4828
-
Swarczi #3424 Am csak nekem tűnt fel hogy Sam-et meg Dean-t körözi az FBI már amásodik évad óta, és úgy mászkálnak az USA-ban, mintha csak nyaralnának? -
#3423 Végre valaki, akivel egyetérthetek.
Másoknak pedig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értem, persze, hogy gyerek. DE!
- Arról pofázott egész álló részben, de ezen kívül is, hogy nincs ilyen! Szörny és ember van! Amiből nem lehet kilépni!
- A csaj maga nem evett "élő" agyat, tehát oka sem volt rá, hogy a jövőben "visszaszokjon" a gyilkolásra, ezt pedig meg is ígérte!
- A testvérét is átverte, csak, hogy levadássza a csajt - mert egy szörny! Csakhogy a gyerek micsoda? A sorozatban azért jégre tettek már pár gyereket, akár szellemet, akár másegyebet.
Tiszta? Ez egész egyszerűen logikátlan baromság! Felvállal minden kockázatot, konfliktust az öccsével, stb., hogy megkéseljen egy csajt, aztán a fattyát meg életben hagyja? Csak azért, mert azt mondta a srác, hogy "nem fogok ölni?" Ugyan már, a nő is ezt mondta... nno mindegy. -
#3422 Dean egy f*sz. Nincs mit szépíteni ezen. A logikája teljesen csődöt mondott. Az írók részéről ez egy elég gyenge szappanopera-féle húzás volt, mert úgy is ki fog derülni a dolog, és már megint gond lesz a testvérek között. Juppí. -
Cyberdevil #3421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért egy gyereket nem ölnek meg csak úgy, meghagyta a lehetőség a kölyöknek h más legyen, nézzük így, annak ellenére h tuti nem tesz így. Ha jól emlékszem, ott volt az antikrisztus gyerek is, meg az alakváltó baba, egyiket se ölték meg, pedig lett volna rá lehetőség. Dean is csak ember, pedig amilyen kínzásokat végigtolt a pokolban is, simán kinyírhatta volna minden gond nélkül... -
#3420 Aludt :D -
Lacika 79 #3419 azt észre vettétek, hogy a bloody valentine 3d bemutatója ment a tv-ben, miközben Dean....nem tudom már mit csinált.... :D -
Dean Winchester #3418 kihagyta az "eddigi" szócskát :D
-
#3417 Mit vártál? Vissza kell térni a megszokotthoz, 1rész 1 szörny. Ha azt vesszük nagyon is jól kezdődött az évad. Jó lesz ez. -
#3416 ez még csak a 3.rész vt, honnan veszed nem lesz rosszabb?XDDDDDDDDD -
#3415 Szerintem ez volt a leggyengébb rész ebben az évadban. -
#3414 Sajnos a vége nekem sem tetszett. Bullitt-el értek egyet. -
#3413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az aspektus teljességgel érthető lenne, ha Dean előtte nem arról szövegelt volna éppen, hogy a puszta kilétéből kifolyólag a csajnak meg kell halnia; illetve, hogy ezért a meggyőződéséért még a testvérét is mocskosul csúnyán átverte. Ez egész egyszerűen következetlenség volt tőle.
Ha a csaj nem evett "élő agyat", hanem a fiának adta, akkor miért ne lenne hihető, hogy nem fog többé ölni? Ha neki nem hiszi el, akkor a kiscsávónak miért hisz? -
Bullitt #3412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy gyereket megölni azért még Dean-nek se megy. Jó úton halad mondjuk, hogy olyanná váljon, aki simán megteszi, és ez elég gáz. Rossz irányba vitték a karakterét nagyon... -
Dean Winchester #3411 ez nekem is feltűnt és bosszantó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye a srácot is megkellett volna ölni! az anyja a fia miatt ölt de nem érdekelte, tudhatta volna h a fiú is gyilkolni fog hiszen életben kell maradnia! Szóval számomra ez roppant bosszantó húzás volt , vagy legalább ölte volna meg a srácot is! -
#3410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos, a vége számomra ritka illogikus volt. Dean megöli a csajt, mert gyilkolt, ez oké, de a kicsiszörnyet futni hagyja?! WTF? Miközben előtte éppen arról tart kiselőadást, hogy mindenki "az, ami, ezen nem lehet változtatni?" -
IXEMGabeo #3409 ha lesz időm, a 6. évad 11. részétől elkezdem újra, mert ott fejeztem be:S sőt valahogy a 6. évad kis részlete ugrik be...majd bepótlom -
#3408 Amúgy eléggé eltűntek a történetből a démonok... -
IXEMGabeo #3407 sőt amikor Deanért még anno a 3. évad végén eljött a pokolkutyája...mennyi szenvedésen keresztül ment, aztán csak kihúzta Castiel a pokolból:D -
#3406 6. évadba szerintem meg pont hogy Dean szenvedett mindig. Akármi történt, vele b*sztak ki. -
#3405 Egyetértek, hogy túlzottan önismétlés ami megy, viszont szerintem sokkal jobb ez a mostani állapot, mint pl a hatodik szezon Sam problémája. És valjuk be, van alapja a dolognak.
Kíváncsi lennék Kripke pontosan milyen módon tért vissza, remélem láthatunk majd Written by Eric Kripke feliratokat pár epizódban az évad során. :) -
#3404 jó az évad, csak engem Sam szenvedése idegesít... mármint, hogy mindig vele van a gond... -
#3403 Eddig kiváló az évad. -
#3402 Érdekes volt ez a rész. Kíváncsi vagyok mit akarnak kihozni ebből, mert ez biza elég pörgősre sikerült. :) -
#3401 jaoké, bocsi! -
Cike #3400 úgy értettem,hogy a 3. rész is onnan fog folytatódni ahol a második abba maradt a trailer alapján és ugyebár a 2. is onnan folytatódott ahol az első rész befejeződött. -
#3399 nincs is 3rész még.. -
Cike #3398 igen ez most érdekes gyakorlatilag igy az első három rész olyan mintha egybe lenne,hiszen ez is ott folytatódott ahol az előző abba maradt. -
Big Boss Hu #3397 Hmm volt már ilyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!évad közbeni "félbeszakadt" rész? Nem nagyon emlékszem, hátha valaki. :P -
#3396 Érdekes lesz ez az évad, az már biztos :] -
#3395 Csak a lelkét, de mint kiderült Castiel is kitudta volna hozni, csak nem akarta. -
#3394 Samet maga a halál hozta ki... -
#3393 Lucit valszeg több mágikus "lakat" is védi/védte, Sam meg csak egy "sima" halandó -
#3392 Jaj félreírtam, Rafaelt akartam írni. :) Ő akarta kiszabadítani Lucit, de ha betudtak menni Samért ő érte miért nem? Jó jó angyal, de akkor is fura a sztori... :) -
#3391 nyilván a ketrec "belülről" nem nyitható ki, csak kívülről
és ne felejtsd el, hogy Lucifer is egy angyal, nem csak Michael... a másik pedig, hogy nem igazán vannak olyan viszonyban, hogy Michael ki akarná hozni Lucifert :) -
#3390 Amúgy ezt az egész lucifer ketreces dolgot nem értem. Ha samet kitudta hozni egy angyal, miért nem tudta michael kihozni lucit? Ha ennyi "zár" van a ketrecen ez kicsit fura... -
Bullitt #3389 Az 5. évadból még az Antikrisztus kölök is megmaradt, szerintem a jövőben még azzal is találkoznak egyszer... -
Cyberdevil #3388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez az évadnyitó fenomenális volt, ez az 1 rész jobb volt mint az egész hatodik évad, pedig én is azt támogattam h az ötödik évaddal vége kellett volna lennie a sorozatnak. Viszont ez a rész, visszahozta a kedvem. Előrángattak egy ellenséget a semmiből, de hát ez kell nekünk(ha már folytatják, másrészt, a Leviatán a pokol 7 hercegének egyike, szal a mese is megvan mögötte, plusz ez az őrült Joker viselkedés amit Cas nyújtott a végén, iszonyat nagy volt. Sam halucinációját is elég jól megoldották szerintem. Összevetve, ahhoz képest h már kifogytak a dolgokból, ezt elég jól összehozták, ha tartják ezt a szintet, elég jó évadot kaphatunk, a hatodiknál remélhetőleg biztosan jobbat. -
#3387 Na megnéztem én is. Szerintem jóra sikerült az évadnyitó, kellemesen csalódtam. 6. évad évadnyitójánál csak jobb lehetett az volt az egész sorozat mélypontja... -
zpp0663 #3386 Chucknak a prófétának a szála nagyon nem volt megemlítve a 6. évadban.. ne feledkezzünk meg róla se :D -
#3385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sam el akarta mondani, hogy halucinál, de amikor meghallotta Dean sírását, akkor inkább nem mondta el... :)
nem volt rossz rész amúgy... és megmondtam, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Castiel nem fogja tudni sokáig kontrollálni az erejét
az viszont nem tetszi, hogy már megint Sammel van a probléma, most vagy haljon meg (már az is jobb lenne) vagy legyen belőle Lucifer