4828
1421062838.jpg
  • Cike
    Azért Crowleys szálat még tudják, folytatni hiszen ugye ő életbe maradt.
  • ERykk
    Igenjó volt az utolsó rész, kiváncsi vagyok innen hova tovább. (plusz ha ennek a Cas szálnak vége, nemigazán tudom hogyan folytatódhatna tovább, ennél feljebb már nincs a 'táplálékláncban')
  • Victor1103
    Összességében jobb lett ez az évad mint amire számítottam. Azonban mégse tudok mást mondani rá csak azt, hogy ez már szerintem elég erőltetett. Csűrik csavarják, na szóval szerintem jobb lett volna ha az 5.évaddal van vége.
  • Klemice
    öh wtf
  • precision
    na, nem bírtam várni a magyar feliratig... megnéztem angol felirattal

hááááát...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Castiel az új Isten? :) vicces... őt már tényleg nem bírják megállítani... szem köv évad azzal fog kezdődzni hogy vagy megjelenik az igazi isten és rendet rak, vagy Cas nem bírja magában tartani az energiát és tényleg felrobban
  • dragon11
    ma dupla rész várható.:)

évadzáróóóóóóó:S:(
  • Cyberdevil
    Sorozatjunkie-n is, meg Comment blogon is fentvolt hogy nem igazán szeretne maradni.
  • wordsworth
    Ez engem is érdekelne
  • pcmadrid
    Szabad kérdeznem,hogy honnan van a Mishás infó?mert én még nem találkoztam semmi hivatalos infóval.
  • Cike
    igen, én szinte 100% ig biztos vagyok benne,hogy feláldozza magát és Crowleyval együtt meghal.
  • Shiwo
    nem hiszem, hogy őt is lecserélik, inkább gyanítom, hogy hősi halált hal miközben próbálja megmenteni Sam-et és Dean-t....a másik eshetőség, hogy pont általuk hullik el..
  • vg
    Ez lehetséges, mint pár évaddal ezelőtt Ruby.
  • ERykk
    *a színész megy el, bocsi nem néztem át:)
  • ERykk
    Attól, hogy a szereplő elmegy, nem feltétlenül fog Castiel meghalni. Legfeljebb kap egy másik vesselt, persze kétlem, hogy Misha Collins-t tudná ütni az új színész.
  • Shiwo
  • vg
    Misha Collins más sorozatba megy jövőre(ráadásul más adóra), szóval meg fog most purcanni.
  • dragon11
    áá:D:)
  • Shiwo
    vagy épp Crowley jól átveri Cas-t, lenyúl 1 csomó lelket, és úgy lesz vége az évadnak, hogy Sam, Dean és Cas nyakig van a kakiban...
  • darkerlomy
    lehet hogy Dean& Sam Vs. Cas& Crowley fognak küzdeni az utolsó részben érdekes lenne :D
  • Lacika 79
    elég nagy baj az neked, ha nem látod a fától az erdőt :)
  • Hoz_Hun
    Hú ez az utolsó Castieles mekkora egy tré rész volt. Hogy korábban hidegre tették a sorozat egyetlen értékelhető főgonoszát, lövésem nincs merre akarnak elindulni a történet írók. De a legutóbbi rész után én kezdem kínosan érezni magam.
  • Shep
    Fenébe, vártam az új részt erre tv.com-on látom ,hogy majd dupla epizódos évadzáró lesz 20-án :S
  • Malakai
    Nem volt, jövő héten dupla évadzáró.
  • dragon11
    tegnap nem volt új rész?(21.ik)
  • Dean Winchester
    az animorfos rész kurva jó volt :D
    a tündéres se volt annyira gáz... alakul , kíváncsi leszek jön-e valami brutál rész
  • Micsu
    azért az érdekes hogy Deanék hogy kivannak akadva hogy üzletet kötött egy démonnal Cas mikor olyan winchester nem is létezik aki ne kötött volna alkut velük

• Malakai
    Elég rosszak a tapasztalataik démonokkal való lepaktálással kapcsolatban, mégha jószándék vezérli is. :)

@PrasCo: Szerintem mind2 benne volt. :)
  • ForzaInter
    azért dean és sam elég idegesítő volt, hogy nem hogy megérteni nem próbálták azt hogy castiel mit miért csinál, de még azt se hagyták, hogy normálisan végig mondja hogy mégis mit akar ezzel az egésszel..
  • kommersz
    21 bocs:DD
  • Dean Winchester
    nem konkrét filmes topicról beszéltem...

kommersz.:
  • stargatelost
    Amíg begépelted azt a hsz-t, már meg is kaptad volna a választ a rákereséssel...
    Egy topicot sem kell bezárni, mert mindenhol az adott filmről/sorozatról mondunk véleményt, és nem olyan dolgokat kérdezgetünk, amit ki lehet guglizni két másodperc alatt. Erről ennyit.
  • kommersz
    20.-an lesz meg 2 resz es vege.
  • Dean Winchester
    ja ja van google (sok topicot zárhatnánk mert van google) de mivel van topicja gondoltam itt kérdem meg és kapok érdemleges választ ,de köszi!
  • stargatelost
    Google
  • PrasCo
    Azért az a jelenet, amikor Dean mögött állva azon tűnődik, hogy ismét áldozatot kell kérnie tőle, majd innen rángatja el Crowley, számomra arra engedett következtetni, hogy a "Deanért teszi" az alternatív lehetőséget (azaz, hogy lepaktál a démoncsávóval) azt takarja, hogy az eredeti variáció Deannek valamiért elég szar lehetett volna. Ezt támasztja alá a későbbi megismételt "érted tettem, mert a barátom vagy" is. Nem pusztán arról van szó, hogy "ez egy saját döntés volt." Ez valami olyasmi lehetett erős analógiával, mint amikor Dean alkut kötött Sam feltámasztásáért.
  • Dean Winchester
    van még az évadból rész? :D
    levagyok maradva és jó lenne tudni, hogy van még le nem adott rész vagy sem? ha nincs akkor az utolsó részt mikor adják le?
  • Malakai
    úgy tűnik, hogy Crowley nem magának gyűjtögeti a lelkeket, hanem Cas-nek...
    Meg magának, megegyeztek egy jutalékban. :D Persze tuti át akarja majd verni.
    Castiel miért Deanért teszi ezt a szövetséget Crowleyval?hogy ne legyen újra apokalipszis?
    Nem úgy értette azt szerintem Cas, hanem hogy Dean tanította meg neki mi is az a szabad akarat és most saját döntéseket hoz az ügy érdekében, amit szeretett volna ha megért.
  • dragon11
    Castiel miért Deanért teszi ezt a szövetséget Crowleyval?hogy ne legyen újra apokalipszis?
  • Victor1103
    Na ez a rész most nagyon jó volt! Most már sokkal kerekebb, egészebb lett az évad számomra, hogy megtudtuk mi miért volt.
  • Shiwo
    wtf vége lett...a titanikos ügy után gyanús volt Cas, de nem gondoltam volna, hogy lepatkált Crowley-val...úgy tűnik, hogy Crowley nem magának gyűjtögeti a lelkeket, hanem Cas-nek...és az utalás alapján már nem először takarít Cas után 1-1 lélekgyűjtő próbálkozáskor...hát Cas-ből bukott angyalka lesz asszem, ha így folytatja....sőt..lehet idővel ő lesz a főgonosz...mondjuk így érthető, hogy mi történt a vallatás során...hívta Crowley-t, az meg pikk-pakk kifaggatta a Jefferson Starship-et :)