Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyfaterjuk? volt a sorozatban apai ágon nagyapjuk?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jöhetnek a hírek mert én nem olvasok semmi olyan oldalt 😄
ERykk
Pár érdekesség, ha esetleg valaki nem olvasná (a bugyuta, helyesen írni nem tudó, szutyok, stb) sj-t, vagy akármelyik másik oldalt 😉
-Jensen Ackles rendezheti majd a Supernatural - 6×03-at.
-Folynak a tárgyalások Mitch Pileggi-vel (Winchester nagypapa), hogy a Supernatural 6. évadban visszatérõ szereplõ legyen.

precision
na, zsír! nézni fogjuk! 😊

Bazinga!

mit vártál a Magyarország legbugyutább blogjától? Normális mondatokat? Helyesírást? Ugyan!

böröczk
ez zsír lesz, csak a cikk szutyok

Kumiho #2179

armageddon666
Fura lesz anime angolul 😄 mondjuk Supernatural japánul is... eleve rajzoltan 😄 De bírom mind az animéket, mind az Odaátot, úgyhogy fasza ^^

@

ERykk
ok láttam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kommersz
Ugyanezt mondtuk mi is.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Mark Pellegrino volt Lucifer, a háború lovas a Lostban volt MIG...nem ugrik be a színészneve...amúgy feltûnt a sorozatban 1 rész erejéig Paris Hilton is...

kommersz
Jaja😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Malakai
Sõt, legviccesebb, hogy Jacob és MIB ugrott át. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kommersz
Mar regebben eszrevettem,csak nem irtam be hogy jovolt latni 2 fo Lost karakter is a sorozatban😊Luciferre gondolok es az egyik lovasra😊 ugy emlekszem talan a haboru lovasa volt.

Ability
Pont ezt akartam írni, a kettõnek más a foglalkozási köre. Amúgy meg nem értem mi ez a pattogás, egyelõre azt sem tudni milyen módon lehet majd megszerezni a díszdobozt. Legalábbis nekem még homály.
Max APEH bsz meg szerintem 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
😊))
eladok egy "papírdobozt" és jön az ASVA és lecsuk 10 évre
oh yeah.

Bazinga!

Ez ne, tundibündi. Ha eladná, akkor már igen. Idióta.

Ability
Nem kell vele foglalkozni, buta. 😊
precision
#2753 😊
mit foglalkozna az asva egy "dobozzal"

Bazinga!

Reményük ASVA kémei nem olvassák ezen sorokat...

Hogy és mennyiért lehet ezt a nagyon király díszdobozt beszerezni?
Eszméletlenül adja!<#taps><#worship>
Ezek csak diszdobozok, a lemezeket nem tartalmazzák. Azt magadnak kell megvenned vagy "beszerezned".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na elõbányásztam neked. Itt írj RaptorZ ezügyben:

Házi készítésû borítók, díszdobozok

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Írjál RaptorZ-nek, a lentebb megadott linken szerintem eléred, de asszem a xpress-en is van fórum ahol tuti eléred. Készit neked is, bár lehet várni kell rá egy picit. A másik nagy digipakk mágus TZoli több mint 100 digipakkot rakott már össze és nagyon jó munkát végez (õ speciel a kollégám).

Ez "home made" digipak teeeee... nem "official".

Muhahaha, mivel a két fõszereplõért enyhén szólva nem kapkodnak, és õk sem akarnak munkanélküliek lenni, nem kell félteni a sorozatot.

Oziris666
2010 szeptember

van esetleg lehetõség ilyen megvételére tõled?😊 (gondolom nem csak 1 példányban készül) - felirat van-e rajtuk?😊

Köszi

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

szép😊

zaki
amúgy minden elismerésem, mert gyönyörû lett/lesz...

Malakai
És HD rip-el tele? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Challanger
Ha a "További képek"-re kattintasz, bejön az oldal melynek címében benne van: "hazidigi" Vagyis házilag készített digipackok, díszdobozok. Melyeket 1-2 rendkívül ügyes, kreatív ember készít. Az oldalon az összes elkészült cucc fent van.

De ez már így baromi OFF itt, bocsi mindenkitõl.
Challanger
Te jársz közel az igazsághoz 😊 Nyomtatható felületû lemez lesz benne.
Mivel itthon b*sznak kiadni a sorozatot, és az ODAÁT címet képtelen vagyok elviselni, így kénytelen voltam valamit lépni az ügy érdekében... 😊
PrasCo
Kéne, mi? <#gonosz1>
Malakai
Vagy lehetne akár LightScribe, vagy LabelFlash is, szép képecskével...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kizárt.. kár, hogy a lemezek nincsenek, bizonyára TKD lemezek lennének benne

böröczk
ja és mellesleg irtó pöpec lett mind

Kumiho #2179

böröczk
Õk csinálták, Te idijóta

Kumiho #2179

Challanger
???

Fejtsd ki bõvebben légyszíves. Nem értelek.
kamu

Challanger
Úgy voltam vele, hogy bátran elkészíttetem, hiszen (a készítõk ígérete szerint) ez az öt évad egy kerek egészet alkot, lezárt fõszállal.

Ha jönnek újabb évadok, akkor azok majd egy újabb pakkot alkotnak majd, és azoknak is készíttetek egy külön digi gyûjteményt.
zaki
ez tök szép és jó, de ha jön a következõ évad, akkor kiadnak még egy ilyen díszdobozt? 😄

Challanger
Azok csak úgy vannak bónuszként 😊 Az egyes évadokra jellemzõ intro képekkel, a hátoldalon meg epizódképek.
Azok a kártyák mik?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Frosty01
nagyon odabasz 😄 <#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

fain😊

Challanger
Elkészült a díszdoboz. A munkáért hatalmas köszönet RaptorZ-nek!

További képek
Sztem Lucifer az ÖRDÖG sry a spoilerért :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;