4828
-
IXEMGabeo #3024 látta vki az új részt? -
IXEMGabeo #3023 4. évad a legjobb szvsz...ne hagyd ki:P én se bírtam letenni annyira jó évadok voltak -
#3022 3.évad utsó részét megnéztem, omgggggggggggg:S
amint hazajöttem kezdem a 4.évadot:P
remélem jóra alakulnak a dolgok. -
IXEMGabeo #3021 ja...tudják ezt még csűrni, csavarni;) ettől függetlenül sajnos biztos, hogy csökkent a sorozat iránt az érdeklődés... -
#3020 Az érdekes feltevés lenne, viszont így az eddigi lapos részek iss értlmet nyertek. Nekem tetszik ez a vonal :) -
#3019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem keres valakit..valszeg az illetőnek halottnak kellene lennie, a pokolban nincs, és gyanítható, hogy nem volt olyan szentlélek, hogy azonnal a mennybe kerüljön, így kizárásos alapon keresné a tisztítóhelyen...de ha nagyon csavarossá akarják tenni, akkor Crowley istent keresi, és meggyőződése, hogy ott találja...az mondjuk érdekes fordulat lehetne... -
IXEMGabeo #3018 azért tudtak még újat kitalálni:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt, Crowley megjelenése ütött a végén, hirtelen:D, ezekszerint a vámpírok alfáját ennyivel el is intézték ez nekem nagyon gyors volt. Ja és picit úgy érzem, hogy pont ez a Purgatórium dolog hiányzott a sorozatból, ami érdekes, erről nem tudok nyilatkozni még nem olvastam Dante könyvét, csak annyit tudok, hogy a Mennyország és a Pokol közötti "hely", ahová szintén lelkek gyűlnek...Majd idővel az is kiderül, mi a fő terve ott Crowley-nak, aki ezekszerint Lucifer után, ideiglenesen a pokol királya...Samuel pedig ultimátumot kaphatott, nem tehetett mást, viszont kiderült az is miért hozták őt vissza. Samnek a lelkét otthagyta a ketrecben, visszahozta egy lelketlen alakban, mely erősebb, mint volt, viszont a lelke így zálogba van, tehát egyelőre megölni sem tudják, hisz Sam nem kapná vissza a lelkét. Qvára agyafúrt egy démon nekem nagyon bejön a szerepe. Mellesleg Sam nagyon jól játsza a lelketlen pókerarcot. Kifejezetten tetszik ez a sztori, amit alkottak, ahogy haladunk előre egyre jobb lesz a sorozat! -
#3017 nyah, haladgatunk a főszállal... -
#3016 Akkor a neten szombaton lesz megtalálható gondolom? -
#3015 a sok weed:) -
#3014 Köszi :) Míg kinnt voltam amszterdamban az időérzékem-érzékelésem teljesen megszűnt :D -
Csaba007 #3013 Péntekenként van új rész! -
#3012 Következő rész (07) ma fog kijönni? -
Micsu #3011 azhát -
IXEMGabeo #3010 nagyon jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyílvánvaló volt, hogy Sam nem lehet Lucifer...viszont érdekes, amit mondott, hogy nem tud érezni, tán a lelke a ketrecben ragadt?, (ez a Veritas mekkora egy köcsög Isten volt:D ahhoz képest túl könnyen ölték meg, talán ez az egy nem tetszett, amúgy ez már számomra igazi Odaátos rész volt, csakúgy mint a múltkori) -
#3009 télleg....el is felejtettem.... -
#3008 Miért is lenne jó, ha befejezték volna?
Valaki így érzi, nem nézi tovább, úgy tekinti, hogy számára ott vége, hisz olyan vége lett, hogy akár annak is lehet tekinteni (mínusz utolsó pár másodperc).
Aki pedig nézné tovább annak itt az évad. -
technext #3007 detto -
#3006 számomra ez az évad eddig hatalmas csalódás max 10ből 3pont:S nekem nem nagyon jön át az odaát feeling:S szerintem jobb lett volna az előző évaddal tényleg vége, annyi lett volna a Sam a végén nem áll ott és kész. -
vg #3005 Mi a fenéért nem hozzák már be istent végre? Meg kell menteni valakitől, vagy mit tudom én. Az még egy érdekes téma lenne, de így tök unalmas az egész, és olyan, mintha nem is történne semmi. -
#3004 nem volt rossz rész :) jó kis családi biznisz, nagyon helyes, ez a jó irány :) -
#3003 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetséges, gyereknek is visszaszerezték az angyaltól. -
#3002 én sosem mondtam, hogy ő lenne Lucifer..
okfejtésnek meg valamennyire szerepjátékos alapja van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azokban is általában a tudattal rendelkező élőholtak nem rendelkeznek érzelmekkel, mert nincs lelkük...persze nem azt mondom, hogy Sam élőholt, csak nem lep meg, hogy elvesztette a lelkét...az más kérdés, hogy hol van, mi lett vele, illetve hogy szerzi vissza, ha lehetséges egyáltalán visszaszerezni -
#3001 Múlt héten még szerintetek ő Lucifer, most meg hirtelen mindenki megvilágosodott? :) Szerintem ez nem az a film amin sokat kellene agyalni előbb utóbb úgyis kiderül minden :) -
#3000 Okfejtést kérem, akkor! :) -
#2999 nahja, bár ezt egy kis logikával ki lehetett következtetni -
#2998 Spoiler elé legközelebb beírhatnád, hogy a köv részről szóló spoiler és nem az aktuális, legújabb... -
#2997 Ááá jó volt ez a rész is:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha nincs Sam lelke a testébe( mint a kövi rész promójából kiderült) akkor ki irányítja??? -
#2996 Köszi. -
IXEMGabeo #2995 talán a 3.
azóta is volt egy Bobby-s kitérő és egy Twilight, Alkonyat paródia vámpíros rész. Nekem úgy tűnik, hogy újítani akartak, de egyelőre nehezen indul be a sztori, Castiel, Crowley, Rufus is egyszer szerepeltek és annyi egyelőre a fő lényeg, hogy Samban van valami gonosz megint... -
Dean Winchester #2994 hali!
1.részt láttam azóta semmit :D valahogy kibírtam...
spoiler nélkül valamit mondjatok már :D
hanyadik résztől kezd bmi brutál módjára beindulni a sorozat ? vagy még mindig langyos vizeken eveznek?
--------------------------
thx :) -
#2993 Tessék. -
#2992 Könyv az Odaát szörnyeiről, szellemeiről, démonairól és zombijairól->ez a könyv megjelent magyarul?Gondolom nem,de nem tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni az angol változatát,ha egyáltalán lehetséges? -
Swarczi #2991 Meg Eve:D -
IXEMGabeo #2990 jaja gyanús...csak Adam kerüljön máá elő:D -
#2989 Sam = Lucifer
most már teljesen egyértelmű -
IXEMGabeo #2988 nem is tudtam, hogy szerepelt a Smallville-ben..de csak 2 részben. Remélem még nagyobb filmben is látjuk:P -
#2987 Elise Gatien. -
IXEMGabeo #2986 Pattinson az játszik az alkonyatban...annyit tudok amúgy én nem láttam azokat, de én csak a színésznőre kérdeztem rá az ki volt...mer tetszett benne az a csaj -
vg #2985 Kristen Stewart színésznőre utaló poén akart lenni(a "Paper cut" rész is is), de látom amúgy sem nem értetted az egészet... (volt több Lautner, és Pattinson poén is)