Playstation 3 kontra PC - RSX vagy GeForce 7800?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni" Ez minõsít, aki ennyire elvakult annak véleménye SEMITT SEM ÉR! >>
Halo:
Éppen ellenkezõleg, szó sincsen vakságról! Bár, hogy õszinte legyek, akkora pixelek vannak boxon, hogy talán - de csak talán - még egy vak is ki tudná tapintani, szinte már dudorodnak, dimenziójuk van.
Gagyi:
A másfélszáz játék, amit kipróbáltam, kb. egy 6-8 éves gyerek szintjének felelt meg, egytõl-egyik. Egyetlen kivétel amivel találkoztam: KOTOR. Gyerekjátékok mind. Hack&Slash, Fire&Forget, Push@Turn meg még amit ki tudsz találni. Verekedõs játékok, sport játékok (persze csak a kevésbé bonyolultak), autóverseny, verekedõs játékok, sport, motorverseny, verekedõs játékok, dungeon crawl és a végére még egy kis verekedõs játék. Ezt tudja nyújtani a box & többiek. Resident Evil + Silent Hill kb ezzel lehet jellemezni a konzolos cuccokat (meg persze egy kis verekedõs a végére).
- Csõ Boxos, mivel tolod?!
- Vazze, kaptam eggyúj verekedõõst!!!
- Ne húzd már az agyam, leeht benne ütni?!
- Minta'zállat!
- De'királyságos! Vazze foci is van?
- Ja, de ez még semmi genya! Ha megnyomom háromszor a négyszöget, akkor verekedni is lehet benne!
- Menny'ünk toljuk má'!!!
- Ha akarod megvan memórija'kártyán a 'zösszes kombó!!!
- Vazz!!!
Es mivel fogod leszedni ezeket a jatekokat ?
Es mivel fogod megirni oket ?
Csak nem azzal a sux PC-vel, amit ugy fikaztok ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Mitõl élménydúsabb egy PS2 játék mint egy PC-s? Az fps-tõl vagy a lebegõpontos mûveletektõl? Amíg egy játéknak nincs feelingje, szart se ér, engem nem tudnak elvakítani mindenféle szar vizuális effektekkel. Egy régi bölcs mondás: "Az az igazán jó játék, amelyiket minimálisra állított grafika mellett is élvezel"
40.000? Az nagyjából pont egy GeForce 6600GT új ára. Remélem ebben azért egyetérthetünk hogy nevetséges lenne összehasonlítani a PS2-vel...
bill+egér megoldásra válasz a #118...
xbox360+komputer
És van hozzá egér/bill. is?
xbox360+komputer
Aztán pár év múlva elavult lesz 😄D
xbox360+komputer
xbox360+komputer
xbox360+komputer
tessék megnézni pc-re a Grand Prix Legends-et, a Nascar Racing Season 2003-at, a GTR-t, és a Nascar Racing Season 2003-at, meg a Nascar Racing Season 2003-at.
AZ egy szimulátor, olyan netkóddal, hogy olyat azóta se írtak. Olyan modokkal, hogy a fejlesztõi is csak néztek/-nek. Pure genius.
Endure, in enduring grows strong...
xbox360+komputer
Félreértesz, én nem akarom meggyõzni a konzolpártiakat. Csak az nem tetszik hogy egyesek interneten, PC-rõl fikázzák a PC-t. Ha annyira kalap szar a számítógép, miért használják?
xbox360+komputer
Ha nem láttal egeret meg billentyûzetet konzolhoz akkor halvány lila fingod sincs az egész témáról. Eléggé köztudott hogy létezik ilyen megoldás.
R Ö R G E
xbox360+komputer
A számítógépek kb 10x olyan gyors fejlõdésen mennek át mint az autók. Tehát ez az állítás az nagyjából olyan mintha egy 40-50 éves zsigulit akarnánk összehasonlítani egy zsír új mercivel.
De nem baj, aki képes ilyen szarokra - PS, Xbox és társai - pénzt adni, az megérdemli hogy szart is kapjon 😊)
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
R Ö R G E
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
/tem találtam megfelelõ szmájlit/
2.PC-bõl ki lehet emelni a JÁTÉK részt.
3.Egyre több PC-koppintás lesz konzolra.(gta,q4,cod2,nfs, stb.)Miért:mert sikeresek. Egy két mûfajt nem sikerült konzolra igazítani akárki akármit is mond(természetesen itt pc-hez viszonyítva)
Ezenkívûl van szinte csak pc-s, csak konzolos mûfaj.
4. "nyíltak lennének" asszem nyílt vagyok. CSak ami mindkettõre megjelent/hasonló stílusú játékról nyilatkoztam. (PC-re szinte minden mûfaj alakalmazahtó-sõt sok mûfajhoz +extra(egér) még jobbá teszi-. Konzolon nem minden pc-s mûfaj jó,sõt valamelyik alkalmatlan)
5.Konzolra vannak nagyon jó játékok. PC-re is vannyak nagyon jó játékok. JÉÉÉÉ??!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Konzol = JÁTÉK,
PC = munka/net/MUD/stb.
Vágjátok, emberek???
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
😄
A PC-ben pont az a jó, hogy általános célú hardver. Ezért a világon mindenhol megállja a helyét.
Iroda, szerver, szuperszámítógép, multimédiás gép, játék is.
Lehet, hogy egyikben sem kiemelkedõ, de mindegyikre jó.
És a PC egy teljesen nyílt platform.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pc egy skálázható platform. egy 6600on is elmegy a game és egy 7800on is. Sok jó nextgen. konzol gamet meg pcre is kiadnak.
"gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni" Ez minõsít, aki ennyire elvakult annak véleménye SEMITT SEM ÉR!
R Ö R G E
Ezeken tényleg igaz hogy egy játék sincs szinte ami PC-re is lenne. De pl Diablo 2 sincs konzolon 😊
szerk: ennyi erovel en is mondhatom, hogy a azok a pcsek akik dagasztjak a melluket a 4000+os procira meg 7800as GTXre... szal... hidd el ezis kb 1%a az ossz PCs gamer tarsadalomnak...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan