A sziget - Végre nálunk is a nyár gigabukása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy pénzügyileg bukott amerikában? Na és? Összességében még így is nyereséges, hiszen nem csak amerikában mutatják be.
Mindenesetre 2 nagy igazság van benne: a környezetszennyezés iszonyú méreteket öltött, és ebben az usa világelsõ, nem is merte aláírni a kyotói egyezményt, valamint a klónozás valós dolog, bármennyire is tiltják. Megemlíthetõ még egy 3. igazság is: az remélhet jó egészségügyi (orvosi) ellátást, akinek (sok) pénze van.
1. Nem tudom, hogy egyesek miért tartanak valakit azért jó színésznõnek/színésznek, mert jól néz ki, és nem a színészi játéka alapján.
2. A Sziget még nyugodtan lehet az év sci-fije, ha jobbnak bizonyul a Világok harcától, hiszen a Star Wars III nem sci-fi, hanem (ûr)-fantasy.
3. Lehet, hogy nem is rossz film ez a Sziget.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szvsz nagy tömeg nem fog elmenni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tudod mit gondolok? azt, hogy te azt hallottad fél füllel, hogy milyen szarok a cikkek az SG-n (mert néha betéved ide egy atomfizikus, egy asztronauta, bill gates aki megmondja nekünk a frankót) aztán bejöttél, bemásoltad a végét, és benyögted, hogy SZAR AZ SG! És hú de fasza srác vagy, megmondtad a frankót, neked tetszett, akkor biztos mindenki mással van a baj, hiszen te nem tévedhetsz... gyökér.
(a tök alsó 2-õt az elsõ hétvégén 15ezren látták budapesten összehasonlításul)
A gond pedig (szerintem) az, hogy izgalmasnak és látványosnak is csak a film egyes részei nevezhetõek.
Ha tetszik, szíved rajta. De tarsd tiszteletben mások véleményét...
egyértelmû, hogy nem sikerült felkelteni a nézõk figyelmét, vagyis nem úgy bukott, hogy elpártoltak a nézõk, hanem el sem mentek a filmre.
ok: marketing, ez igaz. azon belül? kizárásos alapon csakis a 2 színész lehet, valamint a legtöbben egyetértenek abban, hogy a címválasztás nagyon rossz.
SPOILER
a film címe ugyanis a valóságban nem is létezik. (hülyeségnek hangzik, de így van - ez is közre játszhatott)
A sziget olyan semilyen. Az alaptörténet sablonos, a cselekmény sablonos, a kidolgozottság csökevényes. Az akciójelenetek látványosak, de ezzel az erõvel a Lopakodót is lehetne jó filmnek titulálni. Michael Bay szerintem ott rontotta el, hogy nem tudta eldönteni, akciófilmet vagy elgondolkoztató sci-fit akar csinálni. Egyik sem jött be. Akciófilmnek tele van unalmas részekkel (és itt nem sikerült feldobni olyan vicces elemekkel, mint ami Bad Boys 1-2-õt olyan naggyá tette), elgondolkoztató filmnek viszont nem elég átgondolt (persze itt van egy kis gond - ha valaki nem látja a trailert, akkor még akár kellõen csavarosnak is gondolhatja).
Szerintem 1x meg lehet nézni, Michael Bay rajongók a DVD-t is meg fogják venni, de aligha fogjuk 5-10 év múlva felemlegetni.
Aszondom jöjjön a Doom3, hátha megmenti a Sci-fi filmeket. Ott legalább tudjuk, hogy mire számítsunk. 😊)
én szívesen venném😊
Az indextol szokatlan, de total egyet ertek. Miert bukott meg? Valoszinuleg a marketing volt szar.
Spielberg filme a Világok harca csak azért nem bukott mert "Spielberg...." aztán meg a sztori miatt. Szerintem ha a kettõt kellene mérlegre rakni inkább ez. Ráadásul Scarlet király színész, bár megint bel köttök ebbe is az fix 😊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Egyszerûen divat a magyar sajtóban vagányul fikázni ennyi.
csukott szemmel olvasni bûn.
lássuk a f*ka magyar sajtó mit ír a szigetrõl. érdekelt, megnéztem, mert nem beszélünk levegõbe.
mozinet - pozitív kritika
index - pozitív kritika
moziplussz - pozitív kritika
sg.hu - pozitív kritika
érdekes hozzászólás. x-nek tetszik a film és megsértõdik, hogy nem mindenkinek jön be? (komolyan hiszed, hogy létezik film, ami mindenkinek tetszik? erre tegnap kitaláltam egy mondást is: "ízlések és pofonok" - szerintem frappáns)
nem bukott a film IMDB-n 6.8-as értékelése van tizes skálán csak tudod az SG is az idex soraiba áll fixázni, mert az a vagány.
lol 1.0 - a film az idei év eddigi LEGnagyobb bukása, ez jogos - senkit nem érdekelt kint. (máshol igen). (a bukást csakis anyagiakban lehet értelmezni, a többi egyéni preferencia kérdése)
lol 2.0 - az sg fikáz? a múltkor itt össze lett számolva, hogy a legutóbbi 18-20 kritikából csak 3 volt f*ka (te még sosem f*káztál filmet? neked mindegyik tetszik? nanee😊 (az indexet is meglehet nézni. titkok kulcsa - pozitív, charlie és a csokigyár - pozitív, jack and rose - pozitív)
az meg, hogy egy embernek mi a véleménye (ld. "kritikus", vagy mi) annak szerintem semmi köze az újsághoz...
mellesleg ugyanazt a kritikát olvastad?
"nem olyan rossz, mint ahogy a hírek alapján gondolná az egyszeri mozibajáró."
" A szigetet érdemes megnézni, mert nem rossz film"
"...egy roppant látványos film..."
"A sziget metekintésével tipikus agyatlan, de baromi látványos nyári szórakozásnak nézhet elébe"
"nosza a moziba be"
ha ez f*ka... (bár lehet, hogy annak van szánva)
tipikus magyar betegség, hogy valamit isteníteni akarunk😊
Michael Bay egy nagyon király rendezõ, Bad boys2 is állati jó film volt. Szóval nem értem mi a xar. Egyszerûen divat a magyar sajtóban vagányul fikázni ennyi
(úgy érted, hogy szerinted király rendezõ és szerinted volt jó a bad boys 2, nem?😊
ez megint érdekes - az, hogy ki melyik rendezõre izgul, az ízlés kérdése, de az island a nemzetközi sajtóban többségében negatív kritikákat kapott - szóval nem értem ezt a magyar sajtózást.
okoskodás OFF
A Sziget
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A kedves cikkíró igazán elgondolkozhatni még mialõtt ilyen orbitális baromságokat írkál a végére.. na a cikket nem is minõsítem..
Az utóbbi pár év egyik legjobb sci-fi-je...
Az agyatlanság meg a Bulvárkirály SG-re inkább illik mint a filmre..<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
fikázni ennyi.
Tök alsó 2-t nem láttam, még. A lopakodóra a haver azt mondta, hogy ilyen 1x nézõs :] Gondolom mint ez is 😊 Ashley Simpson , az meg ki ? ..o
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]