Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pénzt.
asszem - kommentek alapján - még várok a megnézéssel.
@
De már eleve hogy Supernatural, rossz nem lehet 😛
Wáá nembíírom jöjjön a következõ rész!! 😄
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
érdekes nyitány volt nem a megszokott módon történt, de ennek csak örülök, ha újabb kérdéseket vetnek fel, gondolom majd késõbb Adam is fel fog tûnni, meg Lucifer, Crowley és még a ember/démongyerek is, mivel sztem velük nem végzett a sorozat...
Az új lényekre kíváncsi vagyok... remélem nem ilyen koboldok meg sellõk lesznek xD
"Már Lucifert is kinyírták, de még így is van valami még erõsebb lény szitu nekem már eléggé vontatott"
Nemtom, én értelmeztem rosszul akkor, de nekem nem az jött le, hogy van erõsebb lény Lüszinél. "Csupán" annyi, hogy kezdenek meghülyülni a lények (félholdnál pl vérfarkas, amikor az csak teliholdnál szokott) plusz olyanok is elõbukkannak amiket eddig nem láttak
Ezzel együtt maga a rész szerintem sem volt valami túl jó, de én bizakodom azért. Lesz ez még jobb is.
Bazinga!
Annyit hogy számomra az a jelzõ rá hogy 'érdekes'.
De majd beindul 😊
Amúgy szerintem azért nem volt senkinek meglepõdött feje, mert már megszokták, hogy folyton visszatér Sammy :-D
És a nagyapjuk hogy került vissza? Szerintem tuti vaj van az öreg füle mögött...
De annyi biztos: Deannek jól áll családapa szerep is :-P Mikor megjelent bezárni az ajtókat mackónadrágban meg pólóban... 😄😄
Konkrét ok: Már Lucifert is kinyírták, de még így is van valami még erõsebb lény szitu nekem már eléggé vontatott, meg a mindenki( fõleg Sam ) többször meghalt, de mindig feltámad vagy visszatér... Az, hogy már annyiszor ment a huzvona hogyan mentsék meg egymás életét és a végén mikor nem sikerül úgyis feltámadnak szóval hagyni kéne a picsába bekövetkezni ha már rutinosan mindig az újraéledés a végeredmény. Ettõl függetlenül remélem beindul a sorozat és értelmes epizódokat kapunk, de ha az évad feléig se történik érdemi változás akkor szerintem jobb lett volna ha az 5.dik évad fináléjával hagyják abba:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem én még nem nézem meg az új részt, 4 rész van hátra az 5. évad újranézésébõl. De eléggé lassan megy, kicsit depisebb idõszakom van és rá kellett jönnöm, marhára letargikus, nyomasztó egy sorozat ez, annak ellenére, hogy sok a poénkodás... Ettõl függetlenül kíváncsi vagyok, merre is halad tovább a történet, mikor lesznek újra együtt a srácok, ha Sam egyáltalán visszatér hús-vér emberként.
tehát szted ha vki megnéz egy trailert akkor ne merjen véleményt nyílvánítani ??
értelek...
mintha már említették is volna, alig várom már
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
ha azt írta volna,hogy ezek nem jók akkor neked lenne igazad de így sajnos nincs. 😊
nem tûnik jónak a trailer alapján - simán véleményt nyilvánított én ebbõl nem szûrtem le semmi pocskondiázást :S
Kíváncsi leszek a kezdésre 😊
nagyon jó jövõhét szombaton már nézhetjük is az elsõ részt!
2010-Oct-01 Supernatural 06x02 Two and a Half Men
2010-Oct-08 Supernatural 06x03 The Third Man
2010-Oct-15 Supernatural 06x04 Weekend at Bobby's
2010-Oct-22 Supernatural 06x05 You Can't Handle the Truth
2010-Oct-29 Supernatural 06x06 Live Free or Twihard
2010-Nov-05 Supernatural 06x07 Family Matters
[merlinw.org]