4828
-
#4145 aztak -
#4144 Tyűűű na erre a részre vártunk már!! -
#4143 na... ez egy durva rész volt!!! kellett már :) -
#4142 Jaja Dean megint nagyot alkotott! :D Sztem Zeke meg akarja szállni végleg Sam-et és ahhoz beleegyezés nélkül idő kell, más nem jut eszembe, hogy mire készülhet. -
Konyigery #4141 Na végre! Hiányzott már a jóöreg csajozós Dean :DD Ellenben ez a Zeke kezd nekem gyanús lenni. -
#4140 Mostantól hívjatok D-Dawg-nak. -
#4139 jaok:D elnéztem a feltöltési dátumokat...bocs:D -
#4138 Még magát a kérdést se értem, sose volt heti 2 rész, most miért lenne, illetve hol látod ezt és melyik a másik rész? -
#4137 most heti 2rész van v mi? -
#4136 Bosszú. -
#4135 Engem mondjuk az is érdekelne - nem teszem spoilerbe, mert már az előző évad is ezzel végződött, ugye - hogy Metatron mihez is akar kezdeni egy hadsereg nélküli mennyel.
Egyelőre abból indulok ki, hogy az indíték ugyanaz: lelkeket gyűjteni, de azért valahol zavar, hogy egyszerűen nem értem az indítékot. -
Monoton #4134 Nekem az egész évaddal a legnagyobb bajom, hogy megint megy ez a titkolózás. Már annyiszor eljátszották, szerintem mindenki tudja mi lesz a vége. -
#4133 Jó volt ez a rész de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetnének kedvesebbek is Cas-el vagyis Dean lehetne kedvesebb... -
Konyigery #4132 Eddig nem rossz ez az évad, az e heti rész is elment történetileg, de nemtom ti hogy vagytok vele, de engem egyre inkább kezd idegesíteni hogy annyira lowbudget az egész mint a tököm. Nem azt mondom hogy avengers szintű látványra vágyom, de jelmezeken sminkeken igazán gyúrhatnának. Oké volt a multkor az Ózos rész, de ittvannak az angyalok meg démonok akik ugyanolyan urbán c&a-s ruhákba rohangálnak mint akárki más. Rózsaszín trutyi meg izé, ennél még a falra fröccsentett véres részek tömkelege is jobb volt. Picit kevesebbet kéne részenként zsebre rakniuk Jensenéknek... -
#4131 Beteg egy rész volt :D de jókat röhögtem a galamb meg a kocsiból kihajolva érkezésen :D -
Monoton #4130 Hát ez nagyon komoly rész volt :DD -
#4129 az utóbbi két rész nekem is tetszett :) volt Charlie is -
#4128 Ez ütötte a plüss macis részt is:D -
#4127 Na az ilyen részeket szeretem én, családi biznisz, 1 szörny, poénok, akció, némi horror. Még több ilyet! -
#4126 hahaha
Hatalmas rész volt! :D -
#4125 Ja ez zsír rész volt. :D -
Monoton #4124 Na ez rohadt jó rész volt :DDD -
#4123 Pedig az a évad a legalja volt, plusz még ki is öltek mindent akkor a sorozatbol ami miatt szerettük. Sztem eddig jó az évad. -
Monoton #4122 Kicsit gyengének érzem ezt a szezont eddig, még a leviatános részek is jobban tetszettek :( -
#4121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak annyit mondott neki, hogy nem maradhat ott... honnan tudjátok mi fog történni a következő rész elején? :) lehet Cas beszél Ezekiel -el és megoldják a dolgot -
#4120 de most muszáj felkavarni ennyire a szálakat h a végén meg.... -
#4119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, eddig legjobb rész. viszont végre visszajött cass, erre meg most megint elküldik :( -
#4118 Tényleg jó rész volt, sőt ez tetszett eddig a 3 rész közül legjobban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezékiel is egyre gyanúsabb, nem minden lesz fenékig tejfel -
#4117 Eszméletlen jó rész volt, rengeteg felröhögős jelenettel de a vége... -
#4116 *részből :DDDDD
boccs:D -
#4115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én hiányoltam casst a sorozatból, meg az összes angyalt! -
#4114 ez igaz, de viszont a sorozat meg nem igazán a nézettségéből él. inkább a kialakult nézőtábora van, ami tudtommal csökken is évadról évadra. simán benne van h nem keresnek sokat mint egy "top" sorozatba lévők. -
#4112 Ha egy sorozat megél 5+ évadot, igen ritka, hogy a főszereplők 150-200k alatt keressenek. Egy supnat kaliberű sorozat esetében meg főleg. -
vg #4111 Ittnincsenek feltüntetve. Szerintem kizárt az a 200.000/rész, de érdekelne ha lenne valami hivatalos akármi. -
#4110 "The stars were paid $75,000 per episode in season three, $85,000 in season four, $100,000 in season five, $125,000 in season six, $750,000 in seasons seven and eight, and $1 million in seasons nine and ten."
forrás
EZ pedig egy 2 éves lista, 19. helyen Jared Padalecki, 125k USD per epizód :) -
#4109 köztudottan legendás, hogy a Jóbarátok színészei részenként 1millió dollárt kaptak, és az nem ma volt
ennek fényében a 200.000 dollár simán elképzelhető -
vg #4108 Én nem hinném, hogy 200.000 dollárt kapnának részenként fejenként. Van erről valami hivatalos infó? -
Monoton #4107 Szerintem sem sok az a 27 milla egy ilyen eseményre. -
#4106 Ha már Forintozunk, a srácok epizódonként kapnak 100+ millió Forintot, az hogy 27-ért iderepülnek szinte jótékonykodás részükről:) Más világ, más értékrendekkel:) -
#4105 looool, az azért szép összeg