Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
na egész jó kis rész volt rész, ennél rosszabbat soha 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jó rész volt, remélem ezzel a Sam barátnõs szálat le is zárták <#vigyor1>

REAL MADRID

rooney8
remélem ütõs résszel kezdik az évet 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
2 nap és folytatódik!

dragon11
Kein problem!

stargatelost
Mindegyik CW sorozat a 9.-ik résszel ment el szünetre. Csak a Supnat egy héttel elõbb, mivel egy héttel elõbb kezdték el adni októberben. Problem?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

dragon11
ja 2hete téliszünet van mindenütt😄

stargatelost
Mirõl beszélsz? Minden sorozat elment most egy hónap téli szünetre.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

dragon11
következõ rész majd csak 2év múlva jön vagy mi ?

minden sorozatat normálisba adnak, csak ezt nem.. már komolyan szánalmas ..

BoneDragon
A 8. rész marha jó volt, fõleg a macska! <#idiota><#hehe>

stargatelost
Én a Sam-es flashbackektõl már ordítani tudnék, de talán ez volt az utsó végre. Amúgy nem is tudtam, hogy ez volt a midseason finálé. LOL. Ennek fényében jó szar volt a cliffhanger.
Új rész csak jövõre.

Na, ez a mostani rész marhára nem jött be, rohadt unalmas volt. Ez a baj ezekkel a 22 részes évadokkal, lehet az SN-nek is jobb lenne a 13 részes formátum, cserébe nem kellenének ilyen töltelék részek. 😊

rooney8
igen, egy kicsit spoiler, sorry<#szomoru1>
bár ez csak az én következtetésem, remélem nem teljesül be 😊

ebbõl arra következetek, hogy nem fog több részben sokszor feltûnni... (ha jól gondolom akkor amit írtál akkor spoiler ami nem kéne) 😄

am dex s07e10ben bobby feltûnik 😄DD
rooney8
mar hianyzott cass, de sajnos ennyi is volt az egesz reszes szereplese 😞
amugy tenyleg jo resz volt 😄

ForzaInter
mi baromság volt ez a rész, de jó volt😄

Yo, Bitch!

limperatore
de megbírta mert ölt is vele 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Áh nehogy azt higgyétek, csak kellett egy jó rész a hálaadás miatti szünet elé. Komolyan én már azthiszem csak akkor csinálnak értékelhetõ részeket, ha a) rezeg a léc nézettség terén, b) szünet, vagy félévadzárás van, ösztönzõül hogy biztosan folytassuk majd a kimaradt hetek után is, nyilván a nézettség a cél, de nem lehetne minden rész olyan fasza mint a múltheti? áá túl szép is lenne
rooney8
na most néztem meg a múlthetit
jó rész volt, végre cass is visszatért, remélem most már pörögnek tovább az események 😊

Gondolom a Hálaadás miatt.

REAL MADRID

jazzy
Jövõhéten jön, nem tudom az okát, csak simán átrakták..
dragon11
Miért nem jött új rész ??

jazzy
A fia a próféta, biztos mondott neki 1-2 trükköt.
Malakai
Ja, jópofa, amikor a korábbi évadokban, amint Sam és Dean egy helyiségbe került egy démonnal azonnal a falhoz csapódott + duma + "megdöglessz" + egyiken tehénkedik a démon + másik leszúrja/vágja/loccsantja hátulról. Najó az is vicces volt sokadik ismétlésre, na de ha tudták volna, hogy csak egy középkorú kínai háziasszonyt kell magukkal vinniük... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nekem csak annyi bajom volt, hogy az anyuka h bírt el egy démonnal???? nekem ez erõs volt, egyébként rendben volt ez a rész is.
<#eljen>

REAL MADRID

ForzaInter
na ez nagyon jó rész volt.

Yo, Bitch!

<#nevetes2> nem javítom már, így marad az idõk végéig.
BoneDragon
Porigatórum? 😊

Van egy új horror film, az a címe, hogy The Apparition. Megnéztem, majd a végén mondom magamban ejha, ez milyen jó lenne Supernatural 1-2 évadra témának. Ilyesmi jutott eszembe; Egy nagyon régi, még a démonok meg angyalok ideje elõtti gonosz valami, aki a porigatórumban csapdába esett(mondjuk ezt a filmben sem értettem, hogy ha olyan õsi, akkor hogyan lehet egyáltalán porigatórum), kiszabadul/kiengedik, ezért a testvéreknek meg kellene keresni istent, mert õ emberi bõrben van a földön és együtt lenyomni azt a gonoszt... <#vigyor3> Így vissza lehetne hozni az utazásos, kalandos, nyomozós részeket is, úgy, hogy nem látszik tölteléknek. A milliókat a számlaszámra kérem.
Shiwo
érdekes rész volt, nekem tetszett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén a hölgyemény ki lehet? imdb szerint Naomi, de nem csodálkoznék, ha késõbb kiderülne, hogy Metatron... azért remélem, hogy nem csak ilyen rövid idõkre fog szerepelni Amanda Tapping 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Na jó ezt az egyet elnéztem, de ettõl még a véleményem nem változik: ez az évad a supernatural meggyalázása(Pedig már az elõzõ évad sem volt éppen a topon)
Shiwo
miért is cserélték le a Carry on-t ? <#fejvakaras>
tudomásom szerint az évadzáró részek elején szokott felcsendülni, ott meg még nem tartunk

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én ezt az évadot már a második rész után abbahagytam: komolyan mondom nem tudnak jobbat kitalálni annál h hozzuk visszaa 2. percben a halott fõhõst, meg rakjunk bele megint testvérdrámát... Szánalom a köbön(azt már nem is említem h a jó öreg Carry on my Wayward son-t lecserélték pedig az már gyakorlatilag ugyan olyan védjegye volt a sorozatnak, mint mondjuk az impala) Fel lehetett volna jobban építeni ezt az évadot(pl. Az évad elsõ felében párhuzamosan követtük volna nyomon, h dean próbál kijutni a purgatóriumból, miközben Sam szintén ezen dolgozik, majd valahogy kijut, és itt jöhetett volna a pokolkapus téma) Na mindegy, eljutottam oda, hogy a 4 évvel ezelõtti kedvenc sorozatomat ma már nem is nézem :S
Bocs, az elsõ 2 évadot akartam írni. <#szomoru1>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Régen nagy rajongó voltam. Az elsõ 2 rész volt a legjobb (szerintem). Ez az utolsó rész egyáltalán nem tetszett. Nem szeretem azokat a részeket, ahol régi dolgokon marakodnak. Hülyeség és tényleg csak arra jó, hogy az idõt kitöltsék vele. Ha erre akarnak játszani,akkor kár volt az utóbbi 2 évadba belekezdeniük.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

ForzaInter
nem hinném, hogy ez lenne. kellenek a filler részek is, nem lehet minden részben a fõszállal foglalkozni.

amúgy szerintem jó rész volt. garth nagy arc😄 remélem látjuk még.

sam flashbackjei tényleg nagyon szarok, ezt nem kéne erõltetni.

Yo, Bitch!

PrasCo
kitalálni még csak hagyján, de összerakni...?
Szerintem akkor rendültem meg úgy-ahogy végképp, amikor a Once Upon a Time-ban elõször láttam egy lidércet, ami per konkréte' lidércnek nézett ki, nem pedig <#insert_color_here>-szemû embernek, jobb esetben mûfogakkal.
Az elsõ évadokban semmi ilyesmire nem volt szükség, vagy ahol igen, ott is valahogy igen korrektül voltak megoldva a maszkok (Scarecrow, woman in white sötöbö), de ez az egész már valahogy...
Nem tudom.
Shep
Egyet értek azt a Sames dolgot nem igazán kellene erõltetni, 1x megmutatták ez volt aztán vége. Dean dolgai jobban érdekelnének de hát az is olyan gáz már ,hogy a purgatórium egy szürke erdõ, ettõl nem tudtak jobbat kitalálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stargatelost
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, ez az egyik. A másik meg hogy elég gáz, hogy már jó pár rész óta az a fõszál, hogy eltûnt Kevin <#zavart2>

Sam flashbackjei meg könyörgöm mi a fasznak??? Kit érdekel? Ráadásul annyira bénán van megírva az összes jelenet, hogy az arcomat kaparom. Ez az idilli színszûrõ is idegesítõ, amit ráraknak. Szánalmas szar.<#wilting>

Shep
Talán mert meg sem bírnák emelni 😊

Nem volt rossz az új rész de úgy tûnik nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel a fõszállal, mert nem haladnak vele sehova.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

limperatore
thor kalapácsát miért nem vitték magukkal???? 😄 szétbasznának vele mindenkit

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

+1
a 4. részt én is most néztem meg és mikor elkezdõdött azt vártam mikor lesz már véve
" megint egy újabb fos, kézikamerás baromság ?" nekem kb. a felétõl kezdett tetszeni addig valahogy nem jött be, viszont a felétõl fokozatosan egyre jobb és jobb volt
rooney8
na megnézve az új rész
jó volt, tetszett

dragon11
ez tényleg ratyi volt..

BoneDragon
Na az volt a supernatural történetének legszarabb része.

stargatelost
Már volt ilyen rész, azt hiszem a 3x13 Ghostfacers.
De valóban, ez meg inkább a mai PA trendet lovagolta meg, de elég gyengén...

Szerintem is a jobbak közé tartozott. Régen sokszor tisztelegtek a készítõk bizonyos trendeknek, stílusoknak, urban legend-eknek, így ez is teljesen beleillett az Sn-be. Mostanában divat kézikamerás horrorokat csinálni, ez is kipipálva. 😊 Igaz, hiányoltam a srácokat, többször lehettek volna így kívülrõl szemlélve.

davidka003
Az a gáz, hogy elõzõ évad hiába ért véget érdekesen azt jól telibeszarták és seperc alatt kijutott a purgatóriumból a csávó.
Most a 4. rész érdekes volt, fõleg a vége tetszett a zene meg a lenyugvó nap miatt ahogy ment a csaj a végén, szép volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kandurex
ja, ja szerintem is tök nézhetõ volt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯