Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem nem fogják szinkronizálni, mert a harmadik évadot is csak azért láthattuk szinkronosan, mert a Spanyolországban megjelent DVD-n volt Hungarian szinkron is 😄 Nevetséges! Erre nincs pénz és igény...

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Azért engem meglepett az utolsó rész,nem vártam ezt.Most már kilátástalan szerintem Sam helyzete... néha úgy érzem már a készítõk sem tudják,hogy mit hozzanak ki az egészbõl,csak majd lesz valami,majd rögtönzünk.:S
Én csak azt sajnálom,hogy az elsõ évad kivételével nemfog megjelenni a többi évad kis hazánkban.Nem is a szinkron hiányzik nekem,hanem minimum egy felirat,de a külföldieken az sincsen...Gratula :S

Prince23
És teljesen megszokható, ennyi rész után 😊

darkerlomy
én most kezdtem el nézni ezt az egész sorozatot (így az 1.évaddal kezdem) és szerintem is eltalálták deannek mindenképpen sam hangjával viszont már nem értek annyira eggyet... De az is türhetõ 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Most szépen lezárták a történetet, nem is kellene tovább folytatni.
furcsa volt h nem volt a múlt héten Odaát...van a 10. részhez Magyar felirat valahol?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

böröczk
Tudom, de pl Walking deadbõl jött az új rész.

Kumiho #2179

böröczk
4. évad a legjobb mind közül, ne bánd : D

Kumiho #2179

Klemice
hálaadás hétvége volt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Prince23
np. akkor ott a felirat neked 😄
a negyeik évadot meg úgy tûnik, kénytelen leszek "olvasni" 😄

böröczk
ja, Samnek ezzel az erõvel adhattak volna nõi hangot is : DD

Kumiho #2179

no offense but... Miiicsodaaaa? eltalálták a szinkront? Samnek és Deanne? o.O

Olyat ritkán nevetek, mint amikor meghallottam ezt a szinkront. 😄😄

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

böröczk
én már nem szorulok ilyesmi fogalmak, mint randi, használatára.

egyébként mi volt ez a kimaradás, már régebben ki kellett volna jönnie a 10. résznek...?

Kumiho #2179

Van olyan frankó Columbo kabátom is, felveszem a kedvedért.
Prince23
Hát az elsõ évadot sztem elég jól le szinkronizálták. A tesóknak meg az apjuknak eltalálták a szinkront

grebber
Nagy arc ez a Cas<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Shiwo
az majd a randi után jön <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

böröczk
Az valami bõrbaj?

Kumiho #2179

Egy randi?
böröczk
mert nem adják már nálunk, és mert fos a szinkron (nem csak ennél, úgy általánosságban)

Kumiho #2179

Prince23
Miért? :/

Balintrial
szerintem nem fogják
Prince23
A 4. évadot mikor szinkronizálják?

dragon11
köszi szépen.😊

morvaigaben
Nekem õ kedvenc 😊
Fõleg amikor értetlenkedik az emberi dolgokon.
Vicces karakter (fõleg mikor kezd emberré lenni, Éhínség miatt 😄).

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

ERykk
Tessék. Itt mindent megtalálsz a színészrõl és a szerepeirõl beleértve Castielt is.

Misha Collins😊

sorozatban volt egy róla szóló rész, melyben kiderül, hogy Jimmynek hívták a porhüvelyét...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dragon11
Csak nekem szimpatikus ennyire Castiel? és még a hangja is nagyon jó.

nem tudja valaki véletlenül ki õ?

Jaaa, Sam felhajtja az összes jó csajt... Amikor másnap oltja a csaj hogy, hogyan lehet ilyen lelketlen mert csak kihasználta, biztos néz egyet... 😄

mondjuk az tetszett benne és röhögtem egy jót, hogy a tündéreket, koboldokat belekeverték az UFO-k helyett is😄😄😄

ahhoz képest, hogy Sam lelketlen még így is lazán az a szép vörös csaj az ágyában kötött ki...szakadna meg😄

Rendes résznek borzalmas, filler résznek meg gyenge volt...

áá ezt az UFO-s hülyeséget kár volt belekeverni...ez inkább X akták volt...

Malakai
Mármint meg még két rész még jön. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Utána meg még kettõ és aztán jön a tudjafene milyen hosszú téliszünet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Klemice
jövõ héten se supnat se smallville

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Malakai
22

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hali!
hány részes is ezaz évad?
Shiwo
az macerás lenne, mert Dean (Jensen Ackles) egy teljes évadot szerepelt benne (még a Supernatural elõtt), mint Jason Teague, végül elvileg meghót a karaktere...furán mutatna benne, mint Dean Winchester....

Hülye rész volt. Ennél már csak az lenne hülyébb, ha a smallville-el kereszteznének egy részt. Na, az állat lenne.
mosoporr
lol x-files az igazság Odaát van 😄DD

Lelketlen vagyok... <#wave>
dragon11
jól ismerkedsz😄

beoltod aztán randi LOL😄

Wow, egy geek csaj! Egy randi esetleg? <#wave>
Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én arra vagyok kíváncsi, hogy mi készül..annó a vampok is háborúra készültek, s valószínûleg ezek a bõreváltok vagy mik sem poénból akarnak hirtelen megsokasodni..

Szerintem kifejezetten jól sikerült eddig és örülök, hogy nem erõltetik annyira a fõszálat, mint az elõzõ évadban, legalább változatosak a részek és nem minden az angyalok körül forog😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

böröczk
Szerintem az ötödik évadra a legkevésbé jellemzõ a hulladék kifejezés, a befejezése valóban méltatlan a sorozathoz, mondhatni: sz.r
de ha a komplett ötödik évadot nézzük, szerintem a 4. után lazán a legjobb.
persze van, akinek inkább a fõszálmentes különálló részek jöttek be, de én speciel szerettem, amikor haladtak a fõsztorival.
A hatodik évad pedig szerintem jó a 3. rész óta. Sam karaktere meg abszolút nem tetszik már, igaz, hogy az elsõ évad óta, de azóta se javult semmit. : P

Kumiho #2179

jaja ez a 6. évad fokozatosan épül fel... a korábbi évadokra általában a szenzációs kezdés volt a jellemzõ, itt ez egy picit lassabb, de nekem bejön...

Na egy kicsit becsatlakozok én is. A hulladék 5. évad botrányos befejezése után igen kellemesen csalódtam a 6. évadban. Bár az indulás elégé semmitmondó volt, féltem hogy abba fogom hagyni, de következõ pár rész kellõképp felpörgött és már elkezdtem élvezni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na egy nyomozós rész, animorf után. Bejött a rész, a kutyus nagyon szép volt, akit betettek... mellesleg az poén volt, hogy a fekete dobbermann egy feka volt xDDD, és ezekszerint a vérfarkasok, animorfok túl sokan vannak, hogy elkapják a legerõsebbet, merthogy, most nem volt mit szállítani Crowleynak...

mondjuk a címe az bíztató😉 kb 4 perc alatt lejött az új rész xD