4828
1421062838.jpg
  • precision
    hogy lenne már fos? :)
    szerintem zsír
  • ERykk
    Egy szóval: fos.
  • dragon11
    köszi

akkor várhatunk..
  • Malakai
    Január 28, vagyis nálunk az ugye 29.
  • dragon11
    Mikor lesz új rész??
  • gabesz012
    Ja, abban a srácban még lehet story. Isten behozása szerintem már max nagyon a végjáték lehetne, ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy be merik e vállalni a készítők. Mondjuk a halált is jól oldották meg, remélem lesz még az ürge. :) Chuck nem hinném, hogy lesz, ő volt Kripke, szépen el is búcsúzott. Adam meg brr, egyet értünk, kb. a legunszimpatikusabb visszatérő szereplő az Sn történetében. (ex szereplőről jut eszembe: nézem a Gossip girl-t, mondom de ismerős az egyik új szereplő... akkor esett le, hogy ki az, amikor volt egy gonosz "démonos" nézése a csajnak; a szőke Ruby :) )

Kicsit féltem a 6. évadtól, de így egyben darálva a 11 részt, megnyugodtam, jó ez, szinte meg sem érezni a showrunner váltást. A fikázóknak meg: egyszerű, nem kell tovább nézni, ha szar.
  • mokuspof
    Azért is szeretem ezt a sorozatot, mert tudom a párommal együtt nézni. Barátnőm tud néha olyan nyálas sorozatokat nézni, amitől rosszul vagyok... ezt legalább mind2en szeretjük.
  • darkerlomy
    amúgy azt az odaátos regényt (Nevermore - Soha már) kiadták magyarországon? Ha valakinek megvan leírná hol vette meg és hogy mennyiért?
  • Cyberdevil
    Sam egész jól lett megrajzolva, viszont Dean-en lehetett volna még dolgozni, de így is nagyon várom!
  • darkerlomy
    láttátok a Supnat. animációját nektek bejön (nekem nem :D)
  • Dean Winchester
    jajmár :D ezt a dalt énekelték baszki h máshogy jönne ide?
  • Malakai
    Klasszikus. És hogy jön ide a megasz*r? :P
  • Dean Winchester
    vagyis bocsi :D
    Supernaturalosan ez volt ->
  • Dean Winchester
  • Bullitt
    Mert mi volt a megaszarban? :D
  • Prince23
    régi szép idők :)
  • Dean Winchester
    megasztár :D bazdmeg ha ezt a dalt meghallom akkor egyből SN egyik jelenete jut eszembe :DDDDDDDd
  • Prince23
  • mojito10
    igazad van!
    Tényleg furcsa neki, de azt is furcsa lenne megszokni, hogyha új szinkronhangot adnak neki.
  • technext
    Pont most megy az RTL-en az odaát.
    Mosolyogva hallgatom a szinkronokat, és belegondoltam valamibe.

Az első 2 évadban sammynek még talán el-el megy a hang, de a 3. évadtól igazi felnőtt lett ugye, és oda ez... >.<
    bele se merek gondolni hogy ezzel a hanggal játssza el a 4-5-6. évadot :D

najo tudom h ez ki lett már tárgyalva és nem szidom többet csak nah :Y
  • Prince23
    Megnéztem az első 10 részt (Se06), de ne haragudjatok (rajongóknak szól:D), de ez eddig eléggé siralmas. Most nem cikizni akarom, de ez van.
    ez sokkal inkább Odaát II. felvonás az s06

Így az s01-s05 egy méltó sorozat volt. Le van zárva szépen. Számomra, nekem az s05-tel befejeződött az Odaát.
  • Malakai
    Szokásos 22.
  • Prince23
    A 6. évad hány részből is áll? illetve mennyit terveznek?
  • Prince23
    Szerintem ő már a Mennybe került :D
  • IXEMGabeo
    tényleg a próféta, aki védve van az Akrangyaltól:D
  • böröczk
    jááá, a démonkiscsávó tuti, előjön még, már én is várom, egyik legjobb epizód volt..
    Adam a fenéket se érdekli, tőlem azt csinálnak a lelkével, amit akarnak : D Azt viszont annál inkább remélem, hogy Gabriel, Lucifer még lesz szereplője a sorozatnak, vagy Csákk, aki a végén elfoszlott a semmibe székéből, mint az író távozásának jelképe, vagy mint talán maga Isten... : D
  • Prince23
  • IXEMGabeo
    nekem több kérdésem is lenne->

mi lesz Adammal? hogy mentik meg? tényleg így végzi, hogy az ő lelkét is szétcincálják és Deanék hagyják ott meghalni?

hol van az a démongyerek, aki félig meddig ember volt? 5. évadban volt egy rész, ahol egy csajt megerőszakolt egy démon abból született neki egy gyereke, az pedig különböző átkokat szórt a körülötte élőkre, (pl a csaj, mikor hirtelen kikaparta az agyát, mert viszketett a feje)... az a démon srác eltűnt, minden démon és angyal azt a gyereket kereste, merthogy hatalmas hatalom van a birtokában. Deanék elvitték volna magukkal azóta se került elő egyszerűen eltűnt, gondoltam vissza fog még térni, túl értékes kell hogy, legyen h nem kerül elő... Ezek így fura dolgok
  • Laccyka93
    SPOILER veszély. Nem raktam spoilerek közé, talán annyira nem nagy spoilerek, de azért megeshet. Csak az olvassa plíz, aki már elkezdte nézni a 6. évadot.

6. évad. Eddig nekem sem tetszik annyira, mint az előző kettő, kicsit olyasmi, mint az első. Nekem nem az volt az Odaát fellegvára. A 4., 5. évad viszont nagyon bejött. Ez az angyalok vs démonok, mennyország, pokol, Lucifer, Isten, angyalok stb. Na de vissza a 6. évadhoz. Bár elég laposan indult(vagy csak úgy érezzük az utolsó 2évad miatt) szerintem még van benne potenciál. Például:
    - mi lesz Sammel, a lelkével, hogyan kapja vissza, ha egyáltalán visszakapja
    - hol van Isten?
    - Castiel győzedelmeskedik-e az égi háborúban, ha nem akkor lehet az arkangyalokkal kell megküzdenie a srácoknak legközelebb
    - hol a purgatórium, mit lehet vele kezdeni stb.
    Talán még van de most csak ennyi jutott eszembe. Ha ezekre választ kapunk, akkor én elégedett leszek. Kezd beindulnia dolog szóval szerintem adni fogja.
  • Prince23
    Ep3 kivégezve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezek az angyalok nagyon renegátok, már amelyik, ugye. Raffael ragaszkodik a földi Paradicsomhoz, ezért akarja az Apokalipszist mindenáron. Nagyon érdekes. Remélem ez a téma megmarad a s07-ben. s010-be meg hátha elérjük, hogy a tesók végre valahára taliznak Istennel és végleg lezárják valaivel az egész sorit :)Érdekes amúgy
  • IXEMGabeo
    ja nehezen indul be...jó lesz ez

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a rész (S06e11) szintén tetszett, érdekes volt látni, hogy ugye nem is oly könnyű a HALÁL munkája:) korrekt volt az alku Deannak nem sikerült, ennek ellenére a végén Sam csak visszakapta a lelkét. Nem értem viszont egy lelketlen ember nem érez semmit, nincs benne gonoszság, nos neki nem számított volna az, h embert öl, de ez egyben gonoszság is, egy igazi lelketlen embernek még embert ölni se lenne kedve:D:D Bár mondjuk, Balthazar, ezt kérte valószínűleg az üzleti érdek vezérelte...

Most leszek rá kíváncsi mi lesz vele

lelkét ugye visszakapja, de maga az ember szét lesz roncsolva, kegyetlen elmebeteggé válik, de valami tuti lesz vele ez itt nincs lezárva...

• böröczk
    3-ig az is lesz, úgyhogy fölösleges írnod, hogy mennyire gyenge
  • Prince23
    Most végeztem ki s06-1-et. Ez eddig elég gyenge eresztés. Tisztára most olyan, mintha az odaát 1. évad 1. részét nézném, csak most minden fordítva van a bratyók közt. Most Sammy-ke kell epekedjen Dean után hogy join vadász team
    lol? lerágott téma. mindegyis, nem temetem előre, ha értékelném az első részt:

5.5/10
  • IXEMGabeo
    mosz hogy mondod én mindig fostam, h csak Bobbyt ne öljék meg...volt egy pár rész (3. évad 10. része asszem), amikor belekerült egy álomcsapdába, vagy amikor tolókocsiba kényszerült, egy démon miatt, vagy az 5. évadban van a pókeres-boszorkányos rész amikor hirtelen megöregedett, meg az 5. évadban a zombis rész mikor a felesége előbújt lentről, és hát az utolsó résznél, amikor Lucifer kitekerte a nyakát menten majdnem összestem. itt ezeknél féltem nehogy meghalljon, mert azt nagyon bírom, mármint Bobbyt:D:D

Castielt sose féltettem, ő az igazi őrangyal, mindent túlél:D
  • böröczk
    hát én konkrétan pl amikor mentem be súléba, vittem pár részt telefonon, és néztem vonaton, villamoson : D
  • böröczk
    bakke, felére nem is emlékszem már : D
    igen, fater is nagy forma volt, de halála várható volt...
    gyakorlatilag a két főszereplőn kívül akárki halálára van esély
    azért Bobbyt meg Cast csak nem nyirják ki, annak a rajongók erősen kétlem, hogy örülnének : D
  • IXEMGabeo
    ja az 4.évad, de az a rész meg a másik valószínűsíthető énjüket tárta fel, ebből a szempontból örültem h Zakariás szórakozik velük, mert érdekes elgondolkodtató részek voltak...
  • IXEMGabeo
    úristen:D:D nem fájt a hátad picit a széken a sok üléstől?:D
  • Prince23
    Az nagyon jó volt! nemkicsit volt benne posztapokaliptikus feeling.
    Most hogy így mondod, az 5. évad első néhány részei, vmint utolsó néhány részei nem kicsit ütöttek.

de pl amikor egy nagy cégben játszódott (zak által), irodák között, szerintem az meg unalmas volt. (bár az lehet s04...már nem tom, mert nekem eléggé összefolynak a részek)
  • IXEMGabeo
    :(

ja nálam Gabriel, Anna, Kyle, Gordon, Sam és Dean faterja, Andy, Ellenék. Őket nagyon sajnáltam:S