Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a rész elején mikor csak cafatok maradnak a rendõrbõl az a fej amit a társa vág (fáziskésésben ráadásul mert a kamera ráközelít a halottra) az a legócskább horrorfilmeket juttatta eszembe, a kurvás rész meg még ennél is gázabb volt, "ha ráérsz munkaidõ után is hívhatsz", lol kategória a köbön + pár poén is elég szarul sült el sztem, egyébként én eddig absz nem vagyok elájulva az évadtó, megölték a basasst, ez a polgárháborús + "monsterboss" vonal annyira nem adja

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mi? mirõl beszélsz? ez a sorozat alapból nem zs kategória😊 ahogy haladunk egyre jobb lesz azt érzem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az elején az a pár zs kategóriás kliséhalmaz nagyon tree volt, egyébként nézhetõ volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ez a rész kifejezetten tetszett mostmár kezd beindulni a dolog😊

jó, hogy Castiel visszatért mondjuk csodálkozom pl hogy hozta vissza Bobbyt még az évadzárón, ezekszerint nem lett "elõléptetve." nagy volt az ablakos jelenet és ez a Balthazer sztem fel fog még tûnni. Körvonalazódik mirõl fog szólni az évad, egyrészt a Mennybéli polgárháború megakadályozásáról, amibe közvetve kapcsolódnak az emberek is, mert most is ez a 3 zsaru eset ez 3 ember halála volt hirtelennyében. Harmadrészt pedig Samrõl és a nagyfaterrõl még nem derült ki minden, majd szép lassan a sorozat feltárja nekünk azt is hová tûnt Adam pl és hogyan és ki hozta fel Sam-et. Mintha azt éreznem a 6. évadba egyszerre szerettek volna egy kis szeletet belepakolni így azért ez ötletnek nem rossz csak akkor kb 50 perces kellene legyen minden rész, mert úgy éreztem mindenre nem tudnak idõt fordítani. Már most tetszik az évad és sok a titok, de kicsit elcsépeltnek érzem. Megértem annyiból az írót is, hogy szinte baromi nehéz újat kitalálni és nem lehet megcsinálni, hogy tökéletesen minden ügyre idõt fordítsanak. És még akkor a Lisa szálat ne is említsük húú lesznek itt még bonyodalmak, mindenesetre ebben a részben picit a nyomozás került háttérbe miután már megtudák h Balthazor az, aki Castiel egykori haverja volt és most Mózes botokat ad el lelkekért cserébe.

Tehát akkor várom a következõ részt, ez 10/8 nálam ez a rész, jó volt, de volt jobb is😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ForzaInter
megvan közben..

Yo, Bitch!

ForzaInter
és hol van az a felirat? én csak angolt láttam..

Yo, Bitch!

Felirat már van tegnap este-délután óta....:S
jó rész volt,csak olyan hamar vége van mindig. Meg igazából semmi sem történt benne 😊

ForzaInter
hát felirat se lesz mostanában.. semmi hír róla eddig

Yo, Bitch!

haha azt inkább Ice Tea-ra költöm <#idiota>

500ft-ért megcsinálom neked! <#nevetes1>
nekem bejön a csajszi😊

még nem láttam ezt a részt sztem megvárom Magyar felirattal...

Victor1103
Ez a rész már szerintem is közelebb állt a supnathoz mint az elõzõ két rész. Csak ezt a Lisa-s szálat ne erõltetnék mert nagyon nem érdekli a kutyát se:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

morvaigaben
Na mi ez a pangás? 😄
Kinek hogy tetszett az új rész?

Szerintem hozta a szintet, ráadásul Deannek igaza van, valami nem ok Sammel...:/

A SOON felirat után jó kis dolgok jöttek! <#finom>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

akkor csak a 3. évad második része...az viszont fix akkor volt h Dean visszament és megismerte Bent, meg is védte õket egy alakváltótól az mintha a 2. rész lett volna...😄 helyesbítek a többinél nyílván nem a 2. részben volt kapásból alakváltó...

DöflingR
több utalás van az eredeti taahm-re, tetszett a rész😄

Klemice
106 212 405 602

hát ez nem jött össze 😊 megfigyeltem 😛

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hehe na ja a cím is gyanús volt😄

DöflingR

elment ez a rész, Két férfi és egy bébi címszóval tudnám jellemezni😄

a 2. részek mindig az alakváltókról szoktak szólni, ezt már megfigyeltem. Egyenlõre Samuel szerepe nekem gyanús, hogy visszatért, vajon kivel beszélhetett telefonon? mit értett ezalatt, hogy leszállítja neki? ezenkívûl kíváncsi lennék mi lett Adammal, Castiellel, Crowley-val vajon mikor tûnnek fel, úgyis kiderül elõbb utóbb...

Balintrial
végre impala ! 😄

nekem jó az angol felirat is köszi

http://www.hosszupuskasub.com/
még csak angol felirat van, de vasárnap már magyar is szokott lenni.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

DöflingR
http://twitter.com/cat_the_cat

Érdemes figyelni a twitterjét, õ vette át seth-tõl a stafétát..

Hosszúpuska oldalán holnap már ingyen is letölthetõ a felirat. Aki nem tud várni fizessen nyugodtan 500-at.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

DöflingR
Jó vicc! Ha nem vicc, akkor anyád!

engem érdekel 😊 hova küldjem a pénzt? de elõbb azért mutasd az árut 😄
Shiwo
loál

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok srácok!
Elkezdtem egyedül lefordítani angol feliratról és hamarosan végzek is majd megvehetitek 500 ft ért üdv : supernaturalfordító!
DöflingR
nincs.

kérhetek vkitõl egy linket ahol Magyar feliratot találok?😄

Érdekes rész volt, pár hülye poénnal(a niggeres jó volt).
Victor1103
Na hát a mai rész is még tele volt melodrámával meg lekizéssel de a vége reménykedésre ad okot, hogy végre visszatér a sorozat a normális kerékvágásba😛

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ja és még ráadásl a Colttal meg lehetett ölni Lucifert pedig nem, ez egy újabb ok amiért Luci erõsebb...

Basszus, jó fantáziája volt annak, aki annak idején írta a bibliát, meg ezeket a rossz arcú szereplõket.
azaz, de én úgy tudom Azazel céljai között szerepelt az, hogy megnyissa a pokol kapuját felhozva rengeteg társát, de közben már a 70-es években is tervezte, hogy Lucifert a nagyfõnököt elõhívják...elment családos emberek házába, hoyg a legkisebb gyerekbõl démon kölyköket csináljon ugyebár a vért csepegtetett a kisbabák szájába...ugye tudjuk Sam is ilyen, hogy démonvér van benne...na most én Azazelt éppen ezért tartom úgymond Lucifer egyik leghûségesebb szolgájának...

Azazel Lucifer "szelleme", nem? Ilyesmi. Izeee, nem a sárga szemû volt Azazel? Na mindegy.
nem Lucifer volt a legerõsebb? Azazel csak egy szolgája volt a sok közül

Sátán után(vagyis Azazel után) csak isten erõsebb. Szerintem vele lesznek gondok. Legalábbis jó lenne, ha bemutatnák valahogy õt is.
Shep
Nem igazán értem a fanyalgókat, ok nem volt egy hú de nagy nyitány de ne írjátok már le egybõl az egészet majd ha a következõ 2-3 részben sem lesz igazán semmi akkor már lehet kicsit félni de addig felesleges szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

armageddon666
De, de addig volt ötlet, és épkézláb story meg világ.

btw ha úgy gondoltam volna: plz ne rontsd el naiv örömömet.

@

jó de ezt Sam azelõtt is tudta,hogy a démonok vannak / voltak / lesznek és hogy bosszút akarnak majd álni Dean-en ergo a család is veszélybe kerül...
mind1,kicsit nem tiszta minden de elsõ rész után ne is legyen az 😄
Malakai
Mi nem érthetõ? Azt akarta, hogy abbahagyja, merthogy Dean is azt szerette volna (vagy azt gondolta legalábbis róla), de így, hogy már veszélyezteti a családot úgyse valósulhat az meg. A gondolatmenet legalábbis ez volt. 😊

Szar rész nem volt, de nekem is csalódás eddig, ahogy kezelik a dolgokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ugye nem gáz,hogy berakatom ide is a spoiler gombot illetve a spoiler-t nem kell kijelölni ha nem klikk-re lehet olvasni szkriptet?
hát szerintem annyira nem is lett szar a rész mint itt sokan írták...

az tény és való,hogy kurva meglepõ a nagyvater visszatérése :S
én 1 választ vártam, isten hozta vissza õket...
azért kemény volt már :S sam visszatér aztán meg most dean-t magával akarja vinni :SSSSS ezt nem értettem,elõtte jót akart neki ,hogy legyen családja most meg már nem akarja h maradjon?😮

kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl 😊
Balazs15
császtok

mi volt a mostani premier részben az elején hallható zene?
thx

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Miért, gondolod eddig nem a pénz miatt csinálták?
Kandurex
rémesen gyenge rész volt 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

azér Dean nem volt semmi abban az életben😄 sztem õ maga is unta és kényszerbõl ment ebbe az "élni a családjával" életmódba😄 azér látszott inkább a vadászat a neki való

csatlakozom...
majd a kövit remélem fényezik az emberek és akkor 1 rossz rész utan remélem jön vmi brutál