Folyamatos az emberi agy fejlődése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod, az evolucióelméletet sem bizonyították még kísérletileg. Az egészet fõleg nehéz lenne, esetleg egyes részleteket lehetne elvileg.
És attól sem lesz nem-szakember, ha nem fogadja el a-z-ig az evolucióelméletet...
"A tapasztalat ellene szól."
Vannak érdekes esetek...
"És a mechanizmus is elég problémás. Mi fordítja le a tudást DNS kódra?"
Az a tudósok dolga, hogy ezt megkeressék.
"Link?"
Pl.: http://www.sg.hu/cikkek/36198
Lóval is lehet szántani, a gyümölcsöt kézzel is le lehet szedni a fákról, az állatok nem fognak elfelejteni legelni a dunaparton meg horgászni is lehet.
Vidék, disznótor, szüret tudod.
Miért kéne éhenhalni csak azért mert nem lehet pizzát rendelni...
Annyi a különbség hogy az afrikai rutinosan és hatékonyabban vegetál, nekünk ez annyira nem jönne be ezért újra fölépítenénk a kényelmes világunkat.
TommoT
TommoT
Akkor legyél szíves valami bizonyítékot prezentálni.
Ööööööö. Ezt most komolyan kérdezted, vagy csak játszottad a butát.
Szted egy átlag afrikai talán még okosabb is, mint egy átlag európai ????
IQ-ba mérve legalább 20-30 pontos átlagban a lemaradásuk (átlag, persze ott is van 1-2 tudós, de alig)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Miért? Nem tudtad ?!?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Látod, most ha belegondolsz rájössz, hogy ez pontosan az az érv, ami fordítva igaz.
Visszazuhannánk (bár a csekély szaporulat miatt kevesen), csakhogy ha mi kikötünk egy kõkorszakban/középkorban, akkor éhenhalunk.
Kivesztek belõlünk dolgok/ösztönök, amik az afrikai vademberekben még mindíg megvannak.
Õk a sivatagban is túlúlnek, mi a dunaparton is éhenhalnánk 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
bár ezt a "fejlett" szót olyan soxor elsütik ha dícsérnek vmi áttörést tud. cikkekben miközben ha elmégy egy fogászatra barbárság a legelsõ szó ami eszedbe jut ha meglátod miket és hogyan csinálnak ott...
szerintem meg örüljünk a szerencsének , hogy
voltak állat õseink, mert ha nem lett volna, most nem vitatkozhatnánk azon , hogy egy az ösünk a csimpánzokéval, és akkor mi sem születünk meg.
A cikkrõl csak annyit hogy ez várható az agytól, mert többed van többet kapsz!!!!!!!!!!
szerintem meg örüljünk a szerencsének , hogy
voltak állat õseink, mert ha nem lett volna, most nem vitatkozhatnánk azon , hogy egy az ösünk a csimpánzokéval, és akkor mi sem születünk meg.
A cikkrõl csak annyit hogy ez várható az agytól, mert többed van többet kapsz!!!!!!!!!!
Akkor legyél szíves valami bizonyítékot prezentálni.
A mutációk számából lehet becsülni. Meg a különbözõ népcsoportokban nézni az elterjedtséget.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
""""gondolkodjatok el azon, hogyan alakultak ki az ösztönök, ha a szülõ genetikusan nem tudja átörökíteni""""
Szerintem az állításom még most is helyénvaló. Az etológia leírja hogyan alakulnak ki annak ellenére, hogy a szülõ NEM TUDJA átörökíteni. Engem mondjuk csak az érdekel, hogy Etológiából ötösre vizsgáztam 😛PP
Aztán meg az, hogy közel-kelet meg a Sahara... Szerintem csak azért vették bele, mert a tudomány mai állása szerint valahol arrafelé alakult ki a civilizáció.
A lényeg, hogy EU meg USA is szuperfejlett-agyúak lelõhelyei. Órjás kamu!
A kedvencem: "A ma élõ emberek közel negyedénél van jelen és Európában, valamint a Közel-Keleten gyakoribb, mint a világ többi táján." és "Mitöbb, nem mindenki rendelkezik az új génvariánsokkal, csak körülbelül az emberek 70%-ának agyában található meg."
0.25 = 0.7 -> GRATULÁLOK
Csak vicceltél, ugye?
Ugyanez EU-ra nem biztos, hogy igaz (régen igaz volt, ezért is maradt ember a kontinensen a sapnyolnátha/pestis járványok után is)
Szted az ezüstsirály-heringsirály példa mit mutat? Folytonosan követhetõ az átmenet egyik fajból a másikba, a közvetlen szomszédokkal mind szaporodási közösséget alkot, nincs ugrás. A végén mégis két faj lesz. Szerinted ez mi?
Mások már elgondolkodtak rajta és létrehoztak egy új tudományágat, melyet mi etológiának hívunk."
Ez mekkora hülyeség... Pont Csányi Vilmostól kérdezték meg, h örökölhetõek kultúrális, morális (azaz tanult) viselkedésformák, és õ mondta, h NEM, legfeljebb a hajlam ezek elsajátítására. Szerinted ha elég izomból verjük a gyerek fejét a bibliával, akkor az õ gyerekei keresztények lesznek? Ne röhögtess. Az ösztönök ugyanúgy alakultak ki, mint bármilyen más örökölt tulajdonság. Több, nem feltétlenül ugyanolyan funkciójú fejletlenebb elembõl. Ajánlom olvass utána.
A túlszaporodás ennek a következménye, tehát önként választották
Csak azért, mert neked nem tetszik, még ez van:
A kisebb inteligenciájuk miatt életképesebbek (mint faj)
És itt nem arról van szó, hogy ki milyen emberséges, hanem arról, hogy ki lesz a LAST MAN STANDING ?
Magyarul bármirõl és mindenrõl cikket kell írni.
A fenti cikk lényege: találtunk valamit de nem tudjuk micsoda és mire jó és egyáltalán, de kell belõle cikket írni és kombinálni és betenni xy meg z cikkeire a hivatkozásokat mert akkor majd õ is jól beidézi a mi cikkünket.
Ma ez a tudomány.
Mások már elgondolkodtak rajta és létrehoztak egy új tudományágat, melyet mi etológiának hívunk.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
EGYELÕRE nem tudjuk legyõzni, és egyelõre képesek õk "túlszaporodni" a halálozást de akkor is a nyugati az emberségesebb és hosszútávan az egyetlen járható út szvsz
A kisebb IQ miatt nagy (hatalmas) a szaporulat.
A többi már isten és az emberi szervezet dolga
Az afrikaiaknak kisebb lenne az IQ-juk? És ezért gyõzik le az AIDS-et? Ez nekem új.
A megszokottól eltérõ sokmindent jelenthet. És attól, hogy valamit egy tudományos folyóiratban közölnek még nem lesz igaz. Persze az már valami, de a végsõ szó mindíg a kísérleteké.
Viszont épp SQJ elméletének igazolását jelenti, tehát kisebb inteligenciával le képesek küzdeni a kórt, míg mi az inteligensek fejlesztgetünk, de nem tudjuk legyõzni (eredményezheti a mi kihalunk, õk nem effektet)