4828
1421062838.jpg
  • Narxis
    Na kész vagyok, most már nem kell spoiler tag-et használnotok miattam.

Nem semmi sorozat ez, 1-2 dolog van ezekben a misztikus "törvényekben" amikbe már szerintem az 5. vagy 6. évad után belekavarodtak, de nem vészes. Meg ahogy itt olvastam másnak is uncsi lett így a 8. évadra ez a Dean-Sam kapcsolata körüli vergődés, lerágott csont lett.

A cliff nagyon jó lett, kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Istent merik-e majd valamikor szerepeltetni, mondjuk ha majd lezárják a sorozatot? Durva lenne.

Volt egy rész amikor átkerültek egy másik dimenzióba ahol nem volt varázslat és színészek voltak, az kurva jó volt, nagyon ötletes. Tényleg összevesztek a való életben?
  • Narxis
  • jazzy
  • Narxis
    Na skacok már a 8. évadot darálom, remélem Castiel valahogy visszatér.
  • Dean Winchester
    no én is befejeztem az évadot :D a hideg is kirázott mikor Crowleyra rányomták a bilincset, jó volt a történet egészen a végéig. Elég érdekes lett a vége, szerintem is cro-val lehet számolni a következő évadban de mint a jófiú szerepében
  • dragon11
    köszi srácok.:)) hát várós h fogják felvezetni. legalább 2sorozat lesz amit élvezettel nézhetünk :DDDDDDDDDDDD
  • Narxis
    S02E18 röhögős rész volt, van önkritikájuk. :DD
  • Csaba007
    Ennél a sorozatnál már teljesen mindegy,hogy milyen a nézettség,mert nagyon kevés sorozat ér el ennyi évadot,és ilyenkorra már olyan fanokkal rendelkezik,akik úgy sem pártolnak már el,ráadásul már jó ideje tartja a számait.Addig fog menni,amíg a készítők azt nem mondják,hogy elég,vagy ha tényleg nagy minőségromlás lesz.Teljesen biztos,hogy lesz 10.évad is.ÉN tippre 12 évadot mondok,annyit fog megélni,főleg most, az Arrow miatt még többen nézik.
  • Malakai
    A "fivérek" szerződése kitart a még a 10-ik szezonra is (ami persze nincs berendelve, CW meg mindig átpakolássza szívbaj nélkül a színészeit a sorozatok közt), a Comic Conon meg az írók és ők is említették, hogy szivesen csinálnák akár mégtovább is a 10-ik után.

Lényegében azt mondták Comic Conon, hogy a jelenlegi állás szerint minden szezonban nyitogatnak új kapukat, amerre tovább lehet majd vinni a sztorit, szóval egyelőre vég nélkül tervezik.

Szerk: Ja és egy 9-es szezon promókép, jó kérdés mijaszöszre akar utalni a háttér. :)

• rooney8
    ja értem, akkor keverem valamivel :)

sorozatjunkie: "A Supernatural-spinoff természetesen nem a SupNat helyére jönne, igen valószínű, hogy lesz 10. szezonja is a sorozatnak."
  • Monoton
    Nincs még berendelve, de a sztori már le van fektetve.
  • rooney8
    nem úgy volt, hogy ez az utolsó évad? még egyet berendeltek aztán kasza? vagy keverem más sorozattal? :D
  • Malakai
    Spin-off szokott menni az anyasorozattal párhuzamosan.
  • Csaba007
    Nem.A spin-off különálló lesz,csak a szereplőjét itt fogják felvezetni.Az epizódszám marad az eddigi,és amúgy biztosra vehető a 10.évad is.
  • dragon11
    öööööö. akkor most ez lesz az utolsó igazi odaát évad(mikor kezdődik várhatólag és hány résszel?!) és akk a testvérsorozat fog csak menni tovább ugye ?
  • Narxis
    Láttam már több igazán jó részt de az S02E13 nagyon tetszett.
  • stargatelost
  • Dean Winchester
    látom már volt róla szó, bocs...
  • Dean Winchester
    keszul_a_masodik_supernatural_tevesorozat
  • dragon11
    teis érted az ironiát
  • rooney8
    jó kis menet lesz ledarálni a 8 évadot :)
  • Monoton
  • jazzy
    Welcome aboard
  • Narxis
    Na elkezdtem nézni ezt a sorozatot, tetszik úgyhogy darálni fogom ezerrel.
  • rooney8
    rád értettem
  • dragon11
    a kedvenc részem:DDDD

.. Ezzel nyernek az anyatermék fogyasztói bázisából is, de a másság hangsúlyozásával újabb, az anyatermékre kevésbé kíváncsi réteget is megcélozhatnak.

nocomment
  • rooney8
    Szovegertelmezes otos :D
  • Malakai
    Jee, a magyar wikipedia tapsot érdemel, semmi keresnivalója egy ilyen cikkben degradáló jelzőnek, ami szubjektív véleményt takar.

De ettől függetlenül azért érthetőnek kéne lennie ebből is. :)
  • dragon11
    A spin-off kifejezést Magyarországon leginkább filmsorozatok, regénysorozatok, képregények, videojátékok (mint fiktív univerzumok) világában használják. Ez a média spin-off. A fiktív univerzumokat előállító médiavállalkozások leginkább üzleti célokat keresnek a spin-offban: egy jól jövedelmező termékről nyúzhatnak le újabb bőrt azzal, ha az eredetihez hasonló, de mégsem ugyanolyan terméket állítanak elő. Ezzel nyernek az anyatermék fogyasztói bázisából is, de a másság hangsúlyozásával újabb, az anyatermékre kevésbé kíváncsi réteget is megcélozhatnak.

mégjobb
  • Monoton
    A lényeg utána jön. :)
  • dragon11
    A spin-off (vagy spinoff) jelentése: ’mellékhajtás, oldalhajtás’. Angolul számos területen használt kifejezés; magyarul leginkább akkor használják, amikor egy nagyobb intézménynek vagy egy alkotó/alkotók által kiötlött fiktív univerzumnak mellékhajtása, oldalhajtása jön létre, és ez valamennyire illeszkedik az anyaintézményhez vagy az anyauniverzumhoz. Az Egyesült Államokban mellékjövedelmet is jelenthet.

világos
  • Monoton
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Spin-off
  • dragon11
    miaz a spin off és mire kell számítani ?:P
  • Malakai
    Valószinüleg valami lokalizált dolog lesz, mondjuk őrzik a majd bezárt pokolkaput, ami körül történnek dolgok. :)
    Annyit ejtettek el Comic Conon, hogy "városibb" hangulata lesz, jelentsen ez bármit is, de ebből gondoltam, hogy helyhez lesz kötve a sorozat.
  • Darthmushroom
    szerintem vagy behoznak egy fiatal vadászt (akár csajt is, h változatosabb legyen) vagy egy régebbi vadász ismerősről fog szólni.
  • Malakai
    Persze egyszer-egyszer akár ismert karakterek is megjelenhetnek benne, de a lényeg az, hogy ugyanaz a világ, ettől lesz inkább spinoff.
    Az, hogy már elölre itt láthatjuk a karaktert az meg azért, mert backdoor pilot lesz, azaz a Supnat rész lesz a pilotja a sorozatnak ami alapján eldöntik kell-e.
  • precision
    minden csak írói kreativitás kérdése

miért, szerinted ki legyen a főszereplője a spinoffnak? ez a titokzatos új karakter? annak meg mi köze lesz akkor a Supnathoz ha egy alig látott karaktert tesznek be főszeplőnek? :)
  • Malakai
    Tény, hogy jópofa karakter, de egy egész évadot tuiti nem lehetne ráépíteni, nemhogy egy egész sorozatot.
  • precision
    Castiel spinoff kéne :)
  • rooney8
    hmm, remélem valami jóság lesz :D