210
Precursors
  • droidka
    Na... Gamecopyworldön van crack, bár nekem trójait jelez. Elindul vele, de átállítja a felbontást és nem tudom visszatenni 1024X768-ba mert valami gecinagyba rakja a rohadék.. Megtaláltam hogy hol állítaná át látom, hogy kiírja hogy 1200X''valamekkora'' rámegyek annyit sikerül átállítani, hogy 1024X''valamekkora''t írjon ki, de enterrel ha rákattintok nem csinál semmit, és ha lejjebbi mezőkre megyek, akkor sem sikerül semmi...

Valaki nem tud valami ötletet adni, hogy hogy a fenébe tudnám átállítani? Mer így nem tok' játszani.
  • Encore
    http://myers90.freeweb.hu/phpBB3
  • grebber
    És mi az oldalad címe mert nem tudom?
  • myers90
    Az oldalamon ott kell, hogy legyen a Magyar fordítás topikban, hogy kb 12% :D
  • grebber
    És van már valami fényesség az alagút végén vagy valami % arány hogy hol járhatsz?
  • myers90
    Hát igen, nem gyors és egyszerű meló az biztos, de ha az a rohadt szerkesztő támogatná normálisan az import/export dolgokat akkor lehetne többen is csinálni... Bár nem is nem támogatja, inkább le van tiltva... Próbáltam meghackelni, végül arra jutottam egy sima Export/Import működik, de csak az angol részlegre importál, tehát végletekben ugyan ott tartunk mint ahol kezdtük :D (mivel ha a játékot arra állitjuk, hogy az angol részleget használja, akkor nem indul el :/

A Precursorsról meg annyit, hogy ránézésre bőven több szöveg van benne, mint a WG-ben :D
  • grebber
    Egyedül nagyon lassú lesz :( De várom az biztos.
  • Encore
    Ha még ezt is le tudod fordítani, akkor nincs mese szentté avatunk. :D Amúgy a Wg topicba néha dobhatsz egy % értéket, hogy hogy állsz.
  • myers90
    Én kipróbáltam, nagyon jó... csak orosz :D
    Angol szövegek ebben is benne vannak, de igazából nem lenne sokkal gyorsabb előhozni őket mintha már lefordítjuk magyarra. (Mint a White Gold)... Ha a White Goldal végeztem, akkor talán belekezdek ebbe is.
  • grebber
    Azóta már továbbfejlesztették.

droidka: Nem próbáltam még előző sf-os game sem ment szal ez megse próbálom nekem nem kell kékhalál!
    Megvan nekem csak erre kellett oroszul ugyse tolnám.Majd ha lesz crack meg angolosítás ránézek!
  • droidka
    Sikerült elindítani, tudsz játszani vele? Milyen?
  • Totti5
    4 éve nem indítottam el a gépemen ilyen warez cuccot:D hiába csináltam ezt meg, ez nálam nem megy... amúgy ezen minek van SF??? azt hittem már rég be lett zúzva ez a védelem mert több volt vele a gond mint amit nyertek vele.
  • Glutamin
    Nekem is jöhet! Köszi!
  • grebber
    1. Install game
    2. Run protect.exe and press "remove driver"
    3. Replace protect.x86 and protect.x64 with downloaded ones
    4. In HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows set CSDVersion to 400 (win xp) or 200 (windows 7)
    5. Reboot
    6. Mount in DAEMON Tools Lite v4.35.5 and play
  • ricsa008
    uhh
  • grebber
    7.96GB
  • ricsa008
    mekkora? méret
  • grebber
    Ahonnan töltöm Precursors néven van fent!20 perc és leér ha érdekel privátba küldöm a torrent fájlt amint leért ,ugyanis free!
  • Encore
    Ezt meg lehet találni a saját nevén, vagy mint a White Gold esetében más művésznéven kell keresni? A WG ugye Xenus 2 néven fut.
  • grebber
    Az orosz verzió kijött lehet tölteni!

Elindítani nem tudom hogy fogom mert ebből nem értek semmit se!

Инструкция по запуску игры:
    1.Устанавливаем игру
    2. Запускаем protect.exe в папке.с установленной игрой. Жмем remove driver - next. Вылезет- удалить дравер, Отвечаем: Да! (protect.exe надо от Предтечей!!!)
    3. Кидаем protect.x86(64) в игру с заменой
    4.Заходим в реестер: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows меняем значение CSDVersion на 400 для XP или 200 для Windows 7.
    5.Перезагружаемся.
    6. Монтируем в DAEMON Tools Lite v4.35.5 образ. Запускаем .Игра просит установить дравер! Соглашаемся.Играем!
    http://multi-up.com/179021
  • myers90
    Miért volt már ilyen projekt? :O
    Mindenesetre már egy ideje próbáltam latin karaktereket előbányászni/kiszedni a játékból, de végül kiderült, hogy az orosz verzióban ilyen egyáltalán nincs. A játék fájljai nagyon kódoltak és eddig csak egy fajta szerkesztő program jelent meg hozzá, amit fordításra ugyan lehet használni, de semmit sem ért, ha a fontokhoz nem férhetünk hozzá. Találtam egy HAX nevű taggal beszélni (a Deep Shadows egyik programozója, ha jól tudom grafikai programozója...) de közölte velem, hogy egyenlőre a kiadó nem kívánkozik foglalkozni az SDK többi részének megcsináltatásával/kiadásával, úgyhogy nem segíthet sajnos. Már majdnem kezdtem feladni, mikor találtam egy kedves kis programot, (A WG orosz fórumán linkelte valaki textúra szerkesztéshez) aminek az a lényege, hogy minden DirectX-et használó játékból képes kiszedni a textúrákat, majd miután átszerkesztetted, elindíthatod a játékot úgy, hogy az új textúrát használja. Na szerencsére sikerült is vele kibányásznom a font textúrákat, át is szerkesztettem... még nem tökéletes, van még mit javítani rajta, de a lényeg, hogy él és működik. :)
    Még nem akartam az oldalt belinkelni, mert még csinálgatom, de ha már így szóba jöttek a dolgok, akkor végül is miért ne.
    Miért volt már ilyen projekt? :O
    Mindenesetre már egy ideje próbáltam latin karaktereket előbányászni/kiszedni a játékból, de végül kiderült, hogy az orosz verzióban ilyen egyáltalán nincs. A játék fájljai nagyon kódoltak és eddig csak egy fajta szerkesztő program jelent meg hozzá, amit fordításra ugyan lehet használni, de semmit sem ért, ha a fontokhoz nem férhetünk hozzá. Találtam egy HAX nevű taggal beszélni (a Deep Shadows egyik programozója, ha jól tudom grafikai programozója...) de közölte velem, hogy egyenlőre a kiadó nem kívánkozik foglalkozni az SDK többi részének megcsináltatásával/kiadásával, úgyhogy nem segíthet sajnos. Már majdnem kezdtem feladni, mikor találtam egy kedves kis programot, (A WG orosz fórumán linkelte valaki textúra szerkesztéshez) aminek az a lényege, hogy minden DirectX-et használó játékból képes kiszedni a textúrákat, majd miután átszerkesztetted, elindíthatod a játékot úgy, hogy az új textúrát használja. Na szerencsére sikerült is vele kibányásznom a font textúrákat, át is szerkesztettem... még nem tökéletes, van még mit javítani rajta, de a lényeg, hogy él és működik. :)
    Még nem akartam az oldalt belinkelni, mert még csinálgatom, de ha már így szóba jöttek a dolgok, akkor végül is miért ne.
    "http://myers90.freeweb.hu/phpBB3/"

UI: Bocsi az OFF-ért, tudom van White Gold topic, csak itt kezdődött el a beszélgetés.

UI: Bocsi az OFF-ért, tudom van White Gold topic, csak itt kezdődött el a beszélgetés.
  • Encore
    Azt hittem behalt az a project, de ha mégsem, akkor annak nagyon örülök. :D Az angolosított verzióval próbálkoztam játszani, de a párbeszédek nem voltak lefordítva.
  • myers90
    Az angolnak egyenlőre nincs, de a magyarnak nemsokára lesz... :)
  • myers90
    Én is :)
  • CS@
    Magamból kiindulva a nagyközönség lehet, hogy nem várja, de a kisebb igen :) én speciel nagyon.
  • Encore
    Hidd el, akik ezt a játékot várják azokat nem érdekli a grafika.
  • Jakuza001
    Es ezt varja a nagykozonseg ? Ugy neznek ki a kepek mint a hanyadek.
    Ennel mar 6 evvel ezelott is szebb jatekok keszultek.
  • Encore
    A white gold is már mióta kint van orosz nyelven de az angolnak se híre se hamva....
  • myers90
    A hivatalos CIS (csak oroszoknál) megjelenési dátum: 2009.dec.04.
  • grebber
    26 új kép
  • Encore
    Még csak nem is a megjelenés a kérdéses, hanem hogy angolul mikor jelenik meg. A fejlesztők előző játéka a white gold is kijött csak oroszul, abból sincs még angol....
  • Istencsászár
    semmit...
  • XuChi
    Tök király.

A megjelenésről valaki tud már valamit végre? Jó lenne ha nem jutna el a s.t.a.l.k.e.r 8 éves megjelenési szintjére.
  • grebber
    Új képek
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Van már valami friss hír a megjelenésről??
  • Istencsászár
    ocsmány, de már jöhetne, csak jó lesz tartalmilag...
  • XuChi
    Jó lenne ha már megjelenne. Már tűkön ülök :D.
  • grebber
    Pár új kép
  • grebber
    42 új kép
  • Encore
    Végre valami életjel, minden nap lesem a főoldalukat de egy ideje semmi. Ha mindaz amit leírtak megvalósul akkor nem fog zavarni a grafika. A képek legalább hangulatosak.