4828
-
vg #4104 Sorozatjunkie :
Közösségi támogatói akció indult egy hazai Supernatural-találkozó szervezésére. Itt.
Nem szarral gurigáznak, 27 milliót kérnek egy ilyen pár órás hakniért. -
#4103 Alanis Morissette Morgan Freeman hangjával. -
#4102 vagy Alanis Morissette (: -
#4101 Nekem se. Az a baj ebben a témában már nem tudtak újat kitalálni az írók. Szellem, vámpír vagy vmi hasonló volt mindig, lehettek volna kreatívabbak is. X-Akták volt ebben a temában a legjobb, ott szinte mindig jók voltak az ilyen motw filler részek, nem ismételték magukat, valami új volt mindig.. Szörnyeket pl én hiányoltam mindig a Supnat-ból, nem volt igazán sok belőlük.. -
Konyigery #4100 Szerintem Morgan Freeman lesz :D Ki más :D -
#4099 6. évad körül visszahozták ezeket a részeket, de már annyira nekem nem jött át -
#4098 Ja a family business meg a monster of the week-es részek, jó is volt az.. -
Monoton #4097 Most így belegondolva, hiányoznak azok a részek amikor úton voltak és random esetek után kutattak :) -
#4096 Horror, de nem az ijesztgetésre épül. Bár tény van pár fosatósabb rész.. -
#4095 igen, én is úgy emlékszem, hogy az első pár évadban volt ijesztőbb :) -
#4094 Egyáltalán nem, 1-2. évadban még szó-szó van olyan rész ami kicsit ijesztőbb, de max nem nézed meg azt a részt, a fő szálnak nincs semmi köze a horrorhoz. -
Kedcske #4093 Nagyon jókat hallottam erről a sorozatról, és nagyon érdekel, csak az a bajom, hogy nem bírom a horrort... Ez mennyire félelmetes és ijesztő? (jó nevetségesen hangzik, de komolyan, segítsetek:D) -
#4092 szerintem meg ha elő is kerül, nem fogják mutatni... -
#4091 szerintem meg ha elő is kerül, nem fogják mutatni... -
#4090 Kb mindenki erre var:D -
Micsu #4089 arar vagyok kiv mikor veszik már elő az isten kártyát :P azaza ki lesz a mindenható mert már csak őt nem mutatták meg -
#4088 én azt várom mikor majd az angyal nem akar kiszállni belőle mert megtetszik neki a porhüvely :D -
#4087 :DDD jaja -
#4086 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy mar elore varom a nagy dramazast, mikor rajon sam, hogy mi tortent. Jon majd a szokasos par resznyi "utaljak egymast a winchester testverek" :D -
#4085 olyan tetszett is meg nem is érzésem van...
kíváncsi vagyok a folytatásra -
#4084 Ezékiel tudja irányítani gondolom..
Jó nyitás volt amúgy, hiányzott már a sorozat.:) Castiel párszor biztosította poént.:D -
#4083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt nem értem, hogy ha sam-et megszállta ezékiel, akkor hogy tud mégis önmaga lenni? vagy ez egy bevett szokás csak már nem emlékszem rá? :D -
#4082 Hát engem nem győzött meg ez a nyitás, valahogy olyan súlytalannak éreztem az egészet, na de majd beindul. -
tiyavn #4081 Jó rész volt, tetszett!
Remélem ilyen is marad végig. -
#4080 Nagyon zsír volt az évadnyitó csak azért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy tudják, hogy most ez is Cas hibája?
Az új logo viszont nagyon fain. :D -
vg #4079 no biggie, lol! nagyon várjuk! -
#4078 loooool ez tök jó :D -
#4077 jöhetne gyorsabban :)) -
Monoton #4076 Jön! :D
-
#4075 -
#4074 lool -
#4073 ezaz, már csak 1 hónap
-
Dean Winchester #4072 én is csodálkoztam de én azon,hogy már csak 1 hónap és jön az új évad? :D jó mondjuk én jól elmaradtam az előzővel , szóval lehet azért furcsállom :DDDD -
#4071 Úgy vettem észre, hogy itt beszédesebbek a címek szóval ebből már kb. lehet tudni, hogy merre halad a cselekmény. :D -
Monoton #4070 Min csodálkozol ennyire? :DD -
#4069 -
#4068 2013-Oct-08 Supernatural 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here
2013-Oct-15 Supernatural 09x02 Devil May Care
2013-Oct-22 Supernatural 09x03 I'm No Angel
2013-Oct-29 Supernatural 09x04 Slumber Party
2013-Nov-05 Supernatural 09x05 Bad Boys
2013-Nov-12 Supernatural 09x06 Doggie Style -
#4067 az tök jó lenne, mert nekem is nagyon tetszett :) -
#4066 Viszont érdekesség, hogy ott a stábban megjelennek valós stábtagok (is). :) -
Monoton #4065 Nem, nagyon jó barátok :) Egyébként régebben olvastam, hogy terveznek még egy ilyen részt.