4828
-
#3264 Most mivolt ez? Uccsó 2 percet mondja már el valaki hogy mi történt? Nehezebb már követni az eseményeket mint a Barátok köztbe:D -
#3263 Jó rész volt ez is, érdeklődve várom ,hogy mit akarnak kihozni a dologból. -
#3262 Megy már megint a kavarás:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de legalább visszatért az egyik legjobb karakter -
IXEMGabeo #3261 most megy a 3. évad 14. része asszem amikor a rendőrörsön Lilith megjelenik, sorba halnak meg a zsaruk valami szenzációs rész:) -
#3260 -
#3259 Új évad berendelve. -
Micsu #3258 kemény hogy pont most végeztem a ds9al erre pont ebben a részben említik meg, a sors fintora :D
egyébként jó rész volt, sok utalás más sorozatokra, poénok, nem kell igazán komolyan venni és úgy szórakoztató -
vg #3257 Jó volt a végén a "Vissza a Jövőbe" utálás. -
#3256 Tudtam ,hogy ha nem írom le hozzá a regét akkor valaki nem fogja érteni miről beszélek. :( -
#3255 a mostani rész pont, hogy a főszálhoz kapcsolódott... :) -
#3254 Jó rész volt ez a mostani is, hogy őszinte legyek én nem bánom ,hogy nincs igazán főszál. -
#3253 Ezért nem kell rész közben hozzászólást írni :) Egyébként az "előző részek tartalmából"-ban rendesen kihangsúlyozták, hogy meghalt, így gondolhattad volna, hogy valami ezzel lesz kapcsolatban az epizódban... -
IXEMGabeo #3252 én le vagyok maradva asszem 6-7 résszel...majd bepótlom -
#3251 Már semmi.Kiderült!
Ilyen jó amúgy a nézettsége hogy lesz 7. évad majd? Mert ha mindig ilyen nem fő storys részek lesznek elhúzhatják még rendesen. -
IXEMGabeo #3250 ?? az hogy lehet amikor az egyik 5. évados részben még zombiként támad fel?! -
#3249 Miről maradtam le,hogy a Boby felesége megint él??
(Mert anno egy részben a szőke csajjal a pokolkutyákat magukra robbantották.) -
sjucus #3248 Jah, ezzeel nem vagy egyedül. A legtöbbet április 7.-e körül kezdik folyatatni. :S -
vass17 #3247 Nem tudom, az én sorozataim közül mindegyik tart mostanság kisebb nagyobb szünetet, de hát ez van... -
#3246 hát OK, de elkezdődhetne végre.. -
#3245 Minden országos, nem kábelen futó sorozatban vannak szünetek, van, hogy nagyobb, van, hogy kissebb, CW nagyobb tömbökben adja újabban a sorozatait, kevesebb szünet, de azok hosszabbak és nem csak a Supnat esetén. -
Bullitt #3244 Eureka-t ismered? Na, hát arra kis híján egy teljes éve várunk, hogy folytatódjon, pedig még véget se ért az évad! :D -
#3243 a mostani + előző a karácsony előtti..
minden más sorozat normálisan megy.. -
#3242 nem csak ebben -
#3241 csak ebbe a rohadt sorozatba vannak ekkora szünetek..
komolyan nem értem.. -
sjucus #3240 Ja, és tudnám mitől tinisorozat?!
Se a szereplők nem tinik, se a téma nem igazán tiniknek való.
-
sjucus #3239 Hát ha ekkora szüneteket tartanak tényleg fog folytatódni, de a 6. évad.
-
#3238 hát igen, sokan merítenek a The thing-ből : P -
Dean Winchester #3237 jovore_is_folytatodik_a_supernatural -
#3236 Hát nem tudom én a mostani résztől se dobtam magam hanyat :S
A felállás, ez az Eve dolog meg úgy minden nekem nagyon erőltetettnek hat. A sorozat szerintem már 5 év alatt teljesen kifogyott az ötletekből és tényleg sokkal jobb lesz volna az 5.évaddal abbahagyni. Ha berakták volna a cliffhangert a végén, ha nem mindenképp jó lezárás lett volna így viszont tényleg mindig jön valami főhunyó és sose lesz vége nagyon Barátok közt szagot áraszt. Na de mindegy ez van
-
#3235 Nekem tetszett a mai rész, bár az alapötletet láthattuk már nem 1x mindig kicsit máshogy és más helyszínen de jó volt ez. -
sjucus #3234 Attól, hogy valakinek nem tetszett még nem biztos, hogy a szellemi teljesítményéval van gond. Lényegében levettem minden poént, a film a filmben lényegét, a filmbeli szereposztást, stb.
NEM TETSZETT!
Nem ehhez a stílushoz szoktatták eddig a nézőket. Akkor nem lehet elvárni mindenki tetszését.
Örülök, ha neked bejött. Azért még más is lehet értelmes ember. -
Konyigery #3233 Van egy olyan érzésem, hogy a végén jön majd Jézus és helyretesz mindent :D -
Bullitt #3232 Szerintem felesleges már erőltetni a nagy átfogó szálat. Tökéletesen meglennék a Monster of the Week felállással is. Max. lenne egy-két komolyabb démon a szezonra, de nem kell ilyen naaagy conspiracy cuccokat bedobni, amiket még maguk az írok sem értenek/gondolnak végig. -
#3231 Nem vagytok 100-asok. Nagyon jó rész volt ez is.
És higgyétek el, hogy a szálak össze fognak érni.
De komolyan olyan síkok vagytok néha, hogy fáj. Ha az első évadtól elkezdjük végig gondolni, hogy hány szálon futottak a dolgok... végül mégis összeértek az 5. évad végére. Én kimondottam örülök, hogy belekezdtek egy nagyobb történetbe aminek a szálai még nem érnek össze. Ez teszi érdekessé a sorozatot. Ha már most meg lenne határozva, hogy hova kell elérnie a dolgoknak, na akkor lenne igazán ötlettelen és unalmas. -
#3230 Ez valami fergetegesen jó rész volt, az X-akták poénos epizódjaira emlékeztetett. 10/10 -
Cyberdevil #3229 Azért azt is lássuk be, hogy össze vissza csinálnak mindent ebben az évadban. Elkezdik a Sames-rokonos alpha vadászattal, becsúszik egy kis angyalos izé 4-5 részenként, majd Sam lelke a téma, végül, ami tényleg lehetne amolyan főszál, az Echidna "kiszabadítása" a purgatóriumból. Ugyan az Echidnás dolog kapcsolódik az alpha-s dologhoz, na de akkor is, lehet érezni hogy néha azt se tudják mit csinálnak, csak gyártják a részeket. Egyszerűen csak rossz nézni hogy így össze vissza izélik a dolgokat csak a pénz miatt... -
#3228 azért mert a mostani rész ratyi volt - valljuk be valóban az- , attól ez még igenis jó sorozat!!!!! -
#3227 Akkor ne nézd, ennyi. -
Cyberdevil #3226 OMFG, most h mondtad, lecsekkoltam h tényleg elvette-e meg minden, erre mit találok: "The CW has announced Jared Padalecki and his Supernatural co-star Jensen Ackles have both signed on for another year of Supernatural, but a Season 7 has not yet been confirmed."
Nem akaroooooom ilyen színvonal mellett.... -
#3225 az nem igaz az csak a részbe mondták, a valóságba imádják egymást, én inkább arról nem tudtam h Jared valóságba elvette a Rubyt alakító színésznőt :D