Precursors
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobban mondva emlitettem egy nagy barna jelzovel. Nem is ertettem miert hypeoltak annyira.
Szal mindent lefordítottak benne, és én egyenlõre nem találkoztam érthetetlen párbeszéddel sztem teljesen használható.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Az elsõ benyomások:
A grafika kb 2004es szint, az animációk még rosszabbak. Az elsõ pálya nem egy szerencsés választás, mert este van, egy idegen bolygón, azt se tudod hogy melyik növény ellenséges, melyik nem, kicsit Avatar érzésem volt, de ezután a "training" küldetés után már rendben van. A grafikát és az animációt kárpótolja a hangulat... Nagyon feelinges. Boiling point illetve white gold effektus van itt is, kicsit suta, kicsit gyengusz, de irdatlan jó hangulata van. :D
Kicsit nehezebb a játék mint a mostani trend, vagy csak simán elszoktam a kihívástól a mai játékok miatt, de nagyon tetszett hogy van benne kihívás. Ha megsérülök nem gyógyulok fel egy kõ mögött lapulva...
A játékmenetrõl mást még korai mondani, mivel úgy nem akarok játszani vele, hogy a dialógokat nem értem. :)
De van egy gondom: a kép eléggé vibrál akármilyen graf beállításokat állítok be. Ötletek?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Ha így halad ~2-3 év múlva elkezdhetik <#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Most el kellett mennem küldetésben egy szigetre, oszt' elõször csak pisztolyom volt a szörnyek ellen, amiket elsõre veszõdséges volt kilõni, (de legalább a húsukat meg lehetett enni és attól ugye gyógyul az ember, nagyon fasza) de aztán találtam egy dzsipet, és azzal már el tudtam gázolni egy csomót könnyen.Tök poén volt. Ezért utálom a szerepjátékok többségét, mert nem elég akciósak. Stalkert, Falloutot is azért hanyagoltam, mert nem voltak jármûvek benne. Az fpsekbõl meg többnyire az ilyen ''megeszem a húst meggyógyulok tõle'' stb.- típúsú marhaságok hiányoztak, de ez jól vegyíti eddig, meg van tán némi fejlõdés is benne, ha jól láttam, csak azt nem tudom még, hogyan s milyen bónuszokat ad...
Valaki nem tud valami ötletet adni, hogy hogy a fenébe tudnám átállítani? Mer így nem tok' játszani.
A Precursorsról meg annyit, hogy ránézésre bõven több szöveg van benne, mint a WG-ben :D
Angol szövegek ebben is benne vannak, de igazából nem lenne sokkal gyorsabb elõhozni õket mintha már lefordítjuk magyarra. (Mint a White Gold)... Ha a White Goldal végeztem, akkor talán belekezdek ebbe is.
droidka: Nem próbáltam még elõzõ sf-os game sem ment szal ez megse próbálom nekem nem kell kékhalál!
Megvan nekem csak erre kellett oroszul ugyse tolnám.Majd ha lesz crack meg angolosítás ránézek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2. Run protect.exe and press "remove driver"
3. Replace protect.x86 and protect.x64 with downloaded ones
4. In HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows set CSDVersion to 400 (win xp) or 200 (windows 7)
5. Reboot
6. Mount in DAEMON Tools Lite v4.35.5 and play
Elindítani nem tudom hogy fogom mert ebbõl nem értek semmit se!
Инструкция по запуску игры:
1.Устанавливаем игру
2. Запускаем protect.exe в папке.с установленной игрой. Жмем remove driver - next. Вылезет- удалить дравер, Отвечаем: Да! (protect.exe надо от Предтечей!!!)
3. Кидаем protect.x86(64) в игру с заменой
4.Заходим в реестер: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows меняем значение CSDVersion на 400 для XP или 200 для Windows 7.
5.Перезагружаемся.
6. Монтируем в DAEMON Tools Lite v4.35.5 образ. Запускаем .Игра просит установить дравер! Соглашаемся.Играем!
http://multi-up.com/179021
Mindenesetre már egy ideje próbáltam latin karaktereket elõbányászni/kiszedni a játékból, de végül kiderült, hogy az orosz verzióban ilyen egyáltalán nincs. A játék fájljai nagyon kódoltak és eddig csak egy fajta szerkesztõ program jelent meg hozzá, amit fordításra ugyan lehet használni, de semmit sem ért, ha a fontokhoz nem férhetünk hozzá. Találtam egy HAX nevû taggal beszélni (a Deep Shadows egyik programozója, ha jól tudom grafikai programozója...) de közölte velem, hogy egyenlõre a kiadó nem kívánkozik foglalkozni az SDK többi részének megcsináltatásával/kiadásával, úgyhogy nem segíthet sajnos. Már majdnem kezdtem feladni, mikor találtam egy kedves kis programot, (A WG orosz fórumán linkelte valaki textúra szerkesztéshez) aminek az a lényege, hogy minden DirectX-et használó játékból képes kiszedni a textúrákat, majd miután átszerkesztetted, elindíthatod a játékot úgy, hogy az új textúrát használja. Na szerencsére sikerült is vele kibányásznom a font textúrákat, át is szerkesztettem... még nem tökéletes, van még mit javítani rajta, de a lényeg, hogy él és mûködik. :)
Még nem akartam az oldalt belinkelni, mert még csinálgatom, de ha már így szóba jöttek a dolgok, akkor végül is miért ne.
Miért volt már ilyen projekt? :O
Mindenesetre már egy ideje próbáltam latin karaktereket elõbányászni/kiszedni a játékból, de végül kiderült, hogy az orosz verzióban ilyen egyáltalán nincs. A játék fájljai nagyon kódoltak és eddig csak egy fajta szerkesztõ program jelent meg hozzá, amit fordításra ugyan lehet használni, de semmit sem ért, ha a fontokhoz nem férhetünk hozzá. Találtam egy HAX nevû taggal beszélni (a Deep Shadows egyik programozója, ha jól tudom grafikai programozója...) de közölte velem, hogy egyenlõre a kiadó nem kívánkozik foglalkozni az SDK többi részének megcsináltatásával/kiadásával, úgyhogy nem segíthet sajnos. Már majdnem kezdtem feladni, mikor találtam egy kedves kis programot, (A WG orosz fórumán linkelte valaki textúra szerkesztéshez) aminek az a lényege, hogy minden DirectX-et használó játékból képes kiszedni a textúrákat, majd miután átszerkesztetted, elindíthatod a játékot úgy, hogy az új textúrát használja. Na szerencsére sikerült is vele kibányásznom a font textúrákat, át is szerkesztettem... még nem tökéletes, van még mit javítani rajta, de a lényeg, hogy él és mûködik. :)
Még nem akartam az oldalt belinkelni, mert még csinálgatom, de ha már így szóba jöttek a dolgok, akkor végül is miért ne.
"http://myers90.freeweb.hu/phpBB3/"
UI: Bocsi az OFF-ért, tudom van White Gold topic, csak itt kezdõdött el a beszélgetés.
UI: Bocsi az OFF-ért, tudom van White Gold topic, csak itt kezdõdött el a beszélgetés.
Ennel mar 6 evvel ezelott is szebb jatekok keszultek.