3656
  • Mersh
    most mér? ha tőlem kérnének ilyesmit, megtenném... Olyan nagy kérés ez? rugalmatlan vagy.
  • ibrik
    Ez egy igen-igen naív beszólás volt...
  • Katja
    Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!
    Hogy tudom kiírni az EMUDVD Unleashed verziót? Alcoholal próbáltam, de azt írja hogy nem támogatott rögzítési formátum. Help !!!
  • Mersh
    Hi!

Lenne valaki olyan kedves és áttolná most ezt a call of juarez image-t msn -en vagy skype -on?

• Hellsing47
    igen...Billynél valoban jobb lenne a TPS játékmod!! :)
  • littleNorbi
    Csak FPS-be lehet nézni a játékban?
  • Hoz_Hun
    De meg kell várni, míg felemeli a kést addig nem engedi lehúzni és előrántani a fegyvert.
  • Rupicz
    sry. Az előző üzenetem természetesen Eagle16-nak ment!
  • Rupicz
    Vissza kell menni a templomhoz,ott felmászol a köveken a tetőre,majd a hegygerincre.Onnantól arrafelé kell menni,amerre a videó mutatta.
  • grebber
    Ugyanazt mintha párbajoznál!
  • Master Rick
    Hi elakadtam a leges legvégén ott amikor Juarez felemeli a kést és én nem tudok se concetration mode-zni se lőni. MIT KELL CSINÁLNI MERT MÁR NAGYON IDEGES VAGYOK!!!
    Plz Help
  • Eagle16
    hali!
    elakadtam sajnos...amikor a medált a sírkőbe teszem és a sziklát arrébb kéne mozdítani azt hogy kell???már bejártam a fél sivatagot...nem tudok oda feljutni ahova néz a csávó...
  • grebber
    Nem!
  • grebber
    Nem!
  • Hoz_Hun
    Ja, lehet valahogy külső nézetre váltani?
  • Hoz_Hun
    Végig vittem.

Hát szerintem nagyon jó volt. Csodaszép grafika és többé kevésbé pörgős játékmenet. A történet rendben volt. Az akciósabb részeknél a hang is jól odavágott. Keveseltem a lovaglós részeket, bár az üldözés nagyon ütött. A játék második fele sokkal jobbra sikerült mint az eslő fele, ott zavaróan sok lopakodás van. Azért a kedvencem a farm lerohanása rész, de van egy két nagyon feelinges rész azon kívül is.
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A korbácsot a patkolókovács (blacksmith) előtt álldogálló lovak mellett jobbra találod, mielőtt a csajhoz bejuthatnál. Mivel én még előtte felvettem, nem tudom, hogy később, amikor már lopakodnod kell kifelé a városból, hogy ottvan-e még.
  • rosemberg
    Hát köszi mindenkinek a tippet megpróbálom ,korbácsom az nincs de a prostinál már voltam úgyhogy vagy eztán veszem fel vagy már elhagytam a prostihoz dobozokat raktam egymásra úgy másztam be.Mostmár jó lessz ha találok lőszert mert ég bennem a bosszúvágy.
  • PhantomAss
    nekem épp hogy teccik a lopakodás suttyó billyvel:) sztem nem olyan vészes...nekem legalábbis nem okozott problémát (talán mert én is suttyó vaok:O))
  • ibrik
    És közben kikupálódsz a bibliai idézetekből is.
  • REXCraft
    végülis sok mindre nem jó :)
    de igy olyan kegyetlennek látszol :D
    olvasod a bibliád közbe nyuvasztod ki az embereket :D
  • REXCraft
    csináld azt hogy miközben felolvasol fejbe lössz egy ellent :D
    ez csak akkor nem jo ha többen vannak :)
  • Hoz_Hun
    Ja már meg akartam kérdezni; a biblia mire jó?
    Felolvastam belőle halott felett, persze nem történt semmi. Harc közben meg nem próbáltam, de gondolom nem lehet vele agyondobni az ellenfelt.
  • Hoz_Hun
    Huh, én csak az ostorral tudtam bemászni a csajhoz, mert túl magassan volt az ablak. Ráadásul pont a csaj mondta, hogy ezt csináljam ha jönni akarok. Akkor ezek szerint több féle képpen is meg lehet csinálni.
  • Maak
    én utána találtam meg...ablakon másztam fel a csajhoz ha jól rémlik...aztán miután meglett a pisztoly meg ott is menekültem el...
  • Hoz_Hun
    Korbácsnak előbb meg kellett lennie különben be se jutsz a prosti barátnőhöz.
    Vagy több megoldás van?

Nem is tudtam, hogy az első pályán lecsaphatjuk az őröket a korbáccsal (mármint, hogy engedi újrakezdés nélkül).
  • Maak
    én speciel

jobb oldalon ellopakodtam amíg lehet, aztán átosontam a másik oldalra ahol belehet mászni az ablakon a házba...ott ki az ajtón át a kerítésen be a raktárszerű akármibe, fel a tetőre és valahol ott lett meg a korbács, aztán a tetőn keresztül át a fára...majd a kerítés mellett elosontam...kb 10x leestem...ekkor betelt a pohár és bemásztam a kerítésen majd a két arra kószálót fejbecsavartam a korbáccsal és kijutottam...

viszont utána nemtom mit kell csinálni...az a fickó nem enged be a házba...szakadna meg...
  • Hoz_Hun
    Nem annyira vészes. Nézd az őröket és figyeld a tereptárgyakat mert előfordulhat, hogy ládák egymásra téve jutsz tovább. Ha ablakot látsz mász be rajta, mert tuti arra kell menni. Általában adja magát.
  • ibrik
    Látszik, hogy te sem a Thief-eken és a Splinter Cell-eken nőttél fel...
    Ha a város elzárt része felé fordulsz, ott egy felborult szekér zárja el a további utat. Ezért lopakodj a jobboldali épületek mögött - ezzel kikerülve a szekeret - és a fedezék mögül ki-kihajolva ("Q" - kihajlás balra, "E" - kihajlás jobbra) ellenőrizd hogy a sétálgató/álldogáló banditák mikor nem néznek feléd. Ilyenkor tudsz egyik fedezék mügül a másik mögé lopakodni - vagy ha elég messze vagy, ahol nem tudnak meghallani, akkor a következő fedezékhez oda is futhatsz. Szóval amikor átlopakodsz a jobboldaliaktól a baloldali épületek mögé, az egyiknek az ablakán be tudsz mászni.... Na de ne vegyük el teljesen a játékélményt.
  • Voltan
    Nem képtelenség. Persze a téren nem lehet átvágni, de nem is kell. Van egy sikátor a közelben, azt használd. A kertek alatt szépen el lehet osonni.

Egyébként valami rohadtul idegesítőek ezek az indián kölkös lopakodós pályák. Részemről, ha már ilyen stílust csinálnak, akkor csinálják meg a Thief, vagy a Splinter Cell szintjén, vagy ha az nem megy, akkor inkább sehogy. Ez így nagyon szar.
    Amilyen jól el van találva az öreg prédikátor, meg az ő pályái, olyan szar a kis indián köcsög.
    Bah. Na mindegy.
  • rosemberg
    Helló
    Az első pályán amikor kijövök a prostitól hogy lehet kiszökni a városból?Az angol tudásom nem valami fényes,úgyhogy az utasitást csak szótárból tudtam lefordítani de úgy nem igazán érthető.A dobozokból nem tudok akkora dobogót épiteni hogy a keritésen átmenjek vagy nem is arra kell menni? Ellopakodni meg képtelenség mindenhol fegyveresek nekem meg csak az üres pisztolyom van.
  • Hoz_Hun
    Nem kell a hídon átmenni. Az őrült faszi farmjáról tudsz töltényt szerezni és odébb van egy fa, amin át tudsz lendülni.
  • Hoz_Hun
    Tegnap feltettem. Grafikája nagyon azaz nagyon jó. Én full grafikán futtatom és tényleg csodaszép. A hangok rendben vannak, nem vágnak a földhöz de rendben vannak és térhatásuak. Az irányítás kissé nehézkes de meg lehet szokni. Az zavar, hogy a belasítás csak akkor működik, ha fegyvert rántok. Eddig nagyon tetszik.

Kicsit sok a lopakodós rész, ami nem tetszik. Ez a Billy gyerek végig lopakodni fog?
    Hány Episode van?
  • Maak
    én is eddig jutottam első nekifutásra és úgy csináltam, hogy a két ott járkáló őrt a korbáccsal fejbecsaptam...aztán kislisszoltam a városból...
  • Bagoly81
    hy most megmondanátok hogy kell kijutni a a legelső pályán a városbol? egy pisztoly van nálam töltény nélkül, és a hid elött 2 ör vár, nemtudok átfutni mert mindig lelőnek a felénél. köszönöm elöre is.
  • GiNKaSS
    Thnx bro' ! elsőre...
    Bevégeztetett!
    I was Billy... :)
  • GiNKaSS
    Nna, akkor próba :)
  • Rupicz
    SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Supported OS: Windows 2000/XP
    P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron)
    nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800
    512MB RAM
    Sound Card: DX 9 compatible sound card
    Hard Drive Space: 2GB free HDD space
    CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*)
    DVD-ROM (**)

Asszem a geforce5200 gyengus lesz hozzá
  • Mersh
    Ja, köszi... Max detail eszembe sem jutott.

• Voltan
    Nekem Athlon 1500-as van, 1 giga ram, Radeon 9600 Pro 128

Lebutítva elég jól fut. Persze a Max. detailt felejtsd el!