4828
-
#3784 -
IXEMGabeo #3783 nem tudom sajnos, ha nem lesz írói sztrájk akkor a 22-24 rész meglehet -
#3782 Nagyon igazad van, az első évadok voltak a legjobbak. Bár Nekem Castielék belépése után tetszett meg a legjobban.
btw hány rész várható ? -
IXEMGabeo #3781 Nagy SPN fan vagyok, de amondó vagyok, hogy a 8. évaddal le kellene zárni. Már a 6. évad felén túl sem sikerült jutni és nehezen tudom magam rávenni h megnézzem a másik felét ill. a 7. évadot. Nem tudom magasra tette a lécet az 1-5. évad -
#3780 Srácok!
8.évad jön Októberben, de ez lesz az utolsó évad ? -
#3779 Arra en is :) -
IXEMGabeo #3778 Castiel hangjára kíváncsi leszek -
#3777 sam-nek ilyen kis buzis hangja van, ha jól emlékszem :D
én 3. évadig magyarul néztem, aztán szinkron híján felirattal
bár én eleve nem vagyok szinkron ellenes, így a 4-et is fogom nézni :) -
IXEMGabeo #3776 SN* -
IXEMGabeo #3775 szinkronnal?
Sam és Bobby magyar hangja pocsék, Deané elmegy. Angol hangok terén alapjáraton jobb a SP. Én eleddig az összes évadot kivéve az 1-2-t. felirattal néztem végig. -
#3774 akkor az origósok voltak a hülyék, mert 2008-ban valóban abbahagyták a 2. évaddal, de aztán tavaly februárban leadták a 3. évadot is (aztán időközben még a viasat 3/6 is adta az első két évadot)
amúgy ti hogy álltok a szinkronnal? :D -
IXEMGabeo #3773 meg is van a válasz:) -
IXEMGabeo #3772 nem igaz, mert nem rég adták le éjjel a 3. évadot...4 éve is leadhatták, de nem rég néztem olykor éjjel talán az idén volt (ahogy Dragon írja tavasszal) amikor megismételték az egész 3. évadot éjjel 1-től. Viszont más csatornán nem hinném, h pont éjjel adták. Ez csak a Retek klub szokása volt...Aztán javíts ki, ha tévedek -
#3771 "mégiscsak folytatódik a misztikus széria az RTL-en, a negyedik évaddal."
gondolom azért írták, hogy 2008-ban hagyták abba a vetítését, mert akkor lenyomták a 3. évadig és utána már csak ismételtek...
vagy ki tudja, a lényeg, hogy jön a 4. évad :D -
IXEMGabeo #3770 jól emlékszel. Nem rég fejezték be a 3. évadot és abszolút éjjel vetítették...1 óra környékén -
#3769 Én úgy emlékszem, hogy tavasszal vetítettek pár részt 23:00 után. De lehet az más csatorna volt? -
#3768 na ezt is megértük :) link -
Swarczi #3767 Sztem az 4. 5. évadban az volt a jó, hogy nem pusztán van egy főgonosz és azt majd legyakjuk cucc volt, hanem voltak kisebb falatok is(4. ben a fehér szemű démon, vagy az 5.ben a háború lovasai stb.). Viszont itt csak vannak a leviatánok és kész. Nem történt semmi, de semmi, ennél még a 6. évad is jobb volt. 12 részt talán ki bírtak volna hozni izgalmasan ebből a sztoriból, de nem 20+ részt. Emellett már tényleg szinte mindent ellőttek - pl. a titánokban lehetett volna még potenciál egy esetlleges későbbi évadra(azért masszív mitológiai lének), de egyszerű istenné degradálták őket (lsd kronos). Szóval legyen a 8. az utcsó évad és kész, csináljanak egy normális sztorit, zárjanak le mindent és ennyi. Ebben már nincs több potenciál. -
IXEMGabeo #3766
ezen mennyit szakadtam:D az egyik legjobb rész volt, ami valaha készült -
#3765 Erről a comedy trailer jutott eszembe, ami még mindig jópofa. :) Volt itt a topicban annó?
-
IXEMGabeo #3764 funny moments -
vg #3763 "abban nem fog csalódni senki"
Totálisan nem tartozik ide, de azt is megnéztük. Béna sorozatzáró lett, csalódás. Még mindig a Sup, és a Fringe a legjobb. -
#3762 Én úgy tudom kitolták októberig, mert úgy nem lenne ennyire veszedelmesen hosszú a nyári szünet. -
#3761 28 biztos nem, mivel az péntek. :) #3740
Vagy szept 19, vagy szept 26 lesz az.
@hugopareiros: Telejsen off, lehet használni a makrót és olyan lesz mint ez a sor. :) = [[i][/i]OFF]...[/[i][/i]OFF] -
hugopareiros #3760 kis off, de aki látni akar 1 jó évadzárót illetve sorozatzárót az majd nézze meg a House MD utolsó részét :) abban nem fog csalódni senki -
Cike #3759 Elvileg szept 28-ig egész pontosan :D De ez nem hivatalos az imdb-n olvastam. -
#3758 De kegyetlen jól ért véget és mennyire izgalmas.. áááhh és októberig várni.. :S nem bírom ki! :D -
#3757 a számból vetted ki a szavakat :)
egyébként annyira azért nem volt rossz, mint itt többen is említik, de az egész évadra jellemző volt ez.
így a végére kicsit összekapták magukat, de a finálé így sem lett elég ütős. reméljük a következő széria olyan lesz, mint az előző pár rész. -
#3756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal, hogy ilyen erős lényeket raknak a sorozatba eleve sarokba írják magukat. Normális harcot nem lehet velük írni, mert ami elhúzódna, ott Sam és Deannek semmi esélye, halottak pillanatokon belül. Ezért ugye a végső fegyvert megszerezni évad végére, meg az erős társal gyorsan lerendezni. És ugyanez igaz volt régen is, Sátán, Lilith, gonoszkodó angyalok, stb.
Persze így is lehetett volna jobban megírni a végét, azzal ha nem tök hihetetlen lett volna Ruby ahogy sorban fejezi le a Leviatánokat, vagy hogy Deanék odabenn simán elsompojognak mindenki mellett mira megtalálják a valódi Dicket. Persze ez magyarázható Cassel megint, hisz teleportálgatnak ide-oda senki nem veszi észre, de ettől még nem izgalmas megoldás.
Igazán jól úgy jöhettek volna ki a dologból, ha az évad alatt már mondjuk a felétől látni lehetett volna, hogy mi a cél és afelé dolgoznak a srácok - persze elnyújtva, több kalandal - és nem az utolsó pár epizódban veszik elő a megoldást. -
#3755 Esküszöm az egész részbe cass "megbolondulása" volt a legjobb. Legalább röhögtem rajta, de a többi siralmas lett. -
Dean Winchester #3754 SPOILERES az előző hsz!!!!!!!!!! VALAMIÉRT elbaszódott a spoiler tag!!! -
Dean Winchester #3753 obazdmeg miért kell ilyen zárást csinálni ????
bonedragon:
egyetértek veled ezt én sem értem, vagyis értem csak picit nekem erős...[spoiler
nekem is valahogy kurva rövidnek tűnt a nagy dickel való harc, meg ilyen egyszerűen belehet jutni egy leviatánokkal teli intézménybe? :O
dean a purgatóriumban, cas meg ott hagyja? :D
jobb zárásra számítottam...
][/spoiler]
a folytatást én is kíváncsian várom... -
Dean Winchester #3752 bl döntőre hangolódjunk a sn évadzáróval :D
-
#3751 Úristen, ez a rész valami borzasztó gyenge volt. Szerintem az évad legrosszabb része...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ez komoly, hogy fél perc alatt legyőzték őket, mikor a legerősebb lények voltak? A végére meg inkább nem mondok semmit. Nagyon szar volt... -
Dean Winchester #3750 ha nem szóltok nem is tudtam volna, hogy most volt az évadzáró! nem mellékesen felirat is elég gyorsan elkészült !
bl előtt megnézem :D -
#3749 Kicsit erőtlennek éreztem a befejező részt de a vége az tetszett. Kíváncsi leszek ,hogyan folytatják. -
#3748 De igen, csak vegyes szájízzel :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó volt, meg nem volt rossz, de valami hiányzott. Ez a Bobby revenge is tök hülyeség volt (időhúzás igazából), ennyi erővel az összes Dick által kinyírt ember szelleme is ugyanezt tehetné.
A cliff a végén meg tök ugyanaz volt, mint amikor Dean a pokolba került. Tényleg jó lenne, ha azért ott maradnának kicsit.
-
#3747 na senki nem nézte meg még a finálét?
szerintem jó volt, a vége ütött.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem nem szabadulnak ki egyből a purgatóriumból -
#3746 igen, így az évad végét nagyon eltalálták, alig várom az évadzárót :) -
Dean Winchester #3745 ahogy olvasom az elmúlt pár hsz-t volt aki azt hitte, hogy évadzáró volt... nekem meg ezt olvasva a szemem is kinyílt, mondom bebaszna ha ilyen lenne az évadzáró :DDD
most néztem meg egymás után vagy 4 részt mert azt hittem 22 részes lesz az évad aztán most szembesültem vele,hogy lesz még 1 rész! Várós!!!
az évaddal úgy voltam, hogy nem nagyon vártam a következő részeket (persze néha igen ,de döntő többségben annyira nem)
az utolsó 4 rész viszont vitt mindent, nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a következő részt :D