4828
-
#3864 na megnézve
hát nem tudom, sztem nem volt olyan rossz, mint ahogy itt előttem írták páran
persze nem az a megszokott supernatural volt, de mondom, nem volt ez olyan rossz -
#3863 na mindjárt megnézem, aztán majd én is jól megmondom :D -
#3862 :D Ezek a kontrasztos véleménynyilvánítások; zseniálisak vagytok. :D -
#3861 A hetedik evad eskuvos resze volt ennyire okadek. -
#3860 Ez volt a szellemvadászosok óta a legszarabb rész, remélem nem lesz több ilyen! -
#3859 na, mi történt a készítőkkel :)
leszámítva, hogy egyszer-kétszer megfájdult a fejem ez egy igazán jó kis rész volt
a csajszi benne pedig supercute! :) -
Dean Winchester #3858 ja volt benne 1-2 jó rész, de azt hittem,hogy ha női szereplő alá mondanak valamit akkor azt nő fogja tenni :D nem bírtam végnézni... -
#3857 Rühellem ezeket, de ez még jónak is mondható. Nem annyira erőltetett, felépített karakterstílusok és fantázia. Egy két jelenettől eltekintve kifejezetten tetszett. Főleg a második és a negyedik epizód. -
gabesz012 #3856 Detto, eddig 3-ból 3 jó volt. A fő szál itt legalább teljesen passzol a sorozat eddigi mitológiájába, a kvázi főellenség/ek már az első évad óta jelen van. Már csak a fakó képvilágot hiányolom egy kicsit, amit ugyan már részben megkaptunk a múltkori purgatóriumnál, de mindegyik rész lehetne olyan. Igaz, a Sam-es falahback-nél sokkal erősebbek voltak a színek, ergo megvolt a kontraszt. Meg a régi nem vesszük túl komolyan magunkat hangulat is visszatért (csomó beszólás a saját nyomozásukra), a zenei aláfestés is újra a régi Sn-t idézi, eltűnt az a szar CSI feeling. Szóval a vátlozás egyértelmű, aminek nagyon örülök. :) -
#3855 Tényleg jó eddig ez az évad, kellemes meglepetés. :) -
#3854 jaja, jó rész volt:)
nekem eddig tetszik az idei évad. annak külön örülök, hogy most nem valami olyan főellenség van akik elakarják pusztítani az emberiséget, és a tesóknak kell megmenteni a világot..:D démon főszál még érdekes is lehet.. na meg flashbackek se rosszak, a purgatoriumos részek eddig nagyon jók voltak szerintem. -
#3853 na, ismét family business... a jobbik fajtából :) -
zsotesz #3852 én meg azt hittem nem is volt -
#3851 Én el is felejtettem. Pont most szedtem le. :) -
#3850 nem ír ide senki sem
pedig jó rész volt :) -
#3849 Persze kisülhet de valahogy egyre inkább azt érzem ,hogy vége lesz, hacsak tényleg nem táltosodnak meg az írók és lesz valami komoly fejlődés. -
ConnorJohn #3848 Odaát paródia, akit érdekel, nézze : )
www.youtube.com/playlist?list=PLC6A026A5CE9BFA1D -
gabesz012 #3847 Összességében szerintem is jó volt ez a kezdő rész. Az előző két évben kevés rész volt, amit jobban élveztem. Nem volt annyira izgalmas a kezdés, de teljesen korrekt, nem volt erőltetett, elhúzott a találkozás sem, amitől kicsit féltem. Majd az évad felénél meglátjuk milyen lett, addig kár előre leírni. A Crowley-s dologra meg... Szerintem ennyire nem hülyék az írók sem, biztos volt valami oka, érdeke, amiért úgy elengedte őket. Egy démonnak mikor ne lennének hátsó szándékai? :) -
#3846 Na ja, hova lettek a jó kis horror részek? Ejj... -
#3845 Mondjuk kizárólag emiatt temetni a nyolcadik évadnál szerintem is kissé túlzás, ez a probléma jelen van már az első évad óta és erősen fokozódott, amikor ráálltak jobban a mitológiára és az ábrahámi vallásokat előtérbe hozták, és az is már mikor volt. -
#3844 Még legalább 2 évadot terveznek ezen kívül.
Azért ebből az évadból még bármi kisülhet. Előzőnél jobbnak ígérkezik az 1. rész alapján. -
#3843 Ez van sajnos, mint tudjuk ,hogy rég kifulladt már a széria nem nagyon van már mit/kit előrángatni úgy, hogy még érdekes is legyen. Gyanítom ez lesz az utolsó évad. -
#3842 Pont ugyanezen akadtam ki én is, és a slowmotion csak még gagyibbá tette az egész jelenetet. : D -
#3841 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szerintem bele kellene egyeznie a prófétának, hogy vele menjen."
akkor ezt már bebukta azzal, hogy kitekerte a barátnője nyakát :) szerintem sima fail volt a készítők részéről, sokszor elfelejtik használni az emberek képességét... ha minden úgy működne ahogyan "kéne" akkor a srácok már rég elpatkoltak volna... egyszerűen túl gyengék, főleg egy ilyen Crowley vagy Dick féle főmonsztréhez képest -
vg #3840 Nem hiszem, nem az volt a célja. Szerintem bele kellene egyeznie a prófétának, hogy vele menjen. Ezért is kérte, mielőtt elment a klotyóra. Engem az érdekelne, hogy mikor hozzák be végre istent? Vagy valamilyen kisebb istent? Mondjuk valami csövesként, vagy mittomén. -
#3839 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt a jelenetet nem bírom feldolgozni, amikor elmenekülnek Crowley elől, az meg csak nézi őket, ahogy elhajtanak a kocsival... mekkora lámaság ez már? számtalanszor volt már, hogy Crowley csak úgy megjelent az autójuk hátsó ülésén, szóval elvileg tud "teleportálni" vagy mittudmén... erre csak nézi ahogy elhajtanak és inkább a kiscsaj nyakát tekeri ki...
fail? -
#3838 Hát ez elég sovánka volt, mint a bolti tej. -
Dean Winchester #3837 na akkor nem is töltöm le majd 2-3-4 rész múlva és lesz egy kis maraton :D egyébként is már kb. ott tartok,hogy nem nagyon hoz lázba a sorozat, ellenben a dexter első részét nem bírtam ki h ne nézzem meg :S -
Konyigery #3836 hát nem estem le a székről :( -
#3835 Hát ez nem volt valami nagy eresztés. -
Big Boss Hu #3834 Elkezdődött jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Dean Winchester #3833 francot :D meghallgattam eredtivel és szinkronnal , de szinkronnal jobban átjött moody stílusa , gondolom ez köszönhető a szinkronszínésznek...
pl. sn. szinkronnal kezdtem nézni és aztán álltam át feliratra -> sokkal jobb eredetivel
itt viszont nem bírtam eredeti hangon nézni bármennyire is kedvelem a sorozatot. muszáj kivárni amíg kijön szinkronnal :D
24, szintén szinkronnal kezdtem nézni és felirattal folytattam (mivel első pár évad szinkronnal kijött így azért kezdtem el nézni, aztán mivel jó volt a sorozat és mivel rájöttem, hogy bauer hangja eredetivel nagyon üt így folytattam a felirattal való nézést!
szóval nem az első sorozat amit megnéztem eredetin és szinkronosan... de mint a mondást tartja, "kinek a pap kinek a papné" -
#3832 viccen kívül, állítólag a Ford Fairlaine magyar szinkronnal sokkal jobb, mint eredeti hanggal, bár egyrészt nem sorozat, hanem film, másrészt valszeg a ritka kivételek egyike, ami erősíti a szabályt... -
#3831 Haha, jó vicc volt. -
hugopareiros #3830 kivétel a Frédi és Béni :) -
#3829 eredeti hangon gáz? minden jobb eredeti hangon. -
Dean Winchester #3828
ja bocs kaliforgiáról én a szinkronos verziót mondom mert én csak úgy nézem azt :D eredeti hanggal szerintem tök gáz -
#3827 kaliforgia januar 13
dexter hetfon -
Dean Winchester #3826 már????? :D bakker akkor mindjart jön a dexter is! Aztán kaliforgia is elvileg :D yeah -
#3825 nagyon jó, már várom :)