Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 16. rész promoja, 17. részbeli jelenetekkel megspékelve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Aki kacatokat keltett "életre" (anyja ember, apja démon volt tán), aztán szublimált a rész végén : D
Kumiho #2179
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
viszont jól emlékszem, hogy a srácok kicsinálták Crowleyt? az még rémlik
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ugyebár a 6. évad 11. részétõl kimaradtam, szerepelt már azóta benne a tehetséges és erõs démongyerek, aki eltûnt és Isten volt már a sorozatban emberi alakként netán?😄😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de ha nem tudják a szintet tartani akkor én is azt mondom, hogy inkább ne legyen több rész. Nézem mert érdekel mi lesz a vége, de írtam már egyszer, hogy az elsõ évadoknál alig vártam a következõ részt most meg oda jutottam ,hogy inkább megnéztem egy filmet mint a sorozatot míg régen ha idõm volt egybõl a sorozatot néztem és daráltam.
Prison breakes témával nem értek egyet, nekem tetszett vég (lehet ezzel én vagyok egyedül)-- ott a 2.évaddal le zárhatták volna de mind1, nem bánom 😄 Hösöket én is ledaráltam.
SN-ben az eddigi évadok során nekem 1 rész volt ami kibaszottul nem tetszett az pedig a szelllemes vagy élõ szereplõs rész 😄 azzal voltam úgy ,hogy nem érdekel de valahogy lenyomom a torkomon 😊 Miért? mert az is a sorozat része volt és nem tudtam a végére vagy közepére tartogatnak-e egy olyan percet is ami hatással lehet a késõbbi részekre.
Ma megnéztem a 14. és 15.részt.... az utóbbi valahogy nem nagyon jött be, az utolsó 10 perc volt ami igazán érdekes volt 😄
Egyébként hány részt fogunk még kapni?
jó fejek, hogy éjjel 1-kor adják -.-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heroesnak meg az akkori írói sztrájk + pénzhiány tett be :|
Bazinga!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ha hetente jelenne meg akkor nem mondaná senki, hogy 1 hét szünet van a következõ részig.
poén, de a 3. évad ismétlést lesem éjjelenként inkább😄
levagyok maradva két résszel de alig érzek késztetést arra ,hogy nekilássak és pótoljam
meg fogom nézni csak míg az elsõ évadban bedaráltam az évadot majd a következõ évadnál alig vártam a következõ részeket addigra most ott tartok, hogy nem várom annyira :S
mert ha jönne jövõhéten (febr 24) akkor nem lenne szünet, ha azután jönne (márc 2) akkor 1 hét szünet, ha pedig azután (márc 9) akkor 2 hét szünet van a rész között 😊