3656
  • svédcsepp
    Jaja itt volt a hiba,nemtudtam mit jelent a tree szó,de azt vágtam,hogy el kell bujni és várni ,míg az öreg elmegy onnan.Most startlap volt a barátom
  • Száddi
    Helló mikor elindítom a játékot és elkezdené betölteni a pályát ezt írja ki: exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(...): unsupported position stream: terrain.mat . Jah és nem eredeti a játék :S Mi lehet a baj vagy mit csináljak? Előre is thx.
  • revizor
    ne kötözködj vele, inkább állj be a fa mögé aztán onnan kukucskálj, míg reá nem un a kötözgetésre
  • zizz21
    Köszi szépen!!! Már folyamatban van a "beszerzés" :D Nagyon kiváncsi vok rá,jónak tűnik!
  • Rupicz
    "A Call Of Juarez egy érdekes western akciójáték, melyben az üldözött és az üldöző szerepét is játszhatjuk. Dél Texas, 1882. Billy Candle alig töltött be a 19. életévét máris azzal gyanúsítják, hogy megölte édesanyját és mostohaapját. Forró nyomon lohol utánna Reverend Ray McCall, mostohapja testvére a hírhedt párbajhős, aki meg van győződve róla, hogy Isten akarata, hogy ő legyen Billy bírája és hóhéra egy személyben. A Call of Juarez egy igazi western kaland lesz, mely a bosszúról, a túlélésről és elveszett kincsekről szól. Billy íjával képes megoldani a problémás helyzeteket vagy épp lopakodva kerül ki belőlük vagy épp bele egy másikba. Ray képes prédikációjával megtorpanásra bírni ellenfeleit, hogy aztán a hatlövetű végleg megállítsa őket... Sokféle felszerelésre tehetünk szert, a fegyverek között helyet kap majd a klasszikus hatlövetű és az íj is, a felszerelések között is sok mindennapi kellék kap helyet. A Techland saját Chrome motorja adja a grafikát, mely sok újításon ment át. Az ellenfeleink intelligensen viselkednek majd, fedezik egymást és csapatként működnek. A többjátékos részben összemérhetjük tudásunkat egymással vagy kooperatív részben egy csapat törvényen kívülit játszva menekülhetünk üldözőink elöl."
    Forrás: PC Dome

A magam részéről azt tudom mondani, h a játék grafikailag is,történetileg is szuper.Igaz,vannak olyanok, akiknek a lopakodós stílus nem jön be,és bizony Billyvel sokat kell osonni, de az öreg csuhás mindenért kárpótol.Van benne még néhány fejtörős rész,de itt igencsak mindenre választ kapsz.Szerintem megéri "beszerezni"...
  • zizz21
    Sziasztok képek alapján megfogot a játék! Megkérhetnék vkit,h pár szóval irja,h mi a game lényege?Milyen típusu,és,h miről szól,meg mihez hasonlít lenginkább! Előre is köszönöm!!!

ui. : a google-os üziktől megkímélhettek,tom,h van google,meg,h a barátom. :) De a fórumózóktól szeretném hallani,mert ez jobban érdekel,mint egy cikk bárhol.
  • Rupicz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sry! az-az üzenet rosembergnek ment vona.
    Neked azt tudom tanácsolni, h szedd le a reloaded-es fixet,és azzal próbáld meg.
  • svédcsepp
    jólvan, a tree volt a kulcsszó, sikerült....
  • svédcsepp
    Első pálya ,öreg muki, baszik elmozdulni.Kötözgeti azt az otvaros dobozt.:D
    Én türelmes ember vagyok ,jópár lopakodós gammát toltam már (thief 3,splinter cell részek,manhunt),na mind1, sokáig csomozza még a dobozkáját,kitépek egy tölgyfát és megsimogatom vele :D

Viccet félretéve nemtudom mit cseszek el,pedig megnéztem,a leirtakat és igyekszem úgy csinálni,de nem mozdul az öreg csak...kötöz-kötöz és kötöz....
  • svédcsepp
    "hát ha még megy is, nagyon nagyon erős diavetítésre számíthatsz"

Ez odabaszott :D:D:D:D
  • Csapi007 #2206
    Mivan???
  • Eagle16
    Köszike megvan! :)
  • Hoz_Hun
    Ne vedd a szívedre. Robin Hood is tolvaj még is sokan szeretik.
  • PhantomAss
    soxor leírták olvass vissza picit pls
  • grebber
    Már retentő sokszor le lett irva.

Ugyanazt kell csinálni mintha párbajoznál!
  • w77d
    Sziasztok! Ott tartok amikor megmentette a srác a csajt és a tiszteletest! Jön egy videó, a rosszfiú felkel és nekem valahogy le kéne lőnöm mielőtt megöli a srácot. De sehogy sem akar a tiszteletes lőni! Mit kell ott tenni?
  • revizor
    Az nem tolvaj, akinek a papája nem tud a zsebébe dugni havi 50 rugót, hogy "vegyél belőle amit akarsz", hanem az a tolvaj -és a papája-, aki ezt meg tudja tenni...
    u.i. Nem tud vk. COJ tört szervert (egy barátom barátjának a tolvaj barátja kérdezi)
  • Hoz_Hun
    "Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te..."

Mondja ezt az aki épp el akar lopni egy programot és ehhez egy másik tolvaj segítségét kéri, RÁADÁSUL mindezt a nagyközönség színe előtt.

Na most akkor miért is tart itt ez az ország?
  • Rupicz
    Elmégy a ház mögé,ott berúgod az ajtót,és már bent is vagy.Ennyi!
  • ibrik
    Arról még nem hallottál a játékban, hogy az ajtókat Ray tiszteletes be is tudja rúgni?
  • rosemberg
    Hi
    Amikor a rangerek-el letámadunk egy házat és kigyírunk mindenkit akkor mit kéne csinálni mert a házba nem enged be de szerintem bent van valami feladat ha jól értem a Billy fiút kéne megmenteni,de nem nyílik egy ajtó se.
  • Csapi007 #2195
    Hello
    Adott a játék, demoja ment de a teljes nem. Inicalizálási hibávál kilép.
    (nem eredeti...) Valakinek 5let?
  • grebber
    Ha még nem jutottál túl irja is a game hogy a közeli doboz tetején vannak üvegek azokat kell lelöni!
  • rosemberg
    Az iránytű mutatja az utat meg igazából nem is tudsz másfelé menni de csak lopakodva.
  • rosemberg
    A jobb felső sarokban van egy irágytű és egy piros pont az íránytűben arra kéne tartanod de az öreg ne vegyen észre.
  • AMD Boss
    Megszereztem a stukkert, de most utánna mit kell csinálnom ?
  • rosemberg
    Ezek a részek lopakodós részek úgyhogy abba gondolkozz mindíg.Amikor a tata félre néz akkor te tudsz lopakodni persze csak békajárásban és mindíg valami mögé bújva akár egy bokor vagy akármi.Ez türelem játék.De a következő pályán már másik szereplőt kapsz aki nem a lopakodás híve
  • grebber
    Fel a kisház tetejére ugyanis ott van a stukker!
  • littleNorbi
    +j
  • littleNorbi
    Még naon az elején járok.Tuladon képpen hova kell eljutni, mikro be kell lopóznom egy tata farmjára?
  • Bőrharisnya
    CSásztok!
    Mondjatok már Hamachi Szerver nevet meg kódot amin futna a letöltött verzió kössz szépen előre is!
  • Qwerty4
    nem is 2, hanem 1.8 GB
  • Qwerty4
    esetleg ha max. 100 MB-os valamiről lenne szó, de több mint 2 GB
  • Qwerty4
    "Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te" - de uncsi ez a közhely és még nem is igaz, azért áll így az ország, mert elk**ták
  • rosemberg
    Ha eljutok odáig én küldök.
  • rosemberg
    Ez szivességnek amit te kérsz hát egy kicsit erős hogy két napig járassam a gépet a te két szép szemedér ráadásul itt fizettek érte az emberek még ha warezt fizettek is akkor is.Szerintem torrentel le lehet szedni próbálkozz avval vagy vedd meg a boltban.De küldesz egy emeldíjas SMS-t és leszeded ne legyé má tehetetlen.
  • ibrik
    Egy dolgot hagytál figyelmen kívül: a warezolás tiltott a fórumon.
    Te azonnal kimeríted ezt a fogalmat, mivel nem veszed meg a játékot, de úgyanúgy az is bűnös, aki esetleg netalántán átküldené neked - de ilyet hidd el, senki sem fog tenni a saját érdekében.
    Ennyi.
    Minden további hozzászólásod ellened szól.
  • Mersh
    Értem én...

1. Miért kell ilyen: szmájlival illetni a kérdésemért.
    2. Mit érdekel az téged, hogy foglalkozik e velem moderátor.
    3. Szerintem azért tart itt ez az ország mert ilyen emberek élnek benne mint te Másoknak szivességet tenni, az fáj... egyébként miért kínlódás az neked ha adatátvitel folyik az msn-en?
    4. Mindezekből levonva a tanúlságot... szerintem te egy igazi SEGGFEJ vagy!

• ibrik
    Először is az általad felvetett dolog a warez témakörbe tartozik, tehát örülhetsz, hogy valamelyik moderátor eddig még nem figyelmeztetett érte...
    A másik meg, hogy igencsak naív feltételezés, hogy valaki is majd kínlódni fog azzal neked, hogy áttuszkolja a több, mint 2 GB-ot.
    Szóval, oldd meg máshogy.
  • kutyafulu
    Hello!
    Please Help!!
    Bekrepált az összes mentésem :(
    Tudna valaki küldeni aXII fejezetből mentést a [email protected]?