4828
-
#3824 Jövőhéten jön a 8. évad! -
#3823 http://www.origo.hu/teve/20120918-demonvadasz-fiukkal-keveredik-a-genrejtek-es-a-csillagkapu-hosnoje.html -
IXEMGabeo #3822 ja kifejezetten szép ez a fiatal csajszi, aki őt alakítja -
#3821 jó nő a winchester mama -
IXEMGabeo #3820 Samuel Winchesternek viszont eltalálták a hangját -
IXEMGabeo #3819 ez az időutazásos rész nagyon jó volt:) -
#3818 Beokádtam a magyar hangtól, főleg Castiel és Sam tett be. -
#3817 aki elfelejtené: mindjárt kezdődik rtl-en :)
s04e03 -
#3816 2012-Oct-03 Supernatural 08x01 Season 8, Episode 1 -
#3815 Boldog születésnapot a Mi Castielünknek!:) (Misha Collins) -
Dean Winchester #3814 adom :D pár részig azt se tudtam, hogy mikor beszél sam és mikor dean... :D -
IXEMGabeo #3813 hát igen Simonyi Balázs szörnyű:D:D -
#3812 Én még mindig nem tudom feldolgozni a magyar szinkront, inkább megnézem még 6x az egészet feliratosan mint, hogy szinkronosan... Annyiiiraaaa gagyii -
#3811 én Sam magyar hangja miatt voltam kiakadva... anno szinkronosan néztem talán az első két évadot
vagyis akkor voltam kiakadva amikor a 3. évadot eredeti nyelven néztem, és a kislányos hangú Sam helyett megszólalt a mély bariton Sam... kellett egy kis idő míg feldolgoztam :) -
IXEMGabeo #3810 az rendben van, de elkezdték az 1. részt, Dean kimászott a földből bement a boltba és máris reklám. Beszélt Bobbyval elment Samhez máris reklám. Ez körülbelül úgy sacc/kb 12 perc alatt volna 2 reklám. Érdekes...hiába tanultam marketinget akkor is utálom, ha film közben ilyen gyakorisággal betolják. Régen nem így volt azért... -
Azt hiszem mi járunk jobban... ha ezt az ötöt leosztod, akkor kint kb. 8 percenként van reklám. -
#3808 most kövezz(etek) meg, de nekem tetszik. illik hozzá ez az öreg, "mogorva" stílus :D -
IXEMGabeo #3807 hát igen...
Kásztiel veszettül idegesítő lesz.
Én amúgy Bobby magyar hangján vagyok a leginkább kiakadva -
#3806 igen, kereshettek volna valami lágyabbat is hozzá, de végül is nem rossz :D
csak engem ez a "kásztiel" zavar :D
és majd ha cas-nek becézik, akkor magyarban "kász"-nak fogják hívni? :D -
IXEMGabeo #3805 Castielnek milyen mély hangot adtak:D:D:D jááá
nem rossz amúgy -
#3804 jaja, illik hozzá :)
"kásztiel"?? miért nem "kesztiel"? nem úgy lenne helyes? -
IXEMGabeo #3803 Pamelának eltalálták a magyar hangját. Belevaló csaj volt kár, hogy kiírták -
#3802 hát ja, elég gáz :S -
IXEMGabeo #3801 baszki. Nem adnak le 5 percet és máris reklám ez már azért tényleg szánalmas, kereskedelmi adó ide vagy oda... -
#3800 jaja, odakapcsoltam és már reklám volt -.- :D -
IXEMGabeo #3799 milyen mázli, hogy fent vagy bagolykám.
Éppen most mászott ki Dean a földből máris benyomták a reklámot... -
#3798 úúú köszi, hogy szóltál, én azt hittem, hogy valamikor szeptembertől lesz (elvégre azt híresztelték, hogy ősztől) :D -
IXEMGabeo #3797 A Retek most képes leadni a 4. évadot:D Éppen most megy és végre meg tudjuk milyen magyar hangja lesz Misha Collinsnak (Castiel) -
#3796 4. évad meg elvileg ősztől jön az rtl-en. -
hugopareiros #3795 írói sztrájk volt abban az évben -
#3794 Csak most kezdtem le a sorozatot nem rég. A 3. évad h-h csak 16 részes? Ha jól tudom csak eddig volt szinkronizálva, vagy majd lesz tovább is? De nem nagyon várnék rá amúgy se. Túl jó a sorozat.
Amúgy mekkora epic fail már, h csak egyszer kellett volna Rubyra hallgatni, és Dean túléli. -
#3793 az még nem biztosíték, de kezdetnek jó :D -
#3792 Az még nem 100%, hogy évad is lesz, de mindenesetre ez bíztatő. Ami száz, hogy ők fognak valamiben szerepelni a csatornának, majd átmennek a Vampire Diariesbe és leölik az összes vámpírt, ha a saját sorozatuknak vége. :D -
IXEMGabeo #3791 ja lesz 9., 10. évad.
Jensennel és Jareddel nem rég íratták alá a szerződést -
Dean Winchester #3790 http://www.sg.hu/cikkek/91319/2015_ig_folytatodhat_a_supernatural -
Dean Winchester #3789 akár magamat olvastam volna :DDD
persze én a feliratot mindig megvártam mert annyira nem megy az angol, hogy hallás után megértsem...
ám mostanság én is 3-4-5 részt is vártam mire megnéztem, sőt volt,hogy 7 rész is összegyűlt -
gabesz012 #3788 Én is szeretem az Sn-t, az 5. évadig mindig egyből megnéztem, ahogy kijött, még feliratra sem vártam. Most meg többször összejött belőle 3-4 rész, annyira nem izgatott már. És mondani sem kell, az első 5 évad megvan, majd még biztosan újra is fogom nézni a részeket párszor, de a 6-7. évadot már nem tartottam meg, ahogy megnéztem egy részt, ment is a kukába. :( Már csak megszokásból nézem és mindig reménykedem, hogy hátha újra magára talál, de nem nagyon jött össze eddig... -
IXEMGabeo #3787 Volt egyéb dolog is, de mivel a barátnőm nagyon nagy fan és részben én is, ezért újrakezdem a 6. évadot és végiglesem a 7-et is.
Pedig az voltam, mert voltak olyan részek, amiket vagy 4x, 5x visszanéztem... -
#3786 22 rész lesz és 8x01 okt 3 (4 itt ugye).
Én meg nem remélek ilyeneket, hogy utolsó legyen, ha utolsót akarok, akkor abbahagyom magam és pl veszem úgy, hogy az 5x22 volt az igazi vége a sorozatnak, mert az a legutolsó jelenet mínusszal teljesen jó sorozatzáró. -
#3785 Olyan nagy rajongó nem lehetsz ha már a 6. évad felénél abbahagytad.:)
Nem a régi a sorozat már, de én a végtelenségig elnézném.:D Nincs már a top 10-ben sem nálam, de az egyik legalapabb sorozat.