4828
1421062838.jpg
  • hugopareiros
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem csinálták ki, csak azt hitték
  • IXEMGabeo
    :(

viszont jól emlékszem, hogy a srácok kicsinálták Crowleyt? az még rémlik
  • hugopareiros
    nem
  • IXEMGabeo
    lenne egy kérdésem Dean:D

ugyebár a 6. évad 11. részétől kimaradtam, szerepelt már azóta benne a tehetséges és erős démongyerek, aki eltűnt és Isten volt már a sorozatban emberi alakként netán?:D:D
  • rooney8
    ja, f*szom -.- :D
  • Dean Winchester
    azaz nincs még új rész? :D jövőhéten jön?
  • rooney8
    van benne valami :DD
  • Malakai
    Vagy akkor még az-az időpont volt pl.
  • rooney8
    akkor valakik valamit nagyon félre nézetek még múltkor, mert mindenki azt írta, hogy 9-én jön az új rész :S
  • stargatelost
    Jövő héten lesz új rész.
  • dragon11
    'Ma' lesz új rész, ne felejtsétek.:)
  • Dean Winchester
    érdekes álláspont , a végével egyetértek...
    de ha nem tudják a szintet tartani akkor én is azt mondom, hogy inkább ne legyen több rész. Nézem mert érdekel mi lesz a vége, de írtam már egyszer, hogy az első évadoknál alig vártam a következő részt most meg oda jutottam ,hogy inkább megnéztem egy filmet mint a sorozatot míg régen ha időm volt egyből a sorozatot néztem és daráltam.
    Prison breakes témával nem értek egyet, nekem tetszett vég (lehet ezzel én vagyok egyedül)-- ott a 2.évaddal le zárhatták volna de mind1, nem bánom :D Hösöket én is ledaráltam.
    SN-ben az eddigi évadok során nekem 1 rész volt ami kibaszottul nem tetszett az pedig a szelllemes vagy élő szereplős rész :D azzal voltam úgy ,hogy nem érdekel de valahogy lenyomom a torkomon :) Miért? mert az is a sorozat része volt és nem tudtam a végére vagy közepére tartogatnak-e egy olyan percet is ami hatással lehet a későbbi részekre.
    Ma megnéztem a 14. és 15.részt.... az utóbbi valahogy nem nagyon jött be, az utolsó 10 perc volt ami igazán érdekes volt :D
    Egyébként hány részt fogunk még kapni?
  • rooney8
    évadzáró az rtl-en (3. évad) :)
    jó fejek, hogy éjjel 1-kor adják -.-
  • Shelton
    basszus, most tényleg elcsúsztatták még 1 hetet, 16-ára??!!
  • Shep
    De 3 évad óta csak azért nézed, hogy lásd a végét is? Bocsáss meg de hülye vagy. Én is elkezdtem nézni a Hősöket de a 3. évad elején meguntam és nem néztem tovább, azóta sem tudom mi lett a vége és nem is érdekel. Csak azért ne nézzél valamit végig, mert elkezdted. Azért nézzél valamit mert élvezed, szórakozol rajta, vagy egyszerűen csak érdekesnek találod!
  • precision
    PB -ből elég lett volna az 1. évad
    Heroesnak meg az akkori írói sztrájk + pénzhiány tett be :|
  • kommersz
    Gondoltam ezzel fogsz jonni.Imadom amikor ezt mondjatok.Igazabol elso sorozatok kozott volt amit neztem.Oszinte leszek nagy kedvencem volt regen,de ugy a negyedik evadtol nem igazan jon be.Ha mar elkezdtem szeretnem befejezni,es elvarok egy melot befejezett annak a sorozatnak amit elsok kozott kezdtem el.[kurvara nem akarom pb,heroes szintre jusson ez a sorozat is]
  • Shep
    Nem muszáj amúgy nézni!
  • kommersz
    ne legyen inkabb
  • sajtburger
    8. évad amúgy sanszos hogy lesz? Én bízok benne nagyon, bár az nem tetszik, sose tetszett, hogy a szereplők sorra eltűnnek.. :(
  • dragon11
    csak ilyen 1hónapos szüneteket tesznek bele..
  • hugopareiros
    Ismétlem ez nézőpont kérdése.

Ha hetente jelenne meg akkor nem mondaná senki, hogy 1 hét szünet van a következő részig.
  • IXEMGabeo
    én lemaradtam kb a 6. évad 11. résztől kezdve:D:D

poén, de a 3. évad ismétlést lesem éjjelenként inkább:D
  • rooney8
    mint azt már régebben írtam, sztem nem tesz jót egy sorozatnak, ha ennyire szétszedik, főleg nem egy ilyen leáldozóban lévő sorozatnál, de hát ők tudják :D
  • Cike
    Ja és ha már így szét tördeltem a mondanivalóm(nem direkt) az évadzáró 22-23. rész ugye duplarész máj 18 án lesz egybe és előtte lesz az évadzáró előtt 2 hét szünet de az előző évadban is így csinálták,hagytak 1 hét szünetet az utolsó rész előtt.
  • Cike
    Folytatva, tehát 8 rész lesz még ugye márc 9-én tér vissza ott lesz még egy rész 16-án majd újra szünet, ápr 13 án tér vissza és onnan már végig nyomják. Szóval eléggé szét tördelték ezt az évadot.
  • Cike
    Elvileg 23 részes lesz az évad és az évadzáró május 18-án lesz.
  • Dean Winchester
    márc 9-én jön a következő rész? Azon kívül vagy azzal együtt még hány részt fogunk kapni?
  • Shelton
    az egy dolog, hogy csak két pénteken nem lesz, de a két rész között eltelik 21 nap, az nálam 3 hét..
  • Dean Winchester
    csak szerintem nincs annyira toppon már ez az évad mint az első kettő vagy három?
    levagyok maradva két résszel de alig érzek késztetést arra ,hogy nekilássak és pótoljam
    meg fogom nézni csak míg az első évadban bedaráltam az évadot majd a következő évadnál alig vártam a következő részeket addigra most ott tartok, hogy nem várom annyira :S
  • precision
    ehh...
  • DevilJin
    SPOILER season 7x16 előzetes : http://www.youtube.com/watch?v=GIyerADwDEw
  • sajtburger
    Elég érdekes lett a sorozat, bár én az 5. résznél vagyok a 7. évadban, de tényleg más vonalat vett minden. Nekem a 4-5-6. évad mindent vitt, rég láttam ennyire izgalmas évadokat, de ez a 7. is jó a maga formájában. Remélem lesz folytatás, csak a régi nagy arcok, maradjanak bent, azt utálom, ha egy csapat a végére 1-2 főre fogyatkozik.. :/
  • hugopareiros
    meglátás kérdése, nekem is 2 hét szünetet jelent

mert ha jönne jövőhéten (febr 24) akkor nem lenne szünet, ha azután jönne (márc 2) akkor 1 hét szünet, ha pedig azután (márc 9) akkor 2 hét szünet van a rész között :)

• Cike
    Nem mert, febr 24, márc 2, márc 9. Tehát 3-om péntek, az nálam 3-om hét szünet.
  • Holland Kemence
    3 hét múlva lesz a következő rész, az két hét szünet nem?...
  • DevilJin
    pfff és pont jó rész jön :)
  • Shelton
    három, baszki..
  • Holland Kemence
    nane, megint két hét szünet?...
  • böröczk
    Az ötödik évad ilyen téren mindent vitt. Szegény Trükkös (vagy mi volt a magyar fordítás : D)

Egyébként nekem még most is eszembe jut, nem tudom, emlékeztek-e még rá: A félig démon fiúcska tudomisénmelyikévadból, aki a játékokat keltette "életre" (viszketőpor, stb.)
    Azt hittem, róla még lesz szó, érdekes lehetne.