195
Kinek mi a becsületes foglalkozása? Vagy mi leszel ha nagyleszel? :o
-
#35 Pesten a XIII. kerületben. Volt már róla szó egyszer az aktívban. Volt egy "kisebb" fajta buli a kaméleonban -
#34 Miért röhögnék? Sok esetben egyáltalán nem jogosak a rendőr viccek, szal no para :) [keresztapja rendőrmufti]
Ez a Harsányi János Főiskola melyik városban van? Pesti suli? -
#33 Harsányi János Főiskola - Idegenforgalom és szálloda.
De nekem a Rendőrtiszti (nemröhög) marad a fő irányvonal. Azt szeretném másoddiplomának. -
#32 Miért? :D nemtanulsz?
anyway, én is műszaki karra megyek, csak még nemtom hova... mind1, még van 1 évem érettségiig, addig csak eldöntöm :) -
#31 PTE-PMMK műszaki-informatika másod éves.
Lehet, hogy ki fognakk rúgni :))))
-
#30 azjóóó :D csak el ne fogyjon a torta mielőtt elkészül :P ja és vigyázz elég sok duci cukrász van érthető okokból... :) -
#29 Én most tanulok cukrásznak -
#28 Hova jársz, melyik főiskolára? -
#27 A szakmám Multimédia fejlesztő, de ez mostanság kimerül a honlapkészítésben, de sajnos nincs vele elég munkám :(
Mellette fősuli. De utána szeretnék másoddiplomát is. De ez a jövő zenéje. -
#26 Elújságolta, hogy 'farzseből' fizette ki!!! És most már családiháza is van a város végén. Kocsmák ereje legyen veletek
-
#25 meg a építési iparban "dolgozó" vadbarmok... ismerek olyat amikor egy komplett lakásfelújítás 5+ millió volt, az anyagár kb 2,5-3 milla, a munkásoké kb 1 milla, és a többi mind azé a szarevő vállalkozóé, akkor összehozza a bandát, és gyakorlatilag semmit nem csinál -
#24 lepkevadász -
#23 falotál már részlet fizetésröl -
#22 Főleg kocsmákból! Komolyan ismerek egy menyust, aki még trabanttal járt kinyitni a kocsmáját. Hopp eltelt 1év és lazán beparkolt 1vadizsír Opel Omegával.
-
#21 nemrossz, de csak akkor ha meg is élsz belőle rendesen :ppp -
#20 Asszem nem volt még naplopó!! Most már igen
-
#19 akkor legyél vállalkozó.. most a vállalkozóké Magyarország mindenki abból gazdagodik meg :||| -
#18 bannoltató munkás a 3. szintről ??? :) -
#17 rabszolga? hmm akkor én se lennék moderátor :CC monnyuk azér rendesen elbánsz mindenkivel -
Ben C #16 sajnos még mindig fogalmam sincs, de valami kevés munka sok pénz meló kéne. mondjuk magyar politikus -
#15 IT rabszolga -
#14 na bazmeg van egy barom aki elkezdi és senki nem képes normálisan válaszolni -.- bezzeg ha komolytalan topikot nyitok akkor azabaj :CCC ejjpászmek -
#13 hmm aki rendesen válaszolt annak htx, aki meg nem az ne bassza szét a topikot plshtxvm -
#12 Lómájdörzsölő, bálnaepegyűjtő vónék' kéremszépen. -
#11 vonatkerékpumpáló -
#10 tanuló perpill
aztán meg mittomén -
#9 mosogató a mekdonálcban -
#8 amúgy égútpatkázó -
#7 a becsuletes fogalakozasom jelenleg tanulo, de ha nagy "kislany" leszek, akkor gazdasagi-informatikus leszek -
#6 Nem veszitek komolyan a topikot!!!
Én űrhajós! -
#5 hókotró -
Kanál #4 titkárnő -
#3 [felsővezető]
[nagyon fontos főnők ember] -
#2 hát őő izé
lál -
#1 Noshát, az érdekelne, hogy az itteni fórumozóknak mi lenne a tisztes foglalkozása, vagy mi akarsz lenni, ha nagy leszel... (tudom tűzoltó és katona :D)
Ja és modik se kivételek :P