3656
-
#2256 bocs srácok az elejnán amikor elkezdödik a gam eakkor oda érek a az örge hapsihoz utána mitt kel ccsinálni mert álanodan pofázik valamit aztán okok esy vagy vmi ilyen segítene vki?
-
#2255 Az milyen,h homlokon lövöm a faszit mind a két pisztollyal aztán nem történik más csak leesik a kalapja?? Meg a másik,h szemben áll velem az egyik mellbe lövöm 4szer,aztán néz Rám bambán mire megunja és elfut! Háát nemtom... -
#2254 hivataloss forumon ennyit írnak:
"The graphics card is not supported by Call of Juarez, or the graphics drivers are not updated.
The minimum required to run Call of Juarez is an nVidia GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 graphics card.
To know the graphics card or chip of your computer:
1. Please click Start then Run.
2. From Open: enter DXDIAG command then click OK.
3. Click Display tab.
4. Read the 'Name:' line content.
If you have an nVidia GeForce 6600 (or higher), or an ATI Radeon 9800 (or higher) graphics card, please update the graphics drivers."
Milyen vidkártyád is van? Melyik driverrel? DirectX is a legujabb? Ezek az általános dolgok :) -
Száddi #2253 Lécci valaki segítsen márr... -
#2252 Persze hogy jól megy mert nem használ egy csomó effektet a 9550 kari.
PL: HDR , S.M3.0 stb stb. -
#2251 Te az ajánlott konfigot írtad le és nem a minimumot szerintem bár nem néztem meg. -
Száddi #2250 Csak nekem van ez a probléma? :( -
Száddi #2249 Helló mikor elindítom a játékot és elkezdené betölteni a pályát ezt írja ki: exception: file'.\src\TerrainNew\GeoMipMap.cpp', line: 679, msg: CMipMapTerrainBlock::BuildMipMaps(...): unsupported position stream: terrain.mat . Jah és nem eredeti a játék :S Mi lehet a baj vagy mit csináljak? -
Amigoss #2248 ez hülyeség!:D -
#2247 Ja az imakönyv...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az imakönyvnek sehol sincs szerepe a játékban. Ha előveszed és használod, akkor Ray tiszteletes felolvas belőle egy részletet. Ennyi... -
#2246 Talán el kellene olvasnod a szöveget, ami a képernyőn megjelenik...
Azaz: pisztolypárbajoknál a fegyver "virtuális" előkapása úgy történik, hogy amikor a visszaszámlálás nullához ér, a harang hangjára az egeret hirtelen lefelé rántod, majd az ezután következő kombó alatt gyorsan vissza feltolod, ekkor jobboldalt lent megjelenik a célkereszt, amit már ráirányíthatsz az ellenfeledre (leghatásosabb egyből fejbelőni). Arra vigyázz, hogy ez egy "jobbkezes" párbaj, vagyis a jobbkezedben lévő pisztollyal fogsz lőni a JOBB egérgombbal.
A jobbra-balra hajlásnak annyi az értelme, hogy az ellenfeled nehezebben talál el. -
Amigoss #2245 Hali!
Az 3 epizódnál járok mikor felgyújtom a házat és kijön 1 csávó akivel párbajozok(először) de csak jobbra-balra tudok dőlni...
Mit kell nyomni hogy tudjak lőni? vagy mi?
ja és az imakönyv mirevaló?:D
köszi! -
#2244 gratulálok -
#2243 nameg a proci is csak Sempron 2500+(1750 MHz) ezek mellett:P4 3GHz / Athlon 3000+ (3GHz for Celeron) -
#2242 az ATI sort kihagytam:
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
ATI Radeon: 9800, X800, X1300, X1600, X1800. X1900
-
#2241 YEEEAAHHH!!!
Most felraktam a gamet és nem műxik szarul, meg sem akad pedig sok dolog hiányos a konfigurációmba, pl. ha nézem a Recommendent gépigényt akkor 1 GB RAM helyett csak 512 MB és a VGA kártya is gyengébb sokkal, nekem ATI Radeon 9550-es van és Radeon X800-ast igényelne.
És még a támogatott kártyák közt sincs az enyém:
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce 6600, 6800, 7600, 7800, 7900
Azt hittem hogy akadozni fog és qrva jól megy helyette. -
chicken chaser #2240 Lenyomtam én is, nagyon tetszett. CSodás hangulata van a játéknak, utóbbi idők egyik legkellemesebb meglepetése volt! -
chicken chaser #2239 THX! -
#2238 Már többször le lett írva: csinálj úgy, mint a pisztolypárbajoknál. -
chicken chaser #2237 Hali!
A XV. epizódnál járok és feltámadt Billy faterja. Késsel ront rá a szemétláda és Reverend Ray-jel kellene ebben meggátolnom, azonban arra sincs idő, hogy a pisztolyt (vagy a Bibliát) előkapjam. Mi a megoldás? (Tök gáz, hogy a legvégén akadok el!) PLS HELP! -
#2236 Szasztok! Van-e már tört szerver? -
#2235 Nézd meg a Far Cry értékeléseket. Egészen "véletlenül" tudom, hogy az egyik lápnál ezt az úttörő FPS-t Celeron alapú gépen játszotta /és még csak nem is végig/ a teszter. No comment. -
#2234 és mi alapján? akadt a szerkesztőség gépén?
ha megnézitek az itteniek kömmentjeit, akinek bejött a western hangulat, szinte mindenkinél 10/10 ... GURU innentlől kb. gamestar szint ... mérvaóak ők is :)) -
#2233 "Ízlések és..."
Jobb, ha nem olvasod el a Guru értékelését, állítólag 70% körülre értékelték.
-ák -
#2232 Nem is igaz. Pont azon gondolkozom, hogy még egyszer végigtolom. A postakocsi üldözést pedig még vagy 3x is. :)
Ez az elmúlt 10 év LEGSZÓRAKOZTATÓBB játéka volt. Grafikailag pedig (leszámítva apróbb object dolgokat) az én ízlésemnek tökéletes, simán 100%. :) -
#2231 Hát ez marha rövid volt :-(
Tegnap d.e. nekiestem az elejétől, normal fokozaton, késő d.u.-ra meg végeztem.
Kiváló FPS volt, de sajna az újrajátszahtósági mutatója konvergál a zérushoz.
Nem is tudom mikor szórakoztam utoljára ilyen jól FPS-el. -
kutyafulu #2230 Szal az előbb nemvoltam világos.Nemjól szedtem le a játékot,másik felhasználónál és most nemtudom visszatenni.Elindítom az installt beírom a kódot aztán ezt az üzenetet kapom:a termék beállítási adatai hibásak,lépjen kapcsolatba technikussal.A regisztrációs adatbázist már kitakarítottam.
Valakinek valami ötlet?? -
#2229 Ajj de barom vok,h nem olvastam vissza legalább fél oldalt! Amúgy köszi szépen! -
Hoz_Hun #2228 Ott bele kell esni a vízbe, aztán ahol lehet kimászni. -
#2227 És mit csináljak a bány bejáratánál a kis hídnál,mert leszakad? nemtudtam átugrani,de lehet azért mert csacsi vok. Ott át krll ugrani,v mit kell? Köszi!!! -
Hoz_Hun #2226 Szerintem akkor válaszd ki a LOAD-nál az episodonkénit betölthetőségekből a XI-et és játszd újra onnan. -
kutyafulu #2225 Hi Lenne egy problémám!
Eljutottam a XII fejezetig utánna tölteném be a mentésem kilép a játékból.
Jólvan unistall utánna installálnám és ezt írja ki A termék adatai hibásak.Forduljon technikushoz.
Mi lehet a probléma -
#2224 ciki -
Hellsing47 #2223 nem kellett volna lecsapnod azt a csákót a tüz mellett.. -
#2222 Elakadtam billy második pályáján,ahol elkell menni a bányába.Alszik egy ember a tűz mellet,azt leütöm ostorral(a villámcsapáskor,nem vettek észre,mellette a ládában van egy titok),továbbmegyek beszélget 3 ember az időjárásról,mögöttük elosonok be egy alagútba,itt jön egy AUTOSAVE,majd az alagút másik végén szintén beszélget 2 ember,befejezi a mondatot,majd riadóztat és vége.kiirja,h failure. Pedig tuti nem vettek észre ott guggolok az alagút közepén a sötétben.Mit rontottam meg hol?Lécci segítsen Vki! Köszönöm! -
Hoz_Hun #2221 A vízből ahol lehet mássz ki és az eddigikhez hasonlóan osonj tovább. Előbb-utobb elérsz a bányáig azt ugysem tévesztheted el. -
Hoz_Hun #2220 Nem kell beleereszkedni a vízbe. -
stein #2219 IV. résznél kéne segítség: a híd leszakadt a zuhatag bal partján kóválygok szemben levő parton ketten is figyelnek, leugrottam a zuhatagba ott mit kell csinálni valami alagutról olvastam ,de semmit nem találok ....jól jönne egy kis infó -
atkaq #2218 Kérlek segitsetek nekem elakadtam a játékban.Annál a résznél vagyok ahol a falubol kell kijutni.Már megszereztem az ostort is ott vagyok ahol ahol szerintem valamelyik fán kell reereszkedni a vizbe csak akár hogy is próbálok lereszkedni csak egy picit sikerül leereszkedni aztán ha megnyomom az ugrás gombot leesek es meghalok.Ha valaki tudja mit kell csinálni kérem segitsen. -
Száddi #2217 Nahh senki nem tudja hogy kellene megcsinálnom?