Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig az tette igazán érdekessé a korábbi szériákat.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem a rész felépítése tetszett, a végével kezdték az egészet, nem Sam és Dean volt a fõszereplõje, illetve nem az õ szemszögükbõl láttuk õket, de mégis megjelentek.
Ugyanolyan ratyi lett volna ez a rész is, mint az elõzõ, ha a "megszokott" módon ment volna le.
Nekem nem az idióta kamerarángatás tetszett az egészben, én már az Ideglelést és a hasonszõrû filmeket se bírtam, hanem maga az epizód.
Kumiho #2179
egyszóval, rángatják a kamerát jobbra-balra, olyan fényeket használnak és olyan szögben tartják, hogy azt hidd, hogy tényleg egy átlag ember által felvett "home video"
ezeket figyelembe véve semmi baj nem volt a tegnapi résszel, egy picit profibban volt megoldva a dolog mint egy Cloverfieldnél, amitõl hányingerem volt már és szédültem
kb. egy Chronicle szint ami az arany középút szerintem
maga a rész forgatókönyve pedig teljesen rendben volt... jó volt õket "kívülrõl látni", én egy-két beszóláson még borultam a nevetéstõl (pl. a kiscsaj awesome -os beszólásán)
annyian hiányoltátok a family businesst, hát itt van 😊 ja hogy most már meg fõ sztorivonal kéne 😊 döntsétek már el, hogy mit akartok 😛
Bazinga!
Már csak "hûségbõl" nézem a sorozatot, mert az elsõ 5 évadot imádtam, azóta már rég elveszett az az érzés, emlékszem az elsõ évadot egy hét alatt bedaráltam.
Nem tudom, szerintem a 3. epizód volt szánalmasan gagyi, mintha nem is ebben az évben készítették volna.
Kumiho #2179
Amúgy ez az új showrunner eddig baromira nem gyõzött meg, a 'démonok újra a fõellenségek' szálon, valamint a purgatórimuos jeleneteken kívül pocsék volt az összes epizód eddig.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
milyen lesz az epizód, de nagyon jól megoldották, simán lehetett volna béna is, de jópofa volt szerintem.
Végre a rém gagyi 3. rész után egy ilyen, mégegy olyat benyomnak, és lehet, abba is hagyom a sorozatot, de ezzel megleptek.
Kumiho #2179
hát nem tudom, sztem nem volt olyan rossz, mint ahogy itt elõttem írták páran
persze nem az a megszokott supernatural volt, de mondom, nem volt ez olyan rossz
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
leszámítva, hogy egyszer-kétszer megfájdult a fejem ez egy igazán jó kis rész volt
a csajszi benne pedig supercute! 😊
Bazinga!
[merlinw.org]
nekem eddig tetszik az idei évad. annak külön örülök, hogy most nem valami olyan fõellenség van akik elakarják pusztítani az emberiséget, és a tesóknak kell megmenteni a világot..😄 démon fõszál még érdekes is lehet.. na meg flashbackek se rosszak, a purgatoriumos részek eddig nagyon jók voltak szerintem.
Yo, Bitch!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
pedig jó rész volt 😊
www.youtube.com/playlist?list=PLC6A026A5CE9BFA1D
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért ebbõl az évadból még bármi kisülhet. Elõzõnél jobbnak ígérkezik az 1. rész alapján.
Yo, Bitch!
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor ezt már bebukta azzal, hogy kitekerte a barátnõje nyakát 😊 szerintem sima fail volt a készítõk részérõl, sokszor elfelejtik használni az emberek képességét... ha minden úgy mûködne ahogyan "kéne" akkor a srácok már rég elpatkoltak volna... egyszerûen túl gyengék, fõleg egy ilyen Crowley vagy Dick féle fõmonsztréhez képest
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fail?
Bazinga!
pl. sn. szinkronnal kezdtem nézni és aztán álltam át feliratra -> sokkal jobb eredetivel
itt viszont nem bírtam eredeti hangon nézni bármennyire is kedvelem a sorozatot. muszáj kivárni amíg kijön szinkronnal 😄
24, szintén szinkronnal kezdtem nézni és felirattal folytattam (mivel elsõ pár évad szinkronnal kijött így azért kezdtem el nézni, aztán mivel jó volt a sorozat és mivel rájöttem, hogy bauer hangja eredetivel nagyon üt így folytattam a felirattal való nézést!
szóval nem az elsõ sorozat amit megnéztem eredetin és szinkronosan... de mint a mondást tartja, "kinek a pap kinek a papné"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ja bocs kaliforgiáról én a szinkronos verziót mondom mert én csak úgy nézem azt 😄 eredeti hanggal szerintem tök gáz
dexter hetfon
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"