Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Szerintem is jó rész volt. Túl jól kezdték az évadot és máris húzzák a szájukat egyesek, pedig ez még mindig jobb volt mint az elõzõ évadok együtt véve.

Mi? Hát ez a rész rohadt jó volt. Testközelibb lett, és még egy árnyalatnyit ijesztõbb is, ami egy jó ideje nem nagyon akart összejönni nekik a falra fröcskölt vérrel tarkított jelenetekben. Awesome. 😄
lol, nézem 14 hsz. mondom pár óra alatt nem nézhette meg ennyi ember az új részt 😄DD el is feledkeztem róla,hogy most már nem szombaton tudom leszedni a fimet hanem hamarabb xD
mrzed001
Nem rossz kis töltelék rész volt, csak már megint beleesnek abba hibába, hogy a globális szállal kb nullát foglalkoznak (mintha nem is lenne).
Pedig az tette igazán érdekessé a korábbi szériákat.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Shep
Családi biznisz jöhet de ne ebben a formában, ilyesmi maradjon csak dvd-re az ömlesztõs legaljára 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

böröczk
Egyértelmûen látszott, hogy nem kézi kamerás, a legelején volt pár bevágott, rendes kézi kamerás rész.
Nekem a rész felépítése tetszett, a végével kezdték az egészet, nem Sam és Dean volt a fõszereplõje, illetve nem az õ szemszögükbõl láttuk õket, de mégis megjelentek.
Ugyanolyan ratyi lett volna ez a rész is, mint az elõzõ, ha a "megszokott" módon ment volna le.
Nekem nem az idióta kamerarángatás tetszett az egészben, én már az Ideglelést és a hasonszõrû filmeket se bírtam, hanem maga az epizód.

Kumiho #2179

precision
az a baj, hogy "beveszitek" a kézi kamerás filmek koncepciót, pedig elhihetitek, hogy az ilyen típusú filmek is profi operatõrök által van felvéve, és nagyon ritkán bevágnak egy-két képkockát a szereplõk által cipelt kamera képébõl

egyszóval, rángatják a kamerát jobbra-balra, olyan fényeket használnak és olyan szögben tartják, hogy azt hidd, hogy tényleg egy átlag ember által felvett "home video"

ezeket figyelembe véve semmi baj nem volt a tegnapi résszel, egy picit profibban volt megoldva a dolog mint egy Cloverfieldnél, amitõl hányingerem volt már és szédültem
kb. egy Chronicle szint ami az arany középút szerintem

maga a rész forgatókönyve pedig teljesen rendben volt... jó volt õket "kívülrõl látni", én egy-két beszóláson még borultam a nevetéstõl (pl. a kiscsaj awesome -os beszólásán)

annyian hiányoltátok a family businesst, hát itt van 😊 ja hogy most már meg fõ sztorivonal kéne 😊 döntsétek már el, hogy mit akartok 😛

Bazinga!

böröczk
Lehet, azért tetszett, mert az 5. évad óta egyik rész se nyûgözött le igazán 😄
Már csak "hûségbõl" nézem a sorozatot, mert az elsõ 5 évadot imádtam, azóta már rég elveszett az az érzés, emlékszem az elsõ évadot egy hét alatt bedaráltam.
Nem tudom, szerintem a 3. epizód volt szánalmasan gagyi, mintha nem is ebben az évben készítették volna.

Kumiho #2179

Én is imádom a found footage filmeket, és mivel mostanában sok ilyet láttam elmondhatom, hogy azokhoz képest is gagyi volt. Én a két fõszereplõ miatt nézem a sorozatot, rajtuk akarok röhögni. Remélem ez volt az utolsó ilyen gyenge rész. Én nem vagyok író, sem ilyesmi, de az mondjuk, hogy istent(aki mondjuk egy gyerek testében van, vagy egy öreg ember, mind a kettõ vicces lenne) A-pontból B-pontba kellene kísérni, úgy, hogy üldözik õket szörnyek, áruló angyalok, démonok talán elég lenne egy-két évadra is. De én nem értek hozzá.
stargatelost
Pedig béna volt ez a rész. Én mondhatni imádom a found footage filmeket, de itt már röhejes volt, hogy kb. minden sarokban volt egy kamerájuk bekapcsolva. A három idióta meg a horror filmek szokásos ostoba karaktereinél is síkhülyébbek voltak.

Amúgy ez az új showrunner eddig baromira nem gyõzött meg, a 'démonok újra a fõellenségek' szálon, valamint a purgatórimuos jeleneteken kívül pocsék volt az összes epizód eddig.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

böröczk
Hát szerintem ez irtó jó volt, nem számítottam semmire, aztán a második percnél már egyértelmûvé válik,
milyen lesz az epizód, de nagyon jól megoldották, simán lehetett volna béna is, de jópofa volt szerintem.
Végre a rém gagyi 3. rész után egy ilyen, mégegy olyat benyomnak, és lehet, abba is hagyom a sorozatot, de ezzel megleptek.

Kumiho #2179

rooney8
na megnézve
hát nem tudom, sztem nem volt olyan rossz, mint ahogy itt elõttem írták páran
persze nem az a megszokott supernatural volt, de mondom, nem volt ez olyan rossz

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
na mindjárt megnézem, aztán majd én is jól megmondom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

PrasCo
😄 Ezek a kontrasztos véleménynyilvánítások; zseniálisak vagytok. 😄
kommersz
A hetedik evad eskuvos resze volt ennyire okadek.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Shep
Ez volt a szellemvadászosok óta a legszarabb rész, remélem nem lesz több ilyen!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

precision
na, mi történt a készítõkkel 😊
leszámítva, hogy egyszer-kétszer megfájdult a fejem ez egy igazán jó kis rész volt
a csajszi benne pedig supercute! 😊

Bazinga!

ja volt benne 1-2 jó rész, de azt hittem,hogy ha nõi szereplõ alá mondanak valamit akkor azt nõ fogja tenni 😄 nem bírtam végnézni...
MerlinW
Rühellem ezeket, de ez még jónak is mondható. Nem annyira erõltetett, felépített karakterstílusok és fantázia. Egy két jelenettõl eltekintve kifejezetten tetszett. Fõleg a második és a negyedik epizód.

[merlinw.org]

Detto, eddig 3-ból 3 jó volt. A fõ szál itt legalább teljesen passzol a sorozat eddigi mitológiájába, a kvázi fõellenség/ek már az elsõ évad óta jelen van. Már csak a fakó képvilágot hiányolom egy kicsit, amit ugyan már részben megkaptunk a múltkori purgatóriumnál, de mindegyik rész lehetne olyan. Igaz, a Sam-es falahback-nél sokkal erõsebbek voltak a színek, ergo megvolt a kontraszt. Meg a régi nem vesszük túl komolyan magunkat hangulat is visszatért (csomó beszólás a saját nyomozásukra), a zenei aláfestés is újra a régi Sn-t idézi, eltûnt az a szar CSI feeling. Szóval a vátlozás egyértelmû, aminek nagyon örülök. 😊

BoneDragon
Tényleg jó eddig ez az évad, kellemes meglepetés. 😊

ForzaInter
jaja, jó rész volt😊

nekem eddig tetszik az idei évad. annak külön örülök, hogy most nem valami olyan fõellenség van akik elakarják pusztítani az emberiséget, és a tesóknak kell megmenteni a világot..😄 démon fõszál még érdekes is lehet.. na meg flashbackek se rosszak, a purgatoriumos részek eddig nagyon jók voltak szerintem.

Yo, Bitch!

precision
na, ismét family business... a jobbik fajtából 😊

Bazinga!

én meg azt hittem nem is volt <#vigyor>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

BoneDragon
Én el is felejtettem. Pont most szedtem le. 😊

rooney8
nem ír ide senki sem
pedig jó rész volt 😊

Shep
Persze kisülhet de valahogy egyre inkább azt érzem ,hogy vége lesz, hacsak tényleg nem táltosodnak meg az írók és lesz valami komoly fejlõdés.

Odaát paródia, akit érdekel, nézze : )

www.youtube.com/playlist?list=PLC6A026A5CE9BFA1D
Összességében szerintem is jó volt ez a kezdõ rész. Az elõzõ két évben kevés rész volt, amit jobban élveztem. Nem volt annyira izgalmas a kezdés, de teljesen korrekt, nem volt erõltetett, elhúzott a találkozás sem, amitõl kicsit féltem. Majd az évad felénél meglátjuk milyen lett, addig kár elõre leírni. A Crowley-s dologra meg... Szerintem ennyire nem hülyék az írók sem, biztos volt valami oka, érdeke, amiért úgy elengedte õket. Egy démonnak mikor ne lennének hátsó szándékai? 😊

BoneDragon
Na ja, hova lettek a jó kis horror részek? Ejj...

Malakai
Mondjuk kizárólag emiatt temetni a nyolcadik évadnál szerintem is kissé túlzás, ez a probléma jelen van már az elsõ évad óta és erõsen fokozódott, amikor ráálltak jobban a mitológiára és az ábrahámi vallásokat elõtérbe hozták, és az is már mikor volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ForzaInter
Még legalább 2 évadot terveznek ezen kívül.

Azért ebbõl az évadból még bármi kisülhet. Elõzõnél jobbnak ígérkezik az 1. rész alapján.

Yo, Bitch!

Shep
Ez van sajnos, mint tudjuk ,hogy rég kifulladt már a széria nem nagyon van már mit/kit elõrángatni úgy, hogy még érdekes is legyen. Gyanítom ez lesz az utolsó évad.

böröczk
Pont ugyanezen akadtam ki én is, és a slowmotion csak még gagyibbá tette az egész jelenetet. : D

Kumiho #2179

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Szerintem bele kellene egyeznie a prófétának, hogy vele menjen."
akkor ezt már bebukta azzal, hogy kitekerte a barátnõje nyakát 😊 szerintem sima fail volt a készítõk részérõl, sokszor elfelejtik használni az emberek képességét... ha minden úgy mûködne ahogyan "kéne" akkor a srácok már rég elpatkoltak volna... egyszerûen túl gyengék, fõleg egy ilyen Crowley vagy Dick féle fõmonsztréhez képest

Bazinga!

Nem hiszem, nem az volt a célja. Szerintem bele kellene egyeznie a prófétának, hogy vele menjen. Ezért is kérte, mielõtt elment a klotyóra. Engem az érdekelne, hogy mikor hozzák be végre istent? Vagy valamilyen kisebb istent? Mondjuk valami csövesként, vagy mittomén.
precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én azt a jelenetet nem bírom feldolgozni, amikor elmenekülnek Crowley elõl, az meg csak nézi õket, ahogy elhajtanak a kocsival... mekkora lámaság ez már? számtalanszor volt már, hogy Crowley csak úgy megjelent az autójuk hátsó ülésén, szóval elvileg tud "teleportálni" vagy mittudmén... erre csak nézi ahogy elhajtanak és inkább a kiscsaj nyakát tekeri ki...
fail?

Bazinga!

Shep
Hát ez elég sovánka volt, mint a bolti tej.

na akkor nem is töltöm le majd 2-3-4 rész múlva és lesz egy kis maraton 😄 egyébként is már kb. ott tartok,hogy nem nagyon hoz lázba a sorozat, ellenben a dexter elsõ részét nem bírtam ki h ne nézzem meg :S
hát nem estem le a székrõl 😞
jazzy
Hát ez nem volt valami nagy eresztés.
Elkezdõdött jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
francot 😄 meghallgattam eredtivel és szinkronnal , de szinkronnal jobban átjött moody stílusa , gondolom ez köszönhetõ a szinkronszínésznek...
pl. sn. szinkronnal kezdtem nézni és aztán álltam át feliratra -> sokkal jobb eredetivel
itt viszont nem bírtam eredeti hangon nézni bármennyire is kedvelem a sorozatot. muszáj kivárni amíg kijön szinkronnal 😄
24, szintén szinkronnal kezdtem nézni és felirattal folytattam (mivel elsõ pár évad szinkronnal kijött így azért kezdtem el nézni, aztán mivel jó volt a sorozat és mivel rájöttem, hogy bauer hangja eredetivel nagyon üt így folytattam a felirattal való nézést!

szóval nem az elsõ sorozat amit megnéztem eredetin és szinkronosan... de mint a mondást tartja, "kinek a pap kinek a papné"
Shiwo
viccen kívül, állítólag a Ford Fairlaine magyar szinkronnal sokkal jobb, mint eredeti hanggal, bár egyrészt nem sorozat, hanem film, másrészt valszeg a ritka kivételek egyike, ami erõsíti a szabályt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Haha, jó vicc volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kivétel a Frédi és Béni 😊

ForzaInter
eredeti hangon gáz? minden jobb eredeti hangon.

Yo, Bitch!

<#eljen>
ja bocs kaliforgiáról én a szinkronos verziót mondom mert én csak úgy nézem azt 😄 eredeti hanggal szerintem tök gáz
kommersz
kaliforgia januar 13
dexter hetfon

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

már????? 😄 bakker akkor mindjart jön a dexter is! Aztán kaliforgia is elvileg 😄 yeah