4828
1421062838.jpg
  • dragon11
  • IXEMGabeo
    nem tudom sajnos, ha nem lesz írói sztrájk akkor a 22-24 rész meglehet
  • dragon11
    Nagyon igazad van, az első évadok voltak a legjobbak. Bár Nekem Castielék belépése után tetszett meg a legjobban.

btw hány rész várható ?
  • IXEMGabeo
    Nagy SPN fan vagyok, de amondó vagyok, hogy a 8. évaddal le kellene zárni. Már a 6. évad felén túl sem sikerült jutni és nehezen tudom magam rávenni h megnézzem a másik felét ill. a 7. évadot. Nem tudom magasra tette a lécet az 1-5. évad
  • dragon11
    Srácok!

8.évad jön Októberben, de ez lesz az utolsó évad ?
  • rooney8
    Arra en is :)
  • IXEMGabeo
    Castiel hangjára kíváncsi leszek
  • rooney8
    sam-nek ilyen kis buzis hangja van, ha jól emlékszem :D
    én 3. évadig magyarul néztem, aztán szinkron híján felirattal
    bár én eleve nem vagyok szinkron ellenes, így a 4-et is fogom nézni :)
  • IXEMGabeo
    SN*
  • IXEMGabeo
    szinkronnal?

Sam és Bobby magyar hangja pocsék, Deané elmegy. Angol hangok terén alapjáraton jobb a SP. Én eleddig az összes évadot kivéve az 1-2-t. felirattal néztem végig.
  • rooney8
    akkor az origósok voltak a hülyék, mert 2008-ban valóban abbahagyták a 2. évaddal, de aztán tavaly februárban leadták a 3. évadot is (aztán időközben még a viasat 3/6 is adta az első két évadot)

amúgy ti hogy álltok a szinkronnal? :D
  • IXEMGabeo
    meg is van a válasz:)
  • IXEMGabeo
    nem igaz, mert nem rég adták le éjjel a 3. évadot...4 éve is leadhatták, de nem rég néztem olykor éjjel talán az idén volt (ahogy Dragon írja tavasszal) amikor megismételték az egész 3. évadot éjjel 1-től. Viszont más csatornán nem hinném, h pont éjjel adták. Ez csak a Retek klub szokása volt...Aztán javíts ki, ha tévedek
  • rooney8
    "mégiscsak folytatódik a misztikus széria az RTL-en, a negyedik évaddal."

gondolom azért írták, hogy 2008-ban hagyták abba a vetítését, mert akkor lenyomták a 3. évadig és utána már csak ismételtek...

vagy ki tudja, a lényeg, hogy jön a 4. évad :D
  • IXEMGabeo
    jól emlékszel. Nem rég fejezték be a 3. évadot és abszolút éjjel vetítették...1 óra környékén
  • BoneDragon
    Én úgy emlékszem, hogy tavasszal vetítettek pár részt 23:00 után. De lehet az más csatorna volt?
  • rooney8
    na ezt is megértük :) link
  • Swarczi
    Sztem az 4. 5. évadban az volt a jó, hogy nem pusztán van egy főgonosz és azt majd legyakjuk cucc volt, hanem voltak kisebb falatok is(4. ben a fehér szemű démon, vagy az 5.ben a háború lovasai stb.). Viszont itt csak vannak a leviatánok és kész. Nem történt semmi, de semmi, ennél még a 6. évad is jobb volt. 12 részt talán ki bírtak volna hozni izgalmasan ebből a sztoriból, de nem 20+ részt. Emellett már tényleg szinte mindent ellőttek - pl. a titánokban lehetett volna még potenciál egy esetlleges későbbi évadra(azért masszív mitológiai lének), de egyszerű istenné degradálták őket (lsd kronos). Szóval legyen a 8. az utcsó évad és kész, csináljanak egy normális sztorit, zárjanak le mindent és ennyi. Ebben már nincs több potenciál.
  • IXEMGabeo

ezen mennyit szakadtam:D az egyik legjobb rész volt, ami valaha készült
  • Malakai
    Erről a comedy trailer jutott eszembe, ami még mindig jópofa. :) Volt itt a topicban annó?

• IXEMGabeo
    funny moments
  • vg
    "abban nem fog csalódni senki"

Totálisan nem tartozik ide, de azt is megnéztük. Béna sorozatzáró lett, csalódás. Még mindig a Sup, és a Fringe a legjobb.
  • sajtburger
    Én úgy tudom kitolták októberig, mert úgy nem lenne ennyire veszedelmesen hosszú a nyári szünet.
  • Malakai
    28 biztos nem, mivel az péntek. :) #3740
    Vagy szept 19, vagy szept 26 lesz az.
    @hugopareiros: Telejsen off, lehet használni a makrót és olyan lesz mint ez a sor. :) = [[i][/i]OFF]...[/[i][/i]OFF]
  • hugopareiros
    kis off, de aki látni akar 1 jó évadzárót illetve sorozatzárót az majd nézze meg a House MD utolsó részét :) abban nem fog csalódni senki
  • Cike
    Elvileg szept 28-ig egész pontosan :D De ez nem hivatalos az imdb-n olvastam.
  • sajtburger
    De kegyetlen jól ért véget és mennyire izgalmas.. áááhh és októberig várni.. :S nem bírom ki! :D
  • rooney8
    a számból vetted ki a szavakat :)
    egyébként annyira azért nem volt rossz, mint itt többen is említik, de az egész évadra jellemző volt ez.
    így a végére kicsit összekapták magukat, de a finálé így sem lett elég ütős. reméljük a következő széria olyan lesz, mint az előző pár rész.
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azzal, hogy ilyen erős lényeket raknak a sorozatba eleve sarokba írják magukat. Normális harcot nem lehet velük írni, mert ami elhúzódna, ott Sam és Deannek semmi esélye, halottak pillanatokon belül. Ezért ugye a végső fegyvert megszerezni évad végére, meg az erős társal gyorsan lerendezni. És ugyanez igaz volt régen is, Sátán, Lilith, gonoszkodó angyalok, stb.

Persze így is lehetett volna jobban megírni a végét, azzal ha nem tök hihetetlen lett volna Ruby ahogy sorban fejezi le a Leviatánokat, vagy hogy Deanék odabenn simán elsompojognak mindenki mellett mira megtalálják a valódi Dicket. Persze ez magyarázható Cassel megint, hisz teleportálgatnak ide-oda senki nem veszi észre, de ettől még nem izgalmas megoldás.

Igazán jól úgy jöhettek volna ki a dologból, ha az évad alatt már mondjuk a felétől látni lehetett volna, hogy mi a cél és afelé dolgoznak a srácok - persze elnyújtva, több kalandal - és nem az utolsó pár epizódban veszik elő a megoldást.
  • BoneDragon
    Esküszöm az egész részbe cass "megbolondulása" volt a legjobb. Legalább röhögtem rajta, de a többi siralmas lett.
  • Dean Winchester
    SPOILERES az előző hsz!!!!!!!!!! VALAMIÉRT elbaszódott a spoiler tag!!!
  • Dean Winchester
    obazdmeg miért kell ilyen zárást csinálni ????

bonedragon:
    egyetértek veled ezt én sem értem, vagyis értem csak picit nekem erős...[spoiler
    nekem is valahogy kurva rövidnek tűnt a nagy dickel való harc, meg ilyen egyszerűen belehet jutni egy leviatánokkal teli intézménybe? :O

dean a purgatóriumban, cas meg ott hagyja? :D
    jobb zárásra számítottam...
    ][/spoiler]

a folytatást én is kíváncsian várom...
  • Dean Winchester
    bl döntőre hangolódjunk a sn évadzáróval :D

• BoneDragon
    Úristen, ez a rész valami borzasztó gyenge volt. Szerintem az évad legrosszabb része...
    Most ez komoly, hogy fél perc alatt legyőzték őket, mikor a legerősebb lények voltak? A végére meg inkább nem mondok semmit. Nagyon szar volt...
  • Dean Winchester
    ha nem szóltok nem is tudtam volna, hogy most volt az évadzáró! nem mellékesen felirat is elég gyorsan elkészült !
    bl előtt megnézem :D
  • Shep
    Kicsit erőtlennek éreztem a befejező részt de a vége az tetszett. Kíváncsi leszek ,hogyan folytatják.
  • stargatelost
    De igen, csak vegyes szájízzel :)

Jó volt, meg nem volt rossz, de valami hiányzott. Ez a Bobby revenge is tök hülyeség volt (időhúzás igazából), ennyi erővel az összes Dick által kinyírt ember szelleme is ugyanezt tehetné.
    A cliff a végén meg tök ugyanaz volt, mint amikor Dean a pokolba került. Tényleg jó lenne, ha azért ott maradnának kicsit.

• ForzaInter
    na senki nem nézte meg még a finálét?

szerintem jó volt, a vége ütött.
    remélem nem szabadulnak ki egyből a purgatóriumból
  • rooney8
    igen, így az évad végét nagyon eltalálták, alig várom az évadzárót :)
  • Dean Winchester
    ahogy olvasom az elmúlt pár hsz-t volt aki azt hitte, hogy évadzáró volt... nekem meg ezt olvasva a szemem is kinyílt, mondom bebaszna ha ilyen lenne az évadzáró :DDD
    most néztem meg egymás után vagy 4 részt mert azt hittem 22 részes lesz az évad aztán most szembesültem vele,hogy lesz még 1 rész! Várós!!!
    az évaddal úgy voltam, hogy nem nagyon vártam a következő részeket (persze néha igen ,de döntő többségben annyira nem)
    az utolsó 4 rész viszont vitt mindent, nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a következő részt :D