Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
Én csak azt sajnálom,hogy az elsõ évad kivételével nemfog megjelenni a többi évad kis hazánkban.Nem is a szinkron hiányzik nekem,hanem minimum egy felirat,de a külföldieken az sincsen...Gratula :S
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Olyat ritkán nevetek, mint amikor meghallottam ezt a szinkront. 😄😄
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
egyébként mi volt ez a kimaradás, már régebben ki kellett volna jönnie a 10. résznek...?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Fõleg amikor értetlenkedik az emberi dolgokon.
Vicces karakter (fõleg mikor kezd emberré lenni, Éhínség miatt 😄).
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
sorozatban volt egy róla szóló rész, melyben kiderül, hogy Jimmynek hívták a porhüvelyét...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem tudja valaki véletlenül ki õ?
ahhoz képest, hogy Sam lelketlen még így is lazán az a szép vörös csaj az ágyában kötött ki...szakadna meg😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
hány részes is ezaz évad?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
de ha a komplett ötödik évadot nézzük, szerintem a 4. után lazán a legjobb.
persze van, akinek inkább a fõszálmentes különálló részek jöttek be, de én speciel szerettem, amikor haladtak a fõsztorival.
A hatodik évad pedig szerintem jó a 3. rész óta. Sam karaktere meg abszolút nem tetszik már, igaz, hogy az elsõ évad óta, de azóta se javult semmit. : P
Kumiho #2179
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)