Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
"...nem értem mit akarnak ebbõl kihozni."

pénzt.

asszem - kommentek alapján - még várok a megnézéssel.

@

ERykk
Hmm.. Ez egy elég összeszedetlen rész volt. Minekutána az elõzõ évad vége több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt, illett volna legalább néhányra választ adni. Érdekes lesz, nem értem mit akarnak ebbõl kihozni.

morvaigaben
Jaja, biztos jönnek jobb részek.
De már eleve hogy Supernatural, rossz nem lehet 😛
Wáá nembíírom jöjjön a következõ rész!! 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

igen én is így gondolom...amúgy nekem tetszett a kezdet, ahogy Dean röpke 1 évét bemutatta😄 tipikus bevezetés volt, ennél tényleg csak fejlõdni lehet én sztem ez a 6. évad eléggé ütõs lesz😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azóta Sam és Dean elég sok mindent tapasztalt, és az sem logikátlan, hogy a djinnek gyengébbek a faternál, szóval nem feltétlen logikátlan a dolog...ahogy írtátok, szerintem is inkább az lesz a bibi most, hogy az eddig ismert ellenfelek helyett úgymond ismeretlenekkel kerülnek szembe..tán még jobban is járnak a teljesen ismeretlen ellenfelekkel, mert azoknak nem a megszokott rutinnal mennek neki és lesznek óvatlanok..amúgy tényleg gyenge rész volt, de tán nem lesz gond,így lesz hová fejlõdni az évadban...ha most ugyanolyan "húbammeg" résszel kezdenek, mint amilyenek a másiknak a közepe/vége felé voltak, akkor nehéz lenne tartani a színvonalat..így meg egyre jobb részek jöhetnek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sõt titkon remélem láthajuk Ashéket, Kaly-t az indiai Istent, a halál lovasát, és persze Castielt is akit tudtommal "elõléptettek" arkangyallá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

valóban érdekes, van 1-2 tényezõ ami furcsa és késõbb fog kiderülni...végülis jobb, minthogyha már rögtön, mint a 4. évad 1. részében megtudjuk hogy mi van...ott kapásból Dean feljött, Castielrõl meg azonnal tudtuk, hogy angyal😄 itt meg még minden rejtélyes

elég fura volt számomra, hogy Dean/Sam faterját nem hozta fel senki, ha a nagyfaterját igen?... ráadásul azt a részt sem értettem amikor a Golf ütõvel majdhogynem kicsinált egy Dzsinnt Sam, nem emlékszem, hogy ezek a Dzsinnek ilyen gyengék lennének😮 legalább is a 2. évad végén a faterjuk sokkal erõsebb volt. Majd az is kiderült miért hagyták életben a csajszit...

érdekes nyitány volt nem a megszokott módon történt, de ennek csak örülök, ha újabb kérdéseket vetnek fel, gondolom majd késõbb Adam is fel fog tûnni, meg Lucifer, Crowley és még a ember/démongyerek is, mivel sztem velük nem végzett a sorozat...

Azt én is remélem, hogy jót hoznak ki belõle.

Az új lényekre kíváncsi vagyok... remélem nem ilyen koboldok meg sellõk lesznek xD

precision
SPOILER?!

"Már Lucifert is kinyírták, de még így is van valami még erõsebb lény szitu nekem már eléggé vontatott"

Nemtom, én értelmeztem rosszul akkor, de nekem nem az jött le, hogy van erõsebb lény Lüszinél. "Csupán" annyi, hogy kezdenek meghülyülni a lények (félholdnál pl vérfarkas, amikor az csak teliholdnál szokott) plusz olyanok is elõbukkannak amiket eddig nem láttak

Ezzel együtt maga a rész szerintem sem volt valami túl jó, de én bizakodom azért. Lesz ez még jobb is.

Bazinga!

morvaigaben
Nagyon szívesen! 😊
Annyit hogy számomra az a jelzõ rá hogy 'érdekes'.
De majd beindul 😊

köszi szépen kíváncsi vagyok rá ne mondjátok el😊

morvaigaben
Itt megtalálod amit keresel

üdv, hol van hozzá magyar felirat? egyelõre nem nagyon találtam

Hát ez most az íróváltásnak köszönhetõ?

Amúgy szerintem azért nem volt senkinek meglepõdött feje, mert már megszokták, hogy folyton visszatér Sammy :-D

És a nagyapjuk hogy került vissza? Szerintem tuti vaj van az öreg füle mögött...

De annyi biztos: Deannek jól áll családapa szerep is :-P Mikor megjelent bezárni az ajtókat mackónadrágban meg pólóban... 😄😄

Victor1103
Igaz, hogy nagyon szeretem a sorozatot, de ez a rész nekem nagyon csalódás volt.
Konkrét ok: Már Lucifert is kinyírták, de még így is van valami még erõsebb lény szitu nekem már eléggé vontatott, meg a mindenki( fõleg Sam ) többször meghalt, de mindig feltámad vagy visszatér... Az, hogy már annyiszor ment a huzvona hogyan mentsék meg egymás életét és a végén mikor nem sikerül úgyis feltámadnak szóval hagyni kéne a picsába bekövetkezni ha már rutinosan mindig az újraéledés a végeredmény. Ettõl függetlenül remélem beindul a sorozat és értelmes epizódokat kapunk, de ha az évad feléig se történik érdemi változás akkor szerintem jobb lett volna ha az 5.dik évad fináléjával hagyják abba:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

hát valóban érdekes volt, és ahogy láttam lesznek még itt meglepetések
Háátt, nem volt valami nagy szám. 😞 Meglepett fejeket vártam, mikor meglátják a visszatért Sam gyereket, meg ilyesmik. Kicsit csalódás vót, sebaj.
DöflingR
Jajj, de sokan lemaradtak arról az infóról, hogy átrakták péntekre😄

Malakai
Vetítés elõtt nehéz is, még pár óra ahoz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nagy színész xD...

elvileg még nem láttam egyik oldalon sem a 6. évad 1. részét😞

Malakai
Elsõ évad tavaszi szünetében rakták át csütörtökre, a Gilmore Girls mögül a Smallville mögé, jobb párosítás is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egy nappal eltájolódtam. 😄 Azt hittem csütörtök van... Szóval azt jól írtam, hogy szombat hajnalban, itthoni idõ szerint. 😊 De idáig valóban csütörtökönként volt, talán már a 2. évad óta, mióta a cw-n megy.

ForzaInter
pénteken inkább

Yo, Bitch!

Akarod mondani S06. 😊 Az ep az a rész. Amúgy holnap este, azaz nálunk szombat hajnalban.

Szerintem én még nem nézem meg az új részt, 4 rész van hátra az 5. évad újranézésébõl. De eléggé lassan megy, kicsit depisebb idõszakom van és rá kellett jönnöm, marhára letargikus, nyomasztó egy sorozat ez, annak ellenére, hogy sok a poénkodás... Ettõl függetlenül kíváncsi vagyok, merre is halad tovább a történet, mikor lesznek újra együtt a srácok, ha Sam egyáltalán visszatér hús-vér emberként.

PrasCo
wordsworth
Mikorra várható az elsõ rész? (ep6)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ítélkezik vagy vélemény nyílvánítani?
tehát szted ha vki megnéz egy trailert akkor ne merjen véleményt nyílvánítani ??
értelek...
értem köszi😉

mintha már említették is volna, alig várom már

Exile on Main Street

Sam is mysteriously released from Hell and seeks out his brother, trying to have a normal life. Together the brothers must join forces with their maternal grandfather, Samuel, and begin the fight anew.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Mi értelme van okoskodni, amikor szöveget értelmezni sem vagy képes?? Elõzetesbõl ítélni = nem menõ!
kirol
Így van szerintem is. 😊

van valami tartalom mi várható az 1. részben?😉 trailerre gondolok évadbeharangozóra

armageddon666
> Succubus

vagyis jó 😄 bár semmit nem tudok a sorozatról... majd utánanézek talán.

@

nem akarok beleszólni de azt írta,hogy "tûnnek" ergo szépen fogalmazott 😊
ha azt írta volna,hogy ezek nem jók akkor neked lenne igazad de így sajnos nincs. 😊
nem tûnik jónak a trailer alapján - simán véleményt nyilvánított én ebbõl nem szûrtem le semmi pocskondiázást :S
Pedig a Gates nagyon jó, fõleg az évad utolsó része! Ott már van zombi is. 😊 Teljesen más mint a Supernatural, költségvetésileg is. Nyári hiánypótlónak tökéletes. Ha nem tetszik, ne nézd, de ne pocskondiázd, úgy, hogy még egy részt sem láttál.
kirol
Hát ezek nem tûnnek túl jónak.

The Gates, de van egy még újabb, Lost Girl a címe. Az egy Succubus csajról szól.
huhh valaki írt nem olyan rég (1hónapja kb) vmi új horror sorozatot ami az 5.résztõl kezd beindulni? esetleg nagy kérés lenne,hogy leírja vki a címét megint?
kirol
Jaja, jó film, már csak a 3D miatt is.

Szerintem szar, én nem tudtam végignézni. Viszont az új Batman rajzfilmben Redhood-nak a hangja, na az jó!
kib*szott jó 😊 nézd meg! nem szabad kihagyni!
OFF: Nem is tudtam, hogy Jensen Ackles játszik a Véres Valentin 3D-ben...milyen a film? véletlen olvasgatás közben nézem mondom jéé mit keres itt Dean?😄 bár hozzá nagyon jól illenek a horror szerepek

Sam Winchester a király😄 elsõsorban õ rá leszek kíváncsi, mint anno Deanre amikor feljött a pokolból...

morvaigaben
Nem bírom máááár 😄
Kíváncsi leszek a kezdésre 😊

alig várom😛

zaki
jók ezek a címek 😄DDDD
nagyon betegek az alkotók 😄

köszi, nagyon örülök ennek az infonak!
nagyon jó jövõhét szombaton már nézhetjük is az elsõ részt!
ForzaInter
"Two and a Half Men "

erre kiváncsi leszek😄

Yo, Bitch!

PrasCo
Supernatural 06x06 Live Free or Twihard
Ezen most felröhögtem. 😄
MerlinW
2010-Sep-24 Supernatural 06x01 Exile On Main Street
2010-Oct-01 Supernatural 06x02 Two and a Half Men
2010-Oct-08 Supernatural 06x03 The Third Man
2010-Oct-15 Supernatural 06x04 Weekend at Bobby's