Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
hurrá.

Season 7
Ep 11
Adventures in Babysitting
2012/1/6

jazzy
Egyébként meg a várom, az azt jelenti, hogy örülnék ha visszajönne és remélem, mert hiányolom.
jazzy
Elõbb oktattatok ki, hogy nem kell spoilerezni, csak az utolsó részrõl 24 óráig, ezt fogom tenni.
BoneDragon
Te beszélsz a spoilerról, mikor az utolsó mondatod egy ki****ott nagy spoiler... 😄

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jazzy
Túl van tárgyalva 2 hete. Megértettem, nem kell, nem fogok, ok? Várom már Mishát vissza, ennyi.
Morpheus
A spoilerezéshez hozzászólva. Én sem értem miért kellene azt megvárni, aki most kezdi el nézni a sorozatot. És ha mondjuk olyan sorozatról van szó, ami 10-15 éve kezdõdött el? Mindig mindent tegyünk csak kattintás után olvashatóvá, mert valaki éppen most kezdett bele? Nonszensz, és érdekes lenne a topik kinézete... Aki nem az aktuális résznél tart, az óvatosan olvasson bele.
Másik topikból kimásoltam egy részt, ide is ki lehetne rakni: "A magyar felirat megjelenését követõ 24 órában a spoiler tag használata KÖTELEZÕ, kérlek tartsátok be! 😊"

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

de ha egy trailert is láttál már tudod vagy ha elolvastad a dvd hátulján lévõ kedvcsinálót 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

de amikor elkezdõdik a film én még nem tudom hogy belõle lesz az 😮
így most megmentett 5 perc élményt a filmbõl 😮

ez nem az a topik meg amúgy sincs igazad mert a nézõ tudja hogy õ spiderman, a film többi szereplõje nincs ezzel tisztában 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shiwo
meg Miguel O'Hara és lényegében Ben Reilly is az, de egy másik topik témája lenne a dolog 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

aki nem látta még a filmet/nem olvasta még a képregényt az nem tudja hogy õ az 😮 így spoiler

Shiwo
<#fejvakaras>

Holland Kemence
peter parker is spiderman

röviden a spoilerségre
a 24 címû sorozat 7.évadáig néztem aztán a 8.évadot majd karácsonykor akarom egybe ledarálni és mivel nem láttam egy részt sem így a topicjába se olvasok bele , pont azért nehogy spoilerbe ütközzek!
Így voltam a sn-al és a prison breakkel is ! Amíg nem érem be a többieket addig a topicba se olvasok bele , ez ilyen egyszerû! Vagy említhetném a most futó dextert is mert ott is elvagyok maradva jó pár résszel...

ebbe a topicba is egyébként akkor jövök mikor megnéztem az aktuális részt így a spoiler se zavar 😄
Shiwo
ennyi erõvel neki is spoiler-be kellene tennie mindent, mert lehetne akár olyan ember is, aki csak most kezdte az elsõ évadot, és neki minden spoiler....viszont ha az egész topik spoiler, akkor aki csak az 1-2. évadnál jár, annak nem sok értelme van idejönni, hisz a topik 90%-a spoiler neki.. ilyen tekintetben egyet értek Hugo-val, aki le van maradva, az ne csodálkozzon, ha spoilerbe fut egy topikban... én például a Smallville-t akkor kezdtem nézni, amikor a 10. évad indult... tudtam, hogy van topikja, de direkt nem olvastam addig, míg utol nem értem a többieket (akkor még volt 5-6 rész hátra az évadból)

az mondjuk tényleg nem jó, ha a rész kijötte után egybõl spoiler nélkül irkálnak, én is szeretem megvárni a feliratot, de azért spoilerezni, mert valaki évadokkal le van maradva, az picit nevetséges...

minden évadnak meg nem lehet külön topikot nyitni...

jazzy
Én elismerem a te véleményedet is, én mégis megtartom az elveimet, mert így tartom helyesnek, mások az emberek..

Itt van sajtburger, õ csak a 2. évadban jár és én nem fogom azt mondani, hogy ne olvassad a topicot, mert nem érdekelsz, inkább megnyomom a spoiler tagot, mert nem esik nehezemre.
Nem tudom mire fel cinikuskodsz, teljes mértékben igazam van. Ez nem bunkósság ill parasztság. Ez van. Aki nem akar megtudni infókat az új részekrõl, az nem olvassa el a kommenteket.

Te sem olvasol filmelemzést, mielõtt megnézted volna, vagy ha mégis...akkor nem panaszkodsz a megtudott infók miatt.

jazzy
Elnézést, én ilyen paraszt vagyok aki törõdik a pórnéppel is aki nem tart az utolsó résznél. Rohadjak meg.
Hmm és az kit érdekel úgy mellékesen?
Aki most kezdi a sorozatot, annak minden spoiler.

Ne olvasgassa a fórumot az aki le van maradva.
A 'kötelezõ' 1 hét spoilertag-elés letudva.

jazzy
Ja meg aki most kezdi a 7.-et annak is..
jazzy
Aki a 4. évadban jár annak pont spoiler, de mindegy, én nem mertem a topicot olvasni amíg az utolsó részhez nem értem mert akkora spoilerek vannak lelõve a régebbi részekbõl, mint a ház, másfelõl viszont nyilván az 1. évad 6. részt már itt vajmi kevesen veszik spoilernek 😊
BoneDragon
Ebben semmi spoiler nem volt, aki véletlenül betéved ide és nem látott egy részt sem, azt sem tudja mirõl van szó. 😊

jazzy
Spoiler?
Darthmushroom
én nem hiszem h valakit az évad közepén írnának ki a sorozatból. ált. évad elején (mint mishát h más miatt nem tud annyit vállalni) vagy évad végén(kocsmáros csaj meg a lánya).

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

jazzy
Ezt 99%-ban kétlem, hülyeség lenne és erõltetett is. Ha misha visszatér, biztos Castielként. Ez lenne a legokosabb, Mishát mint Castiel nagyon sokan szeretik, jó karakter, sokat ki lehet hozni belõle. Volt már olyan, akit megöltek, lehet Bobbyt is meg fogják, bár kétlem, remélem valami olyan fordulat lesz ami nem annyira nyilvánvaló.
kit érdekelnek azok akik nem látták a sorozatot végig?
ne az utolsó évaddal kezdjék el, hanem az elsõvel

dragon11
nem hiszem megkockáztatják azt, hogy felcserélik a "szerepeket".. mármint ami a kinézetet illeti.. nehéz lenne megérteni azoknak, akik nem láttak végig minden részt illetve még nekünk is nehezebb lenne megszokni castiel új "porhüvelyét"...

Milyen szerepet szánnál egy Castiel nélküli Mishának?
Jó...az évek alatt belülrõl sokat megtapasztalt, de nem hiszem, hogy a srácok segítségére tudna lenni.

Bobby nem lesz Castiel 😊 maximum Isten költözik bele 😄 (ez persze csak vicc).

Nade bobby sose volt angyali "hüvely" vagy hogyhívták, most meg hirtelen az lesz? Egy egész rész szólt arról, hogy nem mindenki lehet angyal, ezt nem fogják felrúgni.
precision
én azt olvastam, hogy Misha nem feltétlen Castiel szerepében fog visszatérni... ez csak a személyes teóriám, vagy bejön vagy nem 😊 szóval szerintem Castiel Bobby testébe költözik (a kaszás eltûnik), Misha pedig mint normál ember (Castiel nélkül) tér vissza

Bazinga!

sajtburger
Akkor maradok a feliratosnál. Végül is így az igazi ahogy mondod. Úgy kényelmesebb lett volna. No mind1. Köszi az infót. 😊

jazzy
3. van szinkronosan, utána nincs, egyébként meg ne is kezdd el szinkronosan mert Sam hangja egy nagy rakás tudodmi. A többi tûrhetõ, de igazán eredeti hanggal jön át legjobban.
sajtburger
Sziasztok! Tudtok adni egy oldalt, vagy linket, ahonnan le tudnám tölteni szinkronosan a 3. évadot esetleg? Vagy az az utániakat. Nem régóta kezdtem nézni, most a 2.-nál tartok, de szívesen nézném inkább szinkronosan. 😊

dragon11
akk januárba jön a kövi rész, igaz ?

dragon11
<#eljen><#eljen>

BoneDragon
Ahhoz nem kéne visszahozni mishat a sorozatba, simán megoldhatnák máshogy, sõt hülyén nézne ki ha beleköltözne a testébe és nem bobby lenne külsõre. Szerintem simán visszatér cas és visszahozza õt is. Aki meg azt akarja, hogy haljon meg, arról inkább nem mondok véleményt...

precision
szerintem

Castiel beleköltözik Bobby testébe

Bazinga!

tuti valami trükkel túléli 😄 de mondom én örülnék ha meghalna és nem játszanának feltámasztósat.
Shiwo
vagy Crowley visszahozza, mint démon <#idiota>

jazzy
A részhez pedig:

Nagyon várom a folytatást.. de én arra tippelek, hogy nem választja a szellemlétet, vagy feléled valahogy, vagy meghal.
jazzy
Nem ezzel a résszel, hanem a folytatással kapcsolatos SPOILER! VIGYÁZAT!

mishacollins Misha Collins
It's true. I'm going to be back on the reality show about the two brothers who drive around testing out seedy motels. Any questions?
17 hours ago
dragon11
erre a részre annyit lehet mondani: mikor is jön a kövi?

sztem ezzel mindnet elmondtam.

én is hiányolni fogom de õszintén szólva nem örülnék ha megint feltámasztanák , picit már unalmassá válna

az elsõ 15 perc nekem unalmasnak tûnt majd aztán jobb és jobb , a végkifejlet meg hatalmas!
bobby mikor magához tért akkor azt kaptam amit vártam - happy end , majd bobby "halálakor" a hideg is kirázott mert erre nem számítottam!
a végén meg szépen ott hagyták a kaput számunka, hogy akkor bobby végül miként is döntött?!
jó rész volt ,várjuk a folytatást!

Még a végén starwars feeling lesz az évad vége
"Nyerünk" és ott áll majd bobby, cas, meg john papa szelleme a fiuk mellett -.-'
Shiwo
Bobby-t ismerve a szellemlétet választotta, úgy még van kis esélye arra, hogy segítse Sam-et és Dean-t..... azért nem lenne rossz, ha valahogy feltámasztanák vagy valami, jobban hiányozna, mint Castiel

Atyagatya 😮 kisebb jó rész!
Bobby hatalmas küzdõ 😊 kíváncsi vagyok, hogy mit jelentenek a számok. Januárban kiderül 😄

kaja elõszedve
lehet indítani a Supnat s07e10-t

se vámpírnaplók...
Karácsony havában megáll az élet

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"