Kinek mi a foglalkozása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
inkább tanulj amíg lehet,ez már nemkifezetõdõ szakma.
Nembeszélve a rengeteg idegeskedés a határokon,a papirok rendbe mert ha egy pecsét vagy aláírás hiányzik már nemléphetsz be hanem fordulhatsz vissza elintézni.egészségrõl meg neis beszéljünk a hátad rendesen kikészül a sok üléstöl.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
persze ha sokat csetelsz és/vagy fórumozol, az is segíthet csomót 😊
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
<Õ IS TUD HÜLYESÉGEKET ÍRNI>Õ IS TUD HÜLYESÉGEKET ÍRNI>
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ezt kérdeztem igazából!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
amugy tanulo 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nem akarok szakmai vonalba átmenni és szakmai titoknak minõsülõ dolgokat elárulni, így röviden:
A jogi,törvényi követelmény 1 fõ technikus (aki fotózik, nyomkutat...)
és 1fõ bizottság vezetõ (aki jegyzõkönyvet ír, kihallgat, adatot gyûjt)
Mezei kapitányságon nem muszáj, hogy felsõfokúja legyen bármelyiknek is, egyedül a technikusnak kell külön szaktanfolyamot végezni.
Magasabb szinten (megyei) elõírás a fõiskola és plussz szaktanfolyam. Na itt jönnek be a képbe a szakértõk, akik bizonyos krinminalisztikai ágazat tudósai.
Van ahol ez egybe eseik a technikus személyével,van ahol nem. Nem 1xû elmagyarázni, de talán érthetõ volt.
A sorozatbeliek leginkább a technikus-szakértõ 1személyben kategóriába tartoznak, de tudni kell, hogy õk nem a szó szoros értelmében vett rendõrök, hanem inkább tudósok. Na jó hosszú lett.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nálatok mi a követelmény?
Ez egy fõiskola vagy csak egy továbbképzés (esetleg az orvosi után)?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egyébként nem értem a "nem leszólást".
Nem baleseti helyszínelõ vagyok,
az más tészta. Én télleg CSI vagyok,
illetve magyar megfelelõje.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nem leszólás képpen de maradjunk a Balaeseti Helyszinelõnél!😊))
Komolyra fordítva!
Létezik MA Magyarországon ilyen irányzatú iskola?
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Dichternek meg: RTF-en nincs másoddiploma!!!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Most egy vidéki önkormányzatnál vagyok informatikus!
...sose azt nézd...
Egy "adott" munkát sok ember meg tud csinálni, megszerezni a munkát már nem olyan "egyszerû".
Egyébként hasonló dolgot csinálok én is.😊
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a becsületes vállalkozó mostmár inkább túlél... nem pedig meggazdagszik.
legalábbis erre a Balcsi nyugati felén...
a szemetje nem fizeti ki a számlákat, a dolgozókat, az alvállakozókat, a TB-t, adókat.
Ezek gazdagszanak, és ezekbõl...
ja, az új autó meg hitelkérdés.
hitelbõl szinte mindenki tud autót venni.
FIZETNI kell tudni évekig.
Nem pedig CSAK felvenni a hitelt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate