Playstation 3 kontra PC - RSX vagy GeForce 7800?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem szidtam 1 konzolost se! 1hsz em van itt ami félreérthetõ azt is csak olyan hangnemben írtam mint akinek válaszoltam.
Viszont te kevered a platformokat. Konkrétan: csak az extrém eseteket említed csak a jó tulajdonságait a konzolnak. Te nyilatkozol olyanokról(csupa pozitív dolgokról) amiket egy kozolos 99% nem csinál. És aki ebbe beleköt az meg " begyepi veri".
Hát no komment az ilyen emberre...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
R Ö R G E
Egyébként én nem látom a kontroller szót.
R Ö R G E
Ha viszont nem erre céloztál (ki sem nézem belõled 😊 akkor nem szóltam.
R Ö R G E
A szimulátor és kontroller egy mondatban kissé "hasogassa" a fülem.
(bár kontroller nem volt ott de oda lehet képzelni😄D)
xbox360+komputer
xbox360+komputer
És nyílván igazatok van, hogy PC sux, és console a nyerõ. Holnaptól a hivatalokban is lecserélik a PC-t consolokra😄DD
Brood War, Half-Life2, Warcraft3, World of Warcraft amikkel mostanában játszom.
Mind nagyon sirály konzolon!
ragzani is lehet akár
Szóval minden konzolos játszik pc-n. Sõt felrakja a parallax modot...JJJAAAAA nem is. TE mind2vel játszol(fps-t is szereted) és furcsa neked az fps egér nélkül.
Végülis ilyen egy tipikus konzolos.
Amúgy, hogy jön ez most ide?
(Az Apple szerintem is tényleg elég hülye hogy ilyet tett😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
deaze konzolon a legjobb jatszani... 😛
"Az Nvidia levelében azóta tájékoztatta a TeamXbox-ot, hogy a tévesen értelmezett nyilatkozat éppen a játékgép grafikai képességeinek fölényérõl szólt."
Mellesleg, ha nem lenne PC nem lenne mivel csinálni a konzolos játékokat. Egyébként meg szerintem egyáltalán nem csak a grafika a döntõ a játékoknál...
Én a csocsóra esküszöm:-))
És akkor mi van?
<#beka3>#beka3>
(Egyébként te játszól pc-n?)
Áráról ne is beszéljünk.(még hogy olcsó a konzol😄 )
interlacedben a videó szinte! nem számít hogy az i vagy p.
Viszont itt ugyan az a helyzet mint az fps vs videónál.
A plazma/LCD TV-n úgyse látszik az interlace, bár én már rég nem használnék ilyet.
Progresszív sokkal jobb.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Csupán a NAGY többséget nézem.
R Ö R G E
Normál (ált max felbontás nextgenre) 720p (1280x720)
Arról meg nem is beszél hogy sok játék konzolra is és pcre is megjelenik.
Jó hogy pc-zek, mi a rákkal netezzek? Szükség törvényt bont. Szeretek mindenre célezközt használni. Játékra konzolot. Netre pc-t (nemsokára mac-et). Fényképezni fényképezõgépet. Videózni videókamerát. Telefonálásra telefont. VÁGOD MÁR? Nem szeretem a multifunkciós cuccokat, ezért a p-t sem szeretem játékra, mivel nem arra lett tervezve, ezért egy teljesítményfaló (és egyben pénzfaló) gagyi. Az enyémet is legszívesebben kitenném egy száguldó vonat elé, de mint mondtam: szükség törvényt bont.
R Ö R G E
A killzone meg a krosszos anyag télleg prerenderelt volt, de a Final fantasy7 meg a Getaway demó nem!
Az utóbbi úgy vert minden hasonló stílusú PC játékot, hogy csak a cellt használta az RSX még nem is volt a gépben!
A ps3 teljesen más architektúra lesz mint a PC, a cell sokkal nagyobb teljesítményû egy x86 processzorhoz képest, ezért nem kizárt hogy nem is építettek be egy két olyan tulajdonságot az RSX-be, amit a 7800-ba meg igen, mert nem kell a CPU-t tehermentesíteni!
Ettõl az RSX még lehet, hogy bõven 2X-es grafikai teljesítményt fog tudni produkálni!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akármilyen káosz is a PC világa(mert sajna tényleg az), ennek ellenére mûködik.
Ha kijönnek a nextgen konzolok, 1.5 évre rá már a PC lesz a jobb.
Egyébként most tényleg eléggé hátrányba fognak kerülni a konzolok is, mert eddig elég volt, ha a 720x576-os TV-n, ami gyak. 320x200 a valóságban számolt.
Most meg már a kicsit durvább 1920x1080-as HDTV-t is tudnia kell majd.
Szóval meg fognak izzadni rendesen.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
én nem korátolt barmoztam, barátocskámoztam, orvosi eseteztem.
Egy konzolost se minõsítettem, írásomban ott a "számomra".
Játék bonyolultság sokmindenre kihat. pl.😞nem elég egy ember a "csodára", optimalizáció is nehezebb, stb)
Én inkább pc-s vagyok, szerintem egérrel sniperezni a legkönnyebb, és az rts-ek is naon szarok konzolra... De ez csak az én véleményem...
Ja és a végére, idézlek Lenny:
"Húztam is innen, nektek kár érveket felhozni, korlátolt banda EGYTÕL-EGYIG!"
Mit keresel még itt??
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
/*WTF?!*/
Biztosan lesznek azon is garmadaval jobbnal jobb jatekok.
De aki idejon suxxozni, annak nem jar tobb mint Lenny-nek.
Azert mondtam, idejon fikazodni, kozben meg PCzik.
Tehat nem is olyan ketszinu a peldalozasa.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A konzol alkalmatlan játékra !!
A számomra kedevelt mûfajok kizárólag pc-n adják vissza a játékélményt!
A csúcs: Konzolosok hirdetik hogy milyen fasza az fpsek konzolra. lol A pcs játékoknak leáldozott topikban valaki belinkel egy fps-t multizás közben. Na az nevetséges volt.
Most meg kijönnek olyanaokkal hogy q4,cod2 stb. Eltudom képzelni milyen lehet konzolra ...
Hiszen szar te mondtad.
Szart meg nem eszel ha nem izlik, vagy csak neha kostolsz bele? <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.