Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
+ mind a 2 szereplö gondolatait olvashatjuk...
Rage47
neem ez igy jobb sztem,
tök állat h váltogatja a karaktereket a történet közben
koppim
Rúgd be.

Törölt felhasználó
A lopakodós részek nagyon gázok 😞
Jo kis gama ez, nem is lehet mit felroni hibajaul. Max akkor lehetett volna jobb ha suttyo Billy-t kihagytak volna a jatszhato karakterek kozul es a padreval lehetne nyomni vegig. 😊
SötétBarom
topic -fav..

<#wave>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Megvan a megoldás, tényleg vak vagyok <#vigyor>

Hello!
Sajnos be van zárva a hátsó ajtó!!!
Hogy nyitom ki?
Végigvittem én is a játékot.
Rájöttem hogy kell párbajozni. :-)
egér nyomva és közbe lefelé kell húzni az egeret. Én meg a görgõt akartam lefele nyomni eddig.
Mit kell csinálni párbajozáskor? Eddig sokat nyomtam a gombokat és úgy akitváltam nagy nehezen, de a végén vagyok és itt nincs rá lehetõségem az idõjátékra.
Nekem az egy víztoronynak tûnik, és kötelem nincsen. Átugrottam már egyszer-kétszer rá és sikerült is finoman ereszkedni, de amint földet értem, mindig meghaltam. Azért még próbálkozom, de köszi.

Nem leugrani kell. Amikor a pajtánál vagy akkor átkell ugrani valamilyen objektumhoz. Nem tudom már kötél segítségével jutottam azon át vagy anélkül. Remélem segítettem.
Nem szoktam játékokban bénázni, de most nagyon vak vagyok. A börtönbõl átmegyek a pajtába és balra látok csak egy kijáratot, ezek egy magasságban vannak. Odamegyek, látok egy tornyot, és maximum egy leugrási lehetõséget vettem észre.

Alwares
Huh holnap nekem is megless a game, jee!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A házba a hátsó bejáraton keresztül tudsz bejutni.
Ha az égõ börtönbõl kerülsz a pajtába:
Nem leugrani, vagyis lefelé kell menned a pajtában fent, hanem van a közeledben egy másik kijárat hasonló magasságban. Ahol a pajta bejárati ajtaja van annak a közelében keresd fent.
Nem kell belemenni a vízbe. A kötél segítségével átkell jutni a víz felett.
Sziasztok!

Mit kell csinálni a VIII. pályán?
Megrohamoztuk a házat, de az épületbe nem tudok bejutni!
Elõre is köszi!
Azt hiszem a harmadik pályán egy égõ épületbõl átmegyek egy pajtaszerû helységbe. Itt fölmászok és ha kinézek akkor nagyjából velem szemben van egy torony. Gondolom erre kéne menni, mivel az ajtók zárva vannak. De én csak a leugrást látom, mint lehetõséget, ami viszont halállal jár. Ötletek?

Helló
Az elsõ pályán hol kel belemenni a vizbe?Irja már le valaki.THX

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Bár az utolsó pálya még hátravan számomra, egyenlõre most pihenek rá.
Szerintem akik konyhanyelven tudnak angolul (pl. én), és sokan vagyunk így, annak idõnként azért próblémát jelent hogy mit kell csinálnia bizonyos helyeken.
Pl. sok idõmbe került, mire rájöttem hogy a kötelet hogyan tudom használni. Az elsõ ugrási helyen állandóan leestem. Ereszkedtem, aztán fel, aztán valahogy túljutottam. A sasos pályán megint a kötelest kellett megoldanom, maga az útvonal megtalálása se volt számomra könnyû.
Ami azt illeti, szerintem jó hogy idõnként elgondolkoztató részek van, vagy a kezelést kell kitalálnunk.
Nekem a víz tûzre öntése is problémát jelentett, persze ahhoz már nem kellett túl sok idõ elõször használni tudjam, aztán tudatosuljon, mit nyomtam meg. :-D
Az elsõ pályán pl. nem tudtam hol a fegyver, ott is eltöltöttem sok idõt.
Gondolkoztam és sikerült.
Kaszi46
topic -fav :\

*Posse*T.W.D*

Qwerty4
akkor innentõl nincs új ötletem<#nemtudom>

Qwerty4

nem engedi hogy felülírja
csináltam de nem jóó semmi nem jóó
mármint milyen progit?
Qwerty4
tudod mit, kapcsold ki a gépet, indítsd újra és az elsõ dolgod az legyen hogy megcrackeled, így egyszerûbb, crackelés után indíthatod a gamet

Qwerty4

Qwerty4
akkor a C:/Windows/system32 mappában van a taskmgr fájl, ott megkapod a progit

Qwerty4

Szal ha felrakom és nem crackelem akkor kiírja hogy nincs hidolva ez szokásos szöveg de mivel van crack gondoltam ez segít rajta de nem tom crackelni mert nem írja fölül azokat a fájlokat és nem tom most mi van
de nincs benne nem mûködik a program
Qwerty4
akkor ez lesz a megoldás, bár nekem angol nyelvû windowsom van, akkor:Ctrl+Alt+Delete billentyûket egyszerre megnyomod, mensz a 2. fülre, mert magyarul nem tudom mi a megnevezése pontosan

Qwerty4

de ott nincs nem mûködik a program szóval nem értem
szó szerint ezt írja ki : memdump nem másolható: Hozzáférés letíltva
Ellenõrizze, hogy a lemez nincs e tele nem írásvédett e és hogy a fájl pillanatnyilag nincs e használatban
Qwerty4
Ctrl+Alt+Delete billentyûket egyszerre megnyomod, mensz a Processes fülre és ott kilépsz a CoJ-ból, majd asután crackeled meg.

Qwerty4

Windows Task Manager ezt hogy nyitom meg? bocsi de nem tom
Qwerty4
De figyi, elõször indítottad crack nélkül, nem tudja betölteni mivel nincs crackelve de benne marad a mûködõ programok között, majd próbálod másolni rá a cracket amit nem tudsz mert jelenleg az a fájl mûködik.
Teendõ:Windows Task Manager, Processes fül és ott kilépsz a CoJ-ból.

Qwerty4

igen de ugy értem hogy amikor a crackalni akarom akkor írja ezért nem crackeli
Qwerty4
írásvédettség?te sztem crack nélkül próbáltad indítani a játékot.próbáltad?

Qwerty4

PLS Segítsetek nagyon fontos lenne.
icewolf
de most komolyan. Csak egy kicsit kellene gondolkodni, de máris megakad az agya. Én eddig egyszer akadtam el a vonatnál hosszabb idõre, de akkor sem jöttem ide nyarvogni.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Bocsi hogy megint ilyen kérdés jön de én csak most jutottam hozzá a játékhoz. Szal felraktam meg minden és utána van egy crack mappa ugye másolom és beillesztem de nem engedi hogy kicserélje mert valami írás védettségrõl beszél és nem tom mit tegyek sehogy nem megy. <#help><#help>
köszi
Qwerty4
Persze, akik csak mennek és nem olvassák el az utasításokat azoknak nehéz biztosan.Sajnos vannak ilyen fajta játékosok akiket még a story sem érdekel csak a lövés.<#shakehead>

Qwerty4

grebber
A game maga igen könnyû és egyértelmû csak egyesek nem képesek elolvasni mit ir ki a game meg ha már picit gondolkodni kéne azmár nem megy.

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Nem semmi ez a játék ha már az elsõ pályán elakadnak az emberek.

Qwerty4

icewolf
esetleg gondolkodj egy kicsit.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Qwerty4
Tudom hogy ezt a kérdést feltehetném a Játékmagyarítások fórumába is, de inkább itt teszem fel:arra lennék kíváncsi van-e valami infótok hogy a CoJ magyarítás készül-e, ha készül mikor lesz kész.
Megvan a játék, de hogyha 1-2 hónap van a magyarítás megjelenéséig akkor még mevárnám, de ha annál több már nem hiszem hogy várakoznék.

Qwerty4

és nem tudjátok h. lehet-e ütni v rúgni???
az elsõ oályán amikor elérek egy pajtához aminek egy call of juarez címke van az ajtóján ott mit kell tennem? köcce