Playstation 3 kontra PC - RSX vagy GeForce 7800?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha nem lesz olyan gép? Akkor lesz 1 év múlva. 2 év múlva pedig szépen lehagyja a pc a ps3-at, meg az xboxot, ti meg várhattok vagy 6 évet, amíg megint normális konzolotok lesz...
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Ez tetszett.
Tényleg nem kell fél millás gép, hogy nyomulni tudj pc-n. Még a felébe sem kerül egy játékra alkalmas gép.
Gyakorlatilag a pc váltotta fel az amigát meg a c64-et, aminek az elején én sem örültem, mert hozzám nõtt a c64 nagyon, de idõvel megszerettem a pc-t, és amióta megjelentek a 3d-s kártyák, gyakorlatilag a darabolást el is lehet felejteni. Úgyhogy nekem ne mondd, hogy a pc megjelenésével elszaródott minden, mert nem igaz.
Egyébként páran említették itt, hogy a pc-vel baj van, mert a huszadik patchel megy a játék, meg lefagy... Érdekes módon nekem minden elsõre fut a pc-n, és nem fagy le a gépem, vajon miért? Elárulom: Csak annyi kell, hogy ne egy gyári hibás pc-t vegyél. Meg persze kicsit márkásabb cuccost szerezz be. Utána már megy minden, a windows sem fog baszogatni minden hibával, feltelepíted a meghajtóprogikat (csak a videokártya driverbõl kell a legújabb, a többi elvan a régebbi gyárival is), felinstallálod a játékokat, és játszol. Patchet csak elvétve telepítek, mert anélkül is mennek a dolgok.
Hogy a témához is szóljak: A konzol mindig is csak 1 dologban volt jobb, mint a sz.gép:olcsóbb. De itt ki is merül. Csakhogy ha azt nézzük, a pc-t használhatod sok mindenre, amire a konzol nem képes. A grafika is szebb pc-n, és ha ezeket figyelembe vesszük, belátható, hogy persze, hogy többe kerül egy pc, mert univerzális. Ergo jobb.Ez tény, ezen lehet vitázni, csak nem érdemes.
Ja, és szerencsére van pc-n pár emulátor a spectrumtól a ps1-ig visszamenõleg, lehet nosztalgiázni.::-) Néha jó érzés elõvenni a c64-es emut és nyomni a jó ki játékokat, de már hogy játszottam egy Mafia szintû játékkal (ami pc-n valami zseniálisra sikerült), már nem mennék vissza a c64-hez, akármilyen jó is volt a hangulata...
Nem kell fél millás gép hogy minden nagyon jó fussoon. (apám meghalt úgy hogy akkora balf@sz vagy hogy azt már rossz nézni...)
Nagy vakítás volt a Rebel Assault is, miután kipróbáltam kiderült, hogy a teljes háttér video, nem real-time gfx!
Pedig van egy halom, köztük minden idõk legjobbja a Gran Turismo, amit csak PlayStation-re fejleszt a Poliphony Digital.
A legjobb játék amivel eddig játszottam, a Final Fantasy sorozat volt (PSX-PS2).
De az igazi évek a C64 és Amiga számítógépek szárnyai alatt teltek... aztán jöttek a junka-pc-k vírus módjára, nagy pusztítást végezve.
Mert arra tervezték õket, és ez látszik/érzõdik is. Ezek nem szedett-vedett kártyákból összetákolt cuccok, és nem 70-es évekbeli architektura az alapjuk, mint a pc-knek ami egyszercsak összeomlik, mint egy kártyavár!"
XBOX-ra gondolsz? <#nevetes2>#nevetes2>
"De szuper pc-k sajnos pl. scrollozni a mi napig nem tudnak."
Végén még az Amigát is felemlegeted. Meg is tetted, csak burkoltan. Emlékszem anno Csokiban az Amigások fikázták a PC-t nagyon keményen, és igazuk is volt. Aztán egy napon felbukkant a Wing Commander, és akkor mindenki azt mondta: vazz, milyen király ez a PC...
Nem szívesen játszom pc(IBM komp. szg.)-vel. Hiába is lenne gyors a gép, ha w!ndow$ fut már eleve agyonvágja a rendszert, felzabálja erõforrásai tetemes részét, ami egyébkét talán gyors is lenne. De szuper pc-k sajnos pl. scrollozni a mi napig nem tudnak. Tehát pl. fõprofil a stratégiai játékok (2D) is darabosak.
A konzolok pedig játékra alkalmasak!
Mert arra tervezték õket, és ez látszik/érzõdik is. Ezek nem szedett-vedett kártyákból összetákolt cuccok, és nem 70-es évekbeli architektura az alapjuk, mint a pc-knek ami egyszercsak összeomlik, mint egy kártyavár!
A maximális játékélményt biztosítja a telepítés/lefagyés/patchelés/akadozás... stb mentes mûködés. Just Play!
Abbol volt 6.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Huhh.. Mi lenne, ha utánanéznél konzolon az élménydús játékoknak? Lehet, hogy választ kapnál az elsõ kérdésedre. De ha nálad kizárólag elsõ személyû lövöldözõs meg valós idejû stratégiai játékstílusok léteznek, akkor inkább hagyd.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
xbox360+komputer
R Ö R G E
Vagy csak nem tudod elolvasni a 207-es hozzaszolast ?
Na mar pedig az a GT4-bol volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nezd meg en a temaval foglalkoztam e mindig, vagy masokkal ?
© UNREG
2003. jan. 06. 13:46 | Privát | Galéria | Válasz | #1
szóval itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele. 😊)) anyázni mindenki mehet a ps3 és a pc-s topikba, itt kerüljük ha lehet!!
Csak gratulalni tudok. 😛
© mohuska tegnap 15:06 | Privát | Galéria | Válasz | #4216
phersze csak hozd léc az új focit! OK?
tegnap 14:49 | Privát | Galéria | Válasz | #4215
jössz költöztetni a bratyót szombaton?
2005. aug. 28. 01:16 | Privát | Galéria | Válasz | #4164
+n
2005. aug. 28. 01:16 | Privát | Galéria | Válasz | #4163
általába oda ahova kötõdik picit
© Lammer
2005. aug. 28. 01:01 | Privát | Galéria | Válasz | #4162
esezt mindenhova bekopizod??? 😛PPPP
vegre te is eszheztertel... 😛
Válasz 'mohus' üzenetére (#4161)
2005. aug. 28. 00:49 | Privát | Galéria | Válasz | #4161
OFF
Na sikerült az élet...elsõként Burnout 3 HDD-rõl...
68 hozzaszolas.
A fele ilyen lol:
2005. aug. 08. 14:00 | Privát | Válasz | #39
én EPSXE-t használok,sztem az jó!
© Rolesz 2005. aug. 08. 11:50 | Privát | Válasz | #38
emulator vélemény:Szerintetek ez mûködik?
Shadow 2001. jan. 29. 10:45 | Privát | Válasz | #37
Sziasztok!Valaki tudna nekem segiteni a SILENT HILL játékban?
Darkon 2000. dec. 18. 20:58 | Privát | Válasz | #36
Nekem ezt írja ki a bleem:
PLEASE INSERT YOUR BLEEM! KEY CD AND TRY AGAIN.
Na ez miért van?
(Amúgy a Madden 99-et raktam be tesztként.)
Tassadar 2000. dec. 18. 15:02 | Privát | Válasz | #35
Hello Everybody!!!
Egy kérdésem lenne. Tud e valaki FF8 magyar végigkátszásról? Ha igen hol van a neten?
Elõre is kösz.
CSOCSO 2000. ápr. 08. 16:35 | Privát | Válasz | #34
Igen lehet tekkent játszani PCn ha van egy újjabb bleem-ed csak berakod a psx cd-t a gépbe elindítod a bleem-et és láss csodát ott lesz egy kúrva ronda grafikájú teken, legalábbis nekem ronda volt a bust a groove játék...ja csak habiszti hogy van psx2-d ha nem az akkor engem érdekelne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senator 2000. ápr. 03. 10:11 | Privát | Válasz | #33
Eladó egy Psx csippel.
Akit érdekel írjon!
Két napig másról sem volt szó, hogy az Ico mekkora egy játék, hova tetted a szemedet?
Ezt az ervet lol. 😛
R Ö R G E
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De idezem neked, csakhogy hatha ketszeri olvasas utan neked is leesik a hullo falevel.
"(persze ennek a felet a PCsek irtak, akiknek nem tetszett az a szemetszuro cim)"
De hogy tovabb gongyolitsem a temat, szinte csak abba irtok, amibben ocsaroljatok a masik gepet, azzal mar nem is foglalkoztok, hogy a ICO mekkora jatek, mert meg szaz hozzaszolast sem tudtok egy ilyen nagyszeru jatekbol kifacsarni.
Tehat lehet a masok ocsarolasat abbahagyni es rakattani "A legjobb konzolos jatekok" vannak topicra.
Ez egy masik kerdest is felvet, amugy ha legjobb jatekok a konzolra vannak, miert van ilyen keves hozzaszolo ?
Ha a pc-s játékok topikjaiban levonod a különbözõ segítség kéréseket, hogy miért szaggat, miért nincs hang, miért fagy, milyen driver kell hozzás és a többit, akkor ott sem maradna pár normális hsz.-nél több, ez egy ultragyenge érv volt.
De mert a legkiralyabb jatekok a konzolokon vannak, ezert azoknak a topicoknak a hozzaszolasi szamai tobbsege meg az ezret se haladjak meg. 😛
Egy olyan jatek, mint pl FFX vagy ICO topicok szama meg a szazat sem erik el, pedig egyesek szerint mekkora istencsaszar jatek. 😛
Most ennyire rossz a konzolosok izlese, vagy tul dragak ezek a programok, vagy csak ismet egy olyan eletformara leltunk, akiknek semmi se jo ?😛PP
Persze ha van más mûfajban is jó akkor azzal. pl.: gta
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A ps3-ról nem is beszélve ami: "csak annyit mondhatok, hogy drága lesz".
Kifejtened, mert nem ertek kulfoldiul.
Amugy en biztosan Dual-Shockos kontrollerrol irnam, mert azzal a legtokeletesebb a szovegbevitel.
xbox360+komputer
xbox360+komputer