Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Az ötödik évadban állandó szereplõvé lett elõléptetve, most visszarakják visszatérõvé. Gondolom pénzügyi oka (is) van, visszatérõknek kevesebbet kell fizetni. 😊 Na meg annó azt is pletykálták, hogy Misha Collins is ott akarja hagyni a showt, de persze az ilyen "hisztik" elsõsorban az esetleges szerzõdéshosszabbítás miatti tárgyalási alaphoz vannak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BoneDragon
5. évad nagyon magasra tette a mércét ezért tûnik "szarnak", de szerintem nem az, csak gyenge ahhoz képest. Ha belegondolok tényleg elég sokan meghaltak (nem láttam értelmét), nem tudom mi jöhet ezek után... Castiel is kevesebbet szerepel majd? Ehhe... most már tényleg kíváncsivá tettek. 😊

Klemice
nem kellett volna folytatni, nagyon szar lett a 6. évad

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ki is ment a fejembõl , hogy most szombaton jön az új rész...

precision
tuti az lesz h Cas nem tudja hosszútávon kontrollálni az erejét, szóval nem lesz õ Isten sokáig 😊

Bazinga!

Malakai
Én mondjuk továbbra is azt mondom, hogy habár Cas feltápolt magát rendesen, de csak istennek képzeli magát, nem az.

Cas elméletileg viszonylag keveset fog szerepelni az évadban, de a(z egyik) fõszál biztos az lesz, hogy vele akkor most milegyen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmm elgondolkodtam pár dolgon így a premier elõtt 😊

Pár hét alatt végignézegettem az elõzõ évadokat, és kb most maradt a legkevesebb szereplõnk életben.
Ki van nyírva az összes arkangyal, kivéve luci meg michael akik el vannak zárva. Az összes vadász halott (akiket több részen át láthattunk) a 2 hõsünkön és bobby-n kívül. Az erõsebb démonokból se maradt már, csak crowley, a horsemanok gyûrûi el vannak szedve, csak a halál maradt.
Most akkor mentsük meg castielt évad lesz? Kiváncsi vagyok milyen új szereplõket fognak elõhozni, cas lett isten, ott van a halál, náluk erõsebbet meg nemigen találnak ki ugyebár 😄 Grr lehetne már szombat.
BoneDragon
Héten már tényleg kezdõdik a 7. évad. Már várom. 😊

bazz ez a háttérképem az asztalon😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bocs az offért!
de ezt muszáj!
kipróbáltam egy fb alkalmazást!
elsõre , rögtön ezt dobta ki 😄?A:S?DA?SD

hát szerinted a 24 rajongók mit csinálnak jack bauer nélkül ? vagy a pb rajongók mit csinálnak M. Scofield nélkül? 😄DDDD
esetleg régre vissza mehetünk, a dallas rajongók mihez kezdenek bobby nélkül 😄
BoneDragon
Jó jó én is örülök a folytatásnak, de így volt kerek a történet. 😊

morvaigaben
Jaja, felõlem lehet 100 évad is, hiába nem üti meg az elõzõ színvonalat, de belegondolva nem tudom mit csinálnék majd Sam & Dean nélkül 😄 (mellette csak a Walking Dead, meg a Trónok Harca érdekelt).

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

ForzaInter
Hogy lehet ilyet mondani, hogy nem kellett volna folytatni?😄

Aki szereti a sorozatot, azt szerintem azt akarja, hogy minél tovább tartson.. Én rohadtul nem örültem volna ha lezárják az 5. évaddal. Voltak hullámvölgyek a 6. évadban, de összeségében szerintem jó volt.

Yo, Bitch!

BoneDragon
2 hét alatt végignéztem elejétõl a 6. évad elsõ részéig. Szerintem nagyon nem kellett volna folytatni, 5. évad lezárt minden szálat és happy end. Ez az évad végig ilyen gyenge lesz, mint az elsõ része? Ez így nagyon erõltetett volt. Ez ilyen "muszáj folytatni, mert kell a pénz" résznek tûnt. 😊

Malakai
Igen az, 6x20 ismétlése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DE, ez valszeg az ismétlés végefele járó vmelyik része, amikor Castiel narrálja az egészet.

Klemice
?
nem szept 23 az elsõ rész?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

BoneDragon
Supernatural
Castiel tells his story. Tonight 9/8c.

www.torrentz.com itt böngéssz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BoneDragon
Sziasztok. Valahol le lehet tölteni a 4. évadot? Sajnos csak olyat találtam ami hiányos vagy napok kérdése és lejön 1 rész... Köszi a segítséget!

<#worship>
kirol
😊

Malakai
MerlinW te egy bot vagy, ne tagadd!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
2011-Sep-23 Supernatural 07x01 The New Boss
2011-Sep-30 Supernatural 07x02 Hello Cruel World
2011-Oct-07 Supernatural 07x03 The Girl Next Door
2011-Oct-14 Supernatural 07x04 Defending Your Life
2011-Oct-21 Supernatural 07x05 Shut Up, Dr. Phil

[merlinw.org]

abletonext
elsõ 3
rtl-en nemrég futottam bele a 3. évad utolsó részébe magyar nyelven

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

datango
magyarul csak az elsõ és második évad van, nem ?

abletonext
Egyébként nem értem hogy a spoiler minek kell ehhez a sorozathoz.
Magyarul az elsõ 3 évad van, és nem is csinálják a többit egyelõre (nincs rá igény).
Hetente jönnek (minimum) a részek, így van idõd az elõzõ részt kibeszélni úgy, hogy nem kell félned attól hogy a következõbõl infókat látsz.

Am meg ez a Supernatural topic, mire számít az aki ide benéz?
Hogy nem a részekrõl beszélgetünk, hanem a jó kamerakezelésrõl?

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

nah ja még nem láttam a teljes évadot akkor a topicot meg se nyitottam csak miután végeztem az évaddal pont az ilyen miatt mert nem akartam véletlenül spoilerbe ütközni XD
dragon11
Nagyon sok idõ telt az évadzáró résztõl, így nem kell.

Amúgy is, a legújabb résztõl 24óráig kötelezõ csak a spoilert használni.😊

Legközelebb csak akkor nézz be és olvasd el a HSZeket, ha már megnézted az "aznapi" részt.😊

ez már sajnos olyan reflexszerû😊

Értem,persze,de sorozatnál szerintem ne olvasd a kommenteket,én mindig megnézés után olvastam,elõtte soha.

Tény,hogy elég halovány évad volt,valahogy én sem várom a következõt annyira mint ezelõtt.Érzõdött már azért az ötlettelenség...sajnos.😞
Castiel már nem angyal,szóval a coltot elõvehetik megint 😊 Azért remélem nem azzal fog elmenni a köv. évad,hogy Castiel ellen találnak majd valami hûû de csoda fegyvert,az már tényleg unalmas lenne.

véletlenül elolvastam böröczk hsz-ét, mert favként van bejelölve a topik és ott látok ilyet h Sam hátbaböki Castielt:S nem nagyon örültem neki h ezt megtudtam elõre

Ennyi idõ elteltével már nem kell szerintem spoiler használata!

böröczk
Mindaddig oké, hogy említed, miért ne lehetne Crowley a fõgonosz, merthogy milyen már, hogy túljár egy angyal eszén.
Castiel eszén nem kevesen "jártak már túl", köszönhetõen talán a nem kevés emberi vonásának? És midannak, ami a legjobb karakterré tette õt a sorozatban.
Egyébként ott volt Balthazar is, a nagyobbak közül, nem hinném, hogy Cas nála magasabb "szinten" volt.
Crowley egyszerûen azért nem, mert egy bohóc. Méghogy a pokol királya, senki se hiszi el róla 😄
De hogy az utolsó lehetséges pozitív karakter személyét is kinyírják (már a két fõszereplõn kívül, nyilván õk nem lehetnek). Nyilván, hgoy folytatódjon a sorozat, ami már az 5. évaddal nálam lezárult.
voltak jó húzások a 6.ban a fõszálat leszámítva, az gyengus volt, gyengus, fõleg most. Egyszerûen ez az évad úgy fejezõdött be, hogy nem érdekel a folytatás, pedig eddig ilyen sosem volt Supernatural-nél.

Kumiho #2179

spoiler tagot tegyétek ki, mert én le maradtam 10 résszel...légyszíves legközelebb figyeljetek erre oda...

abletonext
Az 5. évad vége tökéletes befejezés volt, annyit bõven elbírt a sorozat...de a pénz miatt úgy döntöttek legyen 6. évad.

Alapjaiban, a nehéz indulás után, nem lett volna rossz ez sem, de a pénz megint gyõzött és nem lehetett normálisan lezárni az évadot.
Csak így lehetett megalapozni a következõt.

Már minden nagyágyút legyõztek.
-Az ördögöt.
-A 3 legerõsebb angyal is eltávozott sorainkból (Gabriel, Michael és Raphael).
-Minden szörny szülõanyját Evat.
-Crowleyt is legyõzöttnek tekintem...remélem nem húzzák meg azt, hogy most a srácok vele fognak szövetkezni, mert az lenne az eddigi legnagyobb mélypont.

Náluk gyengébb ellenfelet hiába hoznának a készítõk, nem lenne érdekes. "Üsd ki a legerõsebbet, és a többiek tisztelni fognak."
Ki maradt hát náluk magasabb szintû? Isten és a halál

Istent sztem nem kell magyarázni, hogy miért nem lehet ellenfél. 😄
A halál pedig nem gonosz, csak teszi a dolgát.

Létre kellett hát hozni egy ellenfelet. Ha már így alakult, akkor tökéletesen érthetõ ez a szereposztás.
Castiel magába szívja a purgatórium gonosz lelkeit, és õ lesz az.
(Másik lehetõség az lett volna, hogy Crowley teszi mindezt...csak akkor ott a felháborodás, hogy egy démon túljárt egy angyal eszén?!)

Lehet, hogy irreális az egész, de csak így folytatódhatott a sorozat.
"Pénz beszél, kutya ugat."

böröczk
ezek a válaszok okék, de irreális az egyész, Castiel hirtelen váltása, már annyira fantáziátlanok a készítõk, annyira kiapadt az ötletforrás, nem képesek új gonoszt "teremteni", egy ilyen szánalmas és gyenge húzással bírják a sorozatot folytatásra, rém erõltetett.

Kumiho #2179

abletonext
de ha fog, akkor mi a kukiról beszéltél?😄😄

tudtok annyi hülyeséget összehordani egy egyszerû sorozatról, hogy az már fáj o.O

Sam miért bökte hátba Cast?
1. mert bosszút akart állni rajta
2. mert gonosz lett
3. hogy a készítõk megmutassák Castiel új erejét (már nem angyal, így nem lehet ezzel a módszerrel megölni...(még Lucifert is meglehetett volna (ha emlékeztek Gabriel meg is próbálta...csak õ szívta meg)))

böröczk
Egyébként szánalmas, hogy ilyen karaktert csináltak a sorozat legnagyobb formájából, baromira hihetetlen és elképzelhetetlen, hogy ez történjen vele, agyament az egész, sajnálom, hogy lesz 7. évad.

Kumiho #2179

böröczk
fog

Kumiho #2179

és hol láttad hogy meghalt?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

böröczk
mert már ki akart szállni a sorozatból..
bár akkor is elég idióta a halála, pont amiatt, amit írtál, nem kellett volna csak úgy egyszerûen hátbaböknie.
inkább lett volna öngyilok, vagy valamelyik szárnyas végez vele : D

Kumiho #2179

dragon11
<#worship>

abletonext
The seventh season will air September 23, 2011.

dragon11
ha valaki meg tudja mikor folytatódik pontosan (napra pontosan) akkor írja már be!<#worship>

abletonext
sztem nézd meg még egyszer az évadzáró végét

jó de ezért csak úgy hátbaszúrja gondolkozás nélkül? nekem ez picit erõs...
abletonext
talán mert Castiel gonosz lett?!
kib4szott Sammel (feloldotta a falat az elméjében)