Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem még most is eszembe jut, nem tudom, emlékeztek-e még rá: A félig démon fiúcska tudomisénmelyikévadból, aki a játékokat keltette "életre" (viszketõpor, stb.)
Azt hittem, róla még lesz szó, érdekes lehetne.
Kumiho #2179
Nekem amúgy annyira nem hiányoznak az angyalok, csak Castiel, na meg Bobby és az Impala, ha már itt tartunk. Sokan szidják a sorozatot, hogy már nem jó.. Valóban nem a régi már, de nekem az tetszik, hogy visszatértek a kezdetekhez, jók az ilyen monster of the weekes részek. Emiatt szerettem meg a sorozatot is. És az is tetszik, hogy a tesók most egyedül vannak és csak magukra számíthatnak, nem érinthetetlenek már mint az elõzõ évadokban, persze meghalni ugy sem fognak ezt mindenki tudja.😄
Yo, Bitch!
tény, hogy nem a legjobb a fõszál, de nekem így, hogy csak vadászgatnak minden részben, kicsit unalmas
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
önmagában nem volt rossz rész, de én inkább a fõszálat folytattam volna
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
sztem itt senki sem kíváncsi erre, ha problémátok van egymással intézzétek el privátban
Magyar nyelven lett írva.. az, hogy hiányosságaid vannak Magyar nyelvbõl egyéni probléma. Ne próbáld a tudatlanságod rám vetíteni.😊
Még mindig nem adtál normális választ arra, hogy miért kellene 0-24ben adni az Odaátot.
Attól, hogy próbálsz kitérni a válasz elõl, és beállítani engem hülyének, megpróbálhatnál normális választ adni.
Ha logikusan levezeted, hogy miért lenne jobb illetve, hogyan lehetne kivitelezni azt, hogy egész évben végig dolgozzanak az emberek. Akkor fejet hajtok elõtted. Addig viszont szállj le a magas lóról, mert a beceneved továbbra is érvényes.
14-18 közötti az életkorod. Ez a tipikus teenager kategória, szóval nyugodtan szólíthatlak így. Figyelembe véve a hormonális ingadozásoddal kialakult lázadó, kitûnni vágyó és "csaknekemvan igazam" nézetedet, jelenleg még egyenlõ félnek sem tekintelek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
UI.: Nyugodtan gondolkozz el rajta, olvasgasd át még párszor, emésztgesd.. hátha..=)
De egyszerû pénzügyi okok is a döntõ tényezõ, hogy miért nem hosszabb egy évad.
A sorozatokat így is a legnézettebb idõszakokban adják az évben és ennek ellenére is sokszor pengeélen táncol a költségvetés.
A kevésbé nézett idõszakokban vetíteni õket egyszerûen veszteséges.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ilyet csak elfogadni tudom, sajnálom, hogy hozzád mertem szólni mr 'tínédzser'.
Az élettapasztalatod elõtt le kell borulnom.
amikor megismétlõdik Dean halála folyton...Híííít of dii móómönt😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem is volt jó pár jelenet még az elején, mikor azért rendesen paráztam 😊 régi szép idõk
amúgy nem tudom mi van velem, de elkezdtem nézni az elsõ évadot és egyszerûen nem tudott lekötni... várnám, hogy legyen valami fõcselekmény, és így utólag unalmasak ezek az 1 rész/szörny dolog
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Nekem a 7. évadból elég volt 3 rész, inkább elkezdem az elsõ évadtól az egészet, amikor még a vonatútra is magammal vittem a részeket a telefonomon és egy hét alatt lepörgettem 2 évadot zsinórban. Az a Supernatural még függõséget okozott, és érdekes volt, ha nem a fõszálat követte, akkor is.
A hatodik évadban még jókat röhögtem, voltak szórakoztató részek, egészen az utolsó párig, de nekem az a sorozat az 5. évaddal zárul,utána már egy másik, gyengébb széria következik, a 7. pedig, amit láttam belõle, simán fostaliga.
És nem szapulásképp, mert én borzasztóan imádtam ezt a sorozatot, de egyszerûen az elfogultságom ellenére se tudom azt mondani, hogy bármi is jó lenne a 7. évadban, és baromira sajnálom, hogy így van.
Kumiho #2179
gondolkodj már mielõtt balf@szságokat beszélsz 😊
mostantól senkinek aki valamilyen sportot ûz, iskolába jár, tanít...blabla ne legyen nyári szünet 😊 minek?!
sõt az egyéb helyeken dolgozó embereknek is a szabadságát negyedeljük el, fölösleges 20 nap...dolgozzon már a szerencsétlen egész évben
<#falbav>#falbav>
egy évad legyen 52 részes és akkor semmi probléma sincs 😄
a félreértések elkerülése végett
Te is kiragadtad a mondanivalóból a lényeget.
Jobb lenne ha 28 hétig nem jönne 1 rész sem?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
csak most volt karácsonykor kb. 1 hónapos szünet és akkor már megint egy 3 hetes kihagyás. lehet én látom rosszul, de ha ennyi szünet van, az inkább nézõ elvesztést idéz elõ, mint hogy nézõ szerzést. persze ismétlem nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, meg a nézettség alakulásban... stb. ez csak az én véleményem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Egyébként Dean elõbb lõtt volna bele 10 golyót, meg elõbb nyársalta volna fel, minthogy nekirohanjon. Amatõr dolog volt a részérõl, mint már mondtam csak azért történt így, hogy átkerülhessenek 44-be. Semmi másért. Cold openben meg lehetett volna chronos egyik áldozata is. Több értelme lett volna.
Persze,eddig hét évadon keresztül nem mutatták, hogy lefeküdnek aludni, most meg pont igen 😊 Érted már, mi a bajom? 😄
A nõs dolog meg béna volt és kész 😄
De volt még pár ilyen "pont" dolog, ezért nem tetszett 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
egyébként @stargatelost
egy ismeretlen lénnyel harcoltak, Dean próbálta megmenteni a csávót...+ tudta, hogy hármassával gyilkol és ez az utolsó áldozat, szóval ez volt az egyetlen lehetõsége, ha vár akkor eltûnik chronos
a cold open tényleg nem volt extra, de azért kellett egy kis felvezetés, mert így vaktába átkerülni '44-be nem lehet
szted ha a testvéred eltûnne, akkor te nyugodtan aludnál és pihennél?
túlhajtott volt bazz, ezért küldte el a seriff kicsit lazítani
az meg hogy meglátta...simán látható volt, Dean elég jól megleste a pozíciót, hogy onnan lehet látni
A nõs dologra. Elõtted megölnek egy embert, és hirtelen minden óra megáll. Te ezt el tudnád felejteni? o.O
szerintem jó rész volt 😊 ezzel nem védeni akartam a dolgot, csak nem értem ezt a nagy elégedetlenséget a részedrõl