Kinek mi a foglalkozása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szeretem.
)(Y):C
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Amugy a kapcsolatokról pedig: igaz kicsi Magyaror. mindenki ismer mindekit, de az baj, hogy... áááááh nem is mondom, mert csak felbasszom a lelkemet.
Fákjúal!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ez a Harsányi János Fõiskola melyik városban van? Pesti suli?
De nekem a Rendõrtiszti (nemröhög) marad a fõ irányvonal. Azt szeretném másoddiplomának.
anyway, én is mûszaki karra megyek, csak még nemtom hova... mind1, még van 1 évem érettségiig, addig csak eldöntöm 😊
Mellette fõsuli. De utána szeretnék másoddiplomát is. De ez a jövõ zenéje.
Fákjúal!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Fákjúal!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
aztán meg mittomén
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
BUDA > miskolc.
lál
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M