4828
1421062838.jpg
  • dragon11
    Miért nem jött új rész ??
  • jazzy
    A fia a próféta, biztos mondott neki 1-2 trükköt.
  • Malakai
    Ja, jópofa, amikor a korábbi évadokban, amint Sam és Dean egy helyiségbe került egy démonnal azonnal a falhoz csapódott + duma + "megdöglessz" + egyiken tehénkedik a démon + másik leszúrja/vágja/loccsantja hátulról. Najó az is vicces volt sokadik ismétlésre, na de ha tudták volna, hogy csak egy középkorú kínai háziasszonyt kell magukkal vinniük... :)
  • Dean Winchester
    nekem csak annyi bajom volt, hogy az anyuka h bírt el egy démonnal???? nekem ez erős volt, egyébként rendben volt ez a rész is.
  • Monoton
  • ForzaInter
    na ez nagyon jó rész volt.
  • vg
    nem javítom már, így marad az idők végéig.
  • BoneDragon
    Porigatórum? :)
  • vg
    Van egy új horror film, az a címe, hogy The Apparition. Megnéztem, majd a végén mondom magamban ejha, ez milyen jó lenne Supernatural 1-2 évadra témának. Ilyesmi jutott eszembe; Egy nagyon régi, még a démonok meg angyalok ideje előtti gonosz valami, aki a porigatórumban csapdába esett(mondjuk ezt a filmben sem értettem, hogy ha olyan ősi, akkor hogyan lehet egyáltalán porigatórum), kiszabadul/kiengedik, ezért a testvéreknek meg kellene keresni istent, mert ő emberi bőrben van a földön és együtt lenyomni azt a gonoszt... Így vissza lehetne hozni az utazásos, kalandos, nyomozós részeket is, úgy, hogy nem látszik tölteléknek. A milliókat a számlaszámra kérem.
  • Shiwo
    érdekes rész volt, nekem tetszett...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén a hölgyemény ki lehet? imdb szerint Naomi, de nem csodálkoznék, ha később kiderülne, hogy Metatron... azért remélem, hogy nem csak ilyen rövid időkre fog szerepelni Amanda Tapping :)
  • Swarczi
    Na jó ezt az egyet elnéztem, de ettől még a véleményem nem változik: ez az évad a supernatural meggyalázása(Pedig már az előző évad sem volt éppen a topon)
  • Shiwo
    miért is cserélték le a Carry on-t ?
    tudomásom szerint az évadzáró részek elején szokott felcsendülni, ott meg még nem tartunk
  • Swarczi
    Én ezt az évadot már a második rész után abbahagytam: komolyan mondom nem tudnak jobbat kitalálni annál h hozzuk visszaa 2. percben a halott főhőst, meg rakjunk bele megint testvérdrámát... Szánalom a köbön(azt már nem is említem h a jó öreg Carry on my Wayward son-t lecserélték pedig az már gyakorlatilag ugyan olyan védjegye volt a sorozatnak, mint mondjuk az impala) Fel lehetett volna jobban építeni ezt az évadot(pl. Az évad első felében párhuzamosan követtük volna nyomon, h dean próbál kijutni a purgatóriumból, miközben Sam szintén ezen dolgozik, majd valahogy kijut, és itt jöhetett volna a pokolkapus téma) Na mindegy, eljutottam oda, hogy a 4 évvel ezelőtti kedvenc sorozatomat ma már nem is nézem :S
  • sjucus
    Bocs, az első 2 évadot akartam írni.
  • sjucus
    Régen nagy rajongó voltam. Az első 2 rész volt a legjobb (szerintem). Ez az utolsó rész egyáltalán nem tetszett. Nem szeretem azokat a részeket, ahol régi dolgokon marakodnak. Hülyeség és tényleg csak arra jó, hogy az időt kitöltsék vele. Ha erre akarnak játszani,akkor kár volt az utóbbi 2 évadba belekezdeniük.
  • ForzaInter
    nem hinném, hogy ez lenne. kellenek a filler részek is, nem lehet minden részben a főszállal foglalkozni.

amúgy szerintem jó rész volt. garth nagy arc:D remélem látjuk még.

sam flashbackjei tényleg nagyon szarok, ezt nem kéne erőltetni.
  • PrasCo
    kitalálni még csak hagyján, de összerakni...?
    Szerintem akkor rendültem meg úgy-ahogy végképp, amikor a Once Upon a Time-ban először láttam egy lidércet, ami per konkréte' lidércnek nézett ki, nem pedig [#insert_color_here]-szemű embernek, jobb esetben műfogakkal.
    Az első évadokban semmi ilyesmire nem volt szükség, vagy ahol igen, ott is valahogy igen korrektül voltak megoldva a maszkok (Scarecrow, woman in white sötöbö), de ez az egész már valahogy...
    Nem tudom.
  • Shep
    Egyet értek azt a Sames dolgot nem igazán kellene erőltetni, 1x megmutatták ez volt aztán vége. Dean dolgai jobban érdekelnének de hát az is olyan gáz már ,hogy a purgatórium egy szürke erdő, ettől nem tudtak jobbat kitalálni?
  • stargatelost
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, ez az egyik. A másik meg hogy elég gáz, hogy már jó pár rész óta az a főszál, hogy eltűnt Kevin

Sam flashbackjei meg könyörgöm mi a fasznak??? Kit érdekel? Ráadásul annyira bénán van megírva az összes jelenet, hogy az arcomat kaparom. Ez az idilli színszűrő is idegesítő, amit ráraknak. Szánalmas szar.
  • Shep
    Talán mert meg sem bírnák emelni :)

Nem volt rossz az új rész de úgy tűnik nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel a főszállal, mert nem haladnak vele sehova.
  • limperatore
    thor kalapácsát miért nem vitték magukkal???? :D szétbasznának vele mindenkit
  • Dean Winchester
    +1
    a 4. részt én is most néztem meg és mikor elkezdődött azt vártam mikor lesz már véve
    " megint egy újabb fos, kézikamerás baromság ?" nekem kb. a felétől kezdett tetszeni addig valahogy nem jött be, viszont a felétől fokozatosan egyre jobb és jobb volt
  • rooney8
    na megnézve az új rész
    jó volt, tetszett
  • dragon11
    ez tényleg ratyi volt..
  • BoneDragon
    Na az volt a supernatural történetének legszarabb része.
  • stargatelost
    Már volt ilyen rész, azt hiszem a 3x13 Ghostfacers.
    De valóban, ez meg inkább a mai PA trendet lovagolta meg, de elég gyengén...
  • gabesz012
    Szerintem is a jobbak közé tartozott. Régen sokszor tisztelegtek a készítők bizonyos trendeknek, stílusoknak, urban legend-eknek, így ez is teljesen beleillett az Sn-be. Mostanában divat kézikamerás horrorokat csinálni, ez is kipipálva. :) Igaz, hiányoltam a srácokat, többször lehettek volna így kívülről szemlélve.
  • davidka003
    Az a gáz, hogy előző évad hiába ért véget érdekesen azt jól telibeszarták és seperc alatt kijutott a purgatóriumból a csávó.
    Most a 4. rész érdekes volt, főleg a vége tetszett a zene meg a lenyugvó nap miatt ahogy ment a csaj a végén, szép volt.
  • Kandurex
    ja, ja szerintem is tök nézhető volt
  • BoneDragon
    Szerintem is jó rész volt. Túl jól kezdték az évadot és máris húzzák a szájukat egyesek, pedig ez még mindig jobb volt mint az előző évadok együtt véve.
  • Konyigery
    Mi? Hát ez a rész rohadt jó volt. Testközelibb lett, és még egy árnyalatnyit ijesztőbb is, ami egy jó ideje nem nagyon akart összejönni nekik a falra fröcskölt vérrel tarkított jelenetekben. Awesome. :D
  • Dean Winchester
    lol, nézem 14 hsz. mondom pár óra alatt nem nézhette meg ennyi ember az új részt :DDD el is feledkeztem róla,hogy most már nem szombaton tudom leszedni a fimet hanem hamarabb xD
  • mrzed001
    Nem rossz kis töltelék rész volt, csak már megint beleesnek abba hibába, hogy a globális szállal kb nullát foglalkoznak (mintha nem is lenne).
    Pedig az tette igazán érdekessé a korábbi szériákat.
  • Shep
    Családi biznisz jöhet de ne ebben a formában, ilyesmi maradjon csak dvd-re az ömlesztős legaljára :)
  • böröczk
    Egyértelműen látszott, hogy nem kézi kamerás, a legelején volt pár bevágott, rendes kézi kamerás rész.
    Nekem a rész felépítése tetszett, a végével kezdték az egészet, nem Sam és Dean volt a főszereplője, illetve nem az ő szemszögükből láttuk őket, de mégis megjelentek.
    Ugyanolyan ratyi lett volna ez a rész is, mint az előző, ha a "megszokott" módon ment volna le.
    Nekem nem az idióta kamerarángatás tetszett az egészben, én már az Ideglelést és a hasonszőrű filmeket se bírtam, hanem maga az epizód.
  • precision
    az a baj, hogy "beveszitek" a kézi kamerás filmek koncepciót, pedig elhihetitek, hogy az ilyen típusú filmek is profi operatőrök által van felvéve, és nagyon ritkán bevágnak egy-két képkockát a szereplők által cipelt kamera képéből

egyszóval, rángatják a kamerát jobbra-balra, olyan fényeket használnak és olyan szögben tartják, hogy azt hidd, hogy tényleg egy átlag ember által felvett "home video"

ezeket figyelembe véve semmi baj nem volt a tegnapi résszel, egy picit profibban volt megoldva a dolog mint egy Cloverfieldnél, amitől hányingerem volt már és szédültem
    kb. egy Chronicle szint ami az arany középút szerintem

maga a rész forgatókönyve pedig teljesen rendben volt... jó volt őket "kívülről látni", én egy-két beszóláson még borultam a nevetéstől (pl. a kiscsaj awesome -os beszólásán)

annyian hiányoltátok a family businesst, hát itt van :) ja hogy most már meg fő sztorivonal kéne :) döntsétek már el, hogy mit akartok :P
  • böröczk
    Lehet, azért tetszett, mert az 5. évad óta egyik rész se nyűgözött le igazán :D
    Már csak "hűségből" nézem a sorozatot, mert az első 5 évadot imádtam, azóta már rég elveszett az az érzés, emlékszem az első évadot egy hét alatt bedaráltam.
    Nem tudom, szerintem a 3. epizód volt szánalmasan gagyi, mintha nem is ebben az évben készítették volna.
  • vg
    Én is imádom a found footage filmeket, és mivel mostanában sok ilyet láttam elmondhatom, hogy azokhoz képest is gagyi volt. Én a két főszereplő miatt nézem a sorozatot, rajtuk akarok röhögni. Remélem ez volt az utolsó ilyen gyenge rész. Én nem vagyok író, sem ilyesmi, de az mondjuk, hogy istent(aki mondjuk egy gyerek testében van, vagy egy öreg ember, mind a kettő vicces lenne) A-pontból B-pontba kellene kísérni, úgy, hogy üldözik őket szörnyek, áruló angyalok, démonok talán elég lenne egy-két évadra is. De én nem értek hozzá.
  • stargatelost
    Pedig béna volt ez a rész. Én mondhatni imádom a found footage filmeket, de itt már röhejes volt, hogy kb. minden sarokban volt egy kamerájuk bekapcsolva. A három idióta meg a horror filmek szokásos ostoba karaktereinél is síkhülyébbek voltak.

Amúgy ez az új showrunner eddig baromira nem győzött meg, a 'démonok újra a főellenségek' szálon, valamint a purgatórimuos jeleneteken kívül pocsék volt az összes epizód eddig.
  • böröczk
    Hát szerintem ez irtó jó volt, nem számítottam semmire, aztán a második percnél már egyértelművé válik,
    milyen lesz az epizód, de nagyon jól megoldották, simán lehetett volna béna is, de jópofa volt szerintem.
    Végre a rém gagyi 3. rész után egy ilyen, mégegy olyat benyomnak, és lehet, abba is hagyom a sorozatot, de ezzel megleptek.