4828
1421062838.jpg
  • ForzaInter
    Szerintem nem lettek végleg kiírva az angyalok.

Nekem amúgy annyira nem hiányoznak az angyalok, csak Castiel, na meg Bobby és az Impala, ha már itt tartunk. Sokan szidják a sorozatot, hogy már nem jó.. Valóban nem a régi már, de nekem az tetszik, hogy visszatértek a kezdetekhez, jók az ilyen monster of the weekes részek. Emiatt szerettem meg a sorozatot is. És az is tetszik, hogy a tesók most egyedül vannak és csak magukra számíthatnak, nem érinthetetlenek már mint az előző évadokban, persze meghalni ugy sem fognak ezt mindenki tudja.:D
  • rooney8
    felidézik, de (lehet csak nekem) ez már kevés
    tény, hogy nem a legjobb a főszál, de nekem így, hogy csak vadászgatnak minden részben, kicsit unalmas
  • dragon11
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem még mindig nagyon hiányoznak az angyalok.. nagyon el lett baszva, hogy 1rész alatt kiírták őket teljesen..
  • böröczk
    Szánalmasan ratyi a főszál, ezek a részek legalább kicsit felidézik a régi Supernaturalt.
  • rooney8
    a számból vetted ki a szót :)
  • hugopareiros
    szegény kicsi sammy, a bohócok bántották
    önmagában nem volt rossz rész, de én inkább a főszálat folytattam volna
  • IXEMGabeo
    Pro 4-en most megy, "Az átjáró" c film. a Főszereplő Jensen Ackles:)
  • rooney8
    na megnéztem, jó volt, de semmi extra

Bobby visszatér szellemként?
  • precision
  • rooney8
    nyugodjatok már meg
    sztem itt senki sem kíváncsi erre, ha problémátok van egymással intézzétek el privátban
  • dragon11
    Az utolsó mondatod visszafelé is igaz, az első mondatod 1.tagmondatára alapozva.
    Magyar nyelven lett írva.. az, hogy hiányosságaid vannak Magyar nyelvből egyéni probléma. Ne próbáld a tudatlanságod rám vetíteni.:)
  • hugopareiros
    Kellőképpen végig elemezve, ugyanarra a megállapításra jutottam, mint legutóbb. Örülök neki, hogy ez engem és az intelligenciaszintemet minősíti, mert szerencsére meghaladja a tiédet.

Még mindig nem adtál normális választ arra, hogy miért kellene 0-24ben adni az Odaátot.
    Attól, hogy próbálsz kitérni a válasz elől, és beállítani engem hülyének, megpróbálhatnál normális választ adni.

Ha logikusan levezeted, hogy miért lenne jobb illetve, hogyan lehetne kivitelezni azt, hogy egész évben végig dolgozzanak az emberek. Akkor fejet hajtok előtted. Addig viszont szállj le a magas lóról, mert a beceneved továbbra is érvényes.

14-18 közötti az életkorod. Ez a tipikus teenager kategória, szóval nyugodtan szólíthatlak így. Figyelembe véve a hormonális ingadozásoddal kialakult lázadó, kitűnni vágyó és "csaknekemvan igazam" nézetedet, jelenleg még egyenlő félnek sem tekintelek.
  • Shep
    Na látom ide is beférkőzött az értelem meg az egymásra köpködés, lassan tényleg nem marad normális topic ezen a fórumon. :(
  • dragon11
    Szerintem kerüld a sértegetést, becézgetést; Én sem tettem. Ez ugyancsak Téged és az intelligenciaszintedet minősíti. Sajnálom, hogy nem értetted meg a leírtakat, de ez megintcsak Téged minősít.

UI.: Nyugodtan gondolkozz el rajta, olvasgasd át még párszor, emésztgesd.. hátha..=)
  • Malakai
    A nyáriszünet nem a legjobb megfogalmazás, de a lényeg, hogy egy átlag sorozatepizódot az utómunkálatokkal átlagosan hosszabb idő egy hétnél elkészíteni, így folyamatosan nem lehetne adni.

De egyszerű pénzügyi okok is a döntő tényező, hogy miért nem hosszabb egy évad.
    A sorozatokat így is a legnézettebb időszakokban adják az évben és ennek ellenére is sokszor pengeélen táncol a költségvetés.
    A kevésbé nézett időszakokban vetíteni őket egyszerűen veszteséges.
  • hugopareiros
    Hmm, ez egy abszolút racionális észérvekkel alátámasztott visszavágás volt. :)

Az ilyet csak elfogadni tudom, sajnálom, hogy hozzád mertem szólni mr 'tínédzser'.
    Az élettapasztalatod előtt le kell borulnom.
  • dragon11
    Szerintem ezt a kijelentésed Te sem gondolhattad komolyan. Ha igen, akkor pedig TE gondolkozz el azon, amit mondtál és ne égesd magad ilyen mértékű hülyeséggel.:)
  • ForzaInter
    az kurva nagy rész volt:D
  • Holland Kemence
    dik
  • IXEMGabeo
    éppen most adják az egyik legjobb részt a 3. évadból:D

amikor megismétlődik Dean halála folyton...Híííít of dii móómönt:D:D
  • IXEMGabeo
    3., 4. évad nagyon állat volt, újítások a sztori menetébe nagyon bejöttek:) aztán az 5. évad is jócskán tartogatott izgalmas epizódokat, sokszor volt wtf érzésem...:)
  • rooney8
    jajj tényleg most, hogy mondod...
    nekem is volt jó pár jelenet még az elején, mikor azért rendesen paráztam :) régi szép idők
    amúgy nem tudom mi van velem, de elkezdtem nézni az első évadot és egyszerűen nem tudott lekötni... várnám, hogy legyen valami főcselekmény, és így utólag unalmasak ezek az 1 rész/szörny dolog
  • kommersz
    En is nagyon szerettem az elso 2 evadot, nekem nagyon bejottek ezek a monster of the week dolgok.Emlekszem nem egyszer ijedtem meg ,1-2 jeleneten[utobbi evadokban ez nem volt jellemzo].Oszinten leszek en nekem kb a negyedik evadtol nem tetszik.Igen mondhatjatok akkor minek nezem, azert mert nagyon szerettem es az elso sorozatok kozott volt amit elkezdtem es nezek.[es ha mar elkezdtem,befejezem,hatha kap ez a sorozat egy melto lezarast.]
  • böröczk
    Nem, nem lehet, mert ez a sorozat már közel sem a régi, és az a jó kis hangulat is totál hiányzik, meg a jó kis zenék .
    Nekem a 7. évadból elég volt 3 rész, inkább elkezdem az első évadtól az egészet, amikor még a vonatútra is magammal vittem a részeket a telefonomon és egy hét alatt lepörgettem 2 évadot zsinórban. Az a Supernatural még függőséget okozott, és érdekes volt, ha nem a főszálat követte, akkor is.
    A hatodik évadban még jókat röhögtem, voltak szórakoztató részek, egészen az utolsó párig, de nekem az a sorozat az 5. évaddal zárul,utána már egy másik, gyengébb széria következik, a 7. pedig, amit láttam belőle, simán fostaliga.
    És nem szapulásképp, mert én borzasztóan imádtam ezt a sorozatot, de egyszerűen az elfogultságom ellenére se tudom azt mondani, hogy bármi is jó lenne a 7. évadban, és baromira sajnálom, hogy így van.
  • hugopareiros
    megnézném az arcod amikor kiderül, hogy többet nem lesz őszi,téli,tavaszi és nyári szünteted ;)

gondolkodj már mielőtt balf@szságokat beszélsz :)
  • hugopareiros
    abszolút igazad van

mostantól senkinek aki valamilyen sportot űz, iskolába jár, tanít...blabla ne legyen nyári szünet :) minek?!

sőt az egyéb helyeken dolgozó embereknek is a szabadságát negyedeljük el, fölösleges 20 nap...dolgozzon már a szerencsétlen egész évben

• dragon11
    Én nem tudok olyan törvényről, hogy legfeljebb 1évadot /év lehet leadni.
  • rooney8
    így se jó, úgy se jó :D
    egy évad legyen 52 részes és akkor semmi probléma sincs :D

[csak viccel]
    a félreértések elkerülése végett
  • hugopareiros
    ezzel legalább lehet, hogy rádöbbennek az emberkék, hogy inkább néha 3-4 hét szünet, mint egyszerre sok
  • BoneDragon
    Mert az aztán tényleg lényeges volt, hogy tovább vidd az amúgy is felesleges gondolat menetet.
  • hugopareiros
    Szökő évente pedig hosszabb 1 év.
    Te is kiragadtad a mondanivalóból a lényeget.
  • BoneDragon
    22 rész van egy évad alatt.
  • hugopareiros
    24 részes egy évad, egy évben 52 hét van.
    Jobb lenne ha 28 hétig nem jönne 1 rész sem?
  • Malakai
    Első évad, hogy egy sorozatot hétről hétre követsz, mi? :)
  • sjucus
    Ekkora kihagyásokkal lehet, hogy nem kell azon gondolkodjunk, mi lesz a következő évadban.
  • dragon11
    értsük az iróniát :)

rooney8: +1
  • rooney8
    vicc volt :)

csak most volt karácsonykor kb. 1 hónapos szünet és akkor már megint egy 3 hetes kihagyás. lehet én látom rosszul, de ha ennyi szünet van, az inkább néző elvesztést idéz elő, mint hogy néző szerzést. persze ismétlem nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, meg a nézettség alakulásban... stb. ez csak az én véleményem.
  • stargatelost
    És akkor kasza is lehetne, mert senki nem nézné. Nem így működik a tévézés, meg az emberek többsége.
  • rooney8
    pontosan
  • jazzy
    de