135
-
winnie #13 hehe, nekem tetszett a film, de az biztos, hogy nem kellett sokat gondolkodni rajta, vagyis ahogy írtam lent ez egy tipikus nobrainer, "hagyd kint az agyad a ruhatárban, most michael bay robbantgatni fog" típusú film. kint hagytam. jó volt. -
winnie #12 okoskodás ON
érdekes hozzászólás. x-nek tetszik a film és megsértődik, hogy nem mindenkinek jön be? (komolyan hiszed, hogy létezik film, ami mindenkinek tetszik? erre tegnap kitaláltam egy mondást is: "ízlések és pofonok" - szerintem frappáns)
nem bukott a film IMDB-n 6.8-as értékelése van tizes skálán csak tudod az SG is az idex soraiba áll fixázni, mert az a vagány.
lol 1.0 - a film az idei év eddigi LEGnagyobb bukása, ez jogos - senkit nem érdekelt kint. (máshol igen). (a bukást csakis anyagiakban lehet értelmezni, a többi egyéni preferencia kérdése)
lol 2.0 - az sg fikáz? a múltkor itt össze lett számolva, hogy a legutóbbi 18-20 kritikából csak 3 volt f*ka (te még sosem f*káztál filmet? neked mindegyik tetszik? nanee:) (az indexet is meglehet nézni. titkok kulcsa - pozitív, charlie és a csokigyár - pozitív, jack and rose - pozitív)
az meg, hogy egy embernek mi a véleménye (ld. "kritikus", vagy mi) annak szerintem semmi köze az újsághoz...
mellesleg ugyanazt a kritikát olvastad?
"nem olyan rossz, mint ahogy a hírek alapján gondolná az egyszeri mozibajáró."
" A szigetet érdemes megnézni, mert nem rossz film"
"...egy roppant látványos film..."
"A sziget metekintésével tipikus agyatlan, de baromi látványos nyári szórakozásnak nézhet elébe"
"nosza a moziba be"
ha ez f*ka... (bár lehet, hogy annak van szánva)
tipikus magyar betegség, hogy valamit isteníteni akarunk:)
Michael Bay egy nagyon király rendező, Bad boys2 is állati jó film volt. Szóval nem értem mi a xar. Egyszerűen divat a magyar sajtóban vagányul fikázni ennyi
(úgy érted, hogy szerinted király rendező és szerinted volt jó a bad boys 2, nem?:)
ez megint érdekes - az, hogy ki melyik rendezőre izgul, az ízlés kérdése, de az island a nemzetközi sajtóban többségében negatív kritikákat kapott - szóval nem értem ezt a magyar sajtózást.
okoskodás OFF -
A mozineten is 80%-ot kapott, pedig ott aztán nem bánnak kesztyűs kézzel ha kritikáról van szó...
A Sziget -
"Summa summarum, A sziget metekintésével tipikus agyatlan, de baromi látványos nyári szórakozásnak nézhet elébe mozibajáró - ilyen is ránkfér olykor, még akkor is, ha a történet egyetlen csattanóját már mindenki tudja az előzetesekből. Úgyis vége a nyárnak, nosza a moziba be!"
A kedves cikkíró igazán elgondolkozhatni még mialőtt ilyen orbitális baromságokat írkál a végére.. na a cikket nem is minősítem..
Az utóbbi pár év egyik legjobb sci-fi-je...
Az agyatlanság meg a Bulvárkirály SG-re inkább illik mint a filmre.. -
Michael Bay egy nagyon király rendező, Bad boys2 is állati jó film volt. Szóval nem értem mi a xar. Egyszerűen divat a magyar sajtóban vagányul
fikázni ennyi. -
nem bukott a film IMDB-n 6.8-as értékelése van tizes skálán csak tudod az SG is az idex soraiba áll fixázni, mert az a vagány. Az sg-ben csalódóm, már nem a régi, sőt... egyre rosszabb -
az xxx2 az szerintem olyan rossz, hogy már jó! Annyira műanyag-akciófilm, áhh.. a legjobb része, mikor a sínre 'ugrat' az autóval és utoléri a vonatot :DD
Tök alsó 2-t nem láttam, még. A lopakodóra a haver azt mondta, hogy ilyen 1x nézős :] Gondolom mint ez is :) Ashley Simpson , az meg ki ? ..o -
winnie #6 nem mondod, hogy az xx2, a lopakodó, a tök alsó 2, a múlt héten bemutatott ashley simpson film k*rva jó?:) -
Az h0gy amerikában bukás , általában azt jelenti, hogy egy kurv4 jó filmről van szó :D -
troc #4 hitvány film sok lopással másoktól, de ekkora buktát az USÁ-ban tényleg nem érdemelt. -
winnie #3 ez egy ilyen film volt, tipikusan nobrainer - de ez nem újdonság, szerintem. -
DWz #2 Esetleg nem kene minden filmre ugy beulni, hogy ez most elmondja az elet ertelmet, es akkor par agyatlansag tetszene is, mivel ezek direkt igy keszultek. Megnezed, aztan kesz. -
bandia #1 Sztem elég szórakoztató film, annyira nem szar, hogy ekkorát kellett volna buknia...Egy kis reklám lehet jót tett volna neki...Nézhető, és jó az 5let! Az a hajó ami szerepel benne potom 22 millió dollár:) Asszem veszek egyet