Playstation 3 kontra PC - RSX vagy GeForce 7800?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voodoothursday
<#nevetes2> Vazz Könnyesre röhögtem magam reggel ,kurvajó volt .

<<Hát hogy a Halo ronda lenne boxon, na ez...
"gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni" Ez minõsít, aki ennyire elvakult annak véleménye SEMITT SEM ÉR! >>

Halo:
Éppen ellenkezõleg, szó sincsen vakságról! Bár, hogy õszinte legyek, akkora pixelek vannak boxon, hogy talán - de csak talán - még egy vak is ki tudná tapintani, szinte már dudorodnak, dimenziójuk van.

Gagyi:
A másfélszáz játék, amit kipróbáltam, kb. egy 6-8 éves gyerek szintjének felelt meg, egytõl-egyik. Egyetlen kivétel amivel találkoztam: KOTOR. Gyerekjátékok mind. Hack&Slash, Fire&Forget, Push@Turn meg még amit ki tudsz találni. Verekedõs játékok, sport játékok (persze csak a kevésbé bonyolultak), autóverseny, verekedõs játékok, sport, motorverseny, verekedõs játékok, dungeon crawl és a végére még egy kis verekedõs játék. Ezt tudja nyújtani a box & többiek. Resident Evil + Silent Hill kb ezzel lehet jellemezni a konzolos cuccokat (meg persze egy kis verekedõs a végére).

- Csõ Boxos, mivel tolod?!
- Vazze, kaptam eggyúj verekedõõst!!!
- Ne húzd már az agyam, leeht benne ütni?!
- Minta'zállat!
- De'királyságos! Vazze foci is van?
- Ja, de ez még semmi genya! Ha megnyomom háromszor a négyszöget, akkor verekedni is lehet benne!
- Menny'ünk toljuk má'!!!
- Ha akarod megvan memórija'kártyán a 'zösszes kombó!!!
- Vazz!!!

Nyilvánvaló, hogy te még egy darab normálisabb konzolos játékot sem láttál...

[Jakuza]
"megint buta vagy konzolhoz se kell boltba venni a játékokat de ez is csak azt mutatja menynire vagy tájékozott"

Es mivel fogod leszedni ezeket a jatekokat ?
Es mivel fogod megirni oket ?

Csak nem azzal a sux PC-vel, amit ugy fikaztok ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

élménydúsabb/jobb/tartósabb hm? talán a grand theft auto 3 + san andreas amit valamiért alapból PS2-re fejlesztettek ,a Grand Theft Auto 4ik része ami egyenlõre csak PS3-ra fog megjelenni <#nevetes2>, a levegõpontos mûveleteknek ehez nincs sok köze, jobban megírt történt szebb render moviek meg tartalom, nem csapják össze mint egy szart, több idõt töltesz el átlagban mint egy hasonló pc-snél, ne a geforce 6600gt-vel hasonlítsd össze hanem egy 2001es 40 ezres kártyájéval jó, majd ha meglsz akkor szólj <#nevetes2><#nevetes2>, nyilván nevetséges lenne, de mit tudnál kezedeni egy geforce 6600gtvel ÖNMAGÁBA, kiraknád a falra és néznéd vagy mi ? <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

xbox360+komputer

hogyne lenne hozzá bill + egér, de ha nem tetszik az akkor meg 28 dolcsiért van a SmartJoy Frag amire akrámilyen pc-s ps2-es csatlakozású bill+egért rá tudsz dugni, fõleg FPSekhez nekem is van egy ilyen és elég jó

xbox360+komputer

Gerygrey
"élménydúsabb játékok születnek konzolra"
Mitõl élménydúsabb egy PS2 játék mint egy PC-s? Az fps-tõl vagy a lebegõpontos mûveletektõl? Amíg egy játéknak nincs feelingje, szart se ér, engem nem tudnak elvakítani mindenféle szar vizuális effektekkel. Egy régi bölcs mondás: "Az az igazán jó játék, amelyiket minimálisra állított grafika mellett is élvezel"

40.000? Az nagyjából pont egy GeForce 6600GT új ára. Remélem ebben azért egyetérthetünk hogy nevetséges lenne összehasonlítani a PS2-vel...

bill+egér megoldásra válasz a #118...
megint buta vagy konzolhoz se kell boltba venni a játékokat de ez is csak azt mutatja menynire vagy tájékozott <#nevetes2>,pár hónappal megjelenés után mindig jönnek a csippek az írt játékok is feltûnnek, méregdrága kieg. hm ? mármint oylasmi mint amit pc-hez is lehet venni kormány, jostick ? <#nevetes2><#nevetes2>, HDTV még niylván drága mert hozzánk késve és drágán jutott el, de megint buta vagy pc-nél hányszorosa volt a TFT monitor a sima CRT-nek évekkel ezelõtt amikor bemutatták ? <#nevetes2><#nevetes2>, tényleg elvault lesz pár év múlva, és a 1,5-2 éves PC-k nem azok te nagyon okos <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

xbox360+komputer

Na látod.
És van hozzá egér/bill. is?

Már szólni akartam egy szimulátoros emberkének hogy fejtse ki a témát. 😄 thx

nascar ejha az már szimu a javából mész körbe mint egy szamár ez ám a challange <#nevetes2>, szerinted a cockpit viewtõl lesz szimu egy játék mert akkor elég sok van <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

xbox360+komputer

Aztán veheted a méregdrága játékokat, HD kijelzõt, méregdrága kiegészítõket, stb 😄DDDDD
Aztán pár év múlva elavult lesz 😄D

ez is csak azt jelenti, hogy TUDATLAN HOZZÁ NEM ÉRTÕ kuki vagy van ps2höz is bill + egér már mióta <#taps><#taps>

xbox360+komputer

mellesleg ps2 2001ben jött ki megnézném, hogy mit tudnál kezdeni a 2001ben összerakott gépeddel SEMMIT 😄😄, ps2 ma 40ropi és elég jó játékok vannak rá csinálj nekem pc-bõl 40ezerért játék gépet amin a mai cuccok is elfutnak te nagyon hülye 😄😄😄

xbox360+komputer

pénzt adni a szarokra mint xbox/ps2 te hülye vagy bazzeg? 1x megveszed és minimum 2-3 évig jó, fix cuccra fix dolgokat csinálnák és mivel nem az a cél ,hogy 100 ezres videókártyát meg egyébb szart akarják megvetetni veled különben nem fut szépen a gépeden a dolog, 1x-en midnen csak jól mûködik, és sokkal tartósabb élménydúsabb játékok születnek konzolra, pc-n átlag fps-stratégia(rpg picitt több talán 1 hét,és most beszéljünk csak az offline dolgokról) 8-10 óra ejha igazán kitettek magukért 😄😄😄

xbox360+komputer

Azért az SG is ravasz, tudja hogy ilyen címre ugrik az olvasó közönség. Javaslom jövõ hétre egy "Valóban leáldozott a PC-s játékoknak?" c. cikkecske felrakását. <#violent><#email>
sajoati
a gran turismo 4 nem szimulátor. egy olyan játék, amiben nincs cockpit view, sose lesz szimulátor.

tessék megnézni pc-re a Grand Prix Legends-et, a Nascar Racing Season 2003-at, a GTR-t, és a Nascar Racing Season 2003-at, meg a Nascar Racing Season 2003-at.

AZ egy szimulátor, olyan netkóddal, hogy olyat azóta se írtak. Olyan modokkal, hogy a fejlesztõi is csak néztek/-nek. Pure genius.

Endure, in enduring grows strong...

ez egy buta kijelentés volt már megbocsáss, ps2re a 2005 E3-as sony press conference-g 5200 game jött ki ami ps2re való ezek közül szerinted egy se szimulátor? vagy a ps a sima ps-t jelenti amire kb. 1,5 ennyi cucc van, nemtom, tehen m te egy burokban élsz ? néha ki kéne onnan mászni <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

xbox360+komputer

Gerygrey
Aha. Szóval ha átveszünk PC-rõl egy megoldást, akkor már egy fokkal jobb a konzol. Minél jobban hasonlít a PC-re, annál inkább közelít a tökéletességhez 😊

Félreértesz, én nem akarom meggyõzni a konzolpártiakat. Csak az nem tetszik hogy egyesek interneten, PC-rõl fikázzák a PC-t. Ha annyira kalap szar a számítógép, miért használják?
Lenny
Én a másik kettõrõl sem hallottam pc-n.
Talán a Final Fintasy lehet, valami régebbi...

R Ö R G E

god war, gran turismo 4 pc-n Te teljesen hülye vagy ? <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2> ha nem ps2 amu nyomod õket akkor mégis, hogy ? imagination ? <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

xbox360+komputer

Lenny
Hát nem úgy lehetett érteni, de akkor ok, azzal a legjobb, kétségtelen.

R Ö R G E

Lenny
Akkor te se akarj meggyõzni mást.

Ha nem láttal egeret meg billentyûzetet konzolhoz akkor halvány lila fingod sincs az egész témáról. Eléggé köztudott hogy létezik ilyen megoldás.

R Ö R G E

force feddback-os kormánnyal nyomom a gran turismot 3,4 joyal nem nagyon jó

xbox360+komputer

Kormányra értettem ha nem "esett" volna le...

Gerygrey
Kontrollerrel szar FPS-t játszani. Billentyûzettel meg szar autós játékot. Ez tény. Ami a lényege ennek a dolognak hogy PC-hez olyan kormányt veszel amilyet akarsz, viszont Playstation bill+egér cuccot nem láttam még 😊
Gerygrey
Na ki az aki magára vett és mit... Engem nem érdekel hogy ki nyomkodja a bóvli kvarcjátékait a TV elõtt, csak ne akarjon meggyõzni hogy jobb mint a PC
Gerygrey
Akkor játssz csak tovább 640*480-ban kedves barátom. Ja és gondolom ezeket a sorokat is kedvenc konzolodról írod 😊
Gerygrey
"egy játékgépnek 4-5 évig versenyképesnek illik maradnia a rohamosan fejlõdõ PC iparral szemben"

A számítógépek kb 10x olyan gyors fejlõdésen mennek át mint az autók. Tehát ez az állítás az nagyjából olyan mintha egy 40-50 éves zsigulit akarnánk összehasonlítani egy zsír új mercivel.

De nem baj, aki képes ilyen szarokra - PS, Xbox és társai - pénzt adni, az megérdemli hogy szart is kapjon 😊)
Antifasiszta
mindenki magából indul ki

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Lenny
Ebbõl látszik , hogy nem játszottál még. Vagy pedig béna vagy. schranknak igaza van. Analóggal (joy) az igazi nem digitálissal (bill.). A legjobb kormánnyal.

R Ö R G E

Davidus
de tény hogy PCnek az A kategóriában csak az mmorpg-k maradtak. FPSek már jönnek konzolra is(HL2,Q4,faszom)

V9ykn8_TZL0

Davidus
ne akard már beadni hogy a gta1+2 jobb mint a 3

V9ykn8_TZL0

Davidus
lehet hogy hihetetlen de sokan vannak akiknek PC=játék és lehet hogy hihetetlen de olyan cuccokkal játszanak ami nincs konzolon

V9ykn8_TZL0

Antifasiszta
tettek volna a ps3 ba frankón egy erõs gpu-t vodoo kártáyt azt csá.

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Mert kontrollerrel az igazi az autós... 😄DDDDDDDD
/tem találtam megfelelõ szmájlit/

1. Nagyon hirdetik hogy a nextgen konzolok nem csak játékra lesznek alkalmasak.(koppintásnak tûnik ez is lásd:további pontok)
2.PC-bõl ki lehet emelni a JÁTÉK részt.
3.Egyre több PC-koppintás lesz konzolra.(gta,q4,cod2,nfs, stb.)Miért:mert sikeresek. Egy két mûfajt nem sikerült konzolra igazítani akárki akármit is mond(természetesen itt pc-hez viszonyítva)
Ezenkívûl van szinte csak pc-s, csak konzolos mûfaj.
4. "nyíltak lennének" asszem nyílt vagyok. CSak ami mindkettõre megjelent/hasonló stílusú játékról nyilatkoztam. (PC-re szinte minden mûfaj alakalmazahtó-sõt sok mûfajhoz +extra(egér) még jobbá teszi-. Konzolon nem minden pc-s mûfaj jó,sõt valamelyik alkalmatlan)
5.Konzolra vannak nagyon jó játékok. PC-re is vannyak nagyon jó játékok. JÉÉÉÉ??!!

schrank
ez kontrollerrel fps-t jáccani <#lama>-ság duma visszafordítható a billentyûzettel autós játékot irányítani 1:1

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Lenny
Keblemre, végre valaki!<#love12>

R Ö R G E

Neme.
Ezt akár ezerszer is elmagyarázhatnád, akkor se fognák fel. Ha egy kicsit nyíltak lennének a konzol és a jobb konzolos játékok felé, akkor talán.

Konzol = JÁTÉK,
PC = munka/net/MUD/stb.

Vágjátok, emberek???

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

webszervernek vagy játékra?
😄
A PC-ben pont az a jó, hogy általános célú hardver. Ezért a világon mindenhol megállja a helyét.
Iroda, szerver, szuperszámítógép, multimédiás gép, játék is.
Lehet, hogy egyikben sem kiemelkedõ, de mindegyikre jó.
És a PC egy teljesen nyílt platform.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

DE ha már itt tartunk akkor kiváncsi lennék melyik a jobb: amd_x2_5000+,sli_7800gtx vs xbox360vPS3
😄

Igazad van, csak én egy szóval men mondtam hogy a konzol szar lenne, ellentétben a PC szidókkal.

Lammer
jo igaz, (bar amit leirtam doom3at ugy ahogy en jatszom 6600Gtn hat... :CCC tudom milyen, mert a 6800GT@ULTRA elott az volt) deviszont amibe te belekotottel extraba, azt egy sima konzolos is tud jatszani azok az extrak nelkul amivel en rendelkezem... van eg haverom aki ugy Halozik kontrollerrel, hogy csak lesek, mintha billentyurol tolna... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

psre nincs igazi szimulátor. (persze majd jönnek a konzolosok és szépen belekötnek)

Itt a hiba a gondolatmenetedben.
Pc egy skálázható platform. egy 6600on is elmegy a game és egy 7800on is. Sok jó nextgen. konzol gamet meg pcre is kiadnak.

Lenny
Hát hogy a Halo ronda lenne boxon, na ez...
"gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni" Ez minõsít, aki ennyire elvakult annak véleménye SEMITT SEM ÉR!

R Ö R G E

Nintendo DS a király a Gamecube-vel és az N64-el együtt 😛 😊

Ezeken tényleg igaz hogy egy játék sincs szinte ami PC-re is lenne. De pl Diablo 2 sincs konzolon 😊

Lenny
Szerintem is.

R Ö R G E

Lammer
ha te ezt magadra veszed... nemhiaba kezdtem a SOK szoval...
szerk: ennyi erovel en is mondhatom, hogy a azok a pcsek akik dagasztjak a melluket a 4000+os procira meg 7800as GTXre... szal... hidd el ezis kb 1%a az ossz PCs gamer tarsadalomnak...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan