Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
jövõhéten sem lesz

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mert szünet van.

REAL MADRID

dragon11
miért nincs új rész ?

böröczk

Kumiho #2179

végig wtf this shit érzésem volt e rész alatt, nagy nevek ellenére egy szürke szar rész volt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dragon11
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DEAAAN !

Shiwo
azért így is sok jó beszólás volt benne

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
What are you, like a real-life Kenny?
<#eplus2><#nevetes1>

én mondjuk azt gondoltam, hogy
megszerzik a csaj tõrét is, és így mindkettõjüknek lenne egy frankó, supernatural lényölõ tõre (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nagy rész volt ezis, kár hogy ilyen gyorsan lerendezték az urakat. 😞 Megnéztem volna egykét olyan részt ahol pölö Castiel vagy valaki a keresztény mitológiából találkozott volna velük. Ott mi poénok elcsattanhattak volna 😄
rooney8
Nagyon helyes, imadtam a karakteret 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shiwo
én nem csodálkoznék, ha Metatron-hoz Naomi-nak lenne némi köze (titkárnõje, vagy õ maga Metatron, csak álcázza magát vagy ilyesmi... )

Malakai
Max akkor térne vissza, ha Kripke visszatérne a showrunneri székbe, Chuck eltûnése a szezon végén inkább Kripke lekösöznésének jelképe volt a továbbfutó sorozatból, mintsem az, hogy õ lenne Isten, a spoilerben lévõ alakra meg nem is tudom mi utal...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sok rajongó azt feltételezi, hogy Chuck volt
Metatron "megnyílvánulása".
Szerintem még visszatérhet, bár nem valószínû.

REAL MADRID

BoneDragon
Hisz õ már elvileg halott. Azért lett a kisjapó próféta.

Igen, az Istenes szálat is jó lenne lezárni.
Anno az 5x22-vel be lehetett volna fejezni a sorozatot, de nem tették, szóval tessék visszahozni Chuckot 😄

REAL MADRID

Shiwo
és újra Alanis Morissette fogja játszani.. <#idiota>

precision
elõbb-utóbb be fog jönni Isten is a képbe, szerintem ezért maradnak az angyalok

Bazinga!

Shiwo
viszont sztem érdekes lenne egy olyan megoldás, hogy Sam és Dean bezárja a pokol és a mennyország kapuit is a 8. évad végén (mert mondjuk csak együtt megy a kettõ..)

csak épp néhány démon (pl Crowley) és angyal (pl Castiel) a földön ragad..

BoneDragon
...ami már unalmas.

<#eljen>
Egyrészt jó hír, másrészt ezek szerint hosszabb távon kívánnak foglalkozni az angyalos szállal. :/

REAL MADRID

jazzy
Na ez nagyon jó hír
Shiwo
"Misha Collins állandó szereplõ lesz a Supernatural 9. évadban, és még egy részt is rendezni fog."

by Sorozatjunkie

rooney8
jó rész volt, remélem most már felfelé fog szárnyalni 😊

Alakul ez az évad baszki!!! 😄
Shep
Aspirin+kávé+virsli azért elég ütõs koszt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

precision
sry, elkerülte a figyelmem...

Bazinga!

BoneDragon
3-al alattad már írták.

precision
hivatalos, lesz 9. évad, berendelte a csatorna

Bazinga!

dragon11
hmmmmm. miért lesz 'majd 1hónapos szünet, újra ?:s

MerlinW
2013-Feb-13 Supernatural 08x14 Trial and Error
2013-Feb-20 Supernatural 08x15 Man's Best Friend with Benefits
2013-Feb-27 Supernatural 08x16 Remember the Titans
2013-Mar-20 Supernatural 08x17 Goodbye Stranger

[merlinw.org]

stargatelost
9. évad berendelve. Jöhet a következõ réteslap.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tényleg jó rész volt, mondjuk én egész másképp képzeltem el azt a bunkert. (pl. mint a 13-as raktár 😄)

REAL MADRID

A hackeljük meg az angyal oprendszerét mélypontból egész szépen felmásztak szerintem. Tényleg a régi évadok hangulatát idézte, ráadásul volt benne egy kis stílusváltás is. Sõt, végre technikailag is jól kidolgoztak egy szörnyet, nem a szokásos 2 dolcsis trükkökre építettek 😄

efem2x.blogspot.com

precision
nekem is bejött a legutóbbi két rész, tényleg jó lenne ha maradnának ennél a vonalnál
igazából egyik sorozat sem bírja el, hogy 8 évad után is ugyanolyan jó maradjon mint a kezdeteknél

én egy spinoffot nagyon el tudnék képzelni
a múltban játszódna, az ük-, nagyfater idejében, és ezekrõl a Men of Letters -ekrõl szólna, nem a vadászatról hanem a "mágiáról" és "varázsigékrõl"

Bazinga!

ForzaInter
az elmúlt 2 rész kurva jó volt. a régi supnat hangulatot hozta.

ezt az angyalos/démonos vonalat hagyhatnák már a fenébe. ebben a sztoriban egyszerûen nincs több, már az egész átment erõlködésbe sajnos.

viszont az elmúlt 2 részben felvázolt új vonal (?) nagyon tetszik, csak kérdés, hogy most innét hova tovább. lezárják a fõszálát és erre koncentrálnak a továbbiakban, vagy ez a társaságos vonal ennyi volt, és talán a következõ évad fõszála lesz.

Yo, Bitch!

Shiwo
köff
John DeSantis

Malakai
Szerintem ez az egész régi társaságok vonal, az új bázis elég sok lehetõséget nyújtana, remélem nem cseszik el.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

stargatelost
tv.com

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shiwo
különösebben semmi extra nem történt, de valahogy tetszett ez a rész... arra kíváncsi lennék, hogy ki játszotta a gólemet, mert imdb-n nem szerepel... a kis "batcave" remélem megmarad nekik, rájuk férne egy otthon, miután Bobby háza odalett..meg sok tudást szerezhetnek, ami által labdába rúghatnak az erõsebb természetfeletti lényekkel szemben is

jazzy
22, még van bõven.
nekem tökre kiment a fejembõl,hogy már vége a szünetnek 😄
7.részt láttam utoljára...

kérdésem lenne,hogy az évad hány részes is?!
ha még 1-2 rész van hátra akkor lehet megvárom aztán egybe majd bedarálom ezt a pár részt
uccsó 2 rész tényleg ok volt, ezek a poénos részek mindig ütnek, tán már csak ezek miatt nézem az egészet 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jó rész volt, de a mappát/naplót nem az a nõ adta Johnnak aki beavatta az egész "természetfeletti" dologba? De lehet rosszul emlékszem.

REAL MADRID

ForzaInter
ez kurva jó rész volt. a régi supernatural hangulatot hozta😊 még több ilyet!😊

Yo, Bitch!

Klemice
mai rész 10/10 rég volt ilyen kurva jó rész

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kommersz
Ez nem volt rossz olyan elso 3 evad stilus.Habar regebben 1-2 toltelek resz volt, most kb a 12reszbol 9 az.Sajnalom ez lett ebbol a jo sorozatbol!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

BoneDragon
Jaj el is felejtettem, hogy megint adják, pedig anno én írtam ide! Ideje bepótolni! <#hehe>

Basszus ez a rész mekkora jó volt,végre valami új ötlet!

na ez a rész rohadt jó volt 😄DD komolyan miért nem csinálnak csak ilyeneket? elég a drámázásból 😄
Shiwo
ez már mekkora lol geek rész volt 😄

annyiban kár, hogy az ilyenek miatt néznek hülyének minket, szerepjátékosokat 😄 (bár LARP-on csak egyszer voltam (: )