Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kommersz.: <#worship>#worship>
Egy topicot sem kell bezárni, mert mindenhol az adott filmrõl/sorozatról mondunk véleményt, és nem olyan dolgokat kérdezgetünk, amit ki lehet guglizni két másodperc alatt. Errõl ennyit.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
levagyok maradva és jó lenne tudni, hogy van még le nem adott rész vagy sem? ha nincs akkor az utolsó részt mikor adják le?
Meg magának, megegyeztek egy jutalékban. 😄 Persze tuti át akarja majd verni.úgy tûnik, hogy Crowley nem magának gyûjtögeti a lelkeket, hanem Cas-nek...
Nem úgy értette azt szerintem Cas, hanem hogy Dean tanította meg neki mi is az a szabad akarat és most saját döntéseket hoz az ügy érdekében, amit szeretett volna ha megért.Castiel miért Deanért teszi ezt a szövetséget Crowleyval?hogy ne legyen újra apokalipszis?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyébként jó rész volt, sok utalás más sorozatokra, poénok, nem kell igazán komolyan venni és úgy szórakoztató
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ilyen jó amúgy a nézettsége hogy lesz 7. évad majd? Mert ha mindig ilyen nem fõ storys részek lesznek elhúzhatják még rendesen.
Next PC upgrade: 2022
(Mert anno egy részben a szõke csajjal a pokolkutyákat magukra robbantották.)
Next PC upgrade: 2022
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Se a szereplõk nem tinik, se a téma nem igazán tiniknek való.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
A felállás, ez az Eve dolog meg úgy minden nekem nagyon erõltetettnek hat. A sorozat szerintem már 5 év alatt teljesen kifogyott az ötletekbõl és tényleg sokkal jobb lesz volna az 5.évaddal abbahagyni. Ha berakták volna a cliffhangert a végén, ha nem mindenképp jó lezárás lett volna így viszont tényleg mindig jön valami fõhunyó és sose lesz vége nagyon Barátok közt szagot áraszt. Na de mindegy ez van
NEM TETSZETT!
Nem ehhez a stílushoz szoktatták eddig a nézõket. Akkor nem lehet elvárni mindenki tetszését.
Örülök, ha neked bejött. Azért még más is lehet értelmes ember.
És higgyétek el, hogy a szálak össze fognak érni.
De komolyan olyan síkok vagytok néha, hogy fáj. Ha az elsõ évadtól elkezdjük végig gondolni, hogy hány szálon futottak a dolgok... végül mégis összeértek az 5. évad végére. Én kimondottam örülök, hogy belekezdtek egy nagyobb történetbe aminek a szálai még nem érnek össze. Ez teszi érdekessé a sorozatot. Ha már most meg lenne határozva, hogy hova kell elérnie a dolgoknak, na akkor lenne igazán ötlettelen és unalmas.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem akaroooooom ilyen színvonal mellett....