Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bazinga!
Cas elméletileg viszonylag keveset fog szerepelni az évadban, de a(z egyik) fõszál biztos az lesz, hogy vele akkor most milegyen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pár hét alatt végignézegettem az elõzõ évadokat, és kb most maradt a legkevesebb szereplõnk életben.
Ki van nyírva az összes arkangyal, kivéve luci meg michael akik el vannak zárva. Az összes vadász halott (akiket több részen át láthattunk) a 2 hõsünkön és bobby-n kívül. Az erõsebb démonokból se maradt már, csak crowley, a horsemanok gyûrûi el vannak szedve, csak a halál maradt.
Most akkor mentsük meg castielt évad lesz? Kiváncsi vagyok milyen új szereplõket fognak elõhozni, cas lett isten, ott van a halál, náluk erõsebbet meg nemigen találnak ki ugyebár 😄 Grr lehetne már szombat.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de ezt muszáj!
kipróbáltam egy fb alkalmazást!
elsõre , rögtön ezt dobta ki 😄?A:S?DA?SD
esetleg régre vissza mehetünk, a dallas rajongók mihez kezdenek bobby nélkül 😄
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Aki szereti a sorozatot, azt szerintem azt akarja, hogy minél tovább tartson.. Én rohadtul nem örültem volna ha lezárják az 5. évaddal. Voltak hullámvölgyek a 6. évadban, de összeségében szerintem jó volt.
Yo, Bitch!
nem szept 23 az elsõ rész?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2011-Sep-30 Supernatural 07x02 Hello Cruel World
2011-Oct-07 Supernatural 07x03 The Girl Next Door
2011-Oct-14 Supernatural 07x04 Defending Your Life
2011-Oct-21 Supernatural 07x05 Shut Up, Dr. Phil
[merlinw.org]
rtl-en nemrég futottam bele a 3. évad utolsó részébe magyar nyelven
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Magyarul az elsõ 3 évad van, és nem is csinálják a többit egyelõre (nincs rá igény).
Hetente jönnek (minimum) a részek, így van idõd az elõzõ részt kibeszélni úgy, hogy nem kell félned attól hogy a következõbõl infókat látsz.
Am meg ez a Supernatural topic, mire számít az aki ide benéz?
Hogy nem a részekrõl beszélgetünk, hanem a jó kamerakezelésrõl?
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Amúgy is, a legújabb résztõl 24óráig kötelezõ csak a spoilert használni.😊
Legközelebb csak akkor nézz be és olvasd el a HSZeket, ha már megnézted az "aznapi" részt.😊
Castiel már nem angyal,szóval a coltot elõvehetik megint 😊 Azért remélem nem azzal fog elmenni a köv. évad,hogy Castiel ellen találnak majd valami hûû de csoda fegyvert,az már tényleg unalmas lenne.
Castiel eszén nem kevesen "jártak már túl", köszönhetõen talán a nem kevés emberi vonásának? És midannak, ami a legjobb karakterré tette õt a sorozatban.
Egyébként ott volt Balthazar is, a nagyobbak közül, nem hinném, hogy Cas nála magasabb "szinten" volt.
Crowley egyszerûen azért nem, mert egy bohóc. Méghogy a pokol királya, senki se hiszi el róla 😄
De hogy az utolsó lehetséges pozitív karakter személyét is kinyírják (már a két fõszereplõn kívül, nyilván õk nem lehetnek). Nyilván, hgoy folytatódjon a sorozat, ami már az 5. évaddal nálam lezárult.
voltak jó húzások a 6.ban a fõszálat leszámítva, az gyengus volt, gyengus, fõleg most. Egyszerûen ez az évad úgy fejezõdött be, hogy nem érdekel a folytatás, pedig eddig ilyen sosem volt Supernatural-nél.
Kumiho #2179
Alapjaiban, a nehéz indulás után, nem lett volna rossz ez sem, de a pénz megint gyõzött és nem lehetett normálisan lezárni az évadot.
Csak így lehetett megalapozni a következõt.
Már minden nagyágyút legyõztek.
-Az ördögöt.
-A 3 legerõsebb angyal is eltávozott sorainkból (Gabriel, Michael és Raphael).
-Minden szörny szülõanyját Evat.
-Crowleyt is legyõzöttnek tekintem...remélem nem húzzák meg azt, hogy most a srácok vele fognak szövetkezni, mert az lenne az eddigi legnagyobb mélypont.
Náluk gyengébb ellenfelet hiába hoznának a készítõk, nem lenne érdekes. "Üsd ki a legerõsebbet, és a többiek tisztelni fognak."
Ki maradt hát náluk magasabb szintû? Isten és a halál
Istent sztem nem kell magyarázni, hogy miért nem lehet ellenfél. 😄
A halál pedig nem gonosz, csak teszi a dolgát.
Létre kellett hát hozni egy ellenfelet. Ha már így alakult, akkor tökéletesen érthetõ ez a szereposztás.
Castiel magába szívja a purgatórium gonosz lelkeit, és õ lesz az.
(Másik lehetõség az lett volna, hogy Crowley teszi mindezt...csak akkor ott a felháborodás, hogy egy démon túljárt egy angyal eszén?!)
Lehet, hogy irreális az egész, de csak így folytatódhatott a sorozat.
"Pénz beszél, kutya ugat."
Kumiho #2179
tudtok annyi hülyeséget összehordani egy egyszerû sorozatról, hogy az már fáj o.O
Sam miért bökte hátba Cast?
1. mert bosszút akart állni rajta
2. mert gonosz lett
3. hogy a készítõk megmutassák Castiel új erejét (már nem angyal, így nem lehet ezzel a módszerrel megölni...(még Lucifert is meglehetett volna (ha emlékeztek Gabriel meg is próbálta...csak õ szívta meg)))
Kumiho #2179
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
bár akkor is elég idióta a halála, pont amiatt, amit írtál, nem kellett volna csak úgy egyszerûen hátbaböknie.
inkább lett volna öngyilok, vagy valamelyik szárnyas végez vele : D
Kumiho #2179