Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Én!
Nem volt valami nagy was ist das de azért olyan rossz se. Haladtak lassan elõre

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

látta vki az új részt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

4. évad a legjobb szvsz...ne hagyd ki😛 én se bírtam letenni annyira jó évadok voltak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dragon11
3.évad utsó részét megnéztem, omgggggggggggg:S

amint hazajöttem kezdem a 4.évadot😛

remélem jóra alakulnak a dolgok.

ja...tudják ezt még csûrni, csavarni😉 ettõl függetlenül sajnos biztos, hogy csökkent a sorozat iránt az érdeklõdés...

morvaigaben
Az érdekes feltevés lenne, viszont így az eddigi lapos részek iss értlmet nyertek. Nekem tetszik ez a vonal 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem keres valakit..valszeg az illetõnek halottnak kellene lennie, a pokolban nincs, és gyanítható, hogy nem volt olyan szentlélek, hogy azonnal a mennybe kerüljön, így kizárásos alapon keresné a tisztítóhelyen...de ha nagyon csavarossá akarják tenni, akkor Crowley istent keresi, és meggyõzõdése, hogy ott találja...az mondjuk érdekes fordulat lehetne...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

azért tudtak még újat kitalálni😊

jó rész volt, Crowley megjelenése ütött a végén, hirtelen😄, ezekszerint a vámpírok alfáját ennyivel el is intézték ez nekem nagyon gyors volt. Ja és picit úgy érzem, hogy pont ez a Purgatórium dolog hiányzott a sorozatból, ami érdekes, errõl nem tudok nyilatkozni még nem olvastam Dante könyvét, csak annyit tudok, hogy a Mennyország és a Pokol közötti "hely", ahová szintén lelkek gyûlnek...Majd idõvel az is kiderül, mi a fõ terve ott Crowley-nak, aki ezekszerint Lucifer után, ideiglenesen a pokol királya...Samuel pedig ultimátumot kaphatott, nem tehetett mást, viszont kiderült az is miért hozták õt vissza. Samnek a lelkét otthagyta a ketrecben, visszahozta egy lelketlen alakban, mely erõsebb, mint volt, viszont a lelke így zálogba van, tehát egyelõre megölni sem tudják, hisz Sam nem kapná vissza a lelkét. Qvára agyafúrt egy démon nekem nagyon bejön a szerepe. Mellesleg Sam nagyon jól játsza a lelketlen pókerarcot. Kifejezetten tetszik ez a sztori, amit alkottak, ahogy haladunk elõre egyre jobb lesz a sorozat! <#eljen>

Shiwo
nyah, haladgatunk a fõszállal...

wordsworth
Akkor a neten szombaton lesz megtalálható gondolom?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

kommersz
a sok weed😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

wordsworth
Köszi 😊 Míg kinnt voltam amszterdamban az idõérzékem-érzékelésem teljesen megszûnt 😄

Péntekenként van új rész!

wordsworth
Következõ rész (07) ma fog kijönni?

azhát

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nagyon jó rész volt

nyílvánvaló volt, hogy Sam nem lehet Lucifer...viszont érdekes, amit mondott, hogy nem tud érezni, tán a lelke a ketrecben ragadt?, (ez a Veritas mekkora egy köcsög Isten volt😄 ahhoz képest túl könnyen ölték meg, talán ez az egy nem tetszett, amúgy ez már számomra igazi Odaátos rész volt, csakúgy mint a múltkori)

Shiwo
télleg....el is felejtettem....

Malakai
Miért is lenne jó, ha befejezték volna?

Valaki így érzi, nem nézi tovább, úgy tekinti, hogy számára ott vége, hisz olyan vége lett, hogy akár annak is lehet tekinteni (mínusz utolsó pár másodperc).

Aki pedig nézné tovább annak itt az évad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

detto

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Darthmushroom
számomra ez az évad eddig hatalmas csalódás max 10bõl 3pont:S nekem nem nagyon jön át az odaát feeling:S szerintem jobb lett volna az elõzõ évaddal tényleg vége, annyi lett volna a Sam a végén nem áll ott és kész.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mi a fenéért nem hozzák már be istent végre? Meg kell menteni valakitõl, vagy mit tudom én. Az még egy érdekes téma lenne, de így tök unalmas az egész, és olyan, mintha nem is történne semmi.
Kandurex
nem volt rossz rész 😊 jó kis családi biznisz, nagyon helyes, ez a jó irány 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Twetr0x
Lehetséges, gyereknek is visszaszerezték az angyaltól.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Shiwo
én sosem mondtam, hogy õ lenne Lucifer..

okfejtésnek meg valamennyire szerepjátékos alapja van

azokban is általában a tudattal rendelkezõ élõholtak nem rendelkeznek érzelmekkel, mert nincs lelkük...persze nem azt mondom, hogy Sam élõholt, csak nem lep meg, hogy elvesztette a lelkét...az más kérdés, hogy hol van, mi lett vele, illetve hogy szerzi vissza, ha lehetséges egyáltalán visszaszerezni

Shep
Múlt héten még szerintetek õ Lucifer, most meg hirtelen mindenki megvilágosodott? 😊 Szerintem ez nem az a film amin sokat kellene agyalni elõbb utóbb úgyis kiderül minden 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Okfejtést kérem, akkor! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
nahja, bár ezt egy kis logikával ki lehetett következtetni

Malakai
Spoiler elé legközelebb beírhatnád, hogy a köv részrõl szóló spoiler és nem az aktuális, legújabb...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Victor1103
Ááá jó volt ez a rész is😊

De ha nincs Sam lelke a testébe( mint a kövi rész promójából kiderült) akkor ki irányítja???

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

pcmadrid
Köszi.<#wink>

talán a 3.

azóta is volt egy Bobby-s kitérõ és egy Twilight, Alkonyat paródia vámpíros rész. Nekem úgy tûnik, hogy újítani akartak, de egyelõre nehezen indul be a sztori, Castiel, Crowley, Rufus is egyszer szerepeltek és annyi egyelõre a fõ lényeg, hogy Samban van valami gonosz megint...

hali!

1.részt láttam azóta semmit 😄 valahogy kibírtam...
spoiler nélkül valamit mondjatok már 😄
hanyadik résztõl kezd bmi brutál módjára beindulni a sorozat ? vagy még mindig langyos vizeken eveznek?
--------------------------
thx 😊
ERykk
pcmadrid
Könyv az Odaát szörnyeirõl, szellemeirõl, démonairól és zombijairól->ez a könyv megjelent magyarul?Gondolom nem,de nem tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni az angol változatát,ha egyáltalán lehetséges?

Meg Eve😄
jaja gyanús...csak Adam kerüljön máá elõ😄

precision
Sam = Lucifer

most már teljesen egyértelmû

Bazinga!

nem is tudtam, hogy szerepelt a Smallville-ben..de csak 2 részben. Remélem még nagyobb filmben is látjuk😛

Malakai
Elise Gatien.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pattinson az játszik az alkonyatban...annyit tudok amúgy én nem láttam azokat, de én csak a színésznõre kérdeztem rá az ki volt...mer tetszett benne az a csaj

Kristen Stewart színésznõre utaló poén akart lenni(a "Paper cut" rész is is), de látom amúgy sem nem értetted az egészet... (volt több Lautner, és Pattinson poén is)
húú, nem volt semmi rész, ötletes volt, hogy Deant átalakították vámpírrá, nekem csak az volt furcsa, hogy ezt a lányt, akit elküldött a hosszúhajú toborozni ezt a Kristent nem láttam meghalni... érdekes volt, hogy Sam hagyta hogy a vámpír megfertõzze Dean-t akinek az események visszapörgetése után nyílvánvalóvá vált h valami nem oké az öccsével...azt viszont nem tudni még, a vámpírhadsereg mihez kell, és, hogy vajon ki lehet az alfájuk...meglátjuk majd úgyis

úú, hogy hívják az 5. rész elején lévõ lányt? Kristennek szólította a vámpír srác...nagyon csinos volt, de ki volt õ?😛 amúgy most nézem a részt, ha vámpíros akkor nem lehet rossz, azok mindig jó részek voltak, fõleg mikor anno a 3. évadban Gordon vált vámpírrá, az nagyon ütõs rész volt😄

ForzaInter
én 10 percig szenvedtem vele..

Yo, Bitch!

Shep
Na megérkezett a normális felirat a HP-ra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Adtam neki még egy esélyt de késõbb még durvább hibák vannak benne, megvárom inkább a minõségi alkotást.

ForzaInter
Szánalmasan szar felirat, tele értelmezhetetlen mondatokkal, félrefordításokkal, ráadásul szarul is van idõzítve...

Yo, Bitch!

Malakai
Ja az eleje azért jó volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal, hogy nem tetszett. Oké, az eleje poénos volt, mint anno a Helyszínelõk paródiás rész, de a többi elég gagyi volt. A fordításról nem is beszélve, bár a végén kiírták, hogy "nyers fordítás". Hát ez tényleg nyers volt, talán hallás után készítették + fordító programmal?!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Malakai
Nekem nem különösebben tetszett eleve, a végén az meg fõleg gagyi volt, ahogy...
...meglátta Sam arcát. Egyrészt ez a testvérek egymás ellen uszítása téma nagyon nem jó, hogy újra ugyanúgy elõveszik. Másrészrõl meg ahogy meg volt csinálva, hogy visszapörögnek a képek és akkor a kameraman szemszögébõl látja, ahogy Sam áll és mosolyog, pf. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )