Kinek mi a foglalkozása?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vadakat terelõ juhász

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

tigeroo
pilóta leszek vagy ûrhajós
SpecTator
webmester..😊

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Mike
úgyis azt fogod csinálni amit akarsz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gabesz amd64
pumpáld fel a vonat kerekét

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

lck
vasutas - el ne mondjátok senkinek
geri15
örülnél mi? <#mf1> 😄DDDDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ffxi
De, ha elvégeznéd, akkor úgy fogsz makkokni mint 1papgáj. És itt hagysz bennünket 😊))

Fákjúal!

bazza
Én gigolo akarok lenni, jövõre megyek a placcra, már alig várom a kuncsaftokat!!!444444[LOÁL<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>]

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

geri15
Ez csak "hobbi" szinten fordult meg a fejemben, sajnos (?) jogásznak megyek... :| ott meg a sok magolástól fogok meghülyülni 😄 legjobban fedettpályás távolbanézõként, vagy nonstop semmittevõként óvnám az egészségem 😄

ha eszed van netedd!!!
inkább tanulj amíg lehet,ez már nemkifezetõdõ szakma.
Nembeszélve a rengeteg idegeskedés a határokon,a papirok rendbe mert ha egy pecsét vagy aláírás hiányzik már nemléphetsz be hanem fordulhatsz vissza elintézni.egészségrõl meg neis beszéljünk a hátad rendesen kikészül a sok üléstöl.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

geri15
elégnek elég, csak ha nem végzed el a gyorstanfolyamot akkor szopni fox 😊 egyébként 2 hónap alatt, heti 2 óra gyakorlássa l elintézhetõ, sztem belefér <õ mekcsinálta, és szerinte megérte>

persze ha sokat csetelsz és/vagy fórumozol, az is segíthet csomót 😊

N1ggA
suli meg egyetem nem elég?

Spread De Love!

geri15
jaja ahogy ffxi is mondja kurvasokat kell gépelned, elõször minimum el kell végezned egy gépíró tanfolyamot, ha el akarsz vmit is érni ideggörcs nélkül :C

ffxi
biztosan szeretsz gépelni?

Fákjúal!

N1ggA
programozó leszek.😊

Spread De Love!

TomY92
Oboa mûvész😄

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Placebó
Érdekfeszítõ
<Õ IS TUD HÜLYESÉGEKET ÍRNI>

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

I.C.ram
Érdekelt engem nagyon az a meló, de a magyar rendõrség nagyon elvette tõle a kedvem 😛 Szívesen mentem volna még hadmérnöknek is, de ezekre a dolgokra magyarországon nincs kilátás.
I.C.ram
ELTE Geofizikus hallgató. Remélem minél hamarabb mehetek az eredetileg leképzelt szakomra, mert enne ka felese tréfa 😛
B@dsector
cérnametélt készítõ kisiparos <#idiota>
Sland
radírfejlesztõ kisiparos

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Crem
köszi!

Ezt kérdeztem igazából!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Max7
hivatasos helybol tavolba nezo vagyok 😊

amugy tanulo 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

stp4trick
CSI nagyjából egészébõl azt jelenti, hogy bûnügyi helyszíni nyomozó/helyszínelõ.

Nem akarok szakmai vonalba átmenni és szakmai titoknak minõsülõ dolgokat elárulni, így röviden:
A jogi,törvényi követelmény 1 fõ technikus (aki fotózik, nyomkutat...)
és 1fõ bizottság vezetõ (aki jegyzõkönyvet ír, kihallgat, adatot gyûjt)

Mezei kapitányságon nem muszáj, hogy felsõfokúja legyen bármelyiknek is, egyedül a technikusnak kell külön szaktanfolyamot végezni.
Magasabb szinten (megyei) elõírás a fõiskola és plussz szaktanfolyam. Na itt jönnek be a képbe a szakértõk, akik bizonyos krinminalisztikai ágazat tudósai.
Van ahol ez egybe eseik a technikus személyével,van ahol nem. Nem 1xû elmagyarázni, de talán érthetõ volt.

A sorozatbeliek leginkább a technikus-szakértõ 1személyben kategóriába tartoznak, de tudni kell, hogy õk nem a szó szoros értelmében vett rendõrök, hanem inkább tudósok. Na jó hosszú lett.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Crem
Ezek az emberek (usa, austria,Anglia) orvosok . (doktorált)

Nálatok mi a követelmény?

Ez egy fõiskola vagy csak egy továbbképzés (esetleg az orvosi után)?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

stp4trick
Mármint milyen iskola?
Egyébként nem értem a "nem leszólást".
Nem baleseti helyszínelõ vagyok,
az más tészta. Én télleg CSI vagyok,
illetve magyar megfelelõje.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Crem
Crime Scene Investigation

Nem leszólás képpen de maradjunk a Balaeseti Helyszinelõnél!😊))

Komolyra fordítva!

Létezik MA Magyarországon ilyen irányzatú iskola?

igazából rokkantnyugdíjas

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

ffxi
Nyugdíjas volt már?! Most már igen 😊

Fákjúal!

Gebriel
Igazgató

Sickness
Nah kirugott a sok hem-tes ezért meek a munkaügyibe 😞

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Geológiai szakirányú környezetvédelmi technikus, jelenleg meg természetvédelmi mérnök hallgató.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

stp4trick
A foglalkozásomhoz azt írtam : CSI. Ha mond valamit akkor jó:-)

Dichternek meg: RTF-en nincs másoddiploma!!!

Random work
Konstruktõr vagyok

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

B@dsector
fõállású távolsági buszvezetõ
Villanyszerelõ, de sosem dolgoztam benne egy percet sem...
Most egy vidéki önkormányzatnál vagyok informatikus!

...sose azt nézd...

Crem
És ez miért baj?

Egy "adott" munkát sok ember meg tud csinálni, megszerezni a munkát már nem olyan "egyszerû".

Egyébként hasonló dolgot csinálok én is.😊

Na én nyugdijas vagyok , de dolgozom ,mint diszpécser van mi a fene !

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Mike at home
Legomodell fejleszto

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sonance
Én webfejlesztõ, szépen magyarosan 😊

Hanga
szitakötõ szakmunkás

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

"..hitelbõl szinte mindenki tud autót venni..." errõl eszembe jutott egy jópofa mondás: Lehet, hogy régi az autóm, de ki van fizetve! 😊

Frank99
én meg könyvelõ vagyok, és ez nem vicc.

a becsületes vállalkozó mostmár inkább túlél... nem pedig meggazdagszik.
legalábbis erre a Balcsi nyugati felén...

a szemetje nem fizeti ki a számlákat, a dolgozókat, az alvállakozókat, a TB-t, adókat.
Ezek gazdagszanak, és ezekbõl...

ja, az új autó meg hitelkérdés.
hitelbõl szinte mindenki tud autót venni.
FIZETNI kell tudni évekig.
Nem pedig CSAK felvenni a hitelt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hmhm
-> uralkodás.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm
pinkvi -.-

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

az a tetovált

Gabesz amd64
óránként

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Sickness
én kurva helyett hem-tes lettem ^^

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Mike at home
honnet tudtad?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]