4828
-
hugopareiros #3384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+ ott van a barátok közt effektus, 2en beszélgetnek a 3.ról aki ezt végighallgatja és végül betoppan eljátszva a tudatlant -.-'
Már 6 évadon keresztül elhallgattak fontos infókat egymás elől a Winchester fiúk, eddig sose sült el jól. Tanulhattak volna már ebből bassza meg :D -
Big Boss Hu #3383 Előzetesen is írtam, kinyírtak már majdnem mindenkit a sorozatban :D -
#3382 Nekem is tetszett az évadnyitó, de ezt már tényleg nem tudom hányszor akarják eljátszani hogy behoznak egy új ellenfelet. Már felmentek a hierarchia legtetejére most elkezdik a a mellékgonoszokat behozni.. -
Big Boss Hu #3381 Mindenesetre jobb a kezdet mint a 6. évadban :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am elég gyorsan letudták h szabaduljanak meg az új istentől:S -
hugopareiros #3379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát hát hát...nem volt rossz, de nekem így elsőre nem tetszik, hogy megint kitaláltak valami ellenfelet a semmiből -
#3378 Egész jó volt ez az évadnyitó. Én várom a folytatást. -
#3377 Egy kis off: Ejnye Misha, te kis perverz. :D
Esküszöm a 6. évad legjobb része az volt mikor átjöttek az ablakon "hozzánk". Mekkora poén volt. :) -
#3376 Akkor ez lehet bekövetkezik az évad folyamán, kár... -
#3375 Az ötödik évadban állandó szereplővé lett előléptetve, most visszarakják visszatérővé. Gondolom pénzügyi oka (is) van, visszatérőknek kevesebbet kell fizetni. :) Na meg annó azt is pletykálták, hogy Misha Collins is ott akarja hagyni a showt, de persze az ilyen "hisztik" elsősorban az esetleges szerződéshosszabbítás miatti tárgyalási alaphoz vannak. :) -
#3374 5. évad nagyon magasra tette a mércét ezért tűnik "szarnak", de szerintem nem az, csak gyenge ahhoz képest. Ha belegondolok tényleg elég sokan meghaltak (nem láttam értelmét), nem tudom mi jöhet ezek után... Castiel is kevesebbet szerepel majd? Ehhe... most már tényleg kíváncsivá tettek. :) -
#3373 nem kellett volna folytatni, nagyon szar lett a 6. évad -
Dean Winchester #3372 ki is ment a fejemből , hogy most szombaton jön az új rész...
-
#3371 tuti az lesz h Cas nem tudja hosszútávon kontrollálni az erejét, szóval nem lesz ő Isten sokáig :) -
#3370 Én mondjuk továbbra is azt mondom, hogy habár Cas feltápolt magát rendesen, de csak istennek képzeli magát, nem az.
Cas elméletileg viszonylag keveset fog szerepelni az évadban, de a(z egyik) főszál biztos az lesz, hogy vele akkor most milegyen. -
Big Boss Hu #3369 Hmm elgondolkodtam pár dolgon így a premier előtt :)
Pár hét alatt végignézegettem az előző évadokat, és kb most maradt a legkevesebb szereplőnk életben.
Ki van nyírva az összes arkangyal, kivéve luci meg michael akik el vannak zárva. Az összes vadász halott (akiket több részen át láthattunk) a 2 hősünkön és bobby-n kívül. Az erősebb démonokból se maradt már, csak crowley, a horsemanok gyűrűi el vannak szedve, csak a halál maradt.
Most akkor mentsük meg castielt évad lesz? Kiváncsi vagyok milyen új szereplőket fognak előhozni, cas lett isten, ott van a halál, náluk erősebbet meg nemigen találnak ki ugyebár :D Grr lehetne már szombat. -
#3368 Héten már tényleg kezdődik a 7. évad. Már várom. :) -
IXEMGabeo #3367 bazz ez a háttérképem az asztalon:D:D:D -
Dean Winchester #3366 bocs az offért!
de ezt muszáj!
kipróbáltam egy fb alkalmazást!
elsőre , rögtön ezt dobta ki :D?A:S?DA?SD
-
Dean Winchester #3365 hát szerinted a 24 rajongók mit csinálnak jack bauer nélkül ? vagy a pb rajongók mit csinálnak M. Scofield nélkül? :DDDDD
esetleg régre vissza mehetünk, a dallas rajongók mihez kezdenek bobby nélkül :D -
#3364 Jó jó én is örülök a folytatásnak, de így volt kerek a történet. :) -
#3363 Jaja, felőlem lehet 100 évad is, hiába nem üti meg az előző színvonalat, de belegondolva nem tudom mit csinálnék majd Sam & Dean nélkül :D (mellette csak a Walking Dead, meg a Trónok Harca érdekelt). -
#3362 Hogy lehet ilyet mondani, hogy nem kellett volna folytatni?:D
Aki szereti a sorozatot, azt szerintem azt akarja, hogy minél tovább tartson.. Én rohadtul nem örültem volna ha lezárják az 5. évaddal. Voltak hullámvölgyek a 6. évadban, de összeségében szerintem jó volt. -
#3361 2 hét alatt végignéztem elejétől a 6. évad első részéig. Szerintem nagyon nem kellett volna folytatni, 5. évad lezárt minden szálat és happy end. Ez az évad végig ilyen gyenge lesz, mint az első része? Ez így nagyon erőltetett volt. Ez ilyen "muszáj folytatni, mert kell a pénz" résznek tűnt. :) -
#3360 Igen az, 6x20 ismétlése. -
Cyberdevil #3359 DE, ez valszeg az ismétlés végefele járó vmelyik része, amikor Castiel narrálja az egészet. -
#3358 ?
nem szept 23 az első rész? -
#3357 Supernatural
Castiel tells his story. Tonight 9/8c.
-
IXEMGabeo #3356 www.torrentz.com itt böngéssz -
#3355 Sziasztok. Valahol le lehet tölteni a 4. évadot? Sajnos csak olyat találtam ami hiányos vagy napok kérdése és lejön 1 rész... Köszi a segítséget! -
Dean Winchester #3354 -
#3353 :) -
#3352 MerlinW te egy bot vagy, ne tagadd! -
#3351 2011-Sep-23 Supernatural 07x01 The New Boss
2011-Sep-30 Supernatural 07x02 Hello Cruel World
2011-Oct-07 Supernatural 07x03 The Girl Next Door
2011-Oct-14 Supernatural 07x04 Defending Your Life
2011-Oct-21 Supernatural 07x05 Shut Up, Dr. Phil -
#3350 első 3
rtl-en nemrég futottam bele a 3. évad utolsó részébe magyar nyelven -
#3349 magyarul csak az első és második évad van, nem ? -
#3348 Egyébként nem értem hogy a spoiler minek kell ehhez a sorozathoz.
Magyarul az első 3 évad van, és nem is csinálják a többit egyelőre (nincs rá igény).
Hetente jönnek (minimum) a részek, így van időd az előző részt kibeszélni úgy, hogy nem kell félned attól hogy a következőből infókat látsz.
Am meg ez a Supernatural topic, mire számít az aki ide benéz?
Hogy nem a részekről beszélgetünk, hanem a jó kamerakezelésről? -
Dean Winchester #3347 nah ja még nem láttam a teljes évadot akkor a topicot meg se nyitottam csak miután végeztem az évaddal pont az ilyen miatt mert nem akartam véletlenül spoilerbe ütközni XD -
#3346 Nagyon sok idő telt az évadzáró résztől, így nem kell.
Amúgy is, a legújabb résztől 24óráig kötelező csak a spoilert használni.:)
Legközelebb csak akkor nézz be és olvasd el a HSZeket, ha már megnézted az "aznapi" részt.:) [jelen esetben egész évad, mivel vége..] -
IXEMGabeo #3345 ez már sajnos olyan reflexszerű:)