Precursors

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grafikailag éppen hogy rendben van, nekem fut rendesen, irányítás kicsit fura de még játszható. Nekem bejön mert utálom a "csõ fps-eket" itt rengeteg mellék küldi, fõküldi van, város, faluk, beszélgetés fegyverek turbózása, karakter perkek, jármûvel a sivatagban harc, és világûrben új bolygók és csaták ûrhajóval. Ûrbe még nem jutottam, pedig már játszom annyi ideje mint egy most divatos fps teljes játékideje x2.
Jakuza001
Mar akkor ketelkedtem a "nagy durranas" kifejezeseken amikor meglattam kb 3 eve a kepeket rola.
Jobban mondva emlitettem egy nagy barna jelzovel. Nem is ertettem miert hypeoltak annyira.

Precursors patch és angolosítás

Szal mindent lefordítottak benne, és én egyenlõre nem találkoztam érthetetlen párbeszéddel sztem teljesen használható.
Encore
Naná, hogy érdekel, de csak ha tényleg teljes angolosítás, nem olyan, mint az elõzõ, ami tulajdonképpen orosz volt néhány angol mondattal nyakon öntve. :)
Van használható angolosítás ha valakit érdekel!
Ati kártyám van nekem is, a Gta 4 -nél volt hasonló problémám akkor asszem' a Refresh Lock vált be a legjobban nekem, ha még nem sikerült megoldanod azóta a gondodat. Nekem a felbontást baszta el, ahogy a 90#-es hsz.-ben írtam ami, gázos volt ezzel, de ahhoz Catalystban az EDID-et kellet átállítani.

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Encore
Nem bírtam megállni és még játszottam vele egy kicsit. Bár ne tettem volna... A jármûvek fizikája iszonyatos, ráadásul az alap kameranézet külsõ nézetes, abból is a rosszul elhelyezett, amikor nem látod mi van közvetlenül mögötted. A nappalok és éjszakák túl gyorsan váltakoznak, egyik percben még nappal van a következõben már éjjel, persze van átmenet, szürkület, de csak pár másodpercig tart... Az MI érdekes, használ fedezéket (ha épp nincs, akkor elõszed egy energia pajzsot maga elé), viszont néha meg tök hülyék, pl. az ellenkezõ irányba lõ, mígnem mikor már ott vagyok egy karnyújtásnyira, akkor fordul felém. Maga az engine sem olyan jó mint mondjuk a White goldban, pedig elvileg ugyanaz, de míg a WG gyönyörûen fut, addig ez idõnként megreccen...
Encore
Hát kár volt elkiabálni ezt az angolosítást... A párbeszédek nem lettek lefordítva pár mondatot kivéve. A fõszál gondolom végigvihetõ, de mivel ez elvileg egy RPG ezért a mellékküldetések lennének a lényegesek, azokhoz meg elengedhetetlen a társalgás. Szóval kár még belekezdeni...

Az elsõ benyomások:
A grafika kb 2004es szint, az animációk még rosszabbak. Az elsõ pálya nem egy szerencsés választás, mert este van, egy idegen bolygón, azt se tudod hogy melyik növény ellenséges, melyik nem, kicsit Avatar érzésem volt, de ezután a "training" küldetés után már rendben van. A grafikát és az animációt kárpótolja a hangulat... Nagyon feelinges. Boiling point illetve white gold effektus van itt is, kicsit suta, kicsit gyengusz, de irdatlan jó hangulata van. :D

Kicsit nehezebb a játék mint a mostani trend, vagy csak simán elszoktam a kihívástól a mai játékok miatt, de nagyon tetszett hogy van benne kihívás. Ha megsérülök nem gyógyulok fel egy kõ mögött lapulva...

A játékmenetrõl mást még korai mondani, mivel úgy nem akarok játszani vele, hogy a dialógokat nem értem. :)
Nos, persze hogy sötét lett. Valami bug hatására berakta a játék az elsõ pályát oda ahol vége lett, mikor a dokkot kellett volna betennie. Még mozdulni sem tudtam . Volt egy másik mentésem ami megoldotta.
Nálad lehet a gond. Az elejét lejátszottam a lépegetõbe lépés utáni videójelenetig. Nem volt semmilyen hiba. Bár, az az utáni játékrésznél be tudtam szállni egy olyan lépegetõbe, ami ott se volt. Sötét lett a képernyõ tõle. Még jó hogyí elötte mentettem. A lépegetõ ugy járkál a játékban mintha uszna a levegõben (ez elég gagyi). Lövéseknél meg nem bírom célra tartani a fegyvert (sorozatnál).
STREEX
Örömmel mondhatom hogy az angolosítás tökéletes.
De van egy gondom: a kép eléggé vibrál akármilyen graf beállításokat állítok be. Ötletek?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Encore
Valaki próbálta, milyen minõségû angolosítás?
Nem egyszerû egyedül, a kevés szabadidõben :D Sajnos azt hittem olyan lesz mint az elsõ 1 hétben, hogy 3-4 naponta ugorhat a százalék 5-10-el, de ez nem így van :(

Glutamin
Ezt elég szomorúan hallom. Nemrég keztem el játszani a Mass Effect-tel, de annak nagyon lineáris a sztorija.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

grebber
Semmi.Majd ha a White Goldhoz elkészül esetleg ez is le lesz fordítva!
Ha így halad ~2-3 év múlva elkezdhetik <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Glutamin
Nagy a csend. Fordításról van valami újdonság esetleg?

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Vazz!!! Végre kijutottam az ûrbe!! Hát ezt nem is hiszem el, hogy megértem, hogy van ilyen játék, ami fps/rpg/ ûrszimulátor kombó!!! És hogy viszonylag igényesen van megcsinálva, mert a Parkan 2 gondolom az ilyesmi lehetett, de az nálam nem indult el rendesen, Elite 4 meg sose lesz kész. Mondjuk kicsit árkádnak tûnik az irányítása, nem egy X wing Alliance-szint, de legalább van. Meg a hangulata is tetszik. Az ûrõs rész az tán tényleg kicsit szarabbul néz ki, nem tom' mér, de a földi rész az még tûrhetõbb ebbõl a szempontból. Kár hogy nincs pilótafülke nézet. Szemétség, hogy nincs angolul.Bár a fõküldetéseket többnyire eddig így is ki tudtam találni, hogy nagyjából mit kell csinálni, mutatja a nyíl, hogy hova kell menni.

Na, sikerült megoldani a felbontást. Kivaszott jó játéknak tûnik elsõre!!! Olyan nagyon feltûnõ hibát nem látok EDDIG (leszámítva ugye, hogy egy mukkot nem értek belõle..), bár ûrhajót még nem vezettem, nem akarom elkiabálni... Ha abból indulunk ki, hogy a helikopter -szerûséget el tudtam viszonylag könnyen vezetgetni, akkor az ûrhajókkal se lesz gond, reméljük!!!

Most el kellett mennem küldetésben egy szigetre, oszt' elõször csak pisztolyom volt a szörnyek ellen, amiket elsõre veszõdséges volt kilõni, (de legalább a húsukat meg lehetett enni és attól ugye gyógyul az ember, nagyon fasza) de aztán találtam egy dzsipet, és azzal már el tudtam gázolni egy csomót könnyen.Tök poén volt. Ezért utálom a szerepjátékok többségét, mert nem elég akciósak. Stalkert, Falloutot is azért hanyagoltam, mert nem voltak jármûvek benne. Az fpsekbõl meg többnyire az ilyen ''megeszem a húst meggyógyulok tõle'' stb.- típúsú marhaságok hiányoztak, de ez jól vegyíti eddig, meg van tán némi fejlõdés is benne, ha jól láttam, csak azt nem tudom még, hogyan s milyen bónuszokat ad...

Encore
Nekem ugyan nincs fent a game, de esetleg keress valami .ini vagy .cfg fájlt és nézd át hátha ott át lehet írni. Egymás alatti sorban szoktak lenni pl screenwidth=1024 és screenheight=768 persze nem biztos hogy "screen" szót kell keresni lehet resolution vagy akármi...próbálkozz
Na... Gamecopyworldön van crack, bár nekem trójait jelez. Elindul vele, de átállítja a felbontást és nem tudom visszatenni 1024X768-ba mert valami gecinagyba rakja a rohadék.<#falbav><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#falbav><#falbav><#falbav>. Megtaláltam hogy hol állítaná át látom, hogy kiírja hogy 1200X''valamekkora'' rámegyek annyit sikerül átállítani, hogy 1024X''valamekkora''t írjon ki, de enterrel ha rákattintok nem csinál semmit, és ha lejjebbi mezõkre megyek, akkor sem sikerül semmi...

Valaki nem tud valami ötletet adni, hogy hogy a fenébe tudnám átállítani? Mer így nem tok' játszani.

Encore
http://myers90.freeweb.hu/phpBB3
grebber
És mi az oldalad címe mert nem tudom?

Az oldalamon ott kell, hogy legyen a Magyar fordítás topikban, hogy kb 12% :D

grebber
És van már valami fényesség az alagút végén vagy valami % arány hogy hol járhatsz?

Hát igen, nem gyors és egyszerû meló az biztos, de ha az a rohadt szerkesztõ támogatná normálisan az import/export dolgokat akkor lehetne többen is csinálni... Bár nem is nem támogatja, inkább le van tiltva... Próbáltam meghackelni, végül arra jutottam egy sima Export/Import mûködik, de csak az angol részlegre importál, tehát végletekben ugyan ott tartunk mint ahol kezdtük :D (mivel ha a játékot arra állitjuk, hogy az angol részleget használja, akkor nem indul el :/

A Precursorsról meg annyit, hogy ránézésre bõven több szöveg van benne, mint a WG-ben :D

grebber
Egyedül nagyon lassú lesz :( De várom az biztos.

Encore
Ha még ezt is le tudod fordítani, akkor nincs mese szentté avatunk. :D Amúgy a Wg topicba néha dobhatsz egy % értéket, hogy hogy állsz.
Én kipróbáltam, nagyon jó... csak orosz :D
Angol szövegek ebben is benne vannak, de igazából nem lenne sokkal gyorsabb elõhozni õket mintha már lefordítjuk magyarra. (Mint a White Gold)... Ha a White Goldal végeztem, akkor talán belekezdek ebbe is.

grebber
Azóta már továbbfejlesztették.

droidka: Nem próbáltam még elõzõ sf-os game sem ment szal ez megse próbálom nekem nem kell kékhalál!
Megvan nekem csak erre kellett oroszul ugyse tolnám.Majd ha lesz crack meg angolosítás ránézek!

Sikerült elindítani, tudsz játszani vele? Milyen?

Totti5
4 éve nem indítottam el a gépemen ilyen warez cuccot:D hiába csináltam ezt meg, ez nálam nem megy... amúgy ezen minek van SF??? azt hittem már rég be lett zúzva ez a védelem mert több volt vele a gond mint amit nyertek vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Glutamin
Nekem is jöhet! Köszi!

grebber
1. Install game
2. Run protect.exe and press "remove driver"
3. Replace protect.x86 and protect.x64 with downloaded ones
4. In HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows set CSDVersion to 400 (win xp) or 200 (windows 7)
5. Reboot
6. Mount in DAEMON Tools Lite v4.35.5 and play

uhh
grebber
7.96GB

mekkora? méret
grebber
Ahonnan töltöm Precursors néven van fent!20 perc és leér ha érdekel privátba küldöm a torrent fájlt amint leért ,ugyanis free!

Encore
Ezt meg lehet találni a saját nevén, vagy mint a White Gold esetében más mûvésznéven kell keresni? A WG ugye Xenus 2 néven fut.
grebber
Az orosz verzió kijött lehet tölteni!

Elindítani nem tudom hogy fogom mert ebbõl nem értek semmit se!

Инструкция по запуску игры:
1.Устанавливаем игру
2. Запускаем protect.exe в папке.с установленной игрой. Жмем remove driver - next. Вылезет- удалить дравер, Отвечаем: Да! (protect.exe надо от Предтечей!!!)
3. Кидаем protect.x86(64) в игру с заменой
4.Заходим в реестер: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows меняем значение CSDVersion на 400 для XP или 200 для Windows 7.
5.Перезагружаемся.
6. Монтируем в DAEMON Tools Lite v4.35.5 образ. Запускаем .Игра просит установить дравер! Соглашаемся.Играем!
http://multi-up.com/179021

Miért volt már ilyen projekt? :O
Mindenesetre már egy ideje próbáltam latin karaktereket elõbányászni/kiszedni a játékból, de végül kiderült, hogy az orosz verzióban ilyen egyáltalán nincs. A játék fájljai nagyon kódoltak és eddig csak egy fajta szerkesztõ program jelent meg hozzá, amit fordításra ugyan lehet használni, de semmit sem ért, ha a fontokhoz nem férhetünk hozzá. Találtam egy HAX nevû taggal beszélni (a Deep Shadows egyik programozója, ha jól tudom grafikai programozója...) de közölte velem, hogy egyenlõre a kiadó nem kívánkozik foglalkozni az SDK többi részének megcsináltatásával/kiadásával, úgyhogy nem segíthet sajnos. Már majdnem kezdtem feladni, mikor találtam egy kedves kis programot, (A WG orosz fórumán linkelte valaki textúra szerkesztéshez) aminek az a lényege, hogy minden DirectX-et használó játékból képes kiszedni a textúrákat, majd miután átszerkesztetted, elindíthatod a játékot úgy, hogy az új textúrát használja. Na szerencsére sikerült is vele kibányásznom a font textúrákat, át is szerkesztettem... még nem tökéletes, van még mit javítani rajta, de a lényeg, hogy él és mûködik. :)
Még nem akartam az oldalt belinkelni, mert még csinálgatom, de ha már így szóba jöttek a dolgok, akkor végül is miért ne.
Miért volt már ilyen projekt? :O
Mindenesetre már egy ideje próbáltam latin karaktereket elõbányászni/kiszedni a játékból, de végül kiderült, hogy az orosz verzióban ilyen egyáltalán nincs. A játék fájljai nagyon kódoltak és eddig csak egy fajta szerkesztõ program jelent meg hozzá, amit fordításra ugyan lehet használni, de semmit sem ért, ha a fontokhoz nem férhetünk hozzá. Találtam egy HAX nevû taggal beszélni (a Deep Shadows egyik programozója, ha jól tudom grafikai programozója...) de közölte velem, hogy egyenlõre a kiadó nem kívánkozik foglalkozni az SDK többi részének megcsináltatásával/kiadásával, úgyhogy nem segíthet sajnos. Már majdnem kezdtem feladni, mikor találtam egy kedves kis programot, (A WG orosz fórumán linkelte valaki textúra szerkesztéshez) aminek az a lényege, hogy minden DirectX-et használó játékból képes kiszedni a textúrákat, majd miután átszerkesztetted, elindíthatod a játékot úgy, hogy az új textúrát használja. Na szerencsére sikerült is vele kibányásznom a font textúrákat, át is szerkesztettem... még nem tökéletes, van még mit javítani rajta, de a lényeg, hogy él és mûködik. :)
Még nem akartam az oldalt belinkelni, mert még csinálgatom, de ha már így szóba jöttek a dolgok, akkor végül is miért ne.
"http://myers90.freeweb.hu/phpBB3/"

UI: Bocsi az OFF-ért, tudom van White Gold topic, csak itt kezdõdött el a beszélgetés.

UI: Bocsi az OFF-ért, tudom van White Gold topic, csak itt kezdõdött el a beszélgetés.

Encore
Azt hittem behalt az a project, de ha mégsem, akkor annak nagyon örülök. :D Az angolosított verzióval próbálkoztam játszani, de a párbeszédek nem voltak lefordítva.
Az angolnak egyenlõre nincs, de a magyarnak nemsokára lesz... :)

Én is :)

CS@
Magamból kiindulva a nagyközönség lehet, hogy nem várja, de a kisebb igen :) én speciel nagyon.

Encore
Hidd el, akik ezt a játékot várják azokat nem érdekli a grafika.
Jakuza001
Es ezt varja a nagykozonseg ? Ugy neznek ki a kepek mint a hanyadek.
Ennel mar 6 evvel ezelott is szebb jatekok keszultek.

Encore
A white gold is már mióta kint van orosz nyelven de az angolnak se híre se hamva....
A hivatalos CIS (csak oroszoknál) megjelenési dátum: 2009.dec.04.

grebber