Precursors

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Még csak nem is a megjelenés a kérdéses, hanem hogy angolul mikor jelenik meg. A fejlesztõk elõzõ játéka a white gold is kijött csak oroszul, abból sincs még angol....
Istencsászár
semmit...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

XuChi
Tök király.

A megjelenésrõl valaki tud már valamit végre? Jó lenne ha nem jutna el a s.t.a.l.k.e.r 8 éves megjelenési szintjére.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Van már valami friss hír a megjelenésrõl??
Istencsászár
ocsmány, de már jöhetne, csak jó lesz tartalmilag...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

XuChi
Jó lenne ha már megjelenne. Már tûkön ülök 😄.

grebber

grebber

Encore
Végre valami életjel, minden nap lesem a fõoldalukat de egy ideje semmi. Ha mindaz amit leírtak megvalósul akkor nem fog zavarni a grafika. A képek legalább hangulatosak.
Istencsászár
Életjelek, képek...

megnevetettõ a kinézet, de még mindig bízok benne hogy jó lehet... jöhetne már

grebber

Na, a kiadó honlapján a megjelenés Q2 2009...

Ez is kezd lassan Elite 4, tyúk nyukem-szintû lenni. Majd jobb esetben 50 000 év múlva kész lesz... 😞

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

* amiben kerEskedni lehet...

Hallottam olyat, hogy elvileg szeptember végére kéne megjelennie a mostani állás szerint...
Nekem annyira a rovarvetõs- lekicsinyítõs, fantasy-marhaság fegyverek kevésbé jönnek be, maradnék a hagyományos kommandósabb, szimulátorosabb cuccoknál.Az uccsó videó nagyobb felbontású verziójában a végén a fregattok, rombolók felrobbanása szerintem elég állat volt!😊 A lökéshullám tetszett! A csatahajók majd bázisként is fognak állítólag funkcionálni... 😊
Bár arra leszek kíváncsi, hogy a vadászgéppel, amivel az ûrben is lehet menni, azt vajon lehet-e használni a légkörben? Mert ami videó volt errõl az lehet, hogy felszálás után szimplán csak ''intróval'' kilõtte az ûrbe...

Nehezen akarom elhinni, hogy végre lesz(?) egy ilyen játék, amiben minden benne van: hogy akció fps/rpg/ ûrszimulátor kombó, amiben el lehet foglalni a csatahajókat, amiben kersekedni lehet, amiben nincs kötöttség, amiben le lehet szállni a bolygókra és gyalog vagy terepjáróval felfedezni, amiben azt csinálsz, amit csak akarsz!!!... (Kivéve talán a többjátékos módról még nem hallottam, hogy lesz benne).

Mennyi játékról ígérték / hazudták már azt, hogy minden benne lesz, azt mind bukta volt...
Hiszem, ha látom!Jelenjen már meg végre!!!(Bár inkább irtsák ki rendesen a hibákat belõle, semmint hogy idõ elõtt, félkészen kiadják...)

grebber

grebber

grebber

Istencsászár
Képek

Hát nemtudom, remélem nem kell neki erõmû... meg az sem tudom h pl a Mass Effectet mennyire tudja majd ûberelni, bár kétlem, nem ez a gém lesz az amitõl lefordulok a székrõl a látvány és izgalom láttán... mert a Mass Effect egy film, egy brutális kaland!

Istencsászár

Istencsászár

grebber
Van ahol kintfelejtették a 2007 q3-at.
De sok helyen 2008 q2-van!

Istencsászár
Jóak, mikor jön ki? ugyhiszem 36os komment dátum már elévült😊

grebber

Alwares
Eu-ban Nov 30, USA nov 27. Egyszerre jön ki Xbox360-ra és PC-re is.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber

grebber

Fehercsoki
Mikor jön ki?

Hali! Én is nagyon várom a Precursort, de addig itt van a Parkan 2!!! Ez is hasonlónak tûnik: fps / ûrszimulátor kombó... <#taps><#pias><#wave><#finom><#beka2>

Istencsászár

grebber

grebber

grebber

grebber

grebber
A leirt dolgok hangzása hangulatos és jó ,de remélem normálisan meg is valositják.

Istencsászár

Istencsászár
Hangok max annyira furák mint amennyire maga a gém😊, illik hozzá sztem, talán fura amire felfigyeltem az a kis lézer pisztoly, idétlen a hangja de sztem bõven belefér ebbe a világba😊. Gyorsnak tünik az endzsin és talán nem lesz annyira gépigényes. Jah igen van ûrcsata, be lehet szállni a jármûvekbe, mech robotba stb...

grebber
Én még nem néztem meg de sokan mondják hogy a hangok nevetségesek igaz ez???

Ja és ha igaz amit irtál akkor már csak egy valami kell a megfelelõ optimalizáció ami mostanában "idegen" fogalom 😞

Istencsászár
Ez nagyon hangulatos!, rengeteg jó 5let, színes és sokoldalú világok, jó fizika minden ami kell. Csak ne legyen rövid és akkor egy sikervárományos egyedi fps születik!

grebber

Voltan
Már látom, hogy ez is afféle DN Forever, meg STALKER féle fantom lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

CS@
Ez tényleg az!
Baromira tetszett.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

Istencsászár
<#szomoru1>

Szépek a képek, valahogy átjön 1 hangulat😊

grebber
Most jelentették be a csúszást így 2007 Q3. 😞

Tatyla
nem rossz,de hol van már?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber

grebber

grebber