vagy az aranyszemûvel...fogadni mernék rá, hogy még valami csúnyaság ki fog róla derülni..

Azért ez messze túlzás, hogy a leggyengébb. Én azt mondom kicsit gyengébb volt, mint amire számítani lehetett. Gyak. olyan semmi komolyabb nem történt rész volt, de felvezetésnek elmegy.

limperatore
csak holnap lesz mert seth greven ballagáson van és nincs ideje

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

5. évad leggyengébb része volt😊 nem tudom az okát és a C betûvel kezdõdõ démon se jött be annyira:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kandurex
sajna, és lehet, h csak holnap lesz 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
hát ez még korántsem az elintézése, még csak megtudták, hogy hol találják meg, a fight még hátravan 😊

Bazinga!

Shiwo
nagy a csend..még nincs magyar felirat ? 😞

érdekes rész volt, nem egészen erre számítottam, hogy "ennyi" lesz a Pestis elintézése....

Shiwo
ha nem is az elsõ, de elég híres

macselek
Most nézem újra az összes részt, és a 3. évadban Bela azoknak a tolvajoknak Bela Lugosi néven mutatkozott be😄 Szal nem csak ez az egyetlen magyar vonatkozás a sorozatban.😊 (Annak aki nem tudná: Lugosi Béla az egy magyar származású színész, õ volt asszem az elsõ aki Draculát játszotta.)

precision
ok

Bazinga!

Kandurex
úúúúúúú....Polish?

<#nevetes1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Gondolod ha 3 rész után abbahagytam majd végignézek x évadot? Arról nem is beszélve, hogy a tv-ben akárhányszor belenéztem mindig össze vissza ugráltak az idõben, és csak beszélgettek semmi izgalmas nem történt. Ja de egyszer volt, hogy valami indiai vissza akart menni a szigetre, de nem tudott valami miatt kihajózni, hát ennyi volt az izgalom. Ettõl persze, lehet jó sorozat, de számomra ugyanolyan érdektelen ,mint a Szökés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ronihun
ha már offolsz legább ne spoilerezz ennyit a lostbol.Szerintem enélkül is megérti mindenki hogy a Lost az egyik legjobb sorozat.

...

ne haragudj lelõttem a poént😊 de ez télleg egy Odaát topik, sztem a 4 legjobb sorozat amit valaha láttam Lost, Odaát, Szökés és a Hõsök...régiek közül a Quantum Leap az idõutazó tetszett na meg ilyen apróságok h Rex felügyelõ amúgy sose voltam nagy sorozatos...

Szökés= 4. évad bocsi😊

dehogy a nagy szörny azóta Nemezis aki Jacobbal együtt Istenség a szigeten, Jacob vitt oda számtalan embert a szigetre a maga sors adta módján, hogy aztán bebizonyítsa h az ördög vagyis Nemezis nem tud kimenni a szigetrõl pusztán az emberek megvesztegetésével kb itt tart a sorozat😄😄 áá nagyon nagy a Lost és egyáltalán nem uncsi csak tudni kell követni😊 Szökés valóban ellaposodott, de az 5. évad azért szenzációs volt ott is😊

precision
"a Lost-ot meg 2 rész után unalomba fulladt, ráadásul a nagy szörnyrõl is kiderült ,hogy valami medve volt 😊"

LOL! 😄 Maradjunk annyiban, hogy a Lost _A SOROZAT_ !, és az összes többi csak szárnypróbálgatás hozzá képest... igen, még a SupNat is. Nem, nem egy medve volt. Nem akarok spoilerkedni, nézd meg inkább. A 6. és egyben befejezõ évad utolsó részei vannak már csak hátra (asszem még 5 rész) és vége. És amikor a két író leült anno megírni, ezt így írták meg. Nem útközben gondoltak egyet, és beraktak vmit hogy legyen még nézettség és több évad. Hihetetlen izgalmak vannak, egyre több a válasz (persze van még kérdés bõven), kiderült a nagy szörnyrõl is hogy micsoda, nincs semmi köze a medvéhez 😄

Nade no off, ez egy Supernatural topik 😊

Bazinga!

sztem a lostot már túlhúzták 😄

Shep
Hát a szökésben egyfolytában csak szöktek, ráadásul kb. egy évadon keresztül ugyanonnan 😊 a Lost-ot meg 2 rész után unalomba fulladt, ráadásul a nagy szörnyrõl is kiderült ,hogy valami medve volt 😊 (vagy átvertek?) A Supernatural übereli a kettõt együttvéve is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

4-5. évad az az etalon ennél többre nem nagyon futhatja, itt már rengeteg a halott totálisan kiaknázták a lehetõségeket az Odaát nekem a Szökéssel egyszintû sorozat, isteni jó, de elõbb utóbb lehetetlen fokozni😊 egyedül a Lost az amit a végtelenségig lehetséges fokozni esetleg az idõutazós filmek😄

Shep
Hát, de mit találnak majd ki álieneket irtanak, idõben utaznak, a Pokolban/Mennyben folytatják gyilokhadjáratukat. Szerintem a 6. lesz az utolsó évad és a színvonal meg csúnyán esni fog.

Shiwo
eleve a 6. évad úgy indíthat, hogy Lucit megállították, de a sok démonka még mindig ott császkál a környéken, bosszúra éhesen... a különbözõ mitológiai istenségek is rádöbbenhet, hogyha Lucit el tudták intézni, akkor õket is -> veszélyesek -> végezni kell velük

de ha elég kreatívak az írók, kitalálnak egy újabb, több évadon átívelõ történetet, megfûszerezve pár családi biznisz résszel, és akár 10 évadot is megélhet a sorozat

zaki
mekkora rész volt, úristen 😄

Nem lesz vége, lesz hatodik évad, DE,ahogy olvastam ezt a történetszálat ebben az évadban lezárják. 3 rész van vissza amik biztos h durvák lesznek. Még ha 1-1 lovassal is számolunk részenként akkor is marad még ez meg az mint ahogy leírták elõttem. Viszont, mi van ha nem is bánnak el mindkét lovassal? Személy szerint a happy end nem lenne túl jó... mert ha vissza is zárnák lucit a pokolba, a hatodik évadban mit fognak csinálni? Családi biznisz? Megint? Ha valakik legyõzték lucifert, azokkal tuti nem merne senki kikezdeni.

bocs h ennyit írok utólag, de eszembe jutott h 2 fontos szereplõ vissza kell h térjen az egyik Crowley démon (akinél a Colt is volt) aki ultimátumot adott Saméknek a másik pedig a kissrác aki félig démon, félig ember asszem a 7. részben szerepelt és eltûnt...de vissza kell h térjen õ is e mellett még Castiel és Adam is fogságban estek a mennyben!!! nem hinném h vége lesz a sorozatnak itt kell h legyen 6. évad a késõbbiekben...

5x10-ben az Abandone all hope c részben ahol JO és Ellen meghalt meglõtték Lucifert, Sam és Dean is a Colttal és semmi sem történt Luciferrel nem így kell elbánni...

ja és kíváncsi leszek nagyon besûrítették a 2 lovas elkapását Pestis illetve Halálét mind2 kemény lesz ám 20., 21. és gyakorlatilag a 22. résszel fejezõdne be a sorozat...

sajnálom Gébrielt:S:S meghalt a druszám az egyik kedvenc szereplõm volt Richard Speight Jr. több filmben kéne h szerepeljen sztem zsenálisan játszotta a szerepét és mind a 4 rész csúcs volt amiben szerepelt...legfõképpen az 5x08 volt a csúcs Dr Szexi, Diótörõ meg a Knight Rider utánzat😄😄😄 szakadtam a csávón milyen ironikus, és valóban Lucifer volt az egyetlen aki igazán ki tudta ismerni a kisöccsét ki más😊 egyébként Mark Pellegrino (Lostban Jacob) is zseniális színész kár h csak epizódokban tûnik fel...

"hungarian" <#mf1>

atya ég 😮 ilyen véget csinálni 😄 mostmár nagyon várom a következõ részt!
pcmadrid
Meg tudna dobni valaki egy jó torrenttel?a 4.évad kellene.Elõre is köszi.

precision
jaja, a halálnál a szárny lenyomat az a halál jele, korábban mikor a démonok ölték az angyalokat ugyanígy volt, Zaknél is volt ilyen, Urielnél is

Bazinga!

sztem már nem fog visszatérni, amikor elhitette h meghalt, akkor nem tudta a szárnyakat imitálni, lucinál azok is ott voltak + mondta is h az igazi bökõvel meg lehetne ölni, és tuti hogy azzal ment neki lucinak 😊

Áh, nem lehet így megölni. Én is gondolkoztam rajta, hogy ha kap 1 atomot mi van, de szerintem semmi 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mondjuk a Colt-ot Gábriel bökõjével kombinálva,akár most is eláshatták volna Lucifert. A fejlövés utáni pár másodperc elég is lett volna,hogy kivéreztessék. Bár ez így nem lett volna egy monumentális finálé...
Akkor nem lett volna DVD. Szerintem.

Shiwo
lehet pont azt akarták ezzel éreztetni, hogy qva világ lesz, ha Luci megszerzi Sam testét, ha már most ilyen erõs.. és mondjuk azért maradt elég sok mitológiai lény és isten még, a késõbbiekben is lesz mibõl mazsolázni...

mondjuk azt nem tartom lehetetlennek, hogy Gabriel visszatér, mert sikeresen elhitette még Lucival is, hogy meghalt..

Frosty01
jah, de cink hogy ezeket az ún. "isteneket" ilyen gyorsan lerendezték D:
tisztán szánalmasnak lettek beállítva, és ez elég cinkes :>

szal késõbbiekben már nem lehetnek... elméletileg :c

practitioner of the forbidden arts of death

ERykk
Nagyon kemény rész volt! Kár, hogy kb. 10 percnek tûnt. 😞

Igazad van, Õ még nem a halál.

Shiwo
szerintem is az...bár lehet nem ártott volna spoilereznetek

ronihun
ez most a pestis nem? és a halál az utolso. bár lehet hogy én tévedek.

...

Tudtam, hogy - ez - a faszi fogja a halált játszani! 😄

Akkor azért volt olyan ismerõs 😊
Eureka, Alice

macselek
Faja volt nagyon.