586
-
#266 Teljes mértékben egyet értek veled. -
#265 egy dolgot meg te keversz... PC azigaz,hogy Personal Computer, de a PC szot az x86os szemetdombra mondjak, namost elarulom, hogy leteznek meg mas szamitogepek, amik nem Pck(abban az ertelemben amiben mi aszocialunk ra, tehat nem IBM compatible x86 series, hogy nehogy belekoss): G(X)es AMigak-Macek, Sunok, Alphak es meg sorolhatnam, ezek nem PCk ahogy mi mondjuk... "mertugye az alairasodban szereplo konfigod az PC!!!..."
es kepzed azokban is van hattertarolo(IDE-SCSI-SATA), JEEEE, azt hogy te ezt rakotheted a "PC"dre attol meg nem Pcs az az eszkoz...
Es igen "MI" a pcs jatekokban lealdozottban a pcs jatekokra a pcs jatekokat ertjuk, azokba nem tartoznak bele a Macek(meg) stbstb... vagod? -
#264 "Kb 0 koze van a konzolokhoz."
konzolon is adattárolás van -
onimusha #263 13 éves? ez honnan jött? zavar, hogy nem értesz a konzolokhoz ? , nemtom ki köt bele mibe, mikor annyi eszed van ,hogy ps2-es játékokat akarsz memory stick duo-ra másolni majd ps2-be rakni, jézusom, igyál egy kávét vagy menj ki sétálni egy picit -
#262 Nincs hat, hiszen szerintetek a HDD sem az.
Korlatolt 13 eves vagy.
Szerintem kar is volt meg teged az ovibol kiengedni.
"tanulj meg olvasni van vessző is ha nem vágod "
Hol van itt a vesszo ? Latsz valahol ? Vagy nem kene lenni ?
Itt latszik, hogy egy 2 evessel van dolgunk, aki egybol a helyesirasba kot bele, ugy, hogy a sajat irasaban azokat eszre sem veszi
Okos vagy Lorincze Alajos fiam ulj elore. -
onimusha #261 tanulj meg olvasni van vessző is ha nem vágod majd elmesélem mit jelent, mellesleg nem gondoltam, hogy új kell fogalmaznom mint egy ovodásnak azt hittem lehet rövidíteni meg nem kell midnent részletesen leírni de ha ez nem megy akkor szólj és szép nagy mondatokban fogok fogalmazni, nekem a konzolban nincs pc-s periféria ne akard elhitetni velem ,hogy a joypad/kormány/memory card/cable az az lenne ? -
#260 "te beteg vagy? a HD mióta PC-s periféria?
az egy adathordozó
Na itt latszik, hogy mennyire korlatoltak vagytok, hogy olyanrol probaltok vitatkozni, amivel meg tisztaban sem vagytok.
Csak hogy tudd az IBM talalta fel az adattarolashoz, a szamitogepekhez.
Kb 0 koze van a konzolokhoz.
-
onimusha #259 jakuza oylan buta, hogy fáj, és nem figyelsz, hogy akarsz te ps2-be memory stick duo-t rakni azt én megnézném, láttál egyáltalán már ÉLŐBEN ps2-t vagy psp-t ? jó mivel nem LERÍROM memory stick DUO a psp-s játékokhoz kell kb. 4-600mb-sek, $100ért 128mb memory stick duo? téged ilyen könnyű átbaszni? hol veszed a dolgaid ? $149 = 1gb jár te kis butus -
#258 Ne tereljel baratom, ne keruld ki azokat a temakat, amikben akkora marhasagokat irsz, hogy az mar faj az embernek.
DVD memorystick-re lol es hasonlok.
A masik hogy pontosan te vagy a buta, ha nem tudod elismerni, hogy a PC-s periferiak nelkul a konzol mapasag hanyagolhato lenne.
Nem lenne ra internet, nem tudnal vinyora masolni vele, nem tudnal halozatban jatszani, nem tudnal jatekot irni ra magadnak.
Tehat ne tettesd itt a hulyet, mert a vegen meg elhiszik roladm, hogy telleg az vagy, mint aminek kiadod magad.
-
#257 "Egyaltalan mit keres egy fos PC-s periferia a konzolodban ?"
te beteg vagy? a HD mióta PC-s periféria?
az egy adathordozó
-
onimusha #256 jakuza buta vagy és szűk látókörű és általánosítasz "Egyaltalan mit keres egy fos PC-s periferia a konzolodban ?" -
#255 "jó ideje kell egy nagyobb memory stick duo és kész"
Mekkora rohely lol.
Letoltottem a 4GB DVD-s PS2 jatekomat a 100 dollaros 128MBs memory stick duomra. -
#254 Amit te kis okoska a PC-dbe fogsz beszerelni, mert meg veletlenul se a konzolokba csinaljak az irokat.
Menj azt vegyel magadnak egy PSP-t es allj be zokogni a sarokba.
Es kulonben is mit fikazod a PC-ket, ha arra nem vagy kepes, hogy a dual shockos kontrolleredrol irkalj a forumba, amihez szukseged van egy PC-re.
Ennyire sotet vagy , hogy 3 ev alatt miota megvan a konzolod nem tanultal meg a start gombbal A- betut irni ide? -
onimusha #253 tényleg mi azhogy a konzolon semmi fix cucc ? nem hallottad, hogy a gamespot-os fiúk ps2-n is hot coffe mod-al nyomták a san andreas-t ? -
onimusha #252 bizony ami jó azt illik megvenni Gran Turismo sorozat meg tiszteletet érdemel én is leperkáltam a boltban az árát, mert kell a folytatás -
onimusha #251 buta vagy, psp-re már mióta vannak tört játékok, j ó ideje kell egy nagyobb memory stick duo és kész, blue ray írok meg év végén jönnek, Sony meg elég nagyot újított a blue ray-el, ez nem csak egy sima új dvd cucc a saját gépéhéz hanem ez a nextgen filmes adathordozó , xbox360nál nincs ilyen gond ott sima kétrétegű lemezre nyomják a dolgokat ami miatt sok japán fejlesztő már nyafog is, hogy kevés a hely nekik , ergo xbox360nak 2 generációja lesz a mostani sima dual layer-es, és 2 év múlva vmi nagyobb tárolókapacitású, és kétlem, hogy ez blue ray lesz -
#250 "PS2-n HD-ről tolom a patchelt eredeti mezes PES szériát..."
Egyaltalan mit keres egy fos PC-s periferia a konzolodban ?
-
#249 Eredteti Arsenal mez és lecserélt, reklámtáblák,cipők, labdák
pl ez a gém WE7I két éve jelent meg
-
#248 "Ezzel szemben a konzolon marad a fix cucc és semmi belenyúlás/válltoztatás akármilyen szinten."
ezt meg hol álmodtad??
PS2-n HD-ről tolom a patchelt eredeti mezes PES szériát...
Xboxon magyarított játékok tömege van -
#247 "Amugy alig varom azt a pillanatot, amikor a PS3-s szintu konzolok, olyan mediaval jonnek ki, amikhez nincsen a PC-n iro.(lasd UMD)
Aztan lehet majd nyavajogni, hogy "mekkora az a szar PC, mert nem tudok warezolni jatekot a konzolomra es azert mert nem tudok jatekot irni a PC-n, igy 3szor dragabb nala a konzolom, ha 10 jateknal tobbet akarok megvenni"
nem fog senki sírni
már többször írtam, hogy pont ezért áldozott le a PC-s játékoknak. PC-n a warez sokkal nagyobb mértékű és ma ugyan jobb a helyzet már Mo-n is, de a te gondolkodásmódod még mindig csak idáig jut el...a kijelentésed alapján warezolsz, aztán csodálkozol hogy, minert nincs GTA:SA csak háromynegyed év késéssel a csodaPCédre, szarabb optimálizatlan grafixal
konzolon a warez egyébként segíti egy gép elterjedésést ezt mindenki tudja, de ami jó azt meg kell venni eredetiben. Én azért vettem GT4-et, hogy legyen GT5.... -
#246 minek írkáljak mondjuk a Burnout 3-ról (világ legjobb arcade autós játéka), mindenki játszik vele önfeledten, sőt én online is szoktam zúzni
max én vagyok az elvetemült, aki videót csinál róla....de azt is inkább a videók játékokból topicba rakom be, de neked iderakom
megnézheted a gt4 topicot, amit vezetek, szinte csak képek vannak...
hasonlíts össze egy GTA:SA topicot a konzolosok forumában a Játékosok fórumában lévőkkel, hány százalékát adja az, hogy hú de jó a játék és hány szól másról
Magyarországon jelen állapotban rengeteg olyan konzoltulaj van, aki nem lóg a fórumon...csak azok írkálnak akik a PC-hez is "értenek". A PC tulajok hamar nyúlnak a fórum után szeretik ezt a kommunikációs formát... -
#245 Ami jo arrol altalban, kommunikalnak az emberek eleg sokat.
Tehat,ne akard nekem bedumalni, hogy azert nem irtok a jatekok topicjaiba, mert annyira belemelyultetek a jatekba.
Amugy alig varom azt a pillanatot, amikor a PS3-s szintu konzolok, olyan mediaval jonnek ki, amikhez nincsen a PC-n iro.(lasd UMD)
Aztan lehet majd nyavajogni, hogy "mekkora az a szar PC, mert nem tudok warezolni jatekot a konzolomra es azert mert nem tudok jatekot irni a PC-n, igy 3szor dragabb nala a konzolom, ha 10 jateknal tobbet akarok megvenni"
-
#244 Hogy ti milyen hulyek vagytok....... -
#243 Mindíg új hardware, Installálások, Patchek, "ini" file-ok vagy akárminek neveztétek?! Namármost ne már csak a rossz oldalát nézzük a dolognak. Egy-egy új patchel a játékmenet is megváltozhat, több pálya, újabb ezközök, új karakterek, jobb "ballance"... szóval majdnem minden esetben sokkal több dolgot is változtat(hat)nak mint csupán a kompatibilitást, akár engine-t is javíthatják hogy tápabbul nézzen ki, azzal hogy mindíg alkalmazkkodnak a fejlődő technikához. és akkor még nem is szóltunk a pc-k nél "MODdolhatóságról" mivel nyilt platformok. Neverwinter Nights, Diablo I,II , Unreal/Half-Life/Quake szériák, War/StarCraft, ... de írhatnék akármilyen nagyszerû játéknevet amire tömegesen jönnek ki a jobbnál jobb modifikációk amik szinesítik akár teljesen megváltoztatják a játékmenetet. Ezáltal mindíg újra és újra elő lehet venni a játékokat és kedvünkre válogathatunk, hogy éppen "hogy" is akarjuk jáccani azt. Lehet, hogy évente/hónaponta pár valamire való játék jön ki, de azok nagyon ott vannak, és akár több év(tized)ig is tartani tudják a nevüket. Ezzel szemben a konzolon marad a fix cucc és semmi belenyúlás/válltoztatás akármilyen szinten. és ezzel csak egy részt emeltem ki (de ezzel nagyon), hogy miért überebb szerintem a PC gammolás. Akár mondhatnák apróságokat, hogy a háttérben akár: zenét is hallgathatok (akár cd/dvd-ről is :D), letölthetek dolgokat. Vagy ha kedved van éppen csinálhatsz egy saját térképet, karaktert modellezhetsz/animálhatsz, vagy tetszőlegesen te is MODdolhatod a kedvenc gammádat. Ezek a dolgok olyan fokú szabadságot kínálnak amit (lehet hogy) csak az érthet aki látta/kipróbálta azokat. -
tehen_m #242 Erről olyan sokat tudnék írni de fáradt vagyok :/ Majd holnap. -
dez #241 Itt nagy kérdés a "mikor". Ha régen is, volt idő, amikor mindenben jobb volt az Amiga.
Alább 2D scrollról volt szó, az kicsit más, mint a 3D. Ha C64-en kezdtél, ezt tudnod kellene...
Egyébként az Amigát is lehetett bővíteni (a Zorro buszok szinte pont olyanok voltak, mint jópár évvel később a PCI), volt hozzá még 3D kártya is, csak nem volt akkora üzlet, mint a PC, így hanyagolták a gyártók. -
#240 "Egy olyan jatek, mint pl FFX vagy ICO topicok szama meg a szazat sem erik el, pedig egyesek szerint mekkora istencsaszar jatek. :P
Most ennyire rossz a konzolosok izlese, vagy tul dragak ezek a programok, vagy csak ismet egy olyan eletformara leltunk, akiknek semmi se jo ?:PPP"
az ember játszik vele szórakoztatja...hibátlan gémek, nem fagynak, nincsenek patchek hozzá. vagy te a dugásról is csak fórumozgatsz?
-
#239 "mugy szerintem mindent, elmond az idiotizmusrol, hogy a Konzolos forumokban magasan a "A Pc-s játékoknak leáldozott" topic vezet a maga 28856 db-os hozzaszolasaval."
adjál még hozzá 112362 db hozzászólást
az idiotizmus máshol kezdődik...pl a fekete képernyőknél és a miért nem enged be a g..i EA rankedre a warez BF2-mel
én csak azt kérdezem miért nincs mortal kombat PC-re? vagy F1 gém? valaha mindenki azt tolta...FPS RTS...ennyi, régen ennél többről szólt a PC gáma -
#238 nem arra céloztam
csak én úgy veszek gépet konzolt hogy ami nekem tetszik játék legyen rá
a te esetedben elég a PC szerintem -
Csaba #237 Max. a pc kicsit jobb.:-) -
Csaba #236 De ne vitázzunk, nem vezet sehová. Mind a 2 platform jó, és kész.:-) -
Csaba #235 Azért kicsit többet kell fizetni, mint 100ezer, mondjuk 200. De ez korántsem fél milla...
És ha nem lesz olyan gép? Akkor lesz 1 év múlva. 2 év múlva pedig szépen lehagyja a pc a ps3-at, meg az xboxot, ti meg várhattok vagy 6 évet, amíg megint normális konzolotok lesz... -
onimusha #234 persze 250 alatt is lehet venni jó gépet, de msot nem igazán ez votl a lényeg, hanem hogy lehet-e oylat ami megközelíti a next gen konzolokat a válasz sztem egyszerű : NEM -
onimusha #233 tehen m te ritka hülye, mutass nekem novemberben egy olyan gépet ami viszi a xbox 360 teljesítményét, vagy jövő nyáron a ps3at persze 100 ezres gépen is elfut minden de mégis hogyan bazzeg ? -
Csaba #232 "Súgok egy titkot: (de el ne mond másnak)"
Ez tetszett.
Tényleg nem kell fél millás gép, hogy nyomulni tudj pc-n. Még a felébe sem kerül egy játékra alkalmas gép.
-
Csaba #231 Egyébként pedig ízlések és pofonok. Kinek a konzol, kinek a pc. Szerintem sokkal jobb a hangulata egy pc-nek, mint egy konzolnak.
-
Csaba #230 Miről beszélsz te? Nekem ne mondd, hogy jobb volt az amiga, mint a pc? Meg a c64? Én is nagy fan vagyok, elvégre c64-gyel kezdtem, imádtam, hangulatilag iszonyat király volt (grafikailag sajna nem...). DE! Azokon a gépeken darabolt minden játék csak igazán! A haver Amiga 1200-esén, ami fel volt nyomva mindenféle chiprammal meg turboval, a street rod 2 (ami egy 386-os pc-n röhögve elment) olyan lassú volt, hogy csak csodálkoztam. Meg mikor végre kijött valami jobbfajta fps, azt írták, hogy az élvezhető futáshoz amiga 4000 kell, ami gyakorlatilag többe került annak idején, mint ma egy 3,5 ghz-es p4 és geforce7-es páros...
Gyakorlatilag a pc váltotta fel az amigát meg a c64-et, aminek az elején én sem örültem, mert hozzám nőtt a c64 nagyon, de idővel megszerettem a pc-t, és amióta megjelentek a 3d-s kártyák, gyakorlatilag a darabolást el is lehet felejteni. Úgyhogy nekem ne mondd, hogy a pc megjelenésével elszaródott minden, mert nem igaz.
Egyébként páran említették itt, hogy a pc-vel baj van, mert a huszadik patchel megy a játék, meg lefagy... Érdekes módon nekem minden elsőre fut a pc-n, és nem fagy le a gépem, vajon miért? Elárulom: Csak annyi kell, hogy ne egy gyári hibás pc-t vegyél. Meg persze kicsit márkásabb cuccost szerezz be. Utána már megy minden, a windows sem fog baszogatni minden hibával, feltelepíted a meghajtóprogikat (csak a videokártya driverből kell a legújabb, a többi elvan a régebbi gyárival is), felinstallálod a játékokat, és játszol. Patchet csak elvétve telepítek, mert anélkül is mennek a dolgok.
Hogy a témához is szóljak: A konzol mindig is csak 1 dologban volt jobb, mint a sz.gép:olcsóbb. De itt ki is merül. Csakhogy ha azt nézzük, a pc-t használhatod sok mindenre, amire a konzol nem képes. A grafika is szebb pc-n, és ha ezeket figyelembe vesszük, belátható, hogy persze, hogy többe kerül egy pc, mert univerzális. Ergo jobb.Ez tény, ezen lehet vitázni, csak nem érdemes.
Ja, és szerencsére van pc-n pár emulátor a spectrumtól a ps1-ig visszamenőleg, lehet nosztalgiázni.::-) Néha jó érzés elővenni a c64-es emut és nyomni a jó ki játékokat, de már hogy játszottam egy Mafia szintű játékkal (ami pc-n valami zseniálisra sikerült), már nem mennék vissza a c64-hez, akármilyen jó is volt a hangulata... -
tehen_m #229 Súgok egy titkot: (de el ne mond másnak)
Nem kell fél millás gép hogy minden nagyon jó fussoon. (apám meghalt úgy hogy akkora balf@sz vagy hogy azt már rossz nézni...) -
Ateq #228 Ja, csak az a baj, hogy amitől a Wing Commander szép volt, azok a videó betétek voltak.
Nagy vakítás volt a Rebel Assault is, miután kipróbáltam kiderült, hogy a teljes háttér video, nem real-time gfx! -
Ateq #227 Kiegészítés: PlayStation = PSX, PS2, PS3