3656
-
Mersh #2176 most mér? ha tőlem kérnének ilyesmit, megtenném... Olyan nagy kérés ez? rugalmatlan vagy. -
#2175 Ez egy igen-igen naív beszólás volt... -
Katja #2174 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Hogy tudom kiírni az EMUDVD Unleashed verziót? Alcoholal próbáltam, de azt írja hogy nem támogatott rögzítési formátum. Help !!! -
Mersh #2173 Hi!
Lenne valaki olyan kedves és áttolná most ezt a call of juarez image-t msn -en vagy skype -on?
-
Hellsing47 #2172 igen...Billynél valoban jobb lenne a TPS játékmod!! :) -
#2171 Csak FPS-be lehet nézni a játékban? -
Hoz_Hun #2170 De meg kell várni, míg felemeli a kést addig nem engedi lehúzni és előrántani a fegyvert. -
#2169 sry. Az előző üzenetem természetesen Eagle16-nak ment! -
#2168 Vissza kell menni a templomhoz,ott felmászol a köveken a tetőre,majd a hegygerincre.Onnantól arrafelé kell menni,amerre a videó mutatta. -
#2167 Ugyanazt mintha párbajoznál! -
Master Rick #2166 Hi elakadtam a leges legvégén ott amikor Juarez felemeli a kést és én nem tudok se concetration mode-zni se lőni. MIT KELL CSINÁLNI MERT MÁR NAGYON IDEGES VAGYOK!!!
Plz Help -
#2165 hali!
elakadtam sajnos...amikor a medált a sírkőbe teszem és a sziklát arrébb kéne mozdítani azt hogy kell???már bejártam a fél sivatagot...nem tudok oda feljutni ahova néz a csávó... -
#2164 Nem! -
#2163 Nem! -
Hoz_Hun #2162 Ja, lehet valahogy külső nézetre váltani? -
Hoz_Hun #2161 Végig vittem.
Hát szerintem nagyon jó volt. Csodaszép grafika és többé kevésbé pörgős játékmenet. A történet rendben volt. Az akciósabb részeknél a hang is jól odavágott. Keveseltem a lovaglós részeket, bár az üldözés nagyon ütött. A játék második fele sokkal jobbra sikerült mint az eslő fele, ott zavaróan sok lopakodás van. Azért a kedvencem a farm lerohanása rész, de van egy két nagyon feelinges rész azon kívül is. -
#2160 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A korbácsot a patkolókovács (blacksmith) előtt álldogálló lovak mellett jobbra találod, mielőtt a csajhoz bejuthatnál. Mivel én még előtte felvettem, nem tudom, hogy később, amikor már lopakodnod kell kifelé a városból, hogy ottvan-e még. -
#2159 Hát köszi mindenkinek a tippet megpróbálom ,korbácsom az nincs de a prostinál már voltam úgyhogy vagy eztán veszem fel vagy már elhagytam a prostihoz dobozokat raktam egymásra úgy másztam be.Mostmár jó lessz ha találok lőszert mert ég bennem a bosszúvágy. -
#2158 nekem épp hogy teccik a lopakodás suttyó billyvel:) sztem nem olyan vészes...nekem legalábbis nem okozott problémát (talán mert én is suttyó vaok:O)) -
#2157 És közben kikupálódsz a bibliai idézetekből is. -
#2156 végülis sok mindre nem jó :)
de igy olyan kegyetlennek látszol :D
olvasod a bibliád közbe nyuvasztod ki az embereket :D -
#2155 csináld azt hogy miközben felolvasol fejbe lössz egy ellent :D
ez csak akkor nem jo ha többen vannak :) -
Hoz_Hun #2154 Ja már meg akartam kérdezni; a biblia mire jó?
Felolvastam belőle halott felett, persze nem történt semmi. Harc közben meg nem próbáltam, de gondolom nem lehet vele agyondobni az ellenfelt. -
Hoz_Hun #2153 Huh, én csak az ostorral tudtam bemászni a csajhoz, mert túl magassan volt az ablak. Ráadásul pont a csaj mondta, hogy ezt csináljam ha jönni akarok. Akkor ezek szerint több féle képpen is meg lehet csinálni. -
#2152 én utána találtam meg...ablakon másztam fel a csajhoz ha jól rémlik...aztán miután meglett a pisztoly meg ott is menekültem el... -
Hoz_Hun #2151 Korbácsnak előbb meg kellett lennie különben be se jutsz a prosti barátnőhöz.
Vagy több megoldás van?
Nem is tudtam, hogy az első pályán lecsaphatjuk az őröket a korbáccsal (mármint, hogy engedi újrakezdés nélkül). -
#2150 én speciel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jobb oldalon ellopakodtam amíg lehet, aztán átosontam a másik oldalra ahol belehet mászni az ablakon a házba...ott ki az ajtón át a kerítésen be a raktárszerű akármibe, fel a tetőre és valahol ott lett meg a korbács, aztán a tetőn keresztül át a fára...majd a kerítés mellett elosontam...kb 10x leestem...ekkor betelt a pohár és bemásztam a kerítésen majd a két arra kószálót fejbecsavartam a korbáccsal és kijutottam...
viszont utána nemtom mit kell csinálni...az a fickó nem enged be a házba...szakadna meg... -
Hoz_Hun #2149 Nem annyira vészes. Nézd az őröket és figyeld a tereptárgyakat mert előfordulhat, hogy ládák egymásra téve jutsz tovább. Ha ablakot látsz mász be rajta, mert tuti arra kell menni. Általában adja magát. -
#2148 Látszik, hogy te sem a Thief-eken és a Splinter Cell-eken nőttél fel...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a város elzárt része felé fordulsz, ott egy felborult szekér zárja el a további utat. Ezért lopakodj a jobboldali épületek mögött - ezzel kikerülve a szekeret - és a fedezék mögül ki-kihajolva ("Q" - kihajlás balra, "E" - kihajlás jobbra) ellenőrizd hogy a sétálgató/álldogáló banditák mikor nem néznek feléd. Ilyenkor tudsz egyik fedezék mügül a másik mögé lopakodni - vagy ha elég messze vagy, ahol nem tudnak meghallani, akkor a következő fedezékhez oda is futhatsz. Szóval amikor átlopakodsz a jobboldaliaktól a baloldali épületek mögé, az egyiknek az ablakán be tudsz mászni.... Na de ne vegyük el teljesen a játékélményt. -
#2147 Nem képtelenség. Persze a téren nem lehet átvágni, de nem is kell. Van egy sikátor a közelben, azt használd. A kertek alatt szépen el lehet osonni.
Egyébként valami rohadtul idegesítőek ezek az indián kölkös lopakodós pályák. Részemről, ha már ilyen stílust csinálnak, akkor csinálják meg a Thief, vagy a Splinter Cell szintjén, vagy ha az nem megy, akkor inkább sehogy. Ez így nagyon szar.
Amilyen jól el van találva az öreg prédikátor, meg az ő pályái, olyan szar a kis indián köcsög.
Bah. Na mindegy. -
#2146 Helló
Az első pályán amikor kijövök a prostitól hogy lehet kiszökni a városból?Az angol tudásom nem valami fényes,úgyhogy az utasitást csak szótárból tudtam lefordítani de úgy nem igazán érthető.A dobozokból nem tudok akkora dobogót épiteni hogy a keritésen átmenjek vagy nem is arra kell menni? Ellopakodni meg képtelenség mindenhol fegyveresek nekem meg csak az üres pisztolyom van. -
Hoz_Hun #2145 Nem kell a hídon átmenni. Az őrült faszi farmjáról tudsz töltényt szerezni és odébb van egy fa, amin át tudsz lendülni. -
Hoz_Hun #2144 Tegnap feltettem. Grafikája nagyon azaz nagyon jó. Én full grafikán futtatom és tényleg csodaszép. A hangok rendben vannak, nem vágnak a földhöz de rendben vannak és térhatásuak. Az irányítás kissé nehézkes de meg lehet szokni. Az zavar, hogy a belasítás csak akkor működik, ha fegyvert rántok. Eddig nagyon tetszik.
Kicsit sok a lopakodós rész, ami nem tetszik. Ez a Billy gyerek végig lopakodni fog?
Hány Episode van? -
#2143 én is eddig jutottam első nekifutásra és úgy csináltam, hogy a két ott járkáló őrt a korbáccsal fejbecsaptam...aztán kislisszoltam a városból... -
Bagoly81 #2142 hy most megmondanátok hogy kell kijutni a a legelső pályán a városbol? egy pisztoly van nálam töltény nélkül, és a hid elött 2 ör vár, nemtudok átfutni mert mindig lelőnek a felénél. köszönöm elöre is. -
GiNKaSS #2141 Thnx bro' ! elsőre...
Bevégeztetett!
I was Billy... :) -
GiNKaSS #2140 Nna, akkor próba :) -
#2139 SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Supported OS: Windows 2000/XP
P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron)
nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800
512MB RAM
Sound Card: DX 9 compatible sound card
Hard Drive Space: 2GB free HDD space
CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
DVD-ROM (**)
Asszem a geforce5200 gyengus lesz hozzá
-
Mersh #2138 Ja, köszi... Max detail eszembe sem jutott.
-
#2137 Nekem Athlon 1500-as van, 1 giga ram, Radeon 9600 Pro 128
Lebutítva elég jól fut. Persze a Max. detailt felejtsd el!