Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszett ez a rész az a lényeg 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mégis mikor történt olyan, hogy Dean nekirohan valami lénynek? Mint valami amatõr, 10 méterrõl elkezd futni, majd puszta kézzel ráveti magát. Miafasz? Totál erõltetett volt az egész csak azért, hogy átkerüljenek másik idõbe. Az a cold open is felesleges volt, nem adott hozzá semmit, hogy megmutatták az elején ezt a jelenetet. Aztán még egyszer meg kellett nézni, ahogy amatõrködik.
Meg ja persze, Samnek pont le kell feküdnie, és pont úgy fekszik le, hogy hangyafasznyi fénynél ellát a szoba túloldalára és meglátja az írást. Aha. Meg a nõ pont emlékszik mi történt hatvanvalamennyi éve, jajj hûha "amikor az órák megálltak"! Ilyen baromságot. Még lehetne sorolni.
Meg úgy alapból egy idõutazásos sztorihoz képest is pofátlanul sok paradoxont halmoztak fel...
Na, nem félreérteni, én bírom a sorozatot, nagy kedvenc még mindig, de ez most eléggé félrement számomra 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
-Favorite Network TV Drama
-Favorite Sci-Fi/Fantasy Show
http://www.youtube.com/watch?v=srOj-d1WIns
Rész meg lesz az elõzetes mûsorrend szerint.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Esetleg a halál lenne az, de õ meg nem fog segíteni.
Tuti lesz valami szellem Bobby vagy hasonló.
jó kis rész volt amúgy volt egy kicsi a fõszálból is benne, meg egy kis vadászgatás is..
én szeretem az ilyen részeket is mikor vadásznak valamire, elvégre ilyennek indult a sorozat is.. impalát most már visszahozhatnák amúgy, nem ugyanolyan a sorozat hangulata az impala nélkül😄
Yo, Bitch!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Richard Speight Jr. alias Gabriel arkangyal egyik filmje a kevés közül😄😄
port.hu kihagyta az Odaát c sorozatot a szerepei közül hmmm
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
semmi extra, egynek elment
hnap új rész végre 😊)
Volt egy olyan hír pár hónapja, hogy ha jó lesz a nézettség idén is, akkor berendelnek még 1 évadot.
amúgy odaátban gazdag boldog új évet kívánok! 😄
egyébként arról van már vmi információ, hogy lesz(nek)-e még további évad(ok)?
Ebbõl már sztem levágod, hogy miként csaltak vele 😉
És akkor még a "reális" vonzatokról beszélek, nem az ilyen pokoljárásos f*sságokról. (Valamelyest talán ezért is szerettem egyébként jobban a korábbi éveket a sorozatban, valahogy sokkal talajközelibb, vagy, bármilyen ostobán értelmezhetõ is ez az Odaát esetében, de "hihetõbb" volt az egész.)
Nincsen semmi bajom a superhero-kkal, de a Supnattal kapcsolatban pont akkor keseredett meg a szám íze, amikor elkezdtek belõlük superherokat csinálni, így meg, hogy lassan Istent is pofán verik, a néhai kötelezõ nyafogós kör már-már inkább komédia, mint átérezhetõ, lelket lehúzó kilátástalanság.
Múltkorjában is - nem rakom már spoilerbe -, amikor egy rész végén Sam meg Dean nagy dérrel-dúrral különvált (ha jól rémlik, a jószörnycsaj megkéselése miatt), haveromnak mondtam, oda se neki, pár rész múlva, esetleg már a következõ részben újra együtt lesznek. És TADAAA! Úgy is lett. 😄 Milyen hitele van már így ennek?
Nem ilyen életet szerettek volna, blabla...
Ezért is lett volna részben happy end, ha úgy lett volna ahogy én alakítottam.
Az öcsike önmagát feláldozva megmenti a világot és esélyt ad a bátyusnak egy jobb élethez.
Bazinga!
megnézném én is, csak helyhiány miatt törölnöm kellett :S
épp olvastam a szereplõket, amikor istenhez értem:
"Isten az Odaát (Supernatural) címû televíziós sorozat kitalált szereplõje, akit Rob Benedict alakít."
na már most a színész, akit írnak, az valójában chuck-ot alakítja, de ugye az 5. évad végén úgy lehetett sejtetni, hogy õ maga isten. gondolom ezért írták ezt
és tudom, wikipédia, bárki szabadon szerkesztheti, de azért érdekes 😄
nekem az meg úgy azért nem tetszett vna teljesen, mert én meg happy end párti vagyok és annyira ez így nem lett vna happy end, de kétségtelenül így lezáródott volna az egész vadászosdi a winchestereknél 😄
Az utolsó rész végét le is vágtam + kicsit átalakítottam, úgy lett vége számomra, hogy a kamera távolodik ki a házból és elsötétül a kép.
természetesen nézem a mostani részeket, de a supnatot lezártam a tökéletes befejezéssel
már jó pár hete lement a rész, szval a most spoilert már mellõzném
a részrõl: az elején kicsit unalmas volt, de aztán a végére egész jó lett, kíváncsi vagyok hogy dönt bobby
általánosságban: cas nekem egyik kedvenc szereplõm lett, így sajnáltam, hogy nem szerepelt, szval remélem tényleg visszatér
bobby szintén alapember lett nálam, úgyhogy örülnék ha õ se patkolna el
és a 7. évadról úgy egészében: nem rossz, nem rossz, de annyira nem is dobtam hátast tõle... 5. évadig egy szavam se lehet, addig nagyon jó volt, aztán a 6-nak az elsõ fele annyira nem jött be (ott tartottam is egy kis szünetet), és most gyorsan ledaráltam végig, és azt kell mondjam, hogy 6. második fele is egész jóra sikeredett (bár itt meg kell említsem, hogy nem tetszett, "amivé" vált castiel... 😄). szval ez a 7. évad annyira nem nyerte el a tetszésemet, de rossznak se mondanám 😄
általában 2-3 napig is spoilerbe szoktunk írni 😊