Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
hát igen kinek a pap kinek a paplan 😊
nekem tetszett ez a rész az a lényeg 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

stargatelost
Engem nem szoktak zavarni az ilyenek, csak most tényleg sok volt belõle 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

PrasCo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a legjobban az tetszett, amikor Samék megtudták, milyen idõpillanatban kell visszahozniuk Kronoszt - majd úgy elkezdtek kapkodni (és a vágások is úgy operáltak), mintha technikailag nem lenne teljesen mindegy, mikor dobják be az adott pillanatra hivatkozó papírt a tûzbe, hiszen éppen ez volt a lényege az egésznek. 😄 Ez semmiféle mélységekbe menõ paradoxon nem volt, szimpla "ostobaság."
rooney8
jó igen, az idõutazásra tényleg kitalálhattak volna valami jobb cselekményt ezt beismerem, sõt még a cold play-es dologgal is egyet kell értsek, mert szerintem se volt sok értelme. de a többivel nem értek egyet. ezek olyan dolgok, amik szinte minden filmben/sorozatban megvannak. pont jókor volt jó helyen/épp meglátta, amit meg kell látni/pont hallotta, amit nem szabadott volna/épp akkor volt bizonyos helyen, mikor megtörtén egy bizonyos dolog/...stb. igen, így egyszerre lehet kicsit soknak tûnik ez a "pont akkor, amikor..." de az életben is elõfordulhat ilyen. a nõ visszaemlékezésével pedig semmi probléma nincs. valószínûleg ha betoppanna hozzád 2 rendõr, az egyik fegyvert szorítana rád, és a párodról kiderülne, hogy egy isten és gyilkos is egyben, és a másik rendõrt éppen ki akarja nyírni, sõt még az órák is megálltak (😄), akkor te is emlékeznél rá életed végéig 😊 a paradoxonokhoz pedig nem tudok mit hozzáfûzni, mégiscsak egy filmben vagyunk, ott más fizikai törvények uralkodnak 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

stargatelost
Szerintem baromi erõltetett rész volt.
Mégis mikor történt olyan, hogy Dean nekirohan valami lénynek? Mint valami amatõr, 10 méterrõl elkezd futni, majd puszta kézzel ráveti magát. Miafasz? Totál erõltetett volt az egész csak azért, hogy átkerüljenek másik idõbe. Az a cold open is felesleges volt, nem adott hozzá semmit, hogy megmutatták az elején ezt a jelenetet. Aztán még egyszer meg kellett nézni, ahogy amatõrködik.
Meg ja persze, Samnek pont le kell feküdnie, és pont úgy fekszik le, hogy hangyafasznyi fénynél ellát a szoba túloldalára és meglátja az írást. Aha. Meg a nõ pont emlékszik mi történt hatvanvalamennyi éve, jajj hûha "amikor az órák megálltak"! Ilyen baromságot. Még lehetne sorolni.
Meg úgy alapból egy idõutazásos sztorihoz képest is pofátlanul sok paradoxont halmoztak fel...

Na, nem félreérteni, én bírom a sorozatot, nagy kedvenc még mindig, de ez most eléggé félrement számomra 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

rooney8
érdekes, jó rész volt, olyan elsõ-második évados 😄

dragon11
Jahm, egész jó volt ez a "vissza a jövõbe" style, nekem bejött.. de Nekem nagyon hiányoznak az angyalok..

grebber
Jó volt ez a mostani rész

Next PC upgrade: 2022

rooney8
most megy rtl-en s03e09

Jó igen már írtam, hogy elnéztem, a network tv láttán kábeltvre asszociáltam 😄 Nem kell leharapni a fejem 😛
Malakai
A kábeltv-s dráma az Cable TV Drama.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Igen bocsi rosszul írtam szóval ezeket nyerte supnat:
-Favorite Network TV Drama
-Favorite Sci-Fi/Fantasy Show

http://www.youtube.com/watch?v=srOj-d1WIns
stargatelost
Kábeltévés dráma a Pretty Little Liars-nek ment (ami röhej), Supnat nem is kábeles 😄 De amúgy jah, a scifi/fantasy-t megnyerte 😊

kedvenc kábeltv-s dráma és legjobb scifi/fantasy díj a People's Choice-n tegnap 😊
Van valamilyen infótok miért történt ami történt? Valami nyilatkozat a készítõktõl, színésztõl?
dragon11
Most mondjam azt, hogy ez várható volt..(?) Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy vajon Õt vissza fogják-e hozni egy keresztúti démon segítségével..

Malakai
Én õszintén szólva |Bobbyt jobban hiányolom|...

Rész meg lesz az elõzetes mûsorrend szerint.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dragon11
Jah, Nekem is..

Reméljük lesz e héten újabb rész.

Már letöröltem azt a részt, de ha jól emlékszem nem tudtuk meg mit válaszolt bobby a kaszásnak, ez a szál még tuti nincs lezárva.
rooney8
elkapják Crowley-t és vmivel kényszerítik, hogy hozza vissza Bobby-t. úgyis találnának vmit, amivel sikerülne. csak hát ugye ez már egy lerágott csont 😄

Jah a démonok segítségével...illetve az angyalokéval. Melyikekkel állnak most olyan viszonyban, hogy megtennék nekik ezt az apró szívességet? 😄

Esetleg a halál lenne az, de õ meg nem fog segíteni.

rooney8
de amúgy miért nem próbálják meg visszahozni? egymást is már vagy fél tucatszor visszahozták a halálból, majd pont Bobby-t nem tudják... 😄

Csibe001
Szerintem Dean kezébõl a sör nem véletlen tûnt el. 😊
Tuti lesz valami szellem Bobby vagy hasonló.

ForzaInter
akkor most bobbi meghalt?😞

jó kis rész volt amúgy volt egy kicsi a fõszálból is benne, meg egy kis vadászgatás is..

én szeretem az ilyen részeket is mikor vadásznak valamire, elvégre ilyennek indult a sorozat is.. impalát most már visszahozhatnák amúgy, nem ugyanolyan a sorozat hangulata az impala nélkül😄

Yo, Bitch!

rooney8
én ha az angyalokat nem is annyira, de Cas-t annál inkább, egyik kedvenc szereplõm lett :/

Sõt, Richard Speight Jr játszott az Elit alakulatban is. Az IMdB oldalon minden filmjét mutatják. 😊

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

dragon11
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de Én nagyon hiányolom az angyalokat..

Ebben a pillanatban megy Trükkös filmje😊

Richard Speight Jr. alias Gabriel arkangyal egyik filmje a kevés közül😄😄

port.hu kihagyta az Odaát c sorozatot a szerepei közül hmmm

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
hát...
semmi extra, egynek elment

Holland Kemence
jó szar filler volt ez

dragon11
Holnap új rész(hajnal), ne felejtsétek.<#wink>

rooney8
a többiekhez viszonyítva tényleg eléggé alulmarad, viszont ha magát a cw-t nézzük, ott nem igazán tûnik ki, mert mindegyik sorozatának ilyesmi nézettsége van... ez viszont talán kedvezhet nekünk 😄

ha megnézed a többi sorozatot nézettségét igen lesújtó a helyzet: (bár sose versengett a supnat az élmenõkkel)

hétfõ
kedd
szerda
csütörtök
péntek
vasárnap

(november közepét választottam, ekkor 99%ban minden sorozatnak volt része)

rooney8
ez nem hangzik túl fényesen

még mindig átlagosan 1,5-2 millió amcsi nézi meg az adott részeket, szóval nem vészes, de sok sorozathoz képest sehol sincs :/, viszonyításként az elõzõ évadokat 2-3 illetve 3-4 millóan nézték

rooney8
és ugye nem csökken a nézettség nagyon? 😄

hnap új rész végre 😊)

Még semmi konkrét nincs.
Volt egy olyan hír pár hónapja, hogy ha jó lesz a nézettség idén is, akkor berendelnek még 1 évadot.

rooney8
értem 😊

amúgy odaátban gazdag boldog új évet kívánok! 😄

egyébként arról van már vmi információ, hogy lesz(nek)-e még további évad(ok)?

Amcsiban vannak olyan akciók, hogy a bankok küldenek hitelkártyákat és X dollárig le lehet terhelni (persze vissza is kell fizetni)...de ezzel csábítják az embereket. Ehhez nagyjából csak 1 név és egy lakcím kell.
Ebbõl már sztem levágod, hogy miként csaltak vele 😉

rooney8
ja am még az 1. évadban volt róla szó, hogy vmi hitelkártyákkal szereznek pénzt... de az hogy is volt pontosan? 😄

PrasCo
Tisztelettel, ezzel azért nem értek egyet. Egy közeli ismerõsöm révén van némi fogalmam róla, hogy a ténylegesen aktív katonai szolgálat például mennyire öregíti/kimeríti/szedálja mentálisan az embereket. Ha ehhez még hozzáképzelem a szörnyeket, meg mindazt, ami náluk napi rutin, reálisan azt mondom, az a csoda, hogy nem kattant meg még véglegesen egyikük sem, és röpített golyót a saját fejébe, vagy legalábbis, lett totális alkoholista, ami felé pedig a sorozatban azért nem egy és nem két szereplõ masszívan úton van, vagy már célba is ért.
És akkor még a "reális" vonzatokról beszélek, nem az ilyen pokoljárásos f*sságokról. (Valamelyest talán ezért is szerettem egyébként jobban a korábbi éveket a sorozatban, valahogy sokkal talajközelibb, vagy, bármilyen ostobán értelmezhetõ is ez az Odaát esetében, de "hihetõbb" volt az egész.)
Nincsen semmi bajom a superhero-kkal, de a Supnattal kapcsolatban pont akkor keseredett meg a szám íze, amikor elkezdtek belõlük superherokat csinálni, így meg, hogy lassan Istent is pofán verik, a néhai kötelezõ nyafogós kör már-már inkább komédia, mint átérezhetõ, lelket lehúzó kilátástalanság.

Múltkorjában is - nem rakom már spoilerbe -, amikor egy rész végén Sam meg Dean nagy dérrel-dúrral különvált (ha jól rémlik, a jószörnycsaj megkéselése miatt), haveromnak mondtam, oda se neki, pár rész múlva, esetleg már a következõ részben újra együtt lesznek. És TADAAA! Úgy is lett. 😄 Milyen hitele van már így ennek?
Szinte minden évadban elõkerült, hogy milyen szívesen abbahagynák.
Nem ilyen életet szerettek volna, blabla...
Ezért is lett volna részben happy end, ha úgy lett volna ahogy én alakítottam.

Az öcsike önmagát feláldozva megmenti a világot és esélyt ad a bátyusnak egy jobb élethez.

precision
hát ja... de eddig még senki sem tudott kiszállni a vadászatból... és ha belegondoltok, ez így is van rendjén 😊 ha már arra tette fel az életét, hogy monstereket gyilkol, akkor ne hagyja abba, csinálja amíg bírja, védje az embereket, legyen igazi "superhero", ne olyan aki feladja, mert "elege van"

Bazinga!

rooney8
és tényleg 😊
megnézném én is, csak helyhiány miatt törölnöm kellett :S

nah amint lesz 1 kis szabadidõm, elõveszem a 4./5. évadot és megnézem, hogy Dean nyaklánca felragyog e Chuck közelében 😊

rooney8
egyébként most olvasom wiki-t és valami feltûnt
épp olvastam a szereplõket, amikor istenhez értem:
"Isten az Odaát (Supernatural) címû televíziós sorozat kitalált szereplõje, akit Rob Benedict alakít."
na már most a színész, akit írnak, az valójában chuck-ot alakítja, de ugye az 5. évad végén úgy lehetett sejtetni, hogy õ maga isten. gondolom ezért írták ezt
és tudom, wikipédia, bárki szabadon szerkesztheti, de azért érdekes 😄

rooney8
na igen 😄
nekem az meg úgy azért nem tetszett vna teljesen, mert én meg happy end párti vagyok és annyira ez így nem lett vna happy end, de kétségtelenül így lezáródott volna az egész vadászosdi a winchestereknél 😄

én az 5. évaddal lezártam egyébként a sorozatot 😊
Az utolsó rész végét le is vágtam + kicsit átalakítottam, úgy lett vége számomra, hogy a kamera távolodik ki a házból és elsötétül a kép.

természetesen nézem a mostani részeket, de a supnatot lezártam a tökéletes befejezéssel

rooney8
na most értem be én is, addig direkt én se olvastam, hogy még véletlenül se ütközzek spoilerbe

már jó pár hete lement a rész, szval a most spoilert már mellõzném

a részrõl: az elején kicsit unalmas volt, de aztán a végére egész jó lett, kíváncsi vagyok hogy dönt bobby

általánosságban: cas nekem egyik kedvenc szereplõm lett, így sajnáltam, hogy nem szerepelt, szval remélem tényleg visszatér
bobby szintén alapember lett nálam, úgyhogy örülnék ha õ se patkolna el

és a 7. évadról úgy egészében: nem rossz, nem rossz, de annyira nem is dobtam hátast tõle... 5. évadig egy szavam se lehet, addig nagyon jó volt, aztán a 6-nak az elsõ fele annyira nem jött be (ott tartottam is egy kis szünetet), és most gyorsan ledaráltam végig, és azt kell mondjam, hogy 6. második fele is egész jóra sikeredett (bár itt meg kell említsem, hogy nem tetszett, "amivé" vált castiel... 😄). szval ez a 7. évad annyira nem nyerte el a tetszésemet, de rossznak se mondanám 😄

ezzel nem szokott gond lenni 😄
általában 2-3 napig is spoilerbe szoktunk írni 😊