Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Az ötödik évad ilyen téren mindent vitt. Szegény Trükkös (vagy mi volt a magyar fordítás : D)

Egyébként nekem még most is eszembe jut, nem tudom, emlékeztek-e még rá: A félig démon fiúcska tudomisénmelyikévadból, aki a játékokat keltette "életre" (viszketõpor, stb.)
Azt hittem, róla még lesz szó, érdekes lehetne.

Kumiho #2179

ForzaInter
Szerintem nem lettek végleg kiírva az angyalok.

Nekem amúgy annyira nem hiányoznak az angyalok, csak Castiel, na meg Bobby és az Impala, ha már itt tartunk. Sokan szidják a sorozatot, hogy már nem jó.. Valóban nem a régi már, de nekem az tetszik, hogy visszatértek a kezdetekhez, jók az ilyen monster of the weekes részek. Emiatt szerettem meg a sorozatot is. És az is tetszik, hogy a tesók most egyedül vannak és csak magukra számíthatnak, nem érinthetetlenek már mint az elõzõ évadokban, persze meghalni ugy sem fognak ezt mindenki tudja.😄

Yo, Bitch!

rooney8
felidézik, de (lehet csak nekem) ez már kevés
tény, hogy nem a legjobb a fõszál, de nekem így, hogy csak vadászgatnak minden részben, kicsit unalmas

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem még mindig nagyon hiányoznak az angyalok.. nagyon el lett baszva, hogy 1rész alatt kiírták õket teljesen..

böröczk
Szánalmasan ratyi a fõszál, ezek a részek legalább kicsit felidézik a régi Supernaturalt.

Kumiho #2179

rooney8
a számból vetted ki a szót 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szegény kicsi sammy, a bohócok bántották
önmagában nem volt rossz rész, de én inkább a fõszálat folytattam volna

Pro 4-en most megy, "Az átjáró" c film. a Fõszereplõ Jensen Ackles😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
na megnéztem, jó volt, de semmi extra

Bobby visszatér szellemként?

precision

Bazinga!

rooney8
nyugodjatok már meg
sztem itt senki sem kíváncsi erre, ha problémátok van egymással intézzétek el privátban

dragon11
Az utolsó mondatod visszafelé is igaz, az elsõ mondatod 1.tagmondatára alapozva.
Magyar nyelven lett írva.. az, hogy hiányosságaid vannak Magyar nyelvbõl egyéni probléma. Ne próbáld a tudatlanságod rám vetíteni.😊

Kellõképpen végig elemezve, ugyanarra a megállapításra jutottam, mint legutóbb. Örülök neki, hogy ez engem és az intelligenciaszintemet minõsíti, mert szerencsére meghaladja a tiédet.

Még mindig nem adtál normális választ arra, hogy miért kellene 0-24ben adni az Odaátot.
Attól, hogy próbálsz kitérni a válasz elõl, és beállítani engem hülyének, megpróbálhatnál normális választ adni.

Ha logikusan levezeted, hogy miért lenne jobb illetve, hogyan lehetne kivitelezni azt, hogy egész évben végig dolgozzanak az emberek. Akkor fejet hajtok elõtted. Addig viszont szállj le a magas lóról, mert a beceneved továbbra is érvényes.

14-18 közötti az életkorod. Ez a tipikus teenager kategória, szóval nyugodtan szólíthatlak így. Figyelembe véve a hormonális ingadozásoddal kialakult lázadó, kitûnni vágyó és "csaknekemvan igazam" nézetedet, jelenleg még egyenlõ félnek sem tekintelek.

Shep
Na látom ide is beférkõzött az értelem meg az egymásra köpködés, lassan tényleg nem marad normális topic ezen a fórumon. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
Szerintem kerüld a sértegetést, becézgetést; Én sem tettem. Ez ugyancsak Téged és az intelligenciaszintedet minõsíti. Sajnálom, hogy nem értetted meg a leírtakat, de ez megintcsak Téged minõsít.

UI.: Nyugodtan gondolkozz el rajta, olvasgasd át még párszor, emésztgesd.. hátha..=)

Malakai
A nyáriszünet nem a legjobb megfogalmazás, de a lényeg, hogy egy átlag sorozatepizódot az utómunkálatokkal átlagosan hosszabb idõ egy hétnél elkészíteni, így folyamatosan nem lehetne adni.

De egyszerû pénzügyi okok is a döntõ tényezõ, hogy miért nem hosszabb egy évad.
A sorozatokat így is a legnézettebb idõszakokban adják az évben és ennek ellenére is sokszor pengeélen táncol a költségvetés.
A kevésbé nézett idõszakokban vetíteni õket egyszerûen veszteséges.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmm, ez egy abszolút racionális észérvekkel alátámasztott visszavágás volt. 😊

Az ilyet csak elfogadni tudom, sajnálom, hogy hozzád mertem szólni mr 'tínédzser'.
Az élettapasztalatod elõtt le kell borulnom.

dragon11
Szerintem ezt a kijelentésed Te sem gondolhattad komolyan. Ha igen, akkor pedig TE gondolkozz el azon, amit mondtál és ne égesd magad ilyen mértékû hülyeséggel.😊

ForzaInter
az kurva nagy rész volt😄

Yo, Bitch!

Holland Kemence
dik

éppen most adják az egyik legjobb részt a 3. évadból😄

amikor megismétlõdik Dean halála folyton...Híííít of dii móómönt😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

3., 4. évad nagyon állat volt, újítások a sztori menetébe nagyon bejöttek😊 aztán az 5. évad is jócskán tartogatott izgalmas epizódokat, sokszor volt wtf érzésem...😊

rooney8
jajj tényleg most, hogy mondod...
nekem is volt jó pár jelenet még az elején, mikor azért rendesen paráztam 😊 régi szép idõk
amúgy nem tudom mi van velem, de elkezdtem nézni az elsõ évadot és egyszerûen nem tudott lekötni... várnám, hogy legyen valami fõcselekmény, és így utólag unalmasak ezek az 1 rész/szörny dolog

kommersz
En is nagyon szerettem az elso 2 evadot, nekem nagyon bejottek ezek a monster of the week dolgok.Emlekszem nem egyszer ijedtem meg ,1-2 jeleneten.Oszinten leszek en nekem kb a negyedik evadtol nem tetszik.Igen mondhatjatok akkor minek nezem, azert mert nagyon szerettem es az elso sorozatok kozott volt amit elkezdtem es nezek.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

böröczk
Nem, nem lehet, mert ez a sorozat már közel sem a régi, és az a jó kis hangulat is totál hiányzik, meg a jó kis zenék <#idiota>.
Nekem a 7. évadból elég volt 3 rész, inkább elkezdem az elsõ évadtól az egészet, amikor még a vonatútra is magammal vittem a részeket a telefonomon és egy hét alatt lepörgettem 2 évadot zsinórban. Az a Supernatural még függõséget okozott, és érdekes volt, ha nem a fõszálat követte, akkor is.
A hatodik évadban még jókat röhögtem, voltak szórakoztató részek, egészen az utolsó párig, de nekem az a sorozat az 5. évaddal zárul,utána már egy másik, gyengébb széria következik, a 7. pedig, amit láttam belõle, simán fostaliga.
És nem szapulásképp, mert én borzasztóan imádtam ezt a sorozatot, de egyszerûen az elfogultságom ellenére se tudom azt mondani, hogy bármi is jó lenne a 7. évadban, és baromira sajnálom, hogy így van.

Kumiho #2179

megnézném az arcod amikor kiderül, hogy többet nem lesz õszi,téli,tavaszi és nyári szünteted 😉

gondolkodj már mielõtt balf@szságokat beszélsz 😊

abszolút igazad van

mostantól senkinek aki valamilyen sportot ûz, iskolába jár, tanít...blabla ne legyen nyári szünet 😊 minek?!

sõt az egyéb helyeken dolgozó embereknek is a szabadságát negyedeljük el, fölösleges 20 nap...dolgozzon már a szerencsétlen egész évben

<#falbav>

dragon11
Én nem tudok olyan törvényrõl, hogy legfeljebb 1évadot /év lehet leadni.

rooney8
így se jó, úgy se jó 😄
egy évad legyen 52 részes és akkor semmi probléma sincs 😄

a félreértések elkerülése végett

ezzel legalább lehet, hogy rádöbbennek az emberkék, hogy inkább néha 3-4 hét szünet, mint egyszerre sok

BoneDragon
Mert az aztán tényleg lényeges volt, hogy tovább vidd az amúgy is felesleges gondolat menetet.

Szökõ évente pedig hosszabb 1 év.
Te is kiragadtad a mondanivalóból a lényeget.

BoneDragon
22 rész van egy évad alatt.

24 részes egy évad, egy évben 52 hét van.
Jobb lenne ha 28 hétig nem jönne 1 rész sem?

Malakai
Elsõ évad, hogy egy sorozatot hétrõl hétre követsz, mi? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ekkora kihagyásokkal lehet, hogy nem kell azon gondolkodjunk, mi lesz a következõ évadban.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

dragon11
értsük az iróniát 😊

rooney8: +1

rooney8
vicc volt 😊

csak most volt karácsonykor kb. 1 hónapos szünet és akkor már megint egy 3 hetes kihagyás. lehet én látom rosszul, de ha ennyi szünet van, az inkább nézõ elvesztést idéz elõ, mint hogy nézõ szerzést. persze ismétlem nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, meg a nézettség alakulásban... stb. ez csak az én véleményem.

stargatelost
És akkor kasza is lehetne, mert senki nem nézné. Nem így mûködik a tévézés, meg az emberek többsége.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

rooney8
pontosan

jazzy
de
dragon11
adják le egy nap az egészet, nem..(?) -.-"

rooney8
jaja, február 4-én jön a következõ rész<#gonosz3>

BoneDragon
Már megint?<#ijedt>

rooney8
áhhh, megyek fel torrent oldalra, végre új rész, azt látom, hogy csak a múltheti van fent, mondom mi a f*sz... aztán utánanéztem és most látom, hogy 3 hetes szünet van :/

Bocs, de valójában már mutatták párszor, hogy lefeküdnek aludni, meg alszanak, meg felkelnek. Ez nem olyan fontos.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Shiwo
azt se mutatták, hogy wc-re mennének...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost

Nem érted a lényeget, miért akadtam fent a dolgokon. 😊 Túl sok volt a "pont így történt dolog."
Egyébként Dean elõbb lõtt volna bele 10 golyót, meg elõbb nyársalta volna fel, minthogy nekirohanjon. Amatõr dolog volt a részérõl, mint már mondtam csak azért történt így, hogy átkerülhessenek 44-be. Semmi másért. Cold openben meg lehetett volna chronos egyik áldozata is. Több értelme lett volna.
Persze,eddig hét évadon keresztül nem mutatták, hogy lefeküdnek aludni, most meg pont igen 😊 Érted már, mi a bajom? 😄
A nõs dolog meg béna volt és kész 😄
De volt még pár ilyen "pont" dolog, ezért nem tetszett 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

de élt

egyébként @stargatelost
egy ismeretlen lénnyel harcoltak, Dean próbálta megmenteni a csávót...+ tudta, hogy hármassával gyilkol és ez az utolsó áldozat, szóval ez volt az egyetlen lehetõsége, ha vár akkor eltûnik chronos

a cold open tényleg nem volt extra, de azért kellett egy kis felvezetés, mert így vaktába átkerülni '44-be nem lehet

szted ha a testvéred eltûnne, akkor te nyugodtan aludnál és pihennél?
túlhajtott volt bazz, ezért küldte el a seriff kicsit lazítani
az meg hogy meglátta...simán látható volt, Dean elég jól megleste a pozíciót, hogy onnan lehet látni

A nõs dologra. Elõtted megölnek egy embert, és hirtelen minden óra megáll. Te ezt el tudnád felejteni? o.O

szerintem jó rész volt 😊 ezzel nem védeni akartam a dolgot, csak nem értem ezt a nagy elégedetlenséget a részedrõl

kommersz
es mi lett volna ha a csaj mar nem el?😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"