Nagyobb biztonságot ígér jövőre a Microsoft
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De attól még nem kéne lefikázni a másikat mint azt egyesek tették.. <#ejnye1>#ejnye1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azért a tendencia szerintem azt mutatja, hogy tényleg egyre biztonságosabb a Windows... és nem foglalkoznak ezzel olyan aktívan, csak mióta sok szó érte a házuk elejét 😊
Persze nem lesz olyan biztonságos mint a linux, mert elõbb egy szemlélet váltás kéne. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a MS inkább a kényelmet választotta a biztonság helyett... és elég sok embernek ez jobban be is jön 😊
Persze nem lesz olyan biztonságos mint a linux, mert elõbb egy szemlélet váltás kéne. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a MS inkább a kényelmet választotta a biztonság helyett... és elég sok embernek ez jobban be is jön 😊
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Van: ingyenes lesz a Windows, nyílt forráskódú lesz a Windows.
Már vártam ilyen primitív hozzászólást. Eddig direkt nem is szóltam hozzá. Te olyan BUTA vagy, hogy magad sem hiszed el! Vagy igen?
"Nagyobb biztonságot ígér jövõre a Microsoft"
Van olyan amit még nem igért meg?
Van olyan amit még nem igért meg?
Starcraft + Diablo III - esemve
Huzzál már a f@szomba a hülyeségeiddel b@szd meg.
Te nem foglalkozol a linux alatt a biztonsággal az csak azért van mert senki nem foglalkozik a linux-al.
Egyébként milyen linux-ot használsz?
Te nem foglalkozol a linux alatt a biztonsággal az csak azért van mert senki nem foglalkozik a linux-al.
Egyébként milyen linux-ot használsz?
Maradjunk már ezzel a mocskos hazugsággal. Ez a tetves banda már 10 éve ezt igéri és sajnos vannak emberek akik elhiszik. Majd akkor szóljanak ha annyit kell biztonsággal foglalkozni mint nekem linux alatt. Nem szövegelni kéne már .
<#nemtudom>#nemtudom>
← ElőzőOldal 3 / 3