4828
1421062838.jpg
  • dragon11
    aztak
  • Narxis
    Tyűűű na erre a részre vártunk már!!
  • precision
    na... ez egy durva rész volt!!! kellett már :)
  • Narxis
    Jaja Dean megint nagyot alkotott! :D Sztem Zeke meg akarja szállni végleg Sam-et és ahhoz beleegyezés nélkül idő kell, más nem jut eszembe, hogy mire készülhet.
  • Konyigery
    Na végre! Hiányzott már a jóöreg csajozós Dean :DD Ellenben ez a Zeke kezd nekem gyanús lenni.
  • Narxis
    Mostantól hívjatok D-Dawg-nak.
  • dragon11
    jaok:D elnéztem a feltöltési dátumokat...bocs:D
  • jazzy
    Még magát a kérdést se értem, sose volt heti 2 rész, most miért lenne, illetve hol látod ezt és melyik a másik rész?
  • dragon11
    most heti 2rész van v mi?
  • Narxis
    Bosszú.
  • PrasCo
    Engem mondjuk az is érdekelne - nem teszem spoilerbe, mert már az előző évad is ezzel végződött, ugye - hogy Metatron mihez is akar kezdeni egy hadsereg nélküli mennyel.
    Egyelőre abból indulok ki, hogy az indíték ugyanaz: lelkeket gyűjteni, de azért valahol zavar, hogy egyszerűen nem értem az indítékot.
  • Monoton
    Nekem az egész évaddal a legnagyobb bajom, hogy megint megy ez a titkolózás. Már annyiszor eljátszották, szerintem mindenki tudja mi lesz a vége.
  • Narxis
    Jó volt ez a rész de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehetnének kedvesebbek is Cas-el vagyis Dean lehetne kedvesebb...
  • Konyigery
    Eddig nem rossz ez az évad, az e heti rész is elment történetileg, de nemtom ti hogy vagytok vele, de engem egyre inkább kezd idegesíteni hogy annyira lowbudget az egész mint a tököm. Nem azt mondom hogy avengers szintű látványra vágyom, de jelmezeken sminkeken igazán gyúrhatnának. Oké volt a multkor az Ózos rész, de ittvannak az angyalok meg démonok akik ugyanolyan urbán c&a-s ruhákba rohangálnak mint akárki más. Rózsaszín trutyi meg izé, ennél még a falra fröccsentett véres részek tömkelege is jobb volt. Picit kevesebbet kéne részenként zsebre rakniuk Jensenéknek...
  • Darthmushroom
    Beteg egy rész volt :D de jókat röhögtem a galamb meg a kocsiból kihajolva érkezésen :D
  • Monoton
    Hát ez nagyon komoly rész volt :DD
  • precision
    az utóbbi két rész nekem is tetszett :) volt Charlie is
  • ForzaInter
    Ez ütötte a plüss macis részt is:D
  • Shep
    Na az ilyen részeket szeretem én, családi biznisz, 1 szörny, poénok, akció, némi horror. Még több ilyet!
  • Narxis
    hahaha

Hatalmas rész volt! :D
  • Narxis
    Ja ez zsír rész volt. :D
  • Monoton
    Na ez rohadt jó rész volt :DDD
  • ForzaInter
    Pedig az a évad a legalja volt, plusz még ki is öltek mindent akkor a sorozatbol ami miatt szerettük. Sztem eddig jó az évad.
  • Monoton
    Kicsit gyengének érzem ezt a szezont eddig, még a leviatános részek is jobban tetszettek :(
  • precision
    csak annyit mondott neki, hogy nem maradhat ott... honnan tudjátok mi fog történni a következő rész elején? :) lehet Cas beszél Ezekiel -el és megoldják a dolgot
  • dragon11
    de most muszáj felkavarni ennyire a szálakat h a végén meg....
  • rooney8
    igen, eddig legjobb rész. viszont végre visszajött cass, erre meg most megint elküldik :(
  • BoneDragon
    Tényleg jó rész volt, sőt ez tetszett eddig a 3 rész közül legjobban.
    Ezékiel is egyre gyanúsabb, nem minden lesz fenékig tejfel
  • Narxis
    Eszméletlen jó rész volt, rengeteg felröhögős jelenettel de a vége...
  • dragon11
    *részből :DDDDD

boccs:D
  • dragon11

én hiányoltam casst a sorozatból, meg az összes angyalt!
  • Darthmushroom
    ez igaz, de viszont a sorozat meg nem igazán a nézettségéből él. inkább a kialakult nézőtábora van, ami tudtommal csökken is évadról évadra. simán benne van h nem keresnek sokat mint egy "top" sorozatba lévők.
  • MerlinW
    Ha egy sorozat megél 5+ évadot, igen ritka, hogy a főszereplők 150-200k alatt keressenek. Egy supnat kaliberű sorozat esetében meg főleg.
  • vg
    Ittnincsenek feltüntetve. Szerintem kizárt az a 200.000/rész, de érdekelne ha lenne valami hivatalos akármi.
  • precision
    "The stars were paid $75,000 per episode in season three, $85,000 in season four, $100,000 in season five, $125,000 in season six, $750,000 in seasons seven and eight, and $1 million in seasons nine and ten."
    forrás

EZ pedig egy 2 éves lista, 19. helyen Jared Padalecki, 125k USD per epizód :)
  • precision
    köztudottan legendás, hogy a Jóbarátok színészei részenként 1millió dollárt kaptak, és az nem ma volt
    ennek fényében a 200.000 dollár simán elképzelhető
  • vg
    Én nem hinném, hogy 200.000 dollárt kapnának részenként fejenként. Van erről valami hivatalos infó?
  • Monoton
    Szerintem sem sok az a 27 milla egy ilyen eseményre.
  • MerlinW
    Ha már Forintozunk, a srácok epizódonként kapnak 100+ millió Forintot, az hogy 27-ért iderepülnek szinte jótékonykodás részükről:) Más világ, más értékrendekkel:)
  • Narxis
    looool, az azért szép összeg