4828
-
#3584 adják le egy nap az egészet, nem..(?) -.-" -
#3583 jaja, február 4-én jön a következő rész -
#3582 Már megint? -
#3581 áhhh, megyek fel torrent oldalra, végre új rész, azt látom, hogy csak a múltheti van fent, mondom mi a f*sz... aztán utánanéztem és most látom, hogy 3 hetes szünet van :/ -
sjucus #3580 Bocs, de valójában már mutatták párszor, hogy lefeküdnek aludni, meg alszanak, meg felkelnek. Ez nem olyan fontos. -
#3579 azt se mutatták, hogy wc-re mennének... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem érted a lényeget, miért akadtam fent a dolgokon. :) Túl sok volt a "pont így történt dolog."
Egyébként Dean előbb lőtt volna bele 10 golyót, meg előbb nyársalta volna fel, minthogy nekirohanjon. Amatőr dolog volt a részéről, mint már mondtam csak azért történt így, hogy átkerülhessenek 44-be. Semmi másért. Cold openben meg lehetett volna chronos egyik áldozata is. Több értelme lett volna.
Persze,eddig hét évadon keresztül nem mutatták, hogy lefeküdnek aludni, most meg pont igen :) Érted már, mi a bajom? :D
A nős dolog meg béna volt és kész :D
De volt még pár ilyen "pont" dolog, ezért nem tetszett :) -
hugopareiros #3577 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de élt
egyébként @stargatelost
egy ismeretlen lénnyel harcoltak, Dean próbálta megmenteni a csávót...+ tudta, hogy hármassával gyilkol és ez az utolsó áldozat, szóval ez volt az egyetlen lehetősége, ha vár akkor eltűnik chronos
a cold open tényleg nem volt extra, de azért kellett egy kis felvezetés, mert így vaktába átkerülni '44-be nem lehet
szted ha a testvéred eltűnne, akkor te nyugodtan aludnál és pihennél?
túlhajtott volt bazz, ezért küldte el a seriff kicsit lazítani
az meg hogy meglátta...simán látható volt, Dean elég jól megleste a pozíciót, hogy onnan lehet látni
A nős dologra. Előtted megölnek egy embert, és hirtelen minden óra megáll. Te ezt el tudnád felejteni? o.O
szerintem jó rész volt :) ezzel nem védeni akartam a dolgot, csak nem értem ezt a nagy elégedetlenséget a részedről -
#3576 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es mi lett volna ha a csaj mar nem el?:D -
#3575 hát igen kinek a pap kinek a paplan :)
nekem tetszett ez a rész az a lényeg :D -
#3574 Engem nem szoktak zavarni az ilyenek, csak most tényleg sok volt belőle :D -
#3573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a legjobban az tetszett, amikor Samék megtudták, milyen időpillanatban kell visszahozniuk Kronoszt - majd úgy elkezdtek kapkodni (és a vágások is úgy operáltak), mintha technikailag nem lenne teljesen mindegy, mikor dobják be az adott pillanatra hivatkozó papírt a tűzbe, hiszen éppen ez volt a lényege az egésznek. :D Ez semmiféle mélységekbe menő paradoxon nem volt, szimpla "ostobaság." -
#3572 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó igen, az időutazásra tényleg kitalálhattak volna valami jobb cselekményt ezt beismerem, sőt még a cold play-es dologgal is egyet kell értsek, mert szerintem se volt sok értelme. de a többivel nem értek egyet. ezek olyan dolgok, amik szinte minden filmben/sorozatban megvannak. pont jókor volt jó helyen/épp meglátta, amit meg kell látni/pont hallotta, amit nem szabadott volna/épp akkor volt bizonyos helyen, mikor megtörtén egy bizonyos dolog/...stb. igen, így egyszerre lehet kicsit soknak tűnik ez a "pont akkor, amikor..." de az életben is előfordulhat ilyen. a nő visszaemlékezésével pedig semmi probléma nincs. valószínűleg ha betoppanna hozzád 2 rendőr, az egyik fegyvert szorítana rád, és a párodról kiderülne, hogy egy isten és gyilkos is egyben, és a másik rendőrt éppen ki akarja nyírni, sőt még az órák is megálltak (:D), akkor te is emlékeznél rá életed végéig :) a paradoxonokhoz pedig nem tudok mit hozzáfűzni, mégiscsak egy filmben vagyunk, ott más fizikai törvények uralkodnak :) -
#3571 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem baromi erőltetett rész volt.
Mégis mikor történt olyan, hogy Dean nekirohan valami lénynek? Mint valami amatőr, 10 méterről elkezd futni, majd puszta kézzel ráveti magát. Miafasz? Totál erőltetett volt az egész csak azért, hogy átkerüljenek másik időbe. Az a cold open is felesleges volt, nem adott hozzá semmit, hogy megmutatták az elején ezt a jelenetet. Aztán még egyszer meg kellett nézni, ahogy amatőrködik.
Meg ja persze, Samnek pont le kell feküdnie, és pont úgy fekszik le, hogy hangyafasznyi fénynél ellát a szoba túloldalára és meglátja az írást. Aha. Meg a nő pont emlékszik mi történt hatvanvalamennyi éve, jajj hűha "amikor az órák megálltak"! Ilyen baromságot. Még lehetne sorolni.
Meg úgy alapból egy időutazásos sztorihoz képest is pofátlanul sok paradoxont halmoztak fel...
Na, nem félreérteni, én bírom a sorozatot, nagy kedvenc még mindig, de ez most eléggé félrement számomra :) -
#3570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes, jó rész volt, olyan első-második évados :D -
#3569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jahm, egész jó volt ez a "vissza a jövőbe" style, nekem bejött.. de Nekem nagyon hiányoznak az angyalok.. -
#3568 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó volt ez a mostani rész -
#3567 most megy rtl-en s03e09 -
Big Boss Hu #3566 Jó igen már írtam, hogy elnéztem, a network tv láttán kábeltvre asszociáltam :D Nem kell leharapni a fejem :P -
#3565 A kábeltv-s dráma az Cable TV Drama. -
Big Boss Hu #3564 Igen bocsi rosszul írtam szóval ezeket nyerte supnat:
-Favorite Network TV Drama
-Favorite Sci-Fi/Fantasy Show
http://www.youtube.com/watch?v=srOj-d1WIns -
#3563 Kábeltévés dráma a Pretty Little Liars-nek ment (ami röhej), Supnat nem is kábeles :D De amúgy jah, a scifi/fantasy-t megnyerte :) -
Big Boss Hu #3562 kedvenc kábeltv-s dráma és legjobb scifi/fantasy díj a People's Choice-n tegnap :) -
vg #3561 Van valamilyen infótok miért történt ami történt? Valami nyilatkozat a készítőktől, színésztől? -
#3560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most mondjam azt, hogy ez várható volt..(?) Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy vajon Őt vissza fogják-e hozni egy keresztúti démon segítségével..[ha lehet ilyet még..] -
#3559 Én őszintén szólva |Bobbyt jobban hiányolom|...
Rész meg lesz az előzetes műsorrend szerint. -
#3558 Jah, Nekem is..
Reméljük lesz e héten újabb rész. -
Big Boss Hu #3557 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már letöröltem azt a részt, de ha jól emlékszem nem tudtuk meg mit válaszolt bobby a kaszásnak, ez a szál még tuti nincs lezárva. -
#3556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elkapják Crowley-t és vmivel kényszerítik, hogy hozza vissza Bobby-t. úgyis találnának vmit, amivel sikerülne. csak hát ugye ez már egy lerágott csont :D -
hugopareiros #3555 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah a démonok segítségével...illetve az angyalokéval. Melyikekkel állnak most olyan viszonyban, hogy megtennék nekik ezt az apró szívességet? :D
Esetleg a halál lenne az, de ő meg nem fog segíteni. -
#3554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de amúgy miért nem próbálják meg visszahozni? egymást is már vagy fél tucatszor visszahozták a halálból, majd pont Bobby-t nem tudják... :D -
#3553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Dean kezéből a sör nem véletlen tűnt el. :)
Tuti lesz valami szellem Bobby vagy hasonló. -
#3552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor most bobbi meghalt?:(
jó kis rész volt amúgy volt egy kicsi a főszálból is benne, meg egy kis vadászgatás is..
én szeretem az ilyen részeket is mikor vadásznak valamire, elvégre ilyennek indult a sorozat is.. impalát most már visszahozhatnák amúgy, nem ugyanolyan a sorozat hangulata az impala nélkül:D -
#3551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én ha az angyalokat nem is annyira, de Cas-t annál inkább, egyik kedvenc szereplőm lett :/ -
sjucus #3550 Sőt, Richard Speight Jr játszott az Elit alakulatban is. Az IMdB oldalon minden filmjét mutatják. :) -
#3549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de Én nagyon hiányolom az angyalokat.. -
IXEMGabeo #3548 Ebben a pillanatban megy Trükkös filmje:)
Richard Speight Jr. alias Gabriel arkangyal egyik filmje a kevés közül:D:D
port.hu kihagyta az Odaát c sorozatot a szerepei közül hmmm -
#3547 hát...
semmi extra, egynek elment -
#3546 jó szar filler volt ez -
#3545 Holnap új rész(hajnal), ne felejtsétek.