Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
minden sorozatat normálisba adnak, csak ezt nem.. már komolyan szánalmas ..
Új rész csak jövõre.
bár ez csak az én következtetésem, remélem nem teljesül be 😊
am dex s07e10ben bobby feltûnik 😄DD
amugy tenyleg jo resz volt 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
jó rész volt, végre cass is visszatért, remélem most már pörögnek tovább az események 😊
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
tudomásom szerint az évadzáró részek elején szokott felcsendülni, ott meg még nem tartunk
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
amúgy szerintem jó rész volt. garth nagy arc😄 remélem látjuk még.
sam flashbackjei tényleg nagyon szarok, ezt nem kéne erõltetni.
Yo, Bitch!
Szerintem akkor rendültem meg úgy-ahogy végképp, amikor a Once Upon a Time-ban elõször láttam egy lidércet, ami per konkréte' lidércnek nézett ki, nem pedig <#insert_color_here>#insert_color_here>-szemû embernek, jobb esetben mûfogakkal.
Az elsõ évadokban semmi ilyesmire nem volt szükség, vagy ahol igen, ott is valahogy igen korrektül voltak megoldva a maszkok (Scarecrow, woman in white sötöbö), de ez az egész már valahogy...
Nem tudom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sam flashbackjei meg könyörgöm mi a fasznak??? Kit érdekel? Ráadásul annyira bénán van megírva az összes jelenet, hogy az arcomat kaparom. Ez az idilli színszûrõ is idegesítõ, amit ráraknak. Szánalmas szar.<#wilting>#wilting>
Nem volt rossz az új rész de úgy tûnik nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel a fõszállal, mert nem haladnak vele sehova.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
a 4. részt én is most néztem meg és mikor elkezdõdött azt vártam mikor lesz már véve
" megint egy újabb fos, kézikamerás baromság ?" nekem kb. a felétõl kezdett tetszeni addig valahogy nem jött be, viszont a felétõl fokozatosan egyre jobb és jobb volt
jó volt, tetszett
De valóban, ez meg inkább a mai PA trendet lovagolta meg, de elég gyengén...
Most a 4. rész érdekes volt, fõleg a vége tetszett a zene meg a lenyugvó nap miatt ahogy ment a csaj a végén, szép volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑