586
  • ThaFrost
    Úram atyám. Itt senki sem fog meggyőzni senkit.
    Ok a pc-re többet kell sajna költened de többmindenre is lehet használni mint 1 konzolt. A konzolokon több játék van ez ok de nem jobb meg szebb mint 1 pc mivel azok is ugyanazokból az alkatrészekből állnak mint 1 pc. Viszont 1 konzolra is kell költeni ha csak nem akarod ugyanazt a game-t több hónapig püffölni. Szal szükség van 1 pcre hogy lesszegye a "Magyar viszonylatban költséghatékonyabb" megoldást, s megírja azt.
    Ha valaki csak játszani szeretne akkor tökéletes megoldás 1 konzol. (ha valakinek van rá annyi pénze akkor meg mindkettőt megveheti) :)
    (UI: nekem nincs konzolom de azért a PC-m is beszart 1 pár hete) :)
  • crx
    Na barátom azért mert a pc ét nem játékra használják és évente nem költenek 100 ezreket a felujitásra hogy nem indul el a játék. A pc dolgozni forumozni használják a konzolt mert játékra gyártoták játékra használják. De tudom te a 3 esetleg 4 éves kisköjköd felsöfoku programozo és csak azt kel mondjad neki hogy játszál csak a szuper számitogépemel rajta van a játék felinstalálod és meni fog ha nem old meg magad.:) Nevetséges
  • Dracad
    "rpg picitt több talán 1 hét,és most beszéljünk csak az offline dolgokról"

Megnezem ahogy te vegig nyomod a Baldur's Gate 2-ot 1 het alatt.

Pc-re is van egyebkent Final Fantasy VII es VIII is.
  • Ma2ska
    /nem számit tapasztalatszerzésnek "a plázában láttam bekapcsolva egy ps2-t" tipusú indoklások./
  • Ma2ska
    Itt csak annak a véleménye mérvadó aki mindegyik platformon szerzett tapasztalatokat /nem csak kamu bemondásra, lásd alább...na mindegy/, a többi vélemény a péniszirigység kategóriába tartozik, és-vagy az elvakult szekértábor-tömegvéleményt szajkózó, beszűkült tudat termékének tekinthető.
  • kalvin_imarow
    Olyan aranyosak vagytok hogy fikázátok egymást :-D szánalmas mindegyik fél úgy is kitart az állítása mellett.

• juzosch
    Ja és konzolra NINCSEN autószimulátor. PC-re is igen ritka, most kb max 3 ha létezik.

Persze aki PC-n akar játszani, az többet fog szenvedni vele, de sokakat ez nem érdekel.
  • juzosch
    Konzolon átlagban nincsennek jobb játékok. Amiben a konzol jobb, az az ára, és hogy egyszerűbb elindítani a game-t. Grafikában eleinte jobb, később rosszabb, a játék minősége meg attól függ ki írta, nem attól, hogy mire.
  • Caro
    A KOTOR az tényleg egy királyság, fájt is a szívem, amikor a 2 fél évvel korábban volt box-ra, mint PC-re. :,(
    Na de ugye ki fejlesztette?
    Bioware.
    És ennek a névnek a hallatán felrémlik valami Baldur's Gate, Planescape...
    Szóval azt akarom mondani, hogy lehet próbálkozni, de az igazi RPG, az PC-s műfaj.(helyesebben asztalos, de ebbe most ne menjünk bele :))
  • Caro
    Ne keverd a digitálist a binárissal!
    A kontroller is digitális(elég fos lenne, ha analóg lenne), csak nem bináris.
  • voodoothursday
    Vazz Könnyesre röhögtem magam reggel ,kurvajó volt .
  • TheZsenyka
    <<Hát hogy a Halo ronda lenne boxon, na ez...
    "gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni" Ez minősít, aki ennyire elvakult annak véleménye SEMITT SEM ÉR! >>

Halo:
    Éppen ellenkezőleg, szó sincsen vakságról! Bár, hogy őszinte legyek, akkora pixelek vannak boxon, hogy talán - de csak talán - még egy vak is ki tudná tapintani, szinte már dudorodnak, dimenziójuk van.

Gagyi:
    A másfélszáz játék, amit kipróbáltam, kb. egy 6-8 éves gyerek szintjének felelt meg, egytől-egyik. Egyetlen kivétel amivel találkoztam: KOTOR. Gyerekjátékok mind. Hack&Slash, Fire&Forget, Push@Turn meg még amit ki tudsz találni. Verekedős játékok, sport játékok (persze csak a kevésbé bonyolultak), autóverseny, verekedős játékok, sport, motorverseny, verekedős játékok, dungeon crawl és a végére még egy kis verekedős játék. Ezt tudja nyújtani a box & többiek. Resident Evil + Silent Hill kb ezzel lehet jellemezni a konzolos cuccokat (meg persze egy kis verekedős a végére).

- Cső Boxos, mivel tolod?!
    - Vazze, kaptam eggyúj verekedőőst!!!
    - Ne húzd már az agyam, leeht benne ütni?!
    - Minta'zállat!
    - De'királyságos! Vazze foci is van?
    - Ja, de ez még semmi genya! Ha megnyomom háromszor a négyszöget, akkor verekedni is lehet benne!
    - Menny'ünk toljuk má'!!!
    - Ha akarod megvan memórija'kártyán a 'zösszes kombó!!!
    - Vazz!!!
  • dez
    Nyilvánvaló, hogy te még egy darab normálisabb konzolos játékot sem láttál...
  • [Jakuza]
    "megint buta vagy konzolhoz se kell boltba venni a játékokat de ez is csak azt mutatja menynire vagy tájékozott"

Es mivel fogod leszedni ezeket a jatekokat ?
    Es mivel fogod megirni oket ?

Csak nem azzal a sux PC-vel, amit ugy fikaztok ?
  • onimusha
    élménydúsabb/jobb/tartósabb hm? talán a grand theft auto 3 + san andreas amit valamiért alapból PS2-re fejlesztettek ,a Grand Theft Auto 4ik része ami egyenlőre csak PS3-ra fog megjelenni , a levegőpontos műveleteknek ehez nincs sok köze, jobban megírt történt szebb render moviek meg tartalom, nem csapják össze mint egy szart, több időt töltesz el átlagban mint egy hasonló pc-snél, ne a geforce 6600gt-vel hasonlítsd össze hanem egy 2001es 40 ezres kártyájéval jó, majd ha meglsz akkor szólj , nyilván nevetséges lenne, de mit tudnál kezedeni egy geforce 6600gtvel ÖNMAGÁBA, kiraknád a falra és néznéd vagy mi ?
  • onimusha
    hogyne lenne hozzá bill + egér, de ha nem tetszik az akkor meg 28 dolcsiért van a SmartJoy Frag amire akrámilyen pc-s ps2-es csatlakozású bill+egért rá tudsz dugni, főleg FPSekhez nekem is van egy ilyen és elég jó
  • Gerygrey
    "élménydúsabb játékok születnek konzolra"
    Mitől élménydúsabb egy PS2 játék mint egy PC-s? Az fps-től vagy a lebegőpontos műveletektől? Amíg egy játéknak nincs feelingje, szart se ér, engem nem tudnak elvakítani mindenféle szar vizuális effektekkel. Egy régi bölcs mondás: "Az az igazán jó játék, amelyiket minimálisra állított grafika mellett is élvezel"

40.000? Az nagyjából pont egy GeForce 6600GT új ára. Remélem ebben azért egyetérthetünk hogy nevetséges lenne összehasonlítani a PS2-vel...

bill+egér megoldásra válasz a #118...
  • onimusha
    megint buta vagy konzolhoz se kell boltba venni a játékokat de ez is csak azt mutatja menynire vagy tájékozott ,pár hónappal megjelenés után mindig jönnek a csippek az írt játékok is feltűnnek, méregdrága kieg. hm ? mármint oylasmi mint amit pc-hez is lehet venni kormány, jostick ? , HDTV még niylván drága mert hozzánk késve és drágán jutott el, de megint buta vagy pc-nél hányszorosa volt a TFT monitor a sima CRT-nek évekkel ezelőtt amikor bemutatták ? , tényleg elvault lesz pár év múlva, és a 1,5-2 éves PC-k nem azok te nagyon okos
  • tehen_m
    Na látod.
    És van hozzá egér/bill. is?
  • tehen_m
    Már szólni akartam egy szimulátoros emberkének hogy fejtse ki a témát. :D thx
  • onimusha
    nascar ejha az már szimu a javából mész körbe mint egy szamár ez ám a challange , szerinted a cockpit viewtől lesz szimu egy játék mert akkor elég sok van
  • tehen_m
    Aztán veheted a méregdrága játékokat, HD kijelzőt, méregdrága kiegészítőket, stb :DDDDDD
    Aztán pár év múlva elavult lesz :DD
  • onimusha
    ez is csak azt jelenti, hogy TUDATLAN HOZZÁ NEM ÉRTŐ kuki vagy van ps2höz is bill + egér már mióta
  • onimusha
    mellesleg ps2 2001ben jött ki megnézném, hogy mit tudnál kezdeni a 2001ben összerakott gépeddel SEMMIT :D:D, ps2 ma 40ropi és elég jó játékok vannak rá csinálj nekem pc-ből 40ezerért játék gépet amin a mai cuccok is elfutnak te nagyon hülye :D:D:D
  • onimusha
    pénzt adni a szarokra mint xbox/ps2 te hülye vagy bazzeg? 1x megveszed és minimum 2-3 évig jó, fix cuccra fix dolgokat csinálnák és mivel nem az a cél ,hogy 100 ezres videókártyát meg egyébb szart akarják megvetetni veled különben nem fut szépen a gépeden a dolog, 1x-en midnen csak jól működik, és sokkal tartósabb élménydúsabb játékok születnek konzolra, pc-n átlag fps-stratégia(rpg picitt több talán 1 hét,és most beszéljünk csak az offline dolgokról) 8-10 óra ejha igazán kitettek magukért :D:D:D
  • M2 #121
    Azért az SG is ravasz, tudja hogy ilyen címre ugrik az olvasó közönség. Javaslom jövő hétre egy "Valóban leáldozott a PC-s játékoknak?" c. cikkecske felrakását.
  • sajoati
    a gran turismo 4 nem szimulátor. egy olyan játék, amiben nincs cockpit view, sose lesz szimulátor.

tessék megnézni pc-re a Grand Prix Legends-et, a Nascar Racing Season 2003-at, a GTR-t, és a Nascar Racing Season 2003-at, meg a Nascar Racing Season 2003-at.

AZ egy szimulátor, olyan netkóddal, hogy olyat azóta se írtak. Olyan modokkal, hogy a fejlesztői is csak néztek/-nek. Pure genius.
  • onimusha
    ez egy buta kijelentés volt már megbocsáss, ps2re a 2005 E3-as sony press conference-g 5200 game jött ki ami ps2re való ezek közül szerinted egy se szimulátor? vagy a ps a sima ps-t jelenti amire kb. 1,5 ennyi cucc van, nemtom, tehen m te egy burokban élsz ? néha ki kéne onnan mászni
  • Gerygrey
    Aha. Szóval ha átveszünk PC-ről egy megoldást, akkor már egy fokkal jobb a konzol. Minél jobban hasonlít a PC-re, annál inkább közelít a tökéletességhez :)

Félreértesz, én nem akarom meggyőzni a konzolpártiakat. Csak az nem tetszik hogy egyesek interneten, PC-ről fikázzák a PC-t. Ha annyira kalap szar a számítógép, miért használják?
  • Lenny
    Én a másik kettőről sem hallottam pc-n.
    Talán a Final Fintasy lehet, valami régebbi...
  • onimusha
    god war, gran turismo 4 pc-n Te teljesen hülye vagy ? ha nem ps2 amu nyomod őket akkor mégis, hogy ? imagination ?
  • Lenny
    Hát nem úgy lehetett érteni, de akkor ok, azzal a legjobb, kétségtelen.
  • Lenny
    Akkor te se akarj meggyőzni mást.

Ha nem láttal egeret meg billentyűzetet konzolhoz akkor halvány lila fingod sincs az egész témáról. Eléggé köztudott hogy létezik ilyen megoldás.
  • onimusha
    force feddback-os kormánnyal nyomom a gran turismot 3,4 joyal nem nagyon jó
  • tehen_m
    Kormányra értettem ha nem "esett" volna le...
  • Gerygrey
    Kontrollerrel szar FPS-t játszani. Billentyűzettel meg szar autós játékot. Ez tény. Ami a lényege ennek a dolognak hogy PC-hez olyan kormányt veszel amilyet akarsz, viszont Playstation bill+egér cuccot nem láttam még :)
  • Gerygrey
    Na ki az aki magára vett és mit... Engem nem érdekel hogy ki nyomkodja a bóvli kvarcjátékait a TV előtt, csak ne akarjon meggyőzni hogy jobb mint a PC
  • Gerygrey
    Akkor játssz csak tovább 640*480-ban kedves barátom. Ja és gondolom ezeket a sorokat is kedvenc konzolodról írod :)
  • Gerygrey
    "egy játékgépnek 4-5 évig versenyképesnek illik maradnia a rohamosan fejlődő PC iparral szemben"

A számítógépek kb 10x olyan gyors fejlődésen mennek át mint az autók. Tehát ez az állítás az nagyjából olyan mintha egy 40-50 éves zsigulit akarnánk összehasonlítani egy zsír új mercivel.

De nem baj, aki képes ilyen szarokra - PS, Xbox és társai - pénzt adni, az megérdemli hogy szart is kapjon :))
  • Antifasiszta
    mindenki magából indul ki