4828
1421062838.jpg
  • BoneDragon
    Jövőhéten jön a 8. évad!
  • Shiwo
    http://www.origo.hu/teve/20120918-demonvadasz-fiukkal-keveredik-a-genrejtek-es-a-csillagkapu-hosnoje.html
  • IXEMGabeo
    ja kifejezetten szép ez a fiatal csajszi, aki őt alakítja
  • rooney8
    jó nő a winchester mama
  • IXEMGabeo
    Samuel Winchesternek viszont eltalálták a hangját
  • IXEMGabeo
    ez az időutazásos rész nagyon jó volt:)
  • jazzy
    Beokádtam a magyar hangtól, főleg Castiel és Sam tett be.
  • rooney8
    aki elfelejtené: mindjárt kezdődik rtl-en :)
    s04e03
  • MerlinW
    2012-Oct-03 Supernatural 08x01 Season 8, Episode 1
  • dragon11
    Boldog születésnapot a Mi Castielünknek!:) (Misha Collins)
  • Dean Winchester
    adom :D pár részig azt se tudtam, hogy mikor beszél sam és mikor dean... :D
  • IXEMGabeo
    hát igen Simonyi Balázs szörnyű:D:D
  • BoneDragon
    Én még mindig nem tudom feldolgozni a magyar szinkront, inkább megnézem még 6x az egészet feliratosan mint, hogy szinkronosan... Annyiiiraaaa gagyii
  • precision
    én Sam magyar hangja miatt voltam kiakadva... anno szinkronosan néztem talán az első két évadot
    vagyis akkor voltam kiakadva amikor a 3. évadot eredeti nyelven néztem, és a kislányos hangú Sam helyett megszólalt a mély bariton Sam... kellett egy kis idő míg feldolgoztam :)
  • IXEMGabeo
    az rendben van, de elkezdték az 1. részt, Dean kimászott a földből bement a boltba és máris reklám. Beszélt Bobbyval elment Samhez máris reklám. Ez körülbelül úgy sacc/kb 12 perc alatt volna 2 reklám. Érdekes...hiába tanultam marketinget akkor is utálom, ha film közben ilyen gyakorisággal betolják. Régen nem így volt azért...
  • stargatelost

Azt hiszem mi járunk jobban... ha ezt az ötöt leosztod, akkor kint kb. 8 percenként van reklám.
  • rooney8
    most kövezz(etek) meg, de nekem tetszik. illik hozzá ez az öreg, "mogorva" stílus :D
  • IXEMGabeo
    hát igen...

Kásztiel veszettül idegesítő lesz.

Én amúgy Bobby magyar hangján vagyok a leginkább kiakadva
  • rooney8
    igen, kereshettek volna valami lágyabbat is hozzá, de végül is nem rossz :D
    csak engem ez a "kásztiel" zavar :D

és majd ha cas-nek becézik, akkor magyarban "kász"-nak fogják hívni? :D
  • IXEMGabeo
    Castielnek milyen mély hangot adtak:D:D:D jááá

nem rossz amúgy
  • rooney8
    jaja, illik hozzá :)

"kásztiel"?? miért nem "kesztiel"? nem úgy lenne helyes?
  • IXEMGabeo
    Pamelának eltalálták a magyar hangját. Belevaló csaj volt kár, hogy kiírták
  • rooney8
    hát ja, elég gáz :S
  • IXEMGabeo
    baszki. Nem adnak le 5 percet és máris reklám ez már azért tényleg szánalmas, kereskedelmi adó ide vagy oda...
  • rooney8
    jaja, odakapcsoltam és már reklám volt -.- :D
  • IXEMGabeo
    milyen mázli, hogy fent vagy bagolykám.

Éppen most mászott ki Dean a földből máris benyomták a reklámot...
  • rooney8
    úúú köszi, hogy szóltál, én azt hittem, hogy valamikor szeptembertől lesz (elvégre azt híresztelték, hogy ősztől) :D
  • IXEMGabeo
    A Retek most képes leadni a 4. évadot:D Éppen most megy és végre meg tudjuk milyen magyar hangja lesz Misha Collinsnak (Castiel)
  • rooney8
    4. évad meg elvileg ősztől jön az rtl-en.
  • hugopareiros
    írói sztrájk volt abban az évben
  • JethroHUN
    Csak most kezdtem le a sorozatot nem rég. A 3. évad h-h csak 16 részes? Ha jól tudom csak eddig volt szinkronizálva, vagy majd lesz tovább is? De nem nagyon várnék rá amúgy se. Túl jó a sorozat.

Amúgy mekkora epic fail már, h csak egyszer kellett volna Rubyra hallgatni, és Dean túléli.
  • rooney8
    az még nem biztosíték, de kezdetnek jó :D
  • Malakai
    Az még nem 100%, hogy évad is lesz, de mindenesetre ez bíztatő. Ami száz, hogy ők fognak valamiben szerepelni a csatornának, majd átmennek a Vampire Diariesbe és leölik az összes vámpírt, ha a saját sorozatuknak vége. :D
  • IXEMGabeo
    ja lesz 9., 10. évad.

Jensennel és Jareddel nem rég íratták alá a szerződést
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/91319/2015_ig_folytatodhat_a_supernatural
  • Dean Winchester
    akár magamat olvastam volna :DDD
    persze én a feliratot mindig megvártam mert annyira nem megy az angol, hogy hallás után megértsem...
    ám mostanság én is 3-4-5 részt is vártam mire megnéztem, sőt volt,hogy 7 rész is összegyűlt
  • gabesz012
    Én is szeretem az Sn-t, az 5. évadig mindig egyből megnéztem, ahogy kijött, még feliratra sem vártam. Most meg többször összejött belőle 3-4 rész, annyira nem izgatott már. És mondani sem kell, az első 5 évad megvan, majd még biztosan újra is fogom nézni a részeket párszor, de a 6-7. évadot már nem tartottam meg, ahogy megnéztem egy részt, ment is a kukába. :( Már csak megszokásból nézem és mindig reménykedem, hogy hátha újra magára talál, de nem nagyon jött össze eddig...
  • IXEMGabeo
    Volt egyéb dolog is, de mivel a barátnőm nagyon nagy fan és részben én is, ezért újrakezdem a 6. évadot és végiglesem a 7-et is.

Pedig az voltam, mert voltak olyan részek, amiket vagy 4x, 5x visszanéztem...
  • Malakai
    22 rész lesz és 8x01 okt 3 (4 itt ugye).

Én meg nem remélek ilyeneket, hogy utolsó legyen, ha utolsót akarok, akkor abbahagyom magam és pl veszem úgy, hogy az 5x22 volt az igazi vége a sorozatnak, mert az a legutolsó jelenet mínusszal teljesen jó sorozatzáró.
  • ForzaInter
    Olyan nagy rajongó nem lehetsz ha már a 6. évad felénél abbahagytad.:)

Nem a régi a sorozat már, de én a végtelenségig elnézném.:D Nincs már a top 10-ben sem nálam, de az egyik legalapabb sorozat.