4828
-
Cyberdevil #3224 Ez egy nagyon érdekes rész volt, saját magukat figurázták ki. Én speciel nem is tudtam h Jared meg Jensen nem is beszél egymással a forgatás szünetekben meg azon kívűl... -
#3223 nekem nagyon bejött ez a rész vicces volt szerintem :D -
vg #3222 Szar rész volt! Röhögtem párszor, ennyi. Inkább az istent mutathatnák meg végre, az ilyen idétlen részek helyett. Abban legalább 10 résznyi potenciál simán lenne! Bár, azt lehet a következő évadra tervezik. -
ABTeam2008 #3221 OMG, szimplán az évad egyik legjobb részét fikázzátok itt.. Komolyan ennyire nem jött át a rész? Olvassátok már el ezt: http://www.sorozatjunkie.hu/2011/02/26/supernatural-6x15-add-onmagad/ -
vg #3220 Lesz westernes rész is, most éppen azt forgatják "nagy lelkesedéssel"... -
#3219 Nekem ez volt az első rész amit miután átugrottak az ablakon tekertem is az utolsó 3 perchez. Egyszerűen maga a koncepció akkora hülyeség, hogy egyáltalán még töltelékrészként se állja meg a helyét annyira nem való ebbe a sorozatba :S -
sjucus #3218 Valóban, kevés ilyen sz@r rész volt eddig. Mi volt a cél a 6. évaddal? Kiábrándítani a nézőket, hogy ne sírjanak, ha nem lesz több évad?! Kezdik elérni ezt a cél! -
vg #3217 Borítékolható, hogy egy ritka hülye rész kapunk ma(holnap)... -
#3216 3 rész volt azóta összesen a maival együtt. -
IXEMGabeo #3215 eléggé kiestem most a sorozatból. február eleje óta hány részt láttatok konkrétan? -
sjucus #3214 Na végre egy normális rész! Azt hittem már nem is lesz ilyen a 6. évadban. Elég szomorú, hogy már lement az évad fele, mire egy ilyet össze tudtak hozni. -
#3213 az tegnapi, és jövő szombaton lesz a következő -
#3212 a mai rész vége eléggé DUUUURVA! :)
jöhetne már a következő epizód -
#3211 Ja a néger vámpír tényleg mondta:D
Csak én úgy emlékszem hogy ez az évad fősztorija Rafael főgóré köré fog épülni, mivel az angyal eléggé konzervatív, ragaszkodik a földi paradicsomhoz, és ezért akar még egy Apokalipszist, hogy terve megvalósuljon. -
#3210 "de gyanítom, hogy nem a sárkány szállt fogják tovább ragozni, hanem egy újabb sztorival rukkolnak elő"
nem, nem lesz új sztori, épp a rész végén mutatták be, hogy mi lesz az új sztori (az, amit leírtam a spoilerben)
a rész végén nem volt semmiféle vámpír, de a rész legelején direkt az arcunkba tolták a készítők, hogy egy korábbi részben, amikor elkapták az vámpírok "atyját" az alpha -t, ő mondta, hogy neki is van egy anyja, őt is "teremtette" valaki
nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni :) -
#3209 Én egy szóval sem írtam le, hogy nem láttam volna a végét :)
attól még elég gyenge rész lett, majd köv rész. amúgy én a végén nem láttam semmilyen vámpírt... vagy pont akkor akkor tettem le asztalra a bs playert... nagyon késett a felirat az utolsó 5 percnél.:S -
#3208 te tényleg nem láttad a végét mi? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "gyíkok" bedobták a nőcit a purgatórium kapuján és előjött az "Anya" nevezetű lény, akit már a vámpírok alpha -ja is anyunak szólított... ő lesz most a "főellenség" :) -
#3207 Ekhidna, minden szörnyek ősanyja a görög mitológiában az ókori világ legvisszataszítóbb teremtése. Kétó leánya és Tüphón felesége volt, akitől több gyermeke is született. Arca szépséges nimfa arca volt, de teste kígyóé, és így nyelve is sziszegő kígyó-nyelvként nyúlt ki szájából. Neve viperát jelent. Zeusz megkímélte Ekhidna és szörny gyermekei életét, hogy a jövő hőseinek is akadjon munkája. Ekhidna gyermeke volt a Nemeai oroszlán, Kerberosz, Ladón, a khimaira, a szphinx és a lernéi hidra, a Prométheusz máját marcangoló keselyű, az erümanthoszi vadkan, illetve Phaia, a krommüóni vademse. -
#3206 herculesbe még vmi kígyó félének ábrázolták sok kézzel :D
kíváncsi vagyok Isten mikor tűnik fel ha felfog egyáltalán, illetve a kis csávó aki félig démon félig ember, castielt bábúvá változtatta anno :D -
#3205 ??
Mondd, Te az utolsó pár percet egyáltalán nem nézted? :) -
#3204 Pedig tipikusan olyan mint amit egy fordítóprogram csinál.
Fordításnak értékelhetetlen kategória. -
#3203 Attól azért jobb, kicsit olyan mint mikor az ember saját magának fordít, ő érti de másnak már nem biztos, hogy érthető. -
#3202 Megnéztem a legújabb részt, ezt a sárkányost. Gyenge eresztés volt :)
A főtörténethez csak az első két perc kötődött. a többi ilyen beindító jellegű. Biztos a köv. rész jobb lesz, de gyanítom, hogy nem a sárkány szállt fogják tovább ragozni, hanem egy újabb sztorival rukkolnak elő, ami megint csak a fősztorihoz vajmi kevés köze lesz :S
gyenge ez az évad... de szerencsére nézhető... -
#3201 fordító progival csinálják az ilyet. -
#3200 feliratozz.hu-n lévő feliratot senkinek nem ajánlom, nagyon gyenge munka, tele alig értelmezhető mondatokkal. -
vg #3199 Jó rész volt, tele hülyébbnél hülyébb poénokkal. :) -
#3198 Új rész nem volt rossz végülis. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ekhidna (minden szörnyek anyja a görög mitológiában) akarna lenni ez az "új apokalipszist" hozó nőszemély? :) -
#3197 szánalmas.. már ne is folytassák, nem ? -
#3196 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#3195 Eltolták egy héttel a folytatást. Február 4-én lesz csak új rész. Basszák meg. -
Dean Winchester #3194 jaaa hogy most volt a nagy szünet, ok nemtudtam! köszi! -
#3193 Köv rész 6x12 két hét múlva.
Az évad pedig standard 22 részes lesz, hogy a vége mikor nem tudni. -
Dean Winchester #3192 hali
hol tartunk ? hány rész van még hátra és mikor lesz az utolsó rész időpontja? -
sido #3191 Aki még nem szavazott, kellene egy kis támogatás Misha Collins-nak:
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/12/28/jaws-2010-legjobb-ferfi-mellekszereplo-40-perces-sorozat/ -
#3190 Még1x. :)
És nem, ez nem az anime, csak egy fanart mielőtt valaki belelátná... :) -
sjucus #3189 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
#3188 Nem is arra lett kitalálva, hogy az eredeti helyett nézd...
Amúgy Boldog Karácsonyt! :) -
#3187 amúgy Boldog Karácsonyt Mindenkinek!! :) -
#3186 nem mondtam hogy olyan rossz voltak benne tetszetős részek de nekem mindig a rendes marad az igazi odaát! :D -
IXEMGabeo #3185 Boldog Karácsonyt!
holnap esti film
ki a főszereplője?:) na?