Kinek mi a foglalkozása?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
nebassz téleg :o

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

magus755
az én becsületes szakmám raktáros😊

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Pyx
Kapitány vagyok, ez kitölti a szabadidõmet is.
Szeretem.
)(Y):C

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

geri15
akkor nemondd 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ffxi
Hé! Az volt az egyik "fõ irányvonal"-am, ugye Dichter 😊))

Amugy a kapcsolatokról pedig: igaz kicsi Magyaror. mindenki ismer mindekit, de az baj, hogy... áááááh nem is mondom, mert csak felbasszom a lelkemet.

Fákjúal!

geri15
hát igazából szartse ér a diploma kapcsolatok nélkül :CCC sazl huzzábele, és imádkozz, vagyha nem mehecc kamionsofõrnek

ffxi
Rendben van akkor tanulni fogok, legalább magas fizut ad 1fõsulis diploma?

Fákjúal!

geri15
lol de szemét 😄D

geri15
ajjaj 😄 akkor lehet odamegyek 😊)) én is pesti suliba megyek, mer 18 ker rulZ™ 😄

ffxi
Bocs nem bírtam ki!!!!û

Fákjúal!

Dichter
Pesten a XIII. kerületben. Volt már róla szó egyszer az aktívban. Volt egy "kisebb" fajta buli a kaméleonban <#nyes>

geri15
Miért röhögnék? Sok esetben egyáltalán nem jogosak a rendõr viccek, szal no para 😊

Ez a Harsányi János Fõiskola melyik városban van? Pesti suli?

Dichter
Harsányi János Fõiskola - Idegenforgalom és szálloda.

De nekem a Rendõrtiszti (nemröhög) marad a fõ irányvonal. Azt szeretném másoddiplomának.

geri15
Miért? 😄 nemtanulsz? <#nezze>

anyway, én is mûszaki karra megyek, csak még nemtom hova... mind1, még van 1 évem érettségiig, addig csak eldöntöm 😊

ffxi
PTE-PMMK mûszaki-informatika másod éves.

Lehet, hogy ki fognakk rúgni 😊)))

Fákjúal!

geri15
azjóóó 😄 csak el ne fogyjon a torta mielõtt elkészül 😛 ja és vigyázz elég sok duci cukrász van érthetõ okokból... 😊

Irvine Kinneas
Én most tanulok cukrásznak<#finom>

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

geri15
Hova jársz, melyik fõiskolára?

Dichter
A szakmám Multimédia fejlesztõ, de ez mostanság kimerül a honlapkészítésben, de sajnos nincs vele elég munkám 😞

Mellette fõsuli. De utána szeretnék másoddiplomát is. De ez a jövõ zenéje.

ffxi
Elújságolta, hogy 'farzsebõl' fizette ki!!! És most már családiháza is van a város végén. Kocsmák ereje legyen veletek

Fákjúal!

geri15
meg a építési iparban "dolgozó" vadbarmok... ismerek olyat amikor egy komplett lakásfelújítás 5+ millió volt, az anyagár kb 2,5-3 milla, a munkásoké kb 1 milla, és a többi mind azé a szarevõ vállalkozóé, akkor összehozza a bandát, és gyakorlatilag semmit nem csinál <#falbav>

Met
lepkevadász

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

biomage
falotál már részlet fizetésröl

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ffxi
Fõleg kocsmákból! Komolyan ismerek egy menyust, aki még trabanttal járt kinyitni a kocsmáját. Hopp eltelt 1év és lazán beparkolt 1vadizsír Opel Omegával.

Fákjúal!

geri15
nemrossz, de csak akkor ha meg is élsz belõle rendesen :ppp

ffxi
Asszem nem volt még naplopó!! Most már igen

Fákjúal!

geri15
akkor legyél vállalkozó.. most a vállalkozóké Magyarország mindenki abból gazdagodik meg :|||

Rafaelo
bannoltató munkás a 3. szintrõl ??? 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

geri15
rabszolga? hmm akkor én se lennék moderátor :CC monnyuk azér rendesen elbánsz mindenkivel

sajnos még mindig fogalmam sincs, de valami kevés munka sok pénz meló kéne. mondjuk magyar politikus

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Punker
IT rabszolga

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
na bazmeg van egy barom aki elkezdi és senki nem képes normálisan válaszolni -.- bezzeg ha komolytalan topikot nyitok akkor azabaj :CCC ejjpászmek

geri15
hmm aki rendesen válaszolt annak htx, aki meg nem az ne bassza szét a topikot plshtxvm

deep
Lómájdörzsölõ, bálnaepegyûjtõ vónék' kéremszépen.
gercse
vonatkerékpumpáló

Bandee1987
tanuló perpill

aztán meg mittomén

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fyrex
mosogató a mekdonálcban<#idiota>

Avanti Crociati!

Laky
amúgy égútpatkázó

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Crazygirl
a becsuletes fogalakozasom jelenleg tanulo, de ha nagy "kislany" leszek, akkor gazdasagi-informatikus leszek <#hehe>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

I.C.ram
Nem veszitek komolyan a topikot!!!

Én ûrhajós!
DJ Skyline
hókotró

titkárnõ

BUDA > miskolc.

Rafaelo

Laky
hát õõ izé

lál

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

geri15
Noshát, az érdekelne, hogy az itteni fórumozóknak mi lenne a tisztes foglalkozása, vagy mi akarsz lenni, ha nagy leszel... (tudom tûzoltó és katona 😄)

Ja és modik se kivételek 😛

← ElőzőOldal 4 / 4