Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vége elég durvára sikerült vazze 😮
erre a végkifejletre nem számítottam , viszont nem értem cas-t miért szúrta hátba sam????
vazze rafaelt egy csettintéssel elintézte , wááh kemény
vazze a vadnyugatos rész elég jó volt XD
ezek elvileg 7.évados spolier hírek, nem hiszem,hogy az új nagy ellenség Isten lenne!!
Kérdés: Mit tudsz mondani a Supernatural következõ évadáról?
TV Addict: A 7. évadban a Winchester testvérek egy nagy mértékben változó és baljós vidéken találják magukat egy olyan új ellenséggel szemben, amilyennel még sosem találkoztak. Régi trükkjeik, fegyvereik és búvóhelyeik használhatatlanokká válnak. Kizárólag egymásra számíthatnak majd. És biztos, hogy akár az utolsó cowboy zsivány, nem fogják harc nélkül megadni magukat.

Ausiello hírek
Misha Collins nem lesz állandó szereplõ a 7. évadban
Készüljetek, Supernatural rajongók: Habár hatalmas népszerûségnek örvend Misha alteregója, mégsem lesz állandó szereplõ a Supernatural következõ évadjában. Egy rock sztárhoz illõ belépõje után a 4. évadban Castiel hamar rajongói kedvenc lett, de Winchesterék szövetségese mennyeibõl baljóslatúvá vált. Az évadzáróban kinyitotta a purgatóriumot, és egy lelkekkel felturbózott isten lett. És senki nem állhatott az útjába. Sem Raphael, sem Crowley, sem a Winchester testvérek, akiknek ultimátumot adott az utolsó percben: behódolnak vagy meghalnak.

De hogyan lehet az, hogy nem kap Collins állandó szerepet, ha éppen most válik Cas… mindenhatóvá?

“Ha a Supernaturalról van szó, akkor az a filozófiánk, hogy a karakterek jönnek-mennek, akik természetesen hatással vannak Samre és Deanre.” – mondta Sera Gamble. “Szeretjük Mishát. Szeretjük és imádjuk Castiel karakterét. Egészen idáig fejlõdött a karaktere, és egy ilyen váratlan fordulatot vett, mert annyira inspirál bennünket.”

Az évadfinálé cliffhanger “egy kulcsfontosságú pillanat Cas fejlõdésében” – teszi hozzá Gamble, leírva a karaktert úgy, hogy “megváltozott”. “Lényegében ezt fogjuk boncolgatni a következõ évadban, úgyhogy elég nagy a változás.”

Két fontos név újra elõkerül a 7. évadban: Eric Kripke és Ben Edlund. Fontos szerepet töltenek majd be a 7. évadban, csupán más címen (nem fõproduc
abletonext
én akkor fogok örülni, ha meg is találják

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Következõ évad tartalma (szerintem) : keresik az "igazi" istent... végre!
dragon11
lol biztos a 6. évadról beszélsz?<#idiota>

Megnéztem én is az évadzárót. Hát elég tré lett. Legalább is nekem nem tetszett. Olyan erõltetettnek tûnik az egész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Malakai
Azért, mert...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...Misha...
...nagyon tud nézni a kamerába még nem kell túlmagasztalni, nem sokat tudni arról, hogy mit is tud.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ERykk
Hát, a halál azt magyarázta valamelyik részben, hogy öregebb Istennél, szóval lehet, hogy erõsebb is.

Kandurex
hát ja...de
Cas ezzel a pár milkó lélekkel
eléggé beton,...szóval esélytelen, talán luci meg king of hell, plusz még pár igazán nagy pályás együtt, mondjuk a halál meg ilyenek 😉...de még õk se...meglássuk na.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dragon11
köszi.😊

ERykk
szeptember-október környékén.

dragon11
mikorra várható a 7. évad ??

ERykk
Hát igen. Vagy meghal, vagy nem. Ez igaz a többi szereplõre is.

Shiwo
az se hüleség, amit a sorozatjunkie-n írnak:

"...És hogy mi lesz Castiellel? Igazából két út áll nyitva az írók elõl, a két válasz arra a kérdésre, hogy mitõl kattant be kedvenc angyalunk. A hatalomtól, vagy a sok gonosz, Purgatóriumból származó lélektõl? Ha az elõbbi, akkor nincs mese, végezni kell vele, akármennyire is sírnak a rajongók. Ha utóbbi, akkor szólhat a hetedik évad Cas megmentésérõl is. És valószínûleg erre számíthatunk, nem elég tökösek Sera Gamble-ék a másik út meglépéséhez. Illetve van még egy apró kérdés: vajon Isten mit szól mindehhez? Eddig szépen meghúzta magát a háttérben, néha-néha közbelépett, ha valami nagyon rosszul kezdett alakulni, de a konkurenciát már õ se nézheti tétlenül...."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

shaba23
simán csak elõkaparnak egy újabb nagykutyát, aki kemény lesz, mint isten
pcmadrid
Misha nem lesz állandó szereplõje a sorozatnak,habár voltak errõl szóló hírek is.Kb úgy lesz,mint ebben az évadban,tudomásom szerint.

Malakai
Szerintem meg...
...kijátszák a leszarja õket, mert túl nagykutya õ ahhoz kártyát. Luci, vagy Raphael is csettintéssel megölhette volna õket, de ugye ott a vessel dologgal ki volt magyarázva.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem hiszem,hogy azzal igen foglalkozhatnak a kov évadban,hogy letaszítsák Cas-t hiszen ahogy láthattuk egy csettintés és vége.Nem hiszem,hogy el tudnának elõle bújni ha meg akarja õket ölni.Sztem valahogy meggyõzik majd vagy valami.

PSN ID:misi2mezei

Shiwo
hát, mit lehetne kihozni...Crowley szövetkezik a Winchesterekkel, hogy lenyomják Cas-t, vagy Sam és Dean újra elkezdi keresni az igazi istent, hogy "letaszítsák" a trónról Cas-t...mondjuk ha tényleg másik sorozatban is szerepelni fog, akkor Cas valszeg csak futólag fog megjelenni a köv évadban...kb az elsõ meg utolsó részben...vagy nagy fordulattal indul a köv évad, és lenyomják valahogy a megzakkant angyalkát..

Malakai
Balthazar halálát sajnálom leginkább talán, legjobbfej angyalka volt és tök jó lett volna egy teljesen más stílusú segítõnek a srácok mellé, Cas ellen.
Ja meg, hogy Erica Cerra csak erre az egy részre volt, csipem a csajt, bár inkább Eureka ne lenne ennyire hanyagolva. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azért Crowleys szálat még tudják, folytatni hiszen ugye õ életbe maradt.
ERykk
Igenjó volt az utolsó rész, kiváncsi vagyok innen hova tovább. (plusz ha ennek a Cas szálnak vége, nemigazán tudom hogyan folytatódhatna tovább, ennél feljebb már nincs a 'táplálékláncban')

Victor1103
Összességében jobb lett ez az évad mint amire számítottam. Azonban mégse tudok mást mondani rá csak azt, hogy ez már szerintem elég erõltetett. Csûrik csavarják, na szóval szerintem jobb lett volna ha az 5.évaddal van vége.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Klemice
öh wtf

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
na, nem bírtam várni a magyar feliratig... megnéztem angol felirattal

hááááát...

Castiel az új Isten? 😊 vicces... õt már tényleg nem bírják megállítani... szem köv évad azzal fog kezdõdzni hogy vagy megjelenik az igazi isten és rendet rak, vagy Cas nem bírja magában tartani az energiát és tényleg felrobban

Bazinga!

dragon11
ma dupla rész várható.😊

évadzáróóóóóóó:S😞

Sorozatjunkie-n is, meg Comment blogon is fentvolt hogy nem igazán szeretne maradni.

wordsworth
Ez engem is érdekelne

PSP user n\' soon ps3 user too :)

pcmadrid
Szabad kérdeznem,hogy honnan van a Mishás infó?mert én még nem találkoztam semmi hivatalos infóval.

igen, én szinte 100% ig biztos vagyok benne,hogy feláldozza magát és Crowleyval együtt meghal.
Shiwo
nem hiszem, hogy õt is lecserélik, inkább gyanítom, hogy hõsi halált hal miközben próbálja megmenteni Sam-et és Dean-t....a másik eshetõség, hogy pont általuk hullik el..

Ez lehetséges, mint pár évaddal ezelõtt Ruby.
ERykk
*a színész megy el, bocsi nem néztem át😊

ERykk
Attól, hogy a szereplõ elmegy, nem feltétlenül fog Castiel meghalni. Legfeljebb kap egy másik vesselt, persze kétlem, hogy Misha Collins-t tudná ütni az új színész.

Shiwo
<#szomoru1>

Misha Collins más sorozatba megy jövõre(ráadásul más adóra), szóval meg fog most purcanni.
dragon11
áá😄😊

Shiwo
vagy épp Crowley jól átveri Cas-t, lenyúl 1 csomó lelket, és úgy lesz vége az évadnak, hogy Sam, Dean és Cas nyakig van a kakiban...

darkerlomy
lehet hogy Dean& Sam Vs. Cas& Crowley fognak küzdeni az utolsó részben érdekes lenne 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

elég nagy baj az neked, ha nem látod a fától az erdõt 😊
Hú ez az utolsó Castieles mekkora egy tré rész volt. Hogy korábban hidegre tették a sorozat egyetlen értékelhetõ fõgonoszát, lövésem nincs merre akarnak elindulni a történet írók. De a legutóbbi rész után én kezdem kínosan érezni magam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Fenébe, vártam az új részt erre tv.com-on látom ,hogy majd dupla epizódos évadzáró lesz 20-án :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Nem volt, jövõ héten dupla évadzáró.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dragon11
tegnap nem volt új rész?(21.ik)

az animorfos rész kurva jó volt 😄
a tündéres se volt annyira gáz... alakul , kíváncsi leszek jön-e valami brutál rész
azért az érdekes hogy Deanék hogy kivannak akadva hogy üzletet kötött egy démonnal Cas mikor olyan winchester nem is létezik aki ne kötött volna alkut velük

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Malakai
Elég rosszak a tapasztalataik démonokkal való lepaktálással kapcsolatban, mégha jószándék vezérli is. 😊

@PrasCo: Szerintem mind2 benne volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ForzaInter
azért dean és sam elég idegesítõ volt, hogy nem hogy megérteni nem próbálták azt hogy castiel mit miért csinál, de még azt se hagyták, hogy normálisan végig mondja hogy mégis mit akar ezzel az egésszel..

Yo, Bitch!

kommersz
21 bocs😄D

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"