4828
1421062838.jpg
  • Victor1103
    Most mivolt ez? Uccsó 2 percet mondja már el valaki hogy mi történt? Nehezebb már követni az eseményeket mint a Barátok köztbe:D
  • Shep
    Jó rész volt ez is, érdeklődve várom ,hogy mit akarnak kihozni a dologból.
  • shaba23 #3262
    Megy már megint a kavarás:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de legalább visszatért az egyik legjobb karakter
  • IXEMGabeo
    most megy a 3. évad 14. része asszem amikor a rendőrörsön Lilith megjelenik, sorba halnak meg a zsaruk valami szenzációs rész:)
  • precision
  • Malakai
    Új évad berendelve.
  • Micsu
    kemény hogy pont most végeztem a ds9al erre pont ebben a részben említik meg, a sors fintora :D
    egyébként jó rész volt, sok utalás más sorozatokra, poénok, nem kell igazán komolyan venni és úgy szórakoztató
  • vg
    Jó volt a végén a "Vissza a Jövőbe" utálás.
  • Shep
    Tudtam ,hogy ha nem írom le hozzá a regét akkor valaki nem fogja érteni miről beszélek. :(
  • precision
    a mostani rész pont, hogy a főszálhoz kapcsolódott... :)
  • Shep
    Jó rész volt ez a mostani is, hogy őszinte legyek én nem bánom ,hogy nincs igazán főszál.
  • stargatelost
    Ezért nem kell rész közben hozzászólást írni :) Egyébként az "előző részek tartalmából"-ban rendesen kihangsúlyozták, hogy meghalt, így gondolhattad volna, hogy valami ezzel lesz kapcsolatban az epizódban...
  • IXEMGabeo
    én le vagyok maradva asszem 6-7 résszel...majd bepótlom
  • grebber
    Már semmi.Kiderült!

Ilyen jó amúgy a nézettsége hogy lesz 7. évad majd? Mert ha mindig ilyen nem fő storys részek lesznek elhúzhatják még rendesen.
  • IXEMGabeo
    ?? az hogy lehet amikor az egyik 5. évados részben még zombiként támad fel?!
  • grebber
    Miről maradtam le,hogy a Boby felesége megint él??
    (Mert anno egy részben a szőke csajjal a pokolkutyákat magukra robbantották.)
  • sjucus
    Jah, ezzeel nem vagy egyedül. A legtöbbet április 7.-e körül kezdik folyatatni. :S
  • vass17
    Nem tudom, az én sorozataim közül mindegyik tart mostanság kisebb nagyobb szünetet, de hát ez van...
  • dragon11
    hát OK, de elkezdődhetne végre..
  • Malakai
    Minden országos, nem kábelen futó sorozatban vannak szünetek, van, hogy nagyobb, van, hogy kissebb, CW nagyobb tömbökben adja újabban a sorozatait, kevesebb szünet, de azok hosszabbak és nem csak a Supnat esetén.
  • Bullitt
    Eureka-t ismered? Na, hát arra kis híján egy teljes éve várunk, hogy folytatódjon, pedig még véget se ért az évad! :D
  • dragon11
    a mostani + előző a karácsony előtti..

minden más sorozat normálisan megy..
  • Klemice
    nem csak ebben
  • dragon11
    csak ebbe a rohadt sorozatba vannak ekkora szünetek..

komolyan nem értem..
  • sjucus
    Ja, és tudnám mitől tinisorozat?!
    Se a szereplők nem tinik, se a téma nem igazán tiniknek való.
  • sjucus
    Hát ha ekkora szüneteket tartanak tényleg fog folytatódni, de a 6. évad.
  • böröczk
    hát igen, sokan merítenek a The thing-ből : P
  • Dean Winchester
    jovore_is_folytatodik_a_supernatural
  • Victor1103
    Hát nem tudom én a mostani résztől se dobtam magam hanyat :S

A felállás, ez az Eve dolog meg úgy minden nekem nagyon erőltetettnek hat. A sorozat szerintem már 5 év alatt teljesen kifogyott az ötletekből és tényleg sokkal jobb lesz volna az 5.évaddal abbahagyni. Ha berakták volna a cliffhangert a végén, ha nem mindenképp jó lezárás lett volna így viszont tényleg mindig jön valami főhunyó és sose lesz vége nagyon Barátok közt szagot áraszt. Na de mindegy ez van
  • Shep
    Nekem tetszett a mai rész, bár az alapötletet láthattuk már nem 1x mindig kicsit máshogy és más helyszínen de jó volt ez.
  • sjucus
    Attól, hogy valakinek nem tetszett még nem biztos, hogy a szellemi teljesítményéval van gond. Lényegében levettem minden poént, a film a filmben lényegét, a filmbeli szereposztást, stb.
    NEM TETSZETT!
    Nem ehhez a stílushoz szoktatták eddig a nézőket. Akkor nem lehet elvárni mindenki tetszését.
    Örülök, ha neked bejött. Azért még más is lehet értelmes ember.
  • Konyigery
    Van egy olyan érzésem, hogy a végén jön majd Jézus és helyretesz mindent :D
  • Bullitt
    Szerintem felesleges már erőltetni a nagy átfogó szálat. Tökéletesen meglennék a Monster of the Week felállással is. Max. lenne egy-két komolyabb démon a szezonra, de nem kell ilyen naaagy conspiracy cuccokat bedobni, amiket még maguk az írok sem értenek/gondolnak végig.
  • BaliBoy
    Nem vagytok 100-asok. Nagyon jó rész volt ez is.
    És higgyétek el, hogy a szálak össze fognak érni.
    De komolyan olyan síkok vagytok néha, hogy fáj. Ha az első évadtól elkezdjük végig gondolni, hogy hány szálon futottak a dolgok... végül mégis összeértek az 5. évad végére. Én kimondottam örülök, hogy belekezdtek egy nagyobb történetbe aminek a szálai még nem érnek össze. Ez teszi érdekessé a sorozatot. Ha már most meg lenne határozva, hogy hova kell elérnie a dolgoknak, na akkor lenne igazán ötlettelen és unalmas.
  • stargatelost
    Ez valami fergetegesen jó rész volt, az X-akták poénos epizódjaira emlékeztetett. 10/10
  • Cyberdevil
    Azért azt is lássuk be, hogy össze vissza csinálnak mindent ebben az évadban. Elkezdik a Sames-rokonos alpha vadászattal, becsúszik egy kis angyalos izé 4-5 részenként, majd Sam lelke a téma, végül, ami tényleg lehetne amolyan főszál, az Echidna "kiszabadítása" a purgatóriumból. Ugyan az Echidnás dolog kapcsolódik az alpha-s dologhoz, na de akkor is, lehet érezni hogy néha azt se tudják mit csinálnak, csak gyártják a részeket. Egyszerűen csak rossz nézni hogy így össze vissza izélik a dolgokat csak a pénz miatt...
  • dragon11
    azért mert a mostani rész ratyi volt - valljuk be valóban az- , attól ez még igenis jó sorozat!!!!!
  • Malakai
    Akkor ne nézd, ennyi.
  • Cyberdevil
    OMFG, most h mondtad, lecsekkoltam h tényleg elvette-e meg minden, erre mit találok: "The CW has announced Jared Padalecki and his Supernatural co-star Jensen Ackles have both signed on for another year of Supernatural, but a Season 7 has not yet been confirmed."

Nem akaroooooom ilyen színvonal mellett....
  • Darthmushroom
    az nem igaz az csak a részbe mondták, a valóságba imádják egymást, én inkább arról nem tudtam h Jared valóságba elvette a Rubyt alakító színésznőt :D