Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én mondjuk azt gondoltam, hogy
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Anno az 5x22-vel be lehetett volna fejezni a sorozatot, de nem tették, szóval tessék visszahozni Chuckot 😄
REAL MADRID
csak épp néhány démon (pl Crowley) és angyal (pl Castiel) a földön ragad..
Egyrészt jó hír, másrészt ezek szerint hosszabb távon kívánnak foglalkozni az angyalos szállal. :/
REAL MADRID
by Sorozatjunkie
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2013-Feb-20 Supernatural 08x15 Man's Best Friend with Benefits
2013-Feb-27 Supernatural 08x16 Remember the Titans
2013-Mar-20 Supernatural 08x17 Goodbye Stranger
[merlinw.org]
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
efem2x.blogspot.com
igazából egyik sorozat sem bírja el, hogy 8 évad után is ugyanolyan jó maradjon mint a kezdeteknél
én egy spinoffot nagyon el tudnék képzelni
Bazinga!
ezt az angyalos/démonos vonalat hagyhatnák már a fenébe. ebben a sztoriban egyszerûen nincs több, már az egész átment erõlködésbe sajnos.
viszont az elmúlt 2 részben felvázolt új vonal (?) nagyon tetszik, csak kérdés, hogy most innét hova tovább. lezárják a fõszálát és erre koncentrálnak a továbbiakban, vagy ez a társaságos vonal ennyi volt, és talán a következõ évad fõszála lesz.
Yo, Bitch!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
7.részt láttam utoljára...
kérdésem lenne,hogy az évad hány részes is?!
ha még 1-2 rész van hátra akkor lehet megvárom aztán egybe majd bedarálom ezt a pár részt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
REAL MADRID
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"