Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Az Episode IV-en amikor a vonatos helyen nyomulok, akkor kapok egy távcsöves puskát! Na ott mit kell csinálni vagy lelõni, mert nagyon nem vágom? Elõre is köszi!

koppim
Ne menny a híd felé, térj le elõtte jobbra, menny fel a dombra és keress egy házikót.

koppim
A folyóval szemben keresd átmész és ahol van felkapaszkodó ott felmászol.
A piros pöttyöt figyeld az iránytûszerûségen.

HY!!
A sasos pályán vagyok ahol kötél a kezemben és valamelyik hegyre fel kell mászni de nem tudom hogy melyikre és a sassal egyáltalán mit kell csinálni?
HELP!!!

Az elejen jarok mikor a csaj ablakan ki kell ugrani.Merre kell meglepni?Mert eljutok a hidig ahol jottem,de ott all 2 ember es faszrahuznak egybol!

koppim
www.gamecopyworld.com on keresd

Ha valakinek van a játékhoz crack-je, kérem küldje el erre az e-mail címre: [email protected]. Elõre is köszönöm!
vki plz válaszoljon a kérdésemre! <#integet2>
koppim
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rántsd elõ a pisztolyodat: egér le fel céloz és tûz

urbijoe
mit kell csinállni az utolso pályán mikor leszurják az indiánt?
megy a video és semmit nem tudok csinállni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Kösz. nagyon jó gém jó sztori
koppim
Már írták de leírom,
Van egy víztartály és egy szerkezet a közelében arra ostorral felmászol és a víztartály felé kezdessz lendülni, majd ráugrassz.

ja az a pap.Tudod ray elmegy kiszabaditani mollyt a csávó dobálja a dinamitit amit szét kell löni beesik egy és begyulat ezután jön a 15 episod itt tartok én.Bemegyek billyvel le lövök mindenkit és ad 200 másodpercet hogy eloltsam ezt a tüzet van valami kut de nem tudom használni a vödörben pedig nincs viz,.
koppim
Már nem emlékszek.
Ray az a pap?
írd körül jobban a pályát, talán beugrik.

nem a házban hanem a veremben ahol Molly és Ray van idõre kellene eloltani a tüzet.
multizni vmilyen progi segítségével nem lehet a tört verzsönben?
koppim
Hol a tûz a házban, ha igen akkor keress egy vödröt és azzal öntsd le.

TopGun
Rendicsek.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A 15 episodnál vagyok Billyvel hogy kell eloltani a tüzet?
koppim
Ok majd írd meg sikerült e.

TopGun
A Reloaded verziot tedd fel, az nem ir ki ilyen hibat.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

koppim
Nem a bemontolt filet akartad véletlen felülírni?

TopGun
Koszi, megprobalom, remelem sikerulni fog, ha nem megy kereslek priviben ok?

Sziasztok! Feltettem a játékot és a játék indítása után a következõ hibaüzenetet írja: A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
Tobábbi részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen. Na most ezen címen nincs semmi.
Help!!!
koppim
Ott várni kell egy kicsit, mert odamegy a házhoz, utána mehetsz a ház irányába és gyorsan beosonsz a ház mögé, dobozt odaviszed és felkapaszkodsz a tetõre.
Gyorsan kell mert észrefog venni.

Ok.Köszi!
tegnap berugtam 2x is!
1x az ajtót, utána meg örömömben!
Szia
koppim
Balról kell menni a kocsihoz

TopGun
😊) Ok. koszi elore is!

arty
kérdezd meg egy haverod, hogyan lehet felülirni egy irásvédett fájlt... vagy szülõdet.. valakit, aki ért hozzá 😊

vki kérdezte, h készül e a magyarítás:

www.gamehunter.hu

"
Projekt bejelentés: Call of Juarez
2006.09.08. 23:01 | Feladó: Morpheu$ | 79 hozzászólás

Üdvözletem Egy újabb jóhírt szeretnék közölni, nem rég kipróbáltam a Call of Juarez western stílusú FPS játékot, és a több órányi játék után egyszerûen annyira megfogott a hangulata, hogy azonnal nekikezdtem a játék lokalizálásának.

A játék közepes mennyiségû szöveget tartalmaz, közel 210.000 karakternyit. Hamarosan leközlök képeket a fordításból.

Jelenleg három projekten dolgozok. Lego Star Wars II , ParaWorld és Call of Juarez."

Forza.

koppim
10 percen belül megmondom

TopGun
Ok. koszi, de csak jovohet elejen tudom megnezni a valaszod, addig azert kinlodok meg vele 😊

koppim
Most telepítem fel újra, aztán megnézem mit kell csinálni.

koppim
Ige a bejárattól jobbra az a nagy épület.
Nem tudok róla, hogy lenne.

TopGun
A pajta az a "szetvert" epulet jobbra? mert oda is probaltam bemenni, de ott is megcsipett! nincs valahol vegigjatszas esetleg magyarul?

koppim
Lehet, hogy elõszõr a pajtába kell menned, és utána a házhoz.

TopGun
A haz jobb felere kell menni? nem a bal oldalon a kerites menten?

koppim
Minek a hordó?
Nem sokat megy arrébb, az hiszem jobbról kell menni ellentétesen, amerre néz.

TopGun
Ertem es erre mar ra is jottem meg a hordot is magammal vittem, de mindig felfedez 😞( a bal oldalra kell menni a kerites mellett? mennyire megy odebb?

hát én kész vok mindenki itt tólja de nekem nem engedi crackelni még mindig mit tegyek???
koppim
Azért kell a fa mögé állni és megvárni, hogy odébb menjen, (használd a kinézés gombot "E")aztán lopakodva (gugolva)bemehetsz.

TopGun
Az nem piskota, mert elindulok befele mikor elfordul es maris visszafordul es kiabal 😞(

koppim
Pontosan.

TopGun
Na ok. de be kell menni a keritesen belulre es a haz hata moge kell menni?

koppim
Elõbb menj a fa mögé és onnan nézz ki, hogy mikor megy odébb.
A ház mögött lesz a pisztoly.

hát én kész vok mindenki itt tólja de nekem nem engedi crackelni még mindig mit tegyek???<#sir><#help><#help>
A 14 episodnál járok hogy lehet a házba bejutni?
TopGun
Szia! kerhetem, a segitseged? most kaptem nemreg meg a jatekot es az elso palyanal tartok mondd meg legyszives hol a pisztoly, mert az oreg mar lassan az oruletbe kerget, hogy folyton meglat akarhogy lopakodok is! 😞(

koppim
Milyen videókártyád van?

Helló!nálam az a baj hogy nem indul el.Crack-eltem és amikor elindítombejön egy fekete kép és az marad amíg nem resetelek!Vki ha tud segítene?Elõre is kösz.(A reloaded verzió van meg)
Meg ucsoroghetunk a bozotban, pedig kozel s tavol egy csavo boklaszik, az is hattal nekunk. 😊