4828
-
Csaba007 #3344 Értem,persze,de sorozatnál szerintem ne olvasd a kommenteket,én mindig megnézés után olvastam,előtte soha. -
Csaba007 #3343 Tény,hogy elég halovány évad volt,valahogy én sem várom a következőt annyira mint ezelőtt.Érződött már azért az ötlettelenség...sajnos.:(
Castiel már nem angyal,szóval a coltot elővehetik megint :) Azért remélem nem azzal fog elmenni a köv. évad,hogy Castiel ellen találnak majd valami hűű de csoda fegyvert,az már tényleg unalmas lenne. -
IXEMGabeo #3342 véletlenül elolvastam böröczk hsz-ét, mert favként van bejelölve a topik és ott látok ilyet h Sam hátbaböki Castielt:S nem nagyon örültem neki h ezt megtudtam előre -
Csaba007 #3341 Ennyi idő elteltével már nem kell szerintem spoiler használata! -
#3340 Mindaddig oké, hogy említed, miért ne lehetne Crowley a főgonosz, merthogy milyen már, hogy túljár egy angyal eszén.
Castiel eszén nem kevesen "jártak már túl", köszönhetően talán a nem kevés emberi vonásának? És midannak, ami a legjobb karakterré tette őt a sorozatban.
Egyébként ott volt Balthazar is, a nagyobbak közül, nem hinném, hogy Cas nála magasabb "szinten" volt.
Crowley egyszerűen azért nem, mert egy bohóc. Méghogy a pokol királya, senki se hiszi el róla :D
De hogy az utolsó lehetséges pozitív karakter személyét is kinyírják (már a két főszereplőn kívül, nyilván ők nem lehetnek). Nyilván, hgoy folytatódjon a sorozat, ami már az 5. évaddal nálam lezárult.
voltak jó húzások a 6.ban a főszálat leszámítva, az gyengus volt, gyengus, főleg most. Egyszerűen ez az évad úgy fejeződött be, hogy nem érdekel a folytatás, pedig eddig ilyen sosem volt Supernatural-nél. -
IXEMGabeo #3339 spoiler tagot tegyétek ki, mert én le maradtam 10 résszel...légyszíves legközelebb figyeljetek erre oda... -
#3338 Az 5. évad vége tökéletes befejezés volt, annyit bőven elbírt a sorozat...de a pénz miatt úgy döntöttek legyen 6. évad.
Alapjaiban, a nehéz indulás után, nem lett volna rossz ez sem, de a pénz megint győzött és nem lehetett normálisan lezárni az évadot.
Csak így lehetett megalapozni a következőt.
Már minden nagyágyút legyőztek.
-Az ördögöt.
-A 3 legerősebb angyal is eltávozott sorainkból (Gabriel, Michael és Raphael).
-Minden szörny szülőanyját Evat.
-Crowleyt is legyőzöttnek tekintem...remélem nem húzzák meg azt, hogy most a srácok vele fognak szövetkezni, mert az lenne az eddigi legnagyobb mélypont.
Náluk gyengébb ellenfelet hiába hoznának a készítők, nem lenne érdekes. "Üsd ki a legerősebbet, és a többiek tisztelni fognak."
Ki maradt hát náluk magasabb szintű? Isten és a halál
Istent sztem nem kell magyarázni, hogy miért nem lehet ellenfél. :D
A halál pedig nem gonosz, csak teszi a dolgát.
Létre kellett hát hozni egy ellenfelet. Ha már így alakult, akkor tökéletesen érthető ez a szereposztás.
Castiel magába szívja a purgatórium gonosz lelkeit, és ő lesz az.
(Másik lehetőség az lett volna, hogy Crowley teszi mindezt...csak akkor ott a felháborodás, hogy egy démon túljárt egy angyal eszén?!)
Lehet, hogy irreális az egész, de csak így folytatódhatott a sorozat.
"Pénz beszél, kutya ugat." -
#3337 ezek a válaszok okék, de irreális az egyész, Castiel hirtelen váltása, már annyira fantáziátlanok a készítők, annyira kiapadt az ötletforrás, nem képesek új gonoszt "teremteni", egy ilyen szánalmas és gyenge húzással bírják a sorozatot folytatásra, rém erőltetett. -
#3336 de ha fog, akkor mi a kukiról beszéltél?:D:D
tudtok annyi hülyeséget összehordani egy egyszerű sorozatról, hogy az már fáj o.O
Sam miért bökte hátba Cast?
1. mert bosszút akart állni rajta
2. mert gonosz lett
3. hogy a készítők megmutassák Castiel új erejét (már nem angyal, így nem lehet ezzel a módszerrel megölni...(még Lucifert is meglehetett volna (ha emlékeztek Gabriel meg is próbálta...csak ő szívta meg))) -
#3335 Egyébként szánalmas, hogy ilyen karaktert csináltak a sorozat legnagyobb formájából, baromira hihetetlen és elképzelhetetlen, hogy ez történjen vele, agyament az egész, sajnálom, hogy lesz 7. évad. -
#3334 fog -
Micsu #3333 és hol láttad hogy meghalt? -
#3332 mert már ki akart szállni a sorozatból..
bár akkor is elég idióta a halála, pont amiatt, amit írtál, nem kellett volna csak úgy egyszerűen hátbaböknie.
inkább lett volna öngyilok, vagy valamelyik szárnyas végez vele : D -
#3331 -
#3330 The seventh season will air September 23, 2011. -
#3329 ha valaki meg tudja mikor folytatódik pontosan (napra pontosan) akkor írja már be! -
#3328 sztem nézd meg még egyszer az évadzáró végét -
Dean Winchester #3327 jó de ezért csak úgy hátbaszúrja gondolkozás nélkül? nekem ez picit erős... -
#3326 talán mert Castiel gonosz lett?!
kib4szott Sammel (feloldotta a falat az elméjében) -
Dean Winchester #3325 a vége elég durvára sikerült vazze :O
erre a végkifejletre nem számítottam , viszont nem értem cas-t miért szúrta hátba sam????
vazze rafaelt egy csettintéssel elintézte , wááh kemény -
Dean Winchester #3324 vazze a vadnyugatos rész elég jó volt XD -
Cike #3323 ezek elvileg 7.évados spolier hírek, nem hiszem,hogy az új nagy ellenség Isten lenne!!
Kérdés: Mit tudsz mondani a Supernatural következő évadáról?
TV Addict: A 7. évadban a Winchester testvérek egy nagy mértékben változó és baljós vidéken találják magukat egy olyan új ellenséggel szemben, amilyennel még sosem találkoztak. Régi trükkjeik, fegyvereik és búvóhelyeik használhatatlanokká válnak. Kizárólag egymásra számíthatnak majd. És biztos, hogy akár az utolsó cowboy zsivány, nem fogják harc nélkül megadni magukat.
Ausiello hírek
Misha Collins nem lesz állandó szereplő a 7. évadban
Készüljetek, Supernatural rajongók: Habár hatalmas népszerűségnek örvend Misha alteregója, mégsem lesz állandó szereplő a Supernatural következő évadjában. Egy rock sztárhoz illő belépője után a 4. évadban Castiel hamar rajongói kedvenc lett, de Winchesterék szövetségese mennyeiből baljóslatúvá vált. Az évadzáróban kinyitotta a purgatóriumot, és egy lelkekkel felturbózott isten lett. És senki nem állhatott az útjába. Sem Raphael, sem Crowley, sem a Winchester testvérek, akiknek ultimátumot adott az utolsó percben: behódolnak vagy meghalnak.
De hogyan lehet az, hogy nem kap Collins állandó szerepet, ha éppen most válik Cas… mindenhatóvá?
“Ha a Supernaturalról van szó, akkor az a filozófiánk, hogy a karakterek jönnek-mennek, akik természetesen hatással vannak Samre és Deanre.” – mondta Sera Gamble. “Szeretjük Mishát. Szeretjük és imádjuk Castiel karakterét. Egészen idáig fejlődött a karaktere, és egy ilyen váratlan fordulatot vett, mert annyira inspirál bennünket.”
Az évadfinálé cliffhanger “egy kulcsfontosságú pillanat Cas fejlődésében” – teszi hozzá Gamble, leírva a karaktert úgy, hogy “megváltozott”. “Lényegében ezt fogjuk boncolgatni a következő évadban, úgyhogy elég nagy a változás.”
Két fontos név újra előkerül a 7. évadban: Eric Kripke és Ben Edlund. Fontos szerepet töltenek majd be a 7. évadban, csupán más címen (nem főproduc -
#3322 én akkor fogok örülni, ha meg is találják -
vg #3321 Következő évad tartalma (szerintem) : keresik az "igazi" istent... végre! -
#3320 lol biztos a 6. évadról beszélsz? -
Hoz_Hun #3319 Megnéztem én is az évadzárót. Hát elég tré lett. Legalább is nekem nem tetszett. Olyan erőltetettnek tűnik az egész. -
#3318 Azért, mert... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...nagyon tud nézni a kamerába még nem kell túlmagasztalni, nem sokat tudni arról, hogy mit is tud....Misha... -
#3317 Hát, a halál azt magyarázta valamelyik részben, hogy öregebb Istennél, szóval lehet, hogy erősebb is. -
#3316 hát ja...de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eléggé beton,...szóval esélytelen, talán luci meg king of hell, plusz még pár igazán nagy pályás együtt, mondjuk a halál meg ilyenek ;)...de még ők se...meglássuk na.Cas ezzel a pár milkó lélekkel -
#3315 köszi.:) -
#3314 szeptember-október környékén. -
#3313 mikorra várható a 7. évad ?? -
#3312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen. Vagy meghal, vagy nem. Ez igaz a többi szereplőre is. -
#3311 az se hüleség, amit a sorozatjunkie-n írnak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"...És hogy mi lesz Castiellel? Igazából két út áll nyitva az írók elől, a két válasz arra a kérdésre, hogy mitől kattant be kedvenc angyalunk. A hatalomtól, vagy a sok gonosz, Purgatóriumból származó lélektől? Ha az előbbi, akkor nincs mese, végezni kell vele, akármennyire is sírnak a rajongók. Ha utóbbi, akkor szólhat a hetedik évad Cas megmentéséről is. És valószínűleg erre számíthatunk, nem elég tökösek Sera Gamble-ék a másik út meglépéséhez. Illetve van még egy apró kérdés: vajon Isten mit szól mindehhez? Eddig szépen meghúzta magát a háttérben, néha-néha közbelépett, ha valami nagyon rosszul kezdett alakulni, de a konkurenciát már ő se nézheti tétlenül...." -
#3310 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!simán csak előkaparnak egy újabb nagykutyát, aki kemény lesz, mint isten -
#3309 Misha nem lesz állandó szereplője a sorozatnak,habár voltak erről szóló hírek is.Kb úgy lesz,mint ebben az évadban,tudomásom szerint. -
#3308 Szerintem meg... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...kijátszák a leszarja őket, mert túl nagykutya ő ahhoz kártyát. Luci, vagy Raphael is csettintéssel megölhette volna őket, de ugye ott a vessel dologgal ki volt magyarázva. -
simon7108 #3307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem hiszem,hogy azzal igen foglalkozhatnak a kov évadban,hogy letaszítsák Cas-t hiszen ahogy láthattuk egy csettintés és vége.Nem hiszem,hogy el tudnának előle bújni ha meg akarja őket ölni.Sztem valahogy meggyőzik majd vagy valami. -
#3306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, mit lehetne kihozni...Crowley szövetkezik a Winchesterekkel, hogy lenyomják Cas-t, vagy Sam és Dean újra elkezdi keresni az igazi istent, hogy "letaszítsák" a trónról Cas-t...mondjuk ha tényleg másik sorozatban is szerepelni fog, akkor Cas valszeg csak futólag fog megjelenni a köv évadban...kb az első meg utolsó részben...vagy nagy fordulattal indul a köv évad, és lenyomják valahogy a megzakkant angyalkát.. -
#3305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Balthazar halálát sajnálom leginkább talán, legjobbfej angyalka volt és tök jó lett volna egy teljesen más stílusú segítőnek a srácok mellé, Cas ellen.
Ja meg, hogy Erica Cerra csak erre az egy részre volt, csipem a csajt, bár inkább Eureka ne lenne ennyire hanyagolva. :)