195
Kinek mi a becsületes foglalkozása? Vagy mi leszel ha nagyleszel? :o
-
homokhat #155 ez van -
#154 és még azt mondod hogy nem olyan vészes? -
#153 Vazzeg!!!!
-
homokhat #152 ez a baj -
homokhat #151 igen de nemolyan vészes egyébként 15 éve -
#150 Igazából rokkant?
-
homokhat #149 az én vagyok -
#148 Már foglalt #116
-
homokhat #147 nyugdíjas van még itt?
-
#146 kombájnos -
jefferson83 #145 vadakat terelő juhász -
#144 pilóta leszek vagy űrhajós -
#143 webmester..:) -
#142 úgyis azt fogod csinálni amit akarsz -
#141 pumpáld fel a vonat kerekét -
#140 vasutas - el ne mondjátok senkinek -
#139 örülnél mi? :DDDDDDD -
#138 De, ha elvégeznéd, akkor úgy fogsz makkokni mint 1papgáj. És itt hagysz bennünket :)))
-
#137 Én gigolo akarok lenni, jövőre megyek a placcra, már alig várom a kuncsaftokat!!!444444[LOÁL] -
#136 Ez csak "hobbi" szinten fordult meg a fejemben, sajnos (?) jogásznak megyek... :| ott meg a sok magolástól fogok meghülyülni :D legjobban fedettpályás távolbanézőként, vagy nonstop semmittevőként óvnám az egészségem :D -
Jhon Balu #135 ha eszed van netedd!!!
inkább tanulj amíg lehet,ez már nemkifezetődő szakma.
Nembeszélve a rengeteg idegeskedés a határokon,a papirok rendbe mert ha egy pecsét vagy aláírás hiányzik már nemléphetsz be hanem fordulhatsz vissza elintézni.egészségről meg neis beszéljünk a hátad rendesen kikészül a sok üléstöl. -
#134 elégnek elég, csak ha nem végzed el a gyorstanfolyamot akkor szopni fox :) egyébként 2 hónap alatt, heti 2 óra gyakorlássa l elintézhető, sztem belefér [ő mekcsinálta, és szerinte megérte]
persze ha sokat csetelsz és/vagy fórumozol, az is segíthet csomót :) -
#133 suli meg egyetem nem elég? -
#132 jaja ahogy ffxi is mondja kurvasokat kell gépelned, először minimum el kell végezned egy gépíró tanfolyamot, ha el akarsz vmit is érni ideggörcs nélkül :C -
#131 biztosan szeretsz gépelni?
-
#130 programozó leszek.:) -
#129 Oboa művész:D -
#128 Érdekfeszítő
[Ő IS TUD HÜLYESÉGEKET ÍRNI] -
#127 Érdekelt engem nagyon az a meló, de a magyar rendőrség nagyon elvette tőle a kedvem :P Szívesen mentem volna még hadmérnöknek is, de ezekre a dolgokra magyarországon nincs kilátás. -
#126 ELTE Geofizikus hallgató. Remélem minél hamarabb mehetek az eredetileg leképzelt szakomra, mert enne ka felese tréfa :P -
#125 cérnametélt készítő kisiparos -
#124 radírfejlesztő kisiparos -
#123 köszi!
Ezt kérdeztem igazából!:) -
#122 hivatasos helybol tavolba nezo vagyok :)
amugy tanulo :) -
#121 CSI nagyjából egészéből azt jelenti, hogy bűnügyi helyszíni nyomozó/helyszínelő.
Nem akarok szakmai vonalba átmenni és szakmai titoknak minősülő dolgokat elárulni, így röviden:
A jogi,törvényi követelmény 1 fő technikus (aki fotózik, nyomkutat...)
és 1fő bizottság vezető (aki jegyzőkönyvet ír, kihallgat, adatot gyűjt)
Mezei kapitányságon nem muszáj, hogy felsőfokúja legyen bármelyiknek is, egyedül a technikusnak kell külön szaktanfolyamot végezni.
Magasabb szinten (megyei) előírás a főiskola és plussz szaktanfolyam. Na itt jönnek be a képbe a szakértők, akik bizonyos krinminalisztikai ágazat tudósai.
Van ahol ez egybe eseik a technikus személyével,van ahol nem. Nem 1xű elmagyarázni, de talán érthető volt.
A sorozatbeliek leginkább a technikus-szakértő 1személyben kategóriába tartoznak, de tudni kell, hogy ők nem a szó szoros értelmében vett rendőrök, hanem inkább tudósok. Na jó hosszú lett. -
#120 Ezek az emberek (usa, austria,Anglia) orvosok . (doktorált)
Nálatok mi a követelmény?
Ez egy főiskola vagy csak egy továbbképzés (esetleg az orvosi után)? -
#119 Mármint milyen iskola?
Egyébként nem értem a "nem leszólást".
Nem baleseti helyszínelő vagyok,
az más tészta. Én télleg CSI vagyok,
illetve magyar megfelelője. -
#118 Crime Scene Investigation
Nem leszólás képpen de maradjunk a Balaeseti Helyszinelőnél!:)))
Komolyra fordítva!
Létezik MA Magyarországon ilyen irányzatú iskola? -
homokhat #117 igazából rokkantnyugdíjas -
#116 Nyugdíjas volt már?! Most már igen :)