Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

ERykk
Jaja, végre egy igazán jó rész, remélem meg is marad a javuló tendencia😊

Állat rész volt, jól kifigurázták a Twilight dolgot. Jókat röhögtem. 😊
Shep
Jó ég mennyire szar ez a feliratozz.hu-n lévõ felirat, olyan félrefordítások vannak benne már az elsõ 5 percben, hogy félelmetes. Értem én ,hogy nagy munka meg szabadidõt áldoz fel ezért valaki de ha már belevág akkor alapvetõ szókapcsolatokat tudjon már normálisan lefordítani, vagy hagyja a fenébe az egészet. Inkább kivárom a hossszupuskásat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ok thx...én mondjuk torrentz-zek az is jó és gyors..

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minek torrent? Vannak sokkal jobb megoldások, például
torrentz.com

nézegess

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Karbantartás miatt nem elérhetõ az NCore (innen szoktam letölteni a filmet). Honnan lehet még leszedni a legújabb részt?
Elõre is köszi!!!

Smallville... <#wave> (ott is megpurcant)
nekem nem tetszett túlzottan magabiztos nagyképû feje volt helyes h Bobby elégett😄

ERykk
tetszett ez az új rész, nekem nagyon bejött.
a csaj egy random démon volt😄

business news: nézd meg az 5-6. évadot, nagyon változatossá válik.
De ki volt a csaj??? (színésznõ)
Malakai
Szerintem is jó rész volt, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...ez, hogy a démonokat is csak el kell égetni, eee.. nem tetszik. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jók azok is...attól függ melyik fajta, én most az egyiket spanyolul nézem úgy még viccesebb, mert levették a mûsorról gondolom sejted melyiket xDDD <#hehe>

amúgy sztem nem unalmas az Odaát a 4. és 5. évad sok színt hozott az angyalosdi-mennyország, idõutazás, Lilith, Ruby, meg Lucifer is...stb.

manome
én néztem belõle 2-3 évadot de egy idõ után meguntam... kb minden rész egyforma, már nincsenek új ötletek...
de még így is sokkal-sokkal jobb, mint az uncsi, nyálas, igénytelen szappanoperák, amit a barátnõ szokott nézni <#beka3> igyekszem leszoktatni róla õt...

Szerintem jó rész volt, csak tudnám honnan a fenébõl volt olyan ismerõs a csaj akit Bobby elégetett... <#confused>
Shep
Hát én nem vágtam magam hanyatt ettõl a résztõl sem. Azt hiszem most már szinte tuti, hogy ez lesz az utolsó évad, hacsak nem történik valami óriási javulás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi szépen!

hali! Légysz írd meg hol találtál magyar feliratot? Köszi!

megnéztem és sztem jó rész volt

végre láttuk Crowleyt ismét, akirõl kiderült, hogy ideiglenes góré a pokolban, ráadásul jó volt látni, hogy megszorongatták Bobbyék😄
az egész rész amúgy Bobbyról szólt, ami végülis tetszetõs volt. Régebben is mikor nem bírt felébredni a 3. évad egyik részében az is róla szólt és remekül sikerült. Poén volt az ágdarálós jelenet xD a szomszédja kapásból nem akart többet vele találkozni vajon miért...

különleges évad, nagyon nehezen indul be a sztorija, és még rengeteg titkot fel kell, hogy tárjanak, rengeteg "személy" kell, hogy benne legyen még.

megvan találtam, köszi😄

vasárnapra szokott lenni felirat most nem látok, vki dobna nekem egy linket?😊

Twetr0x
Supernaturalben eddig is elég lassan építették fel a történetszálat. Ebben az évadban lehet hogy minden rész másról szólt, de valami kevés közük volt egymáshoz.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

javítom, nem elsõ-második rész, hanem elsõ második évad*

De miért szól minden rész másról? Tök olyan érzésem van mintha filler részek lennének egymás mellé rakva, kezdi elvenni a kedvem... Mielõtt belekötne valaki, lehet h az elsõ-második rész is ilyen volt, de az mégis ezerszer élvezhetõbb volt. Kedvencem ez a sorozat, és végignézem, de kérem szépen, ne szóljon már minden rész másról...

mostmár egyre jobb lesz...múltkori nekem már nagyon bejött még akkor is, ha gyors volt a menete

ERykk
Nem volt rossz, de remélem több hasonló rész nem lesz.

Balintrial
majd ha lesz felirat 😉
Írói sztrájk volt abban az évben, a sorozatok 80%ának csonka évadja lett.
pl House MD is.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

vki látta már az új részt amúgy?

morvaigaben
opsz, *gondolták

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

morvaigaben
Nincs mit 😊
Biztos kifogytak az ötletekbõl, vagy úgy gondoltál, hogy az angyalos téma már legyen egy új évad 😛

dragon11
köszi😊

morvaigaben
Jaja

dragon11
a 3.évad 16részes összesen?

armageddon666
Néhány jelenetnél egész jól néznek ki 😄 Kíváncsi leszek rá.

@

precision
újabb Supnat Anime részlet 😊

Bazinga!

pedig úgy volt hogy a 3. epizódot fogja õ rendezni :S

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Darthmushroom
na ez érdekes hír:
"A Supernatural – 6×04-et Jensen Ackles rendezte"

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

morvaigaben
Ima 😄

Hogy tudta õket Castiel megtalálni,amikor nem is telefonon hívták? Vagy a pecsét a bordáikon már nem játszik?
Szerintem soha nem az volt a célja, hogy oda visszakerüljön...
morvaigaben
Szerintem Sam még mindig Lucifer, csak most ezt a polgárháborút kihasználva vissza akar kerülni a mennybe szal saját magát hozta vissza <#idiota>

Hát biztos valami nem oké, mert a "régi" Sam nem kurvázott volna...
szerinted hova térjenek vissza?😄 kb minden fellelhetõ helyszínt kiveséztek már...én még azon csodálkozom, hogy még Jetire nem kellett vadászniuk😮 én azt várom mikor kell majd arra...sõt azon is agyaltam a Bûbájos boszorkákból is vehetnének ötleteket az írók. Azt a sorozatot imádtam és mennyire komplikált szar lett késõbb😄 abban is démonok, angyalok, idõmegállítás, apokalipszis minden vót szinte😄😄 egyelõre még az Odaát sztem nem érte el azt a szintet, hogy unalmas a Bûbájosokat pedig meguntam, de ezt a sorozatot én nem bírom megunni még😉 sajnos egyszer minden befejezõdik

Kandurex
szóval vissza térnek az
angyalosdihoz
:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem a rendõrfej nem volt gáz, több ilyen rész volt ami így kezdõdött, hogy történt valami egy emberrel. Legdurvább kezdet még asszem talán a 3. évadban volt amikor egy vadászcsajt kapott el egy szellem és kibelezte nekem ez rémlik, na az volt pokoli kezdet, de volt egy pár, pl amikor 5. évadban volt a pókeres-öregedõs rész akkor is úgy kezdeni, hogy a csávó elsorvad az öregségtõl hirtelen és a csaj végignézi az is ütött😄😄

Prostis jelenetnél én is fogtam a fejem, gondoltam magamba Sam milyen gizda már😄 meg az is bosszantott, hogy ilyen csinibabát kellett így belepakolni pár percre felesleges volt. Poénjaikat már ismerjük, ma a kocsi volt a humorközpont, és ez is tetszett nekem fõleg mikor Castiel ráesett Sam kocsijára akkor hirtelen felnevettem egyet.

Lényegében nem vagyok elégedetlen amit lehet kihoznak a sztoriból az írok, csak annyit mondtam, hogy egy rész ezáltal sokkal hosszabb is lehetne nem tudnak mindent egyba paszírozni, túl gyors a menete a sorozatnak azt érzékelem, ugyanakkor nem sok minden derül ki, csak a cselekmények gyorsak nincsenek belazulva, talán most ebben a részben mikor elõbújt
Castiel, akkor voltak jó párbeszédek, de aztán le se ültek máá ment a harc
Szóval lényegében lassítani kéne kicsit, viszont alakul ez, mert végülis kiderült már kapásból 1-2 dolog.