586
  • Ateq
    Valaki írta, hogy nincs autószimulátor konzolon.
    Pedig van egy halom, köztük minden idők legjobbja a Gran Turismo, amit csak PlayStation-re fejleszt a Poliphony Digital.

A legjobb játék amivel eddig játszottam, a Final Fantasy sorozat volt (PSX-PS2).

De az igazi évek a C64 és Amiga számítógépek szárnyai alatt teltek... aztán jöttek a junka-pc-k vírus módjára, nagy pusztítást végezve.
  • Ateq
    Nem, nem érdekel az X-Box, bocs. Valahogy taszít ez a m$ cuccos, de biztos sokkal jobb játékra, mint egy pc. Egyébként a winpc-kre gondolok!
  • TheZsenyka
    "A konzolok pedig játékra alkalmasak!
    Mert arra tervezték őket, és ez látszik/érződik is. Ezek nem szedett-vedett kártyákból összetákolt cuccok, és nem 70-es évekbeli architektura az alapjuk, mint a pc-knek ami egyszercsak összeomlik, mint egy kártyavár!"

XBOX-ra gondolsz?

"De szuper pc-k sajnos pl. scrollozni a mi napig nem tudnak."

Végén még az Amigát is felemlegeted. Meg is tetted, csak burkoltan. Emlékszem anno Csokiban az Amigások fikázták a PC-t nagyon keményen, és igazuk is volt. Aztán egy napon felbukkant a Wing Commander, és akkor mindenki azt mondta: vazz, milyen király ez a PC...
  • Ateq
    Mindent arra kell használni amire való. A személyi számítógépek, pl. irodai munkára, archiválásra, másolatok készítésére, grafikára (ha másra nincs lóvé), sok-sok kreatív munkára stb..., ha közben nem fagy szarrá.
    Nem szívesen játszom pc(IBM komp. szg.)-vel. Hiába is lenne gyors a gép, ha w!ndow$ fut már eleve agyonvágja a rendszert, felzabálja erőforrásai tetemes részét, ami egyébkét talán gyors is lenne. De szuper pc-k sajnos pl. scrollozni a mi napig nem tudnak. Tehát pl. főprofil a stratégiai játékok (2D) is darabosak.

A konzolok pedig játékra alkalmasak!
    Mert arra tervezték őket, és ez látszik/érződik is. Ezek nem szedett-vedett kártyákból összetákolt cuccok, és nem 70-es évekbeli architektura az alapjuk, mint a pc-knek ami egyszercsak összeomlik, mint egy kártyavár!
    A maximális játékélményt biztosítja a telepítés/lefagyés/patchelés/akadozás... stb mentes működés. Just Play!
  • [Jakuza]
    Csak a legfolso 10 hozzaszolast neztem meg.
    Abbol volt 6.
  • Lenny
    Ez most poén vagy mi akar itten lenni?
  • UNREG
    Ezt már mondtad.
  • UNREG
    Egy 4200 hsz.-es topikban találtál 6 offtopik hsz.-t, gratulálok, mit is bizonyítottál ezzel??
  • Antifasiszta
    tettek volna a ps3 ba egy jö öreg frankó vodoo kártáyt azt csá.Hát most Nem?
  • Neme.
    Jut eszembe, néhány élménydúsabb játék befogadásához nem árt, ha az ember már elmúlt 17.
  • Neme.
    "Mitől élménydúsabb egy PS2 játék mint egy PC-s? Az fps-től vagy a lebegőpontos műveletektől? Amíg egy játéknak nincs feelingje, szart se ér, engem nem tudnak elvakítani mindenféle szar vizuális effektekkel."

Huhh.. Mi lenne, ha utánanéznél konzolon az élménydús játékoknak? Lehet, hogy választ kapnál az első kérdésedre. De ha nálad kizárólag első személyű lövöldözős meg valós idejű stratégiai játékstílusok léteznek, akkor inkább hagyd.
  • Lenny
    Na ja ;-)
  • onimusha
    komolyan drága lesz ne viccelj :DD, jóval gyorsabb mint egy fél millás gép, de neked nyilván apuci veszi a gépet ergo mindegy :D
  • Lenny
    Nem pont arra az egy hozzászólásodra gondoltam, hanem arra, hogy kit érdekel mi ment másik topikban? Azért ennyire nem kéne belekeverni minden hülyeséget.
  • [Jakuza]
    Ezt most tolem kerded ?
    Vagy csak nem tudod elolvasni a 207-es hozzaszolast ?
    Na mar pedig az a GT4-bol volt.
  • Lammer
    gyerekek ne vitatkozzunk(atok) bodotta' van! szurkolni kell a magyar csapatnak :DDDDDDDD
  • [Jakuza]
    Inkabb azt kene nezni, hogy miket ir az ember a topicjaiba.
    Nezd meg en a temaval foglalkoztam e mindig, vagy masokkal ?

© UNREG
    2003. jan. 06. 13:46 | Privát | Galéria | Válasz | #1

szóval itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele. :))) anyázni mindenki mehet a ps3 és a pc-s topikba, itt kerüljük ha lehet!!

Csak gratulalni tudok. :P
  • Lenny
    Te ez most kit érdekel?
  • [Jakuza]
    Tessek, azt mar tudjuk belole, hogy koltoztetni jo. :P

© mohuska tegnap 15:06 | Privát | Galéria | Válasz | #4216
    phersze csak hozd léc az új focit! OK?

tegnap 14:49 | Privát | Galéria | Válasz | #4215
    jössz költöztetni a bratyót szombaton?

2005. aug. 28. 01:16 | Privát | Galéria | Válasz | #4164

+n

2005. aug. 28. 01:16 | Privát | Galéria | Válasz | #4163

általába oda ahova kötődik picit

© Lammer
    2005. aug. 28. 01:01 | Privát | Galéria | Válasz | #4162

esezt mindenhova bekopizod??? :PPPPP
    vegre te is eszheztertel... :P

Válasz 'mohus' üzenetére (#4161)

2005. aug. 28. 00:49 | Privát | Galéria | Válasz | #4161

OFF
    Na sikerült az élet...elsőként Burnout 3 HDD-ről...
  • UNREG
    Akkor nézz meg most egy GT4, MGS3, God of War topikot is.
  • [Jakuza]
    Nezzuk meg a Tekken topicot akkor jo ?
    68 hozzaszolas.

A fele ilyen lol:

2005. aug. 08. 14:00 | Privát | Válasz | #39

én EPSXE-t használok,sztem az jó!

© Rolesz 2005. aug. 08. 11:50 | Privát | Válasz | #38

emulator vélemény:Szerintetek ez működik?

Shadow 2001. jan. 29. 10:45 | Privát | Válasz | #37

Sziasztok!Valaki tudna nekem segiteni a SILENT HILL játékban?

Darkon 2000. dec. 18. 20:58 | Privát | Válasz | #36

Nekem ezt írja ki a bleem:
    PLEASE INSERT YOUR BLEEM! KEY CD AND TRY AGAIN.
    Na ez miért van?
    (Amúgy a Madden 99-et raktam be tesztként.)

Tassadar 2000. dec. 18. 15:02 | Privát | Válasz | #35

Hello Everybody!!!
    Egy kérdésem lenne. Tud e valaki FF8 magyar végigkátszásról? Ha igen hol van a neten?
    Előre is kösz.

CSOCSO 2000. ápr. 08. 16:35 | Privát | Válasz | #34

Igen lehet tekkent játszani PCn ha van egy újjabb bleem-ed csak berakod a psx cd-t a gépbe elindítod a bleem-et és láss csodát ott lesz egy kúrva ronda grafikájú teken, legalábbis nekem ronda volt a bust a groove játék...ja csak habiszti hogy van psx2-d ha nem az akkor engem érdekelne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senator 2000. ápr. 03. 10:11 | Privát | Válasz | #33

Eladó egy Psx csippel.
    Akit érdekel írjon!

• UNREG
    "azzal mar nem is foglalkoztok, hogy a ICO mekkora jatek"

Két napig másról sem volt szó, hogy az Ico mekkora egy játék, hova tetted a szemedet?
  • [Jakuza]
    Akkor valoszinuleg pl a "Football Manager 2005" topic 72000 hozzaszolasa mind a fagyassal foglalkozik. :P
    Ezt az ervet lol. :P
  • Lenny
    Mert nem ide járnak beszélgetni ahol beszűkült látókörű pc-sek irtják öket és megvetik...
  • Lammer
    pont akartam irni! :DDDDD melyik PECCCS jo? Melyik krekkk? neked a 3ik proper NOCDvel jo? nekem most mit kell atirnom az iniben, hogy menjen? most miert fagyizik a rizsporos ultragagyi olcso lapommal??? Most a 77.76os Betaval mar elindul? vagy a hivatalossal meg midnig bugzik? esatobbi esatobbi... igy persze el lehet erni a jo magas hsz.szamokat... :DDDDDDDD
  • [Jakuza]
    Nem en tudom ertelmezni az altalam leirt mondat veget is.
    De idezem neked, csakhogy hatha ketszeri olvasas utan neked is leesik a hullo falevel.

"(persze ennek a felet a PCsek irtak, akiknek nem tetszett az a szemetszuro cim)"

De hogy tovabb gongyolitsem a temat, szinte csak abba irtok, amibben ocsaroljatok a masik gepet, azzal mar nem is foglalkoztok, hogy a ICO mekkora jatek, mert meg szaz hozzaszolast sem tudtok egy ilyen nagyszeru jatekbol kifacsarni.
    Tehat lehet a masok ocsarolasat abbahagyni es rakattani "A legjobb konzolos jatekok" vannak topicra.
    Ez egy masik kerdest is felvet, amugy ha legjobb jatekok a konzolra vannak, miert van ilyen keves hozzaszolo ?
  • Lenny
    Nálad a pont!
  • Lenny
    Nálad a pont!
  • UNREG
    "Egy olyan jatek, mint pl FFX vagy ICO topicok szama meg a szazat sem erik el, pedig egyesek szerint mekkora istencsaszar jatek."

Ha a pc-s játékok topikjaiban levonod a különböző segítség kéréseket, hogy miért szaggat, miért nincs hang, miért fagy, milyen driver kell hozzás és a többit, akkor ott sem maradna pár normális hsz.-nél több, ez egy ultragyenge érv volt.
  • Lenny
    Igen ez mind igaz. Mire akarsz kilyukadni?
  • UNREG
    Ahhoz a topikhoz te is hozzájárultál pár hsz.-el, akkor te is az idióták közé tartozol?
  • Lenny
    Hát a SWAT kivételével ez mind van konzolon is.
    RPG-ben nem vagyok otthon.
  • [Jakuza]
    Amugy szerintem mindent, elmond az idiotizmusrol, hogy a Konzolos forumokban magasan a "A Pc-s játékoknak leáldozott" topic vezet a maga 28856 db-os hozzaszolasaval. (persze ennek a felet a PCsek irtak, akiknek nem tetszett az a szemetszuro cim)
    De mert a legkiralyabb jatekok a konzolokon vannak, ezert azoknak a topicoknak a hozzaszolasi szamai tobbsege meg az ezret se haladjak meg. :P
    Egy olyan jatek, mint pl FFX vagy ICO topicok szama meg a szazat sem erik el, pedig egyesek szerint mekkora istencsaszar jatek. :P
    Most ennyire rossz a konzolosok izlese, vagy tul dragak ezek a programok, vagy csak ismet egy olyan eletformara leltunk, akiknek semmi se jo ?:PPP
  • tehen_m
    Ha ezzel céloztál(zol) valamire akkor a válasz: pasziánsz
  • tehen_m
    Fps+stratégia autós(arcade de nem olyan hogy nekimegyek a falnak és kagyart beveszem)
    Persze ha van más műfajban is jó akkor azzal. pl.: gta
  • mohus
    te milyen gémekkel játszol?
  • tehen_m
    Te meg veheted a 20GBos (ami egy vicc) min 25ezerér. VAgy a csak dvd meghajtós nextgent...
    A ps3-ról nem is beszélve ami: "csak annyit mondhatok, hogy drága lesz".
  • [Jakuza]
    "miért te nagyon te mivel írnád?"

Kifejtened, mert nem ertek kulfoldiul.
    Amugy en biztosan Dual-Shockos kontrollerrol irnam, mert azzal a legtokeletesebb a szovegbevitel.
  • onimusha
    2007 multicore mag odaverheti 4 magosra gondolsz, hát nemhiszem, ittvagyunk 2006 nyarán amd már több mint 1 éve gyárt 64 bites kiterjesztésű cpu-kat hány emberenk van 64bites win és hány játékot írtak kifejezetten erre ami ki is használja ? most ugye divatt lett a dual core, tök jó de hány progit tudsz ami ki is hazsnálja ha 64bites techt nem használja senki akkor a dual core erejét se fogjuk igazán látni egy ideig, kb. majd talán akkor ha kijönnek a 4magos rendszerek, amiíg software terén ekkora lemaradás van hiába jön ki 2007-ben egy négymagas cpu
  • onimusha
    igen nyilván el fognak menni, és mennyit basztál ki rá időközben egy vagyont mert folyamatosan bele kell tenned pénzt, de ha van rá it's okey